You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λέτε να την έκανα την ώμα μου;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Maxitis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 277
- Εμφανίσεις 33K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Φιλοι συναγωνιστες, με λυπη ανακοινωνω οτι πιθανον -θα το θεσω οπως το ανεφερε κ ενας αλλος συναγωνιστης σε προηγουμενη αναφορα του- "ο χρονος που αγορασα με τα 300 ευρω να τελειωσε."
Δεν μου στελνει πια μηνυματα οπως συνηθιζε κ απανταει γενικα κ αοριστα σε μηνυματα που τις στελνω σχετικα με το ποτε θα βρεθουμε κλπ.
Γενικως αυτες τις μερες ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα (αρχισα παλι το εντονο καπνισμα κλπ ).
Να πιστεψω οτι φιλοξενει μια φιλη της για 10 ημερες οπως μου ειχε αναφερει πριν λιγες μερες;;; Δεν ξερω τι να πω. Απο οτι φαινεται, αν φυσικα δεν αλλαξουν τα πραγματα, η επιστροφη στα "πατρια εδαφη" των μπουρδελων της φυλης θα ειναι μονοδρομος...
Δεν μου στελνει πια μηνυματα οπως συνηθιζε κ απανταει γενικα κ αοριστα σε μηνυματα που τις στελνω σχετικα με το ποτε θα βρεθουμε κλπ.
Γενικως αυτες τις μερες ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα (αρχισα παλι το εντονο καπνισμα κλπ ).
Να πιστεψω οτι φιλοξενει μια φιλη της για 10 ημερες οπως μου ειχε αναφερει πριν λιγες μερες;;; Δεν ξερω τι να πω. Απο οτι φαινεται, αν φυσικα δεν αλλαξουν τα πραγματα, η επιστροφη στα "πατρια εδαφη" των μπουρδελων της φυλης θα ειναι μονοδρομος...
καλα δεν ειναι και του θανατά το θέμα η θεια περασε καλα και εσυ το ίδιο ετσι και αλλιώς το ήξερες το τέλοσ απο την αρχή και πάλι φτηνά σου ήρθε . τωρα αν καιγεσαι κανε μια καταθεση αγορασε χρονο και θα εισαι καλα γι αλίγο καιρο ακόμα . απλα ειναι τα πραγματα
Φιλοι συναγωνιστες.
Ειχα αλλες 2 ακομα συναντησεις μαζι της τον τελευταιο καιρο που δεν εγινε απολυτως τιποτα.Δεν ηθελε ουτε να την ακουμπαω!!! Εσκασε παλι το γνωστο παραμυθι περι περιοδου,πονοκεφαλου κ κακοδιαθεσης.Μαλιστα την 2η φορα πριν μια εβδομαδα μου ειπε οτι δεν θελει να την βλεπω σαν κοπελα μου !!!
Σημερα λοιπον με καλεσε ξανα σπιτι της κ πηγα.Υστερα απο λιγο την ρωτησα γιατι με αποφευγει.Μου λεει ξερεις θελω να σου μιλησω.Της λεω καταλαβα εχεις γνωρισει καποιον που ταιριαζεις σωστα; Μου λεει ναι αλλα θελω να ξερεις κατι.Της λεω τι; Κ τι μου λεει ρε μαγκες η κυρια !!!! "Δεν νιωθω ουτε ενιωσα ποτε αισθηματα μαζι σου !!!!!!" "Απλα ηθελα να δοκιμασω σεξ, με μικροτερο ανδρα!!!" "Εισαι καλο παιδι αλλα δεν μπορω κ δεν θελω πλεον, νιωθω πουτ..." "Θα σου επιστρεψω κ τα χρηματα που μου δανεισες, τον Δεκεμβρη"
Τις απαντησα οτι σεβομαι την γνωμη της κ μαζεψα το μπουφαν μου κ ετοιμαστηκα να φυγω.Εκεινη αρχισε να με αγκαλιαζει κ να με φιλαει κ μου ελεγε δεν θελω να στεναχωριεσαι κ λοιπα.Της ειπα οτι να περναει καλα κ θα την θυμαμαι σαν μια ευχαριστη αναμνηση κ τι μου λεει !! "Οχι δεν θα χαθουμε! "
Κατα την γνωμη μου παιζουν 2 σεναρια:
1.Ισως να πηγαινει για κατι σοβαρο με καποιον.
2.Σταματησα τις χορηγιες κ δεν θελει να γαμ.... τσαμπα πλεον.
Προφανως εδω μπαινει κ η τελικη απαντηση της ερωτησης του αρθρου δηλαδη: Ναι, την εκανα την ωμα μου !
Ειχα αλλες 2 ακομα συναντησεις μαζι της τον τελευταιο καιρο που δεν εγινε απολυτως τιποτα.Δεν ηθελε ουτε να την ακουμπαω!!! Εσκασε παλι το γνωστο παραμυθι περι περιοδου,πονοκεφαλου κ κακοδιαθεσης.Μαλιστα την 2η φορα πριν μια εβδομαδα μου ειπε οτι δεν θελει να την βλεπω σαν κοπελα μου !!!
Σημερα λοιπον με καλεσε ξανα σπιτι της κ πηγα.Υστερα απο λιγο την ρωτησα γιατι με αποφευγει.Μου λεει ξερεις θελω να σου μιλησω.Της λεω καταλαβα εχεις γνωρισει καποιον που ταιριαζεις σωστα; Μου λεει ναι αλλα θελω να ξερεις κατι.Της λεω τι; Κ τι μου λεει ρε μαγκες η κυρια !!!! "Δεν νιωθω ουτε ενιωσα ποτε αισθηματα μαζι σου !!!!!!" "Απλα ηθελα να δοκιμασω σεξ, με μικροτερο ανδρα!!!" "Εισαι καλο παιδι αλλα δεν μπορω κ δεν θελω πλεον, νιωθω πουτ..." "Θα σου επιστρεψω κ τα χρηματα που μου δανεισες, τον Δεκεμβρη"
Τις απαντησα οτι σεβομαι την γνωμη της κ μαζεψα το μπουφαν μου κ ετοιμαστηκα να φυγω.Εκεινη αρχισε να με αγκαλιαζει κ να με φιλαει κ μου ελεγε δεν θελω να στεναχωριεσαι κ λοιπα.Της ειπα οτι να περναει καλα κ θα την θυμαμαι σαν μια ευχαριστη αναμνηση κ τι μου λεει !! "Οχι δεν θα χαθουμε! "
Κατα την γνωμη μου παιζουν 2 σεναρια:
1.Ισως να πηγαινει για κατι σοβαρο με καποιον.
2.Σταματησα τις χορηγιες κ δεν θελει να γαμ.... τσαμπα πλεον.
Προφανως εδω μπαινει κ η τελικη απαντηση της ερωτησης του αρθρου δηλαδη: Ναι, την εκανα την ωμα μου !
sexoxotatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2006
- Like
- 126
- Πόντοι
- 0
Mα εσυ οπως λες τη πρωτη φορα της αφησες απο μονος σου λεφτα!!! (συνηθισμενος απο τα μπουρδελα που πας?χαχαχα)
Ενας ακομη χορηγος εισαι...οπως χορηγοι ειναι και κατι γεροι που κυκλοφορουν με μουναρες πρωτο τραπεζι πιστα στα μπουζουκια...
Απλα η γκομενα θελει να σε ξεζουμισει και θα το καταφερει..
Ενας ακομη χορηγος εισαι...οπως χορηγοι ειναι και κατι γεροι που κυκλοφορουν με μουναρες πρωτο τραπεζι πιστα στα μπουζουκια...
Απλα η γκομενα θελει να σε ξεζουμισει και θα το καταφερει..
Όxι, ρε μαχητή δεν την έκανες την ωμά σου... έδωσες κάποια χρήματα και μάμησες απλά φαντάζομαι ότι δεν ήταν προτόγνωρο για σένα, αφού μπαίνεις σαν και εμάς σε αύτό το site! Αν επένδυσες τώρα συναισθηματικά....εκεί μάλλον βγήκες χαμένος... μην παρασύρεσαι τόσο εύκολα...και μην ξεχνάς είσαι μαχητής!!!!
Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έλεγαν 'το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού'. Αυτό, για το φτωχό μου μυαλό, σημαίνει ότι την πρώτη πατάτα μπορείς να τη συγχωρέσεις ;) Κοίταξε, τουλάχιστον, να μην επαναλάβεις το λάθος.
Και για να διευκρινήσω: το λάθος δεν είναι που ξεκίνησες. Μαγκιά σου, πλήρωσες και πέρασες καλά. Το λάθος είναι που θέλησες να συνεχίσεις, μην αναγνωρίζοντας τι ακριβώς ήταν η συγκεκριμένη ιστορία, τελικά...
Καλή συνέχεια, συνάδελφε
Και για να διευκρινήσω: το λάθος δεν είναι που ξεκίνησες. Μαγκιά σου, πλήρωσες και πέρασες καλά. Το λάθος είναι που θέλησες να συνεχίσεις, μην αναγνωρίζοντας τι ακριβώς ήταν η συγκεκριμένη ιστορία, τελικά...
Καλή συνέχεια, συνάδελφε
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 221
- Πόντοι
- 36
λεει !! "Οχι δεν θα χαθουμε! "
Αυτο μ'αρεσε.
Ετσι για να μην ξεχνιομαστε, να χει και το τεκνο για καβατζα ;) (για ωρα αναγκης ρε αδερφακι μου ;))
πουτανες...
POLYATAKTOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Φιλε ΜΑΧΗΤΗ , εγω πιστευω οτι δεν εκανες καμμια ..ωμα!!!
Μια χαρα περασες παλλικαρι μου με 300 ευρω , εμπειρια που αλλοι στην ηλικια σου μονο την φανταζονται( εαν ηταν πραγματικη) , εμπειριες απεκομισες , παρακαταθηκη για μελλοντικες σου σχεσεις , το μονο για το οποιο δεν ειμαι σιγουρος, ειναι το συναισθηματικο δεσιμο.Εαν οντως εχεις συνδεθει και συναισθηματικα μαζι της, τοτε τα πραγματα δυσκολευουν.Εν πασει περιπτωσει, η ζωη συνεχιζεται , απο γυναικες αλλο τιποτα , μυαλο και εξυπναδα μονο χρειαζεται γιατι ειναι 10 φορες πιο πονηρες απο εμας τους ανδρες...
Καλη συνεχεια φιλαρακο....
Μια χαρα περασες παλλικαρι μου με 300 ευρω , εμπειρια που αλλοι στην ηλικια σου μονο την φανταζονται( εαν ηταν πραγματικη) , εμπειριες απεκομισες , παρακαταθηκη για μελλοντικες σου σχεσεις , το μονο για το οποιο δεν ειμαι σιγουρος, ειναι το συναισθηματικο δεσιμο.Εαν οντως εχεις συνδεθει και συναισθηματικα μαζι της, τοτε τα πραγματα δυσκολευουν.Εν πασει περιπτωσει, η ζωη συνεχιζεται , απο γυναικες αλλο τιποτα , μυαλο και εξυπναδα μονο χρειαζεται γιατι ειναι 10 φορες πιο πονηρες απο εμας τους ανδρες...
Καλη συνεχεια φιλαρακο....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 220
- Εμφανίσεις
- 34K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 137