Νέα

Λέτε να την έκανα την ώμα μου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Maxitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 277
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

THANOS ASKITIS

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Και εγω μαζι σου Μαχητη.!!
Βουρ  :ak: :ak: :ak:

Και περιμενουμε νεα απο το μετωπο 

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
398
Πόντοι
6.135
Επικοινωνησα τηλεφωνικα μαζι της σημερα κ αφου μιλησαμε κανα 10λεπτο γενικως, κλεισαμε ραντεβου για την Κυριακη.
Μαλιστα μου ειπε να παω καλυτερα νωρις το απογευμα !
Οποτε φανταζομαι απο τωρα οτι θα πεσουν πολλα "μανικια" !!!
Με φοβησαν λιγακι καποιοι συντροφοι σχετικως με τους πιθανους κινδυνους που σχετιζονται με το ακαποτο τσιμπουκι.Αλλοι λενε οτι δεν τρεχει τιποτα.Αλλοι λενε το αντιθετο.Εχω μπερδευτει.Το προσωπικο μου συμπερασμα ειναι οτι ειναι δυσκολο να κολλησει κανεις κατι απο ακαποτο τσιμπουκι αλλα οχι απιθανο.Σκεφτομαι λοιπον να αγορασω καποτες με γευση φρουτων για τα προκαταρκτικα καλου κακου.

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Το προσωπικο μου συμπερασμα ειναι οτι ειναι δυσκολο να κολλησει κανεις κατι απο ακαποτο τσιμπουκι αλλα οχι απιθανο.Σκεφτομαι λοιπον να αγορασω καποτες με γευση φρουτων για τα προκαταρκτικα καλου κακου.

Kάπως έτσι είναι...αλλά προσοχή με αυτές, είναι ποιό επικίνδυνες απο τις περισσότερες πουτάνες η οποίες τα κάνουνε όλα με προφυλάξεις και ας πηγαίνουνε και με 300 άτομα την μέρα.

Έχω κάνει και εγώ γερές καφρίλες βέβαια με πουτάνες αλλά ευτυχώς δεν κόλλησα τίποτα ...

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Waiting for report ... . . .. .. .. ... .

magenta2006dfo

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Να υποθέσω ότι τώρα η ιστορία συνεχίζεται ... Γαμώτο, σε λίγο δεν θα έχω internet για σήμερα και ίσως χάσω την αναφορά του Μαχητή.

Αλλά θα κάνω τα πάντα για να ξαναμπώ ... Πιστεύω θα τα καταφέρω ... Μαχητή τις ευχές μου !

Επισκέπτης
δηλαδή αυτή τη στιγμή που γράφεται αυτό το μήνυμα ο maxitis είναι με τη 40αρα και προσφέρει φρουτοχυμούς; Ε ρε γλέντια!

ʼσχετο αλλά καμια φώτο με τη 40αρα (έστω και χωρίς πρόσωπο) θα δούμε;

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
398
Πόντοι
6.135
Καλημερα σε ολους τους συντροφους !

Καταρχην να ξεκαθαρισω κατι σε μερικους.Ολα οσα εχω γραψει και γραφω ειναι αληθεια και πραγματικοτητα.

Παμε στο θεμα μας τωρα. *Νεα εμπειρια με την 40αρα !*

Χτες το βραδυ πηγα στην εν λογω 40αρα.
Γενικο συμπερασμα εμπειριας: Ντε μι (μετρια πραγματα).
Ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη.

Κατα τις 8.30 εφτασα στην πολυκατοικια του σπιτιου της εφοδιασμενος με ενα μπουκαλι κρασι "Νεμεα" κοκκινο.Καθως ανεβαινα τα σκαλακια (μενει στον 3ο οροφο) κ σχεδον εχοντας φτασει στον 3ο οροφο, ακουγα δυνατες φωνες κ εντονες ομιλιες σε αλλη γλωσσα. Οπα λεω αυτο μας ελειπε τωρα, να πεσουμε σε καμια φασαρια αλλοδαπων κ να μας παρει κ εμας η μπαλα.Αφου εφτασα στον 3ο διαπιστωσα με εκπληξη οτι οι εντονες φωνες ακουγονταν απο το διαμερισμα της !!!  :o
Αμαν λεω ! Τι να γινεται ; Σταθηκα λιγο μπροστα απο την πορτα πριν χτυπησω το κουδουνι κ προσπαθησα να καταλαβω τι συμβαινει! Υστερα απο μισο λεπτο καταλαβα οτι μιλουσε γαλλικα με καποιον.Ωχ λεω ! Λες να ηρθε ο γαλλος πρωην αντρας της ;;; Σκεφτηκα να κανω μια αναπαντητη στο κινητο της.Εκανα αναπαντητη κ μιλουσε. Μια ανασα ανακουφισης μου ηρθε εκεινη την ωρα.Προφανως μιλουσε στο κινητο.
Ετσι χτυπησα σιγα σιγα την πορτα κ μου ανοιξε σιγα σιγα κ οντως  μιλουσε στο κινητο κ μου εκανε νοημα "σσσ". Μπηκα μεσα κ περιμενα 33 λεπτα να κλεισει το τηλεφωνο !!! Πηγα 8.30 κ 9.03 το εκλεισε. Καθως περιμενα (μου ειπε συγγνωμη 2-3 φορες βεβαια) εκανα μια μινι αυτοψια του χωρου.Ειμασταν στο σαλονι κ στην γωνια υπηρχε ενα μικρο γραφειο με εκατονταδες χαρτια, βιβλια, εφημεριδες κ διαφορα αλλα πραγματα. Καθως παρατηρουσα το γραφειο διαπιστωσα οτι στην μια ακρη υπηρχαν 2 βιντεοκασσετες ! Οπα λεω για να δω καλυτερα, πλησιασα λοιπον κ στην μια βιντεοκασετα εγραφε με προχειρα γραμματα "Γιορτη της κορης μου 1996 - Δημοτικο".Στην δευτερη βιντεοκασετα ο τιτλος ηταν φρικεζι ! Εγραφε "Παμε για ουζα;" Το τι μπορει να περιειχε η 2η κασετα ειναι αυτονοητο ! Σχεδον γελασα ! Ευτυχως εκεινη καθοταν στο τραπεζι του σαλονιου αναποδα απο την μερια που καθομουν κ δεν με εβλεπε. Παντως καθως μιλουσε εντονα στο κινητο καταλαβα οτι κατι πρεπει να ειχε συμβει με την κορη της γιατι επαναλαβε πολλες φορες το ονομα της κορης της αλλα δεν μιλουσε με την κορη της αλλα με καποια αλλη. Αφου τελειωσε το τηλεφωνημα με οδηγησε στην κρεββατοκαμαρα.Εφερε το μπουκαλι κρασι κ το ανοιξαμε.Την ρωτησα τι συνεβη σχετικα με το τηλ κ γιατι μιλουσε εντονα κ μου ειπε οτι προσπαθουσε να πεισει μια φιλη της στην γαλλια να βοηθησει την κορη της. Ωχ λεω απο μεσα μου ! Πρεπει να εχει χωσει πολυ κοσμο σκεφτηκα.Μου ειπε οτι ειναι κουρασμενη κ δεν θα αργησει να νυσταξει κ ειπα οκ δεν θα κατσω πολυ. Μετα απο λιγο την αρχισα στα φιλια κ της ορμηξα ! Γδυθηκα κ της εριξα το πρωτο "γκολακι" !
Εν το μεταξυ ειχα πιει 4-5 κρασακια μεχρι εκεινη την ωρα. Τραγικο σφαλμα μου ηταν το οτι δεν ειχα φαει για βραδυ κ ξαφνικα την "ακουσα" απο το κρασι ! Δευτερο "γκολ" δεν εμπαινε με τιποτα !
Σε καποια φαση της λεω" Δεν μου παιρνεις καμια πιπα;" Μου λεει οκ.Πηγε να μου βγαλει το προφυλακτικο κ της λεω αστο μην το βγαζεις !
Μου λεει "Δεν εχει καλη γευση" Της λεω "δεν πειραζει να παρε ενα λιστεριν για να παρει γευση το στομα σου" Μετα απο λιγα λεπτα κ αφου δοκιμαζαμε κ ξαναδοκιμαζαμε στασεις κ τα λοιπα μου λεει " Με κουρασες σημερα κ δεν εχω κ πολλη αντοχη σημερα κ νυσταζω" Ξενερωσα με αυτα κ σηκωθηκα πηγα πλυθηκα κ ντυθηκα για να σηκωθω να φυγω κ τι μου λεει ρε παιδια " Α ξερεις θα ερθει μια φιλη μου για ενα δικαστηριο κ θα μεινει καμια 15αρια μερες εδω οποτε δεν θα πρεπει να ερθεις αυτες τις μερες !"  :( Της απαντησα "Ποσο χρονων ειναι ; κ τι μου λεει " 40 κ κατι" !!! α ωραια της ειπα κ μου λεει "ξεχνα αυτο που σκεφτεσαι!" κ της λεω "Δεν σκεφτομαι τιποτα !"  Μου λεει "τουλαχιστον εδω δεν θα μπορουμε να τα πουμε ισως εκτος"
Οκ της λεω κ εφυγα ! Καθως κατεβαινα τα σκαλια της πολυκατοικιας ενιωσα μια σκοτοδινη κ μια απιστευτη ζαλαδα απο το κρασι προφανως;;
Δεν ξερω, παντως ετσι δεν θυμαμαι ποτε να ειχα νιωσει τοσο λιωμα.Καθως κατεβαινα την πειραιως για να παρω το λεωφορειο ενιωσα τις δυναμεις μου να με εγκαταλειπουν κ ημουν στα προθυρα της λιποθυμειας. Εγυρα στο παγκακι της στασης κ ενιωσα "αποκληρος της κοινωνιας" ! Εκλειναν τα ματια μου κ δεν ειχα κουραγιο να σηκωθω απο το παγκακι αλλα σκεφτηκα οτι πρεπει γιατι εβλεπα να τριγυρνανε απιστευτα περιεργοι τυποι σε εκεινες τις γειτονιες. Με τα χιλια ζορια σηκωθηκα κ πηρα ενα αλλο λεωφορειο που πηγαινε προς την περιοχη μου αλλα αρκετα πριν την περιοχη μου γιατι ολα τα αλλα ειχαν σταματησει ηταν ηδη 12.00 το βραδυ.Στο λεωφορειο η ζαλαδα χειροτερεψε ! Παει λεω, ενιωθα οτι  ημουν ετοιμος για νοσοκομειο.
Τελικως με τις τελευταιες δυναμεις που ειχα κατεβηκα κ συνεχισα την πορεια με τα ποδια για να βρω ταξι.Βρηκα ενα κ ευτυχως εφτασα σπιτι.
Οταν μπηκα επεσα επιτοπου για υπνο κ λιγο πριν με παρει ο υπνος καταλαβα πληρως οτι σταθηκα τυχερος που εφτασα σπιτι σχετικα σωος.
Δεν μπορω να καταλαβω τι συνεβη ! Παντως ξυπνησα οκ πριν λιγο.
Λετε να μου εριξε τιποτα στο ποτο οταν ημουν στο μπανιο κ πλενομουν ;;
Εχω μεθυσει απο ποτα στο παρελθον αλλα σαν το χτεσινο δεν ηταν !

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
καλημέρα συναγωνιστές,

φίλε μου το καλό της υπόθεσης είναι ότι της έρηξες 2 μανίκια :knockinb:, ψήσε την τύπισα μπας και φάς και την φίλη της και κανονίσετε κανα τρίο- παρτουζέ ;)

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ξέχασες ρε μαχητή να μας πεις οτι μπήκες στο σάιτ σήμερα γύρω στις 00:30. Το ονοματάκι σου ήταν στη λίστα "βλέπουν το site οι...." Τώρα από το λεωφορείο μπήκες, μες στην ντίρλα σου πριν κοιμηθείς, υπνοβάτης είσαι; Ο Θεός κι η ψυχή σου το ξέρουν. Πάντως χαραμίζεσαι να γράφεις εδώ. Για αλλού είσαι τώρα που σταμάτησε κι ο Φώσκολος.

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
398
Πόντοι
6.135
Προς studian : Εχω  ADSL κ ειχα ξεχασει το σαιτ ανοικτο κ για αυτο φαινομουν online ενω δεν ημουν.

Ξεχασα να αναφερω οτι μου εκανε κ footjob ! Πολυ καλο !
Επισης σε καποια φαση της τον ειχα φερει πανω απο τα στηθια κ φορουσε ενα μπλουζακι κ μου τον επαιζε κ λεω "ξερεις φοβαμαι μην τυχον σε λερωσω" και τι κανει βρε παιδια η τυπισσα, σηκωνει το μπλουζακι κ μου λεει "Λερωσε με μωρο μου" !!!

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Φίλε Maxitis, πήγαινε σε κανένα κανάλι και πρότεινέ τους να γράψεις καθημερινό σήριαλ - 'Καλημέρα Ψωλή', 'Πούτσα στο δεξί', whatever...  ;) Πάντως, η 'μετεφηβική' αντιμετώπιση της 40αρας σου δεν κολλάει με άλλα posts που γράφεις στο site. ʼρα, είτε ως αυτοβιογραφία - αν όλα όσα λες γίνονται (?) - ή ως μυθιστόρημα, μπορείς να βγάλεις, αν μη τι άλλο, αξιοπρεπές χαρτζηλίκι  ;)

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
χεχεχε :))) :))) :))) :))) :))) :))) :))) :))) :))) :))) :))) καλό

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Τι λες βρε παιδί μου! Αυτή η άτιμη η τεχνολογία! Αλλού είσαι κι αλλού φαίνεσαι να είσαι! Και μόλις γύρισες σπίτι μες την ζαλάδα σου τον Η/Υ θα έκλεινες; ʼσε που το άτιμο το ADSL κι όταν έχεις κλειστό τον υπολογιστή δουλεύει. Τι τραβάς κι εσύ βρε παιδί μου.

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
398
Πόντοι
6.135
Αγαπητε klewna
Με τι κριτηρια το γραφεις αυτο;
Αφου λοιπον δεν με πιστευεις θα σου προτεινα κατι.
Τι θα ελεγες οταν θα την βαρεθω να στην γνωρισω να παιξεις κ εσυ λιγο μαζι της ;;

klewnas

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητέ Μαχητή,

είναι αυτονόητο οτι αν 1:1.000.000 είναι αληθινή η ιστορία σου,
απλά σε παραδέχομαι και περιμένω την συνέχεια της ιστορίας και οτι άλλο θες...μέχρι και να μου την γνωρίσεις για να "παίξω" και γω μαζί της όπως λες....
το θέμα είναι εαν παίζεις και συ μαζί της ή απλά  :jerking: για να περνάει η ωρα στην δουλειά όπως οι περισσοτεροι εδω μέσα το πρωι...

Κλέωνας

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Φίλε Maxitis, πήγαινε σε κανένα κανάλι και πρότεινέ τους να γράψεις καθημερινό σήριαλ - 'Καλημέρα Ψωλή', 'Πούτσα στο δεξί', whatever...  ;) Πάντως, η 'μετεφηβική' αντιμετώπιση της 40αρας σου δεν κολλάει με άλλα posts που γράφεις στο site. ʼρα, είτε ως αυτοβιογραφία - αν όλα όσα λες γίνονται (?) - ή ως μυθιστόρημα, μπορείς να βγάλεις, αν μη τι άλλο, αξιοπρεπές χαρτζηλίκι  ;)

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Αγαπητε klewna
Με τι κριτηρια το γραφεις αυτο;
Αφου λοιπον δεν με πιστευεις θα σου προτεινα κατι.
Τι θα ελεγες οταν θα την βαρεθω να στην γνωρισω να παιξεις κ εσυ λιγο μαζι της ;;

Τι αλλο θες για να σε πεισει?  ;)
Αντε klewna ποιος στη χαρη σου...

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
398
Πόντοι
6.135
Το προβλημα ειναι το πως θα την παλεψω 2 εβδομαδες χωρις να την "συναντω" λογω της φιλης της που θελει να φιλοξενησει.
Με βλεπω να γυριζω στα παλια (φυλης κλπ) μεχρι να φυγει η φιλη της !

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Τι βιβλία διαβάζει η θείτσα;

Stories

Νέο!

Stories