Νέα

Λέτε να την έκανα την ώμα μου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Maxitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 277
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
396
Πόντοι
6.135
:grouphug: Λιγο πριν επικοινωνησα μαζι της. Σε λιγο θα ξεκινησω για το σπιτι της ομως υπαρχει ενα μικρο προβλημα οπως με ενημερωσε με τα "υδραυλικα της" (περιοδος δλδ). Οποτε προφανως το "προγραμμα" το φανταζομαι λιτο αποψε.  :(
Θα σας κρατησω ενημερους κατα τις 1 το βραδυ που θα γυρισω.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Μαχητη η ωρα ειναι 11.30. Το σαιτ ειναι στο πλευρο σου. ΑΠΑΝΩ ΤΗΣ. Περιμενουμε με αγωνια νεα.

usb2.0

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Έχουμε κάτσει όλοι με ποπκόρν και κοκα κόλα και περιμένουμε! Ποντάρω σε βατραχάτη πίπα λόγω υδραυλικών!

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
396
Πόντοι
6.135
Μολις γυρισα απο την "δικια μου".
Με δυο λεξεις θα την χαρακτηριζα σημερα ως "Πληρη απογοητευση" !!!
Αλλα ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη. Εφτασα 22.45 κ οταν μπηκα μου ειπε οτι με περιμενε νωριτερα οτι αργησα κ τα λοιπα...
Παρολα αυτα της εδωσα 2 τεραστιες σοκολατες που αγορασα λιγα λεπτα πριν φτασω σπιτι της κ μου ειπε οτι θα την παχυνω και λοιπα..
Ωχ σκεφτηκα... Πολυ μουρμουρα ειναι σημερα κ δεν θα βγει σε καλο.
Αφου μπηκα στο σπιτι της ζητησα  λιγο κρασακι κ μου λεει "Δυστυχως εχει τελειωσει κ δεν εχω τιποτα να σου προσφερω"
Με οδηγησε στο κρεβατι κ αφου μιλησαμε για λιγα λεπτα γενικως αποφασισα να την φιλησω στο στομα κ οταν την φιλησα ξενερωσα σε τεραστιο βαθμο... Τι ειχε κανει ρε παιδια !!! :cussing: Ειχε φαει κρεμμυδια!!! Αν ειναι δυνατον !!! Χοντρη ωμοτητα !!! Αφου ξεπερασα το αρχικο σοκ κ πριν προλαβω να συνελθω πληρως μια αλλη επισης τεραστια ωμοτητα ηταν προ των πυλων. Μου λεει "ξερεις νυσταζω λιγο πειραζει;" Της απαντω "Τι μπορω να κανω για να σε κρατησω ξυπνια;" Γελασε λιγο κ εκλεισε τα ματια κ σχεδον κοιμηθηκε !!! Αν ειναι δυνατον σκεφτηκα τοσο ωμη σημερα ρε γαμωτο !!! Αρχισα να της πιανω τα βυζια κ αρχισε να γελαει ! Τοτε σκεφτηκα οτι ειναι ευκαιρια να γδυθω γιατι αν το καθυστερουσα λιγο ακομα σιγουρα θα κοιμοταν! Γδυθηκα λοιπον κ την "οδηγησα" με τροπο για πιπα. Εσκυψε λιγακι το κεφαλι της αλλα ξενερωσα πληρως οταν διαπιστωσα οτι κοιμοταν ορθια κ λεω "αστο καλυτερα αμα νυσταζεις" κ μου λεει "ναι νυσταζω κ δεν μπορω" κ απαντω "Καλα της λεω τουλαχιστον δεν μου κανεις τιποτα παιχνιδια να με φτιαξεις λιγο αποψε;"  Με βαρια καρδια αρχισε να μου τον παιζει κ μετα απο 3-4 λεπτα σταματησε ξαφνικα προτου τελειωσω κ αλλαξε πλευρο !!! Ηθελε να κοιμηθει προφανως !!! Οχι ρε γαμωτο σκεφτομαι παλι κ αρχισα να τριβομαι πανω της μπας κ ερεθιστει αλλα ματαια !!! Σχεδον ειχε αποκοιμηθει !!! Το ολο σκηνικο μου θυμισε ταινιες τρομου με νεκροτομεια κ τα σχετικα !!!  :'( Αφου ειδα οτι δεν γινοταν τιποτα αποφασισα να την κανω γιατι δεν ειχε νοημα η φαση. Σκεφτηκα να σηκωθω να φυγω χυμα χωρις καν να την χαιρετισω για τις ξενερες που μου προσφερε σημερα αλλα σκεφτηκα οτι ειχε κλειδωσει την πορτα κ δεν προσεξα που ειχε αφησει τα κλειδια κ λεω δεν βαριεσαι ας το παιξω διπλωματια για να μπορεσω καταρχην να βγω απο το διαμερισμα αλλα και μηπως τυχον αργοτερα μπορεσω κ γαμησω κ την κορη οταν ερθει απο Γαλλια. Οποτε ντυθηκα κ την ρωτησα που εχει τα κλειδια για να ξεκλειδωσω την πορτα κ απαντηση δεν πηρα διοτι προφανως κοιμοταν του καλου καιρου !!! Ωχ λεω πολλες ωμες μαζευτηκανε σημερα... Μετα απο πολλες σκουντιες ξυπνησε κ μου λεει το εξης " Φευγεις ; Γιατι; " Της λεω "Ε αφου κοιμασαι" κ μου λεει "Ωχ συγνωμη δεν το ηθελα απλα νυσταζω πολυ" κ τα λοιπα.. Της λεω καλυνυχτα κ σηκωθηκα κ εφυγα.

Η μεγαλυτερη ωμα "σαν κερασακι στην τουρτα" ηταν τα 18 ευρω για το ταξι που "πεταξα" σημερα κ τα 5 ευρω για τις σοκολατες που της πηρα. Νομιζω οτι αξιζει να τιμωρηθει σκληρα την επομενη φορα για τις σημερινες ωμοτητες της...

Περιμενω την γνωμη σας για το περιστατικο συντροφοι !

Επισκέπτης
αφου πηγες που πηγες...γιατι δν τη βιαζες ???? Δεν εχεις δει καμια ταινια η βιντεο που παρενοχλουν σεξουαλικα γκομενες που κοιμονται?????
θα μου πεις οτι ειχε περιοδο...ας την τσιμπουκωνες με το ζορι....θα σου πω....
Ακομα μια λυση θα ηταν να της πεις οτι ειχες νευρα σημερα κ να της εριχνες 2-3 μπουκετα κ μετα να ελεγες συγνωμη....αλλα δν αντεχες..
Επισης....δν θα ηταν ασχημο να παραγγελνες τπτ απ εξω πριν φυγεις ωστε να την ξυπνουσε ο πιτσα/σουβλαδορος ....κ μετα θα την πηδαγατε μαζι...
:):):):).....

Επισκέπτης
αμα εχει ναρκωτικα σπιτι....ειναι ακομη ευκολοτερο να κανεις οσα ειπα παραπανω...οπως επισης οτι μπορεις να γινεις νταβας της...της αγοραζεις ναρκωτικα κ την βγαζεις αβαδιστα στο χωρο της.......οι 40αρες εχουν περαση...κ στην αγγελια μπορεις να συμπεριλαβεις κ την κορη!!!!!:):):):):):):)

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
396
Πόντοι
6.135
mclein σκεφτομαι σοβαρα να ακολουθησω τις συμβουλες σου εαν επαναλαβει το ιδιο σφαλμα ξανα στο μελλον ;)

Επισκέπτης
......ναι ναι ....ακολουθησε το......στο κελι 33 σε βλεπω μετα....κ το κακο ειναι οτι δν θα εχει εκει γκομενες...αλλα διαφορα καλα αγορακια...εκει να δεις ιστοριες που θα μας γραφεις....:):):):)....
Χωρις μαλακιες τωρα....φιλε η συμπεριφορα της σημερα (ασχετως αν ειχε η οχι περιοδο...κ αν ειναι αληθινη η ιστορια...) λεει πως ηρθε η ωρα να ξαναπληρωσεις αν ειναι να ξαναφας.....οποτε αρχισε το ψαχτηρι για αλλη γκομενα!!!!

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
φίλε μου η τύπισσα σε δουλεύει ,γι'αυτό γράφτει στα παπάρια σου ;)

η γυναίκες είναι σαν τα λεωφορεία το ένα φεύγει το αλλο έρχεται :dancing:

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
φίλε μου η τύπισσα σε δουλεύει ,γι'αυτό γράφτει στα παπάρια σου ;)

η γυναίκες είναι σαν τα λεωφορεία το ένα φεύγει το αλλο έρχεται :dancing:

Οπότε, φίλε maxitis, εσύ πλήρωσες μια κάρτα απεριορίστων, η οποία όμως μάλλον έληξε ;)

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Γουστάρω που την έβαλες να σου πάρει πίπα και αυτή είχε φάει κρεμμύδι.

Έκανες αυτό που λένε "πίπα γύρος"  :dancing:

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
την επόμενη φορά πες ότι το θες "δύπιπο" με γύρο :grin: ;)

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
396
Πόντοι
6.135
Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι στην μικρης διαρκειας συζητηση που ειχαμε προσπαθουσε να με πεισει να ψηφισω στις δημοτικες εκλογες τον συνδιασμο του Παναγιωτη Φασουλα κ συγκεκριμενα καποιον δημοτικο συμβουλο δεν θυμαμαι ονομα τωρα.  :o Φρικεζι !

Υ.Γ : Η κορη λεγεται Φλαμπια κ γραφτηκε στο κολλεγιο μου ειπε, οταν την ρωτησα. Την ρωτησα αν αγορασε σχολικα κ τι μου λεει ρε παιδια "Ναι αγορασε !" Της λεω "Τι σχολικα αγορασε αφου σπουδαζει κομμωτικη;" κ μου λεει "α ναι ..Χτενες κ τα λοιπα". 
Τι να πει κανεις...

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι στην μικρης διαρκειας συζητηση που ειχαμε προσπαθουσε να με πεισει να ψηφισω στις δημοτικες εκλογες τον συνδιασμο του Παναγιωτη Φασουλα κ συγκεκριμενα καποιον δημοτικο συμβουλο δεν θυμαμαι ονομα τωρα.  :o Φρικεζι !

Θα σας φτιάξουμε γεφύρια, θα σας φτιάξουμε ποτάμια, θα σας δώσουμε και πουτάνες! :) Τι κάνουνε πλέον οι άνθρωποι για να βγούνε!!! :)))

Μαυρογιαλούρος rules!  :)

MIKELLE

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Μάλλον σε δουλεύει ψιλό γαζί...

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16

Υ.Γ : Η κορη λεγεται Φλαμπια κ γραφτηκε στο κολλεγιο μου ειπε, οταν την ρωτησα. Την ρωτησα αν αγορασε σχολικα κ τι μου λεει ρε παιδια "Ναι αγορασε !" Της λεω "Τι σχολικα αγορασε αφου σπουδαζει κομμωτικη;" κ μου λεει "α ναι ..Χτενες κ τα λοιπα". 
Τι να πει κανεις...

ρώτα την η κόρη της δονητές αγόρασε( στους 2 δονητές ο 3ος δώρο και η μπαταρίες μαζί  :grin: :grin::jerking:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Θα σας φτιάξουμε γεφύρια, θα σας φτιάξουμε ποτάμια, θα σας δώσουμε και πουτάνες! :)
Τι κάνουνε πλέον οι άνθρωποι για να βγούνε!!! :)))
Μαυρογιαλούρος rules!  :)

ε ρε γέλιααα...  :grin: :)))

Συνημμένα

• MAVROGIALOUROS.jpg
    MAVROGIALOUROS.jpg
    22,2 KB · Εμφανίσεις: 26

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Μάλλον σε δουλεύει ψιλό γαζί...

Χέστηκε και αυτός αν τον δουλεύει ψιλό γαζί. Για να την παντρευτεί πάει ? Για να ρίξει τα μανίκια του πάει το παλικάρι !

Μια χαρά σε βλέπω μαχητή.
Μακάρι να μπορούσα να ήμουνα κι εγώ στην θέση σου... Ρίξε τα μανικάκια σου και πέρνα καλά μέχρι να βαρεθείς ή να σε βαρεθεί.

Μετά πάμε γι' άλλα  :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom