Μολις γυρισα απο την "δικια μου".
Με δυο λεξεις θα την χαρακτηριζα σημερα ως "Πληρη απογοητευση" !!!
Αλλα ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη. Εφτασα 22.45 κ οταν μπηκα μου ειπε οτι με περιμενε νωριτερα οτι αργησα κ τα λοιπα...
Παρολα αυτα της εδωσα 2 τεραστιες σοκολατες που αγορασα λιγα λεπτα πριν φτασω σπιτι της κ μου ειπε οτι θα την παχυνω και λοιπα..
Ωχ σκεφτηκα... Πολυ μουρμουρα ειναι σημερα κ δεν θα βγει σε καλο.
Αφου μπηκα στο σπιτι της ζητησα λιγο κρασακι κ μου λεει "Δυστυχως εχει τελειωσει κ δεν εχω τιποτα να σου προσφερω"
Με οδηγησε στο κρεβατι κ αφου μιλησαμε για λιγα λεπτα γενικως αποφασισα να την φιλησω στο στομα κ οταν την φιλησα ξενερωσα σε τεραστιο βαθμο... Τι ειχε κανει ρε παιδια !!!
Ειχε φαει κρεμμυδια!!! Αν ειναι δυνατον !!! Χοντρη ωμοτητα !!! Αφου ξεπερασα το αρχικο σοκ κ πριν προλαβω να συνελθω πληρως μια αλλη επισης τεραστια ωμοτητα ηταν προ των πυλων. Μου λεει "ξερεις νυσταζω λιγο πειραζει;" Της απαντω "Τι μπορω να κανω για να σε κρατησω ξυπνια;" Γελασε λιγο κ εκλεισε τα ματια κ σχεδον κοιμηθηκε !!! Αν ειναι δυνατον σκεφτηκα τοσο ωμη σημερα ρε γαμωτο !!! Αρχισα να της πιανω τα βυζια κ αρχισε να γελαει ! Τοτε σκεφτηκα οτι ειναι ευκαιρια να γδυθω γιατι αν το καθυστερουσα λιγο ακομα σιγουρα θα κοιμοταν! Γδυθηκα λοιπον κ την "οδηγησα" με τροπο για πιπα. Εσκυψε λιγακι το κεφαλι της αλλα ξενερωσα πληρως οταν διαπιστωσα οτι κοιμοταν ορθια κ λεω "αστο καλυτερα αμα νυσταζεις" κ μου λεει "ναι νυσταζω κ δεν μπορω" κ απαντω "Καλα της λεω τουλαχιστον δεν μου κανεις τιποτα παιχνιδια να με φτιαξεις λιγο αποψε;" Με βαρια καρδια αρχισε να μου τον παιζει κ μετα απο 3-4 λεπτα σταματησε ξαφνικα προτου τελειωσω κ αλλαξε πλευρο !!! Ηθελε να κοιμηθει προφανως !!! Οχι ρε γαμωτο σκεφτομαι παλι κ αρχισα να τριβομαι πανω της μπας κ ερεθιστει αλλα ματαια !!! Σχεδον ειχε αποκοιμηθει !!! Το ολο σκηνικο μου θυμισε ταινιες τρομου με νεκροτομεια κ τα σχετικα !!! :'( Αφου ειδα οτι δεν γινοταν τιποτα αποφασισα να την κανω γιατι δεν ειχε νοημα η φαση. Σκεφτηκα να σηκωθω να φυγω χυμα χωρις καν να την χαιρετισω για τις ξενερες που μου προσφερε σημερα αλλα σκεφτηκα οτι ειχε κλειδωσει την πορτα κ δεν προσεξα που ειχε αφησει τα κλειδια κ λεω δεν βαριεσαι ας το παιξω διπλωματια για να μπορεσω καταρχην να βγω απο το διαμερισμα αλλα και μηπως τυχον αργοτερα μπορεσω κ γαμησω κ την κορη οταν ερθει απο Γαλλια. Οποτε ντυθηκα κ την ρωτησα που εχει τα κλειδια για να ξεκλειδωσω την πορτα κ απαντηση δεν πηρα διοτι προφανως κοιμοταν του καλου καιρου !!! Ωχ λεω πολλες ωμες μαζευτηκανε σημερα... Μετα απο πολλες σκουντιες ξυπνησε κ μου λεει το εξης " Φευγεις ; Γιατι; " Της λεω "Ε αφου κοιμασαι" κ μου λεει "Ωχ συγνωμη δεν το ηθελα απλα νυσταζω πολυ" κ τα λοιπα.. Της λεω καλυνυχτα κ σηκωθηκα κ εφυγα.
Η μεγαλυτερη ωμα "σαν κερασακι στην τουρτα" ηταν τα 18 ευρω για το ταξι που "πεταξα" σημερα κ τα 5 ευρω για τις σοκολατες που της πηρα. Νομιζω οτι αξιζει να τιμωρηθει σκληρα την επομενη φορα για τις σημερινες ωμοτητες της...
Περιμενω την γνωμη σας για το περιστατικο συντροφοι !