Νέα

Λέτε να την έκανα την ώμα μου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Maxitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 277
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

grazydog

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Μαχητή , άκου και εμένα.. η τύπισσα είναι παλιά καραβάνα, σου έχει παίξει το παιχνιδάκι "κρύο-ζεστό". Θέλει να σε καψουρέψει, να σε σέρνει από τη μύτη και συγχρόνως να σου τσιμπάει και κανένα ευρώ. Γιατί πίστεψέ με αν πέσεις στη παγίδα της θα σου ρουφήξει το αίμα φίλε μου. Έχω δεί τέτοιο σκηνικό σε πολύ φίλο μου.. και πίστεψέ με είναι πολύ άσχημο το θέαμα. κι αυτή του έλεγε "έχω σοβσρό πρόβλημα θέλω τόσα.. ξέρεις θέλω πολύ να βγώ αλλά δεν έχω λεφτά.... και άλλα πολλά.
Εντάξει μπορεί να πείς δεν με ενδιαφέρει εγω γουστάρω να την πληρώνω κ.α...  λάβε όμως υπόψη σου ότι όταν καταλάβει πως τσίμπησες για τα καλα΄όχι μόνο δεν θα σε γουστάρει αλλά θα πηδιέται και με άλλους μπορεί και κανένα φίλο σου...
Για αυτό αγόρι μου (δεν ξέρω και την ηλικία σου) βρές κανένα γκομενάκι κοντά στη ηλικία σου να περνάτε ωραία και φίνα, να ευχαριστηθείς το στητό της σωματάκι ...και στείλε την 40αρα πατσαβούρα εκεί που πρέπει......
Να σου το πώ διαφορετικά ...μάλλον αυτή θα έπρεπε να σε πληρώνει και όχι εσύ για να την πηδάς.
Ο.Κ?

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
411
Πόντοι
6.135
Η αληθεια ειναι οτι δεθηκα αρκετα συναισθηματικα μαζι της κ αυτο ηταν κ η μεγαλυτερη ωμα μου !!! Ομως την πατησα διοτι ηταν η "πρωτη μου ολοκληρωμενη σχεση εστω κ σαν simulated mode" !!! Ναι καλα ακουσατε ! Παλιοτερα καποτε ειχα μια αλλη κοπελιτσα αλλα δεν "ολοκληρωσα" μαζι της επειδη το επαιζε δυσκολη κ την ξεκοψα!

Η αληθεια ειναι οτι κερδισα αρκετα διδαγματα απο αυτην την ιστορια κ ακομα περισσοτερα μεσα απο τις συμβουλες σας, συντροφοι.

Θα ηθελα να προσθεσω 2 ακομα λεπτομερειες της χτεσινης βραδιας.

1.Πανω απο το βιντεο υπηρχε η κασετα με την κορη της τοτε που πηγαινε δημοτικο σχολειο με τιτλο "Γιορτη της κορης μου - Δημοτικο". Η κασετα αυτη ηταν στο σαλονι την προηγουμενη φορα.
Αυτο μπορει να σημαινει 2 πραγματα: α)Την πεθυμησε κ εβαλε να την δει (σπουδαζει εξωτερικο) .β) Την παρουσιασε στο μελλον "γαμπρουλη" της (αυτον που γνωρισε).

Πιθανολογω οτι το πιθανοτερο ειναι το β σεναριο.

2.Καθως εφευγα μου ειπε το εξης φρικεζι: "Ξερεις, ισως να ταιριαζεις  για την κορη μου ! Ειναι ομορφη ! Θα δεις θα σου αρεσει ! Εξαλλου δεν μου αρεσει αυτος που εχει αλλα εκεινη επιμενει !!! " Της λεω: "Σε ευχαριστω που μου το λες αλλα ετσι ειναι οι επιλογες της ζωης" Μου λεει "Ναι τα λεφτα δεν εχουν σημασια."

Δεν μπορεσα να αποκρυπτογραφησω ακομα το τι σημαινουν αυτα τα τελευταια που μου ειπε για την κορη της.

Γιατι να μου τα πει αυτα αραγε; Δεν μπορω να καταλαβω !

ungly_boy

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Όντως! Πολύ φαντασία έχει πέσει σε αυτό το forum...!

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
2.Καθως εφευγα μου ειπε το εξης φρικεζι: "Ξερεις, ισως να ταιριαζεις  για την κορη μου ! Ειναι ομορφη ! Θα δεις θα σου αρεσει ! Εξαλλου δεν μου αρεσει αυτος που εχει αλλα εκεινη επιμενει !!! " Της λεω: "Σε ευχαριστω που μου το λες αλλα ετσι ειναι οι επιλογες της ζωης" Μου λεει "Ναι τα λεφτα δεν εχουν σημασια."

Δεν μπορεσα να αποκρυπτογραφησω ακομα το τι σημαινουν αυτα τα τελευταια που μου ειπε για την κορη της.

Γιατι να μου τα πει αυτα αραγε; Δεν μπορω να καταλαβω !

Πιθανόν να θέλει να σε γνωρίσει στην κόρη της η οποία λογικά δεν θα είναι και πολύ σεμνή (να το πω έτσι). Θα γαμάς επισήμως την κόρη και ανεπισήμως την θείτσα - πεθερά - πουρό - πουτάνα

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
411
Πόντοι
6.135
Νομιζω θα εχει πλακα εαν γινει κατι τετοιο ! ;)

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Πόσο deja vu, πόσο ξεπερασμένος φαίνεται ο Μαχητής όταν έχουμε περάσει από το έπος των 500 και ποστ του Hrys!! Πόσο μπανάλ και γλυκανάλατο φαίνεται αυτό το θρεντ μετα το "Ίμια και ΠΝ" και "Είδηση (?) ΣΟΚ".

Είναι σαν να συγκρίνεις το "Πόλεμος και Ειρήνη" με το "διάβολος φορούσε PRADA". Σαν να συγκρίνεις το "όσα παίρνει ο άνεμος" με το "sex and the city".

Μαχητή θέλεις πολύ ακόμα για να πιάσεις τα στάνταρντς παπαρολογίας που έθεσε ο μεγάλος αρχηγός.

MIKELLE

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Φίλτατε συνάδελφε μαχητή, εχώ πραγματικά μεγαλη απορία...τι να εννοουσε ο ποιητής!!!! ʼβυσσος..... :idiot:

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
411
Πόντοι
6.135
Καποιοι εδω μεσα συνεχιζουν να μην πιστευουν αυτα που γραφω εδω μεσα. Πλεον δεν θα προσπαθησω να πεισω κανεναν.Ο καθενας ας πιστευει οτι θελει.Δικαιωμα σας !

Studian παλι τα ιδια αρχισες.Δεν πειραζει ομως ! Να εισαι καλα παλικαρι μου ! Δεν σου κραταω κακια.

Να ειστε καλα ολοι ! Με φιλικους χαιρετισμους :)
Μαχητης

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
:) :) :) :) :dancing: :dancing: :dancing: ;) ;) ;)

Βέβαι οφείλω να ομολογήσω ότι δεν είναι δίκαιο να συγκρίνεις το "Όσα παίρνει ο άνεμος" με το "Sex and the City". Φρικέζι σύγκριση. Καταλαβαίνω ότι σε ενόχλησε και απολογούμαι.

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
411
Πόντοι
6.135
Σημερα ελαβα μηνυμα της κ μου εγραψε πως τα παω και που ειμαι. Οπως πολυ σωστα εγραψε ενας συναγωνιστης προχτες, προφανως η 40αρα κυρια παιζει το παιχνιδακι "ζεστο - κρυο".

Κ ερωτω το εξης: Αφου οπως μου ειπε δεν ενιωσε κ δεν νιωθει αισθηματα για μενα πως λοιπον συνεχιζει να μου στελνει μηνυματα; Κ γιατι αραγε να το κανει αυτο;;

Θερμη εκληση στους εμπειρους κ μεγαλυτερους συναγωνιστες να μου δωσουν μια γνωμη περι του θεματος.

Ευχαριστω.

leone72

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Σημερα ελαβα μηνυμα της κ μου εγραψε πως τα παω και που ειμαι. Οπως πολυ σωστα εγραψε ενας συναγωνιστης προχτες, προφανως η 40αρα κυρια παιζει το παιχνιδακι "ζεστο - κρυο".

Κ ερωτω το εξης: Αφου οπως μου ειπε δεν ενιωσε κ δεν νιωθει αισθηματα για μενα πως λοιπον συνεχιζει να μου στελνει μηνυματα; Κ γιατι αραγε να το κανει αυτο;;

Θερμη εκληση στους εμπειρους κ μεγαλυτερους συναγωνιστες να μου δωσουν μια γνωμη περι του θεματος.

Ευχαριστω.

Γεια σου ρε φιλε συναγωνιστη!Μηπως της τελειωσανε τα μπικικινια και ζηταει με τον ωραιο τροπο της παλι κανενα εμβασμα???

farouk1

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Like
1
Πόντοι
0
orma kai mhn katalabaineis tipota to poly poly dwse kana 150 ari kai mesa eisai pali etsi kai alliws to xeriw to paramithi pleon ( sorry gia ta agglika molis ebala vista kai de exv akoma ellhnika)

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Vista ?????
Σβηστα .......
Βackup εκανες ????

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
411
Πόντοι
6.135
Επανερχομαι στο αρθρο δριμυτερος.
Η "μεγαλοκοπελα" η αλλιως "καλιαμανα" εδω κ 10 μερες ουτε φωνη ουτε ακροαση. Ουτε μηνυμα ουτε τηλ δεν με πηρε. Μετα την 4η μερα ανεβηκα κ εριξα εναν "διπλο οβωλο" στην ιεροδουλο που τιμαω ακαθεκτος εδω κ 2,5 χρονια στην διδυμου για να την ξεπερασω. Ηταν μια συγκινητικη εμπειρια διοτι ειχα να την επισκευτω κανα διμηνο λογω της "σχεσης" με την καλιαμανα. Ηταν επισκεψη "ηλεκτροσοκ" θα ελεγα διοτι με αντιμετωπισε με εξαιρετικη τρυφεροτητα κ αριστη αποδοση κ ετσι συνηλθα !!!

Τα νεοτερα απο το μετωπο ειναι τα εξης:
Γνωρισα μια νεα γυναικα παλι μεγαλυτερη (31 ετων) στο pathfinder. Μετα μιλησαμε για λιγο τηλεφωνικως κ της ειπα να βγουμε να τα πουμε καλυτερα κ μαγκες τι μου λεει η γκομενα "Ειμαι μπουζουκτζου κ θελω να βγουμε στα μπουζουκια το βραδυ !!!!" Την συχτηρισα κ της το εκλεισα !
ουστ παλιοξεκωλιαρα που μου θες μπουζουκια απο το πρωτο ραντεβου !!!! Απιστευτα πραγματα !!!!

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Προτείνα να αλλάξει ο τίτλος του thread:

"Προσωπικό blog του χρήστη μαχητή :

Μein Kampf, my love life : τέσσερεις φώκιες και μια πουτάνα "

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Έτσι μπράβο! Αυτή η ιστορία σου έμαθε πολλά πράγματα!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
[size=8pt]Πιθανολογω οτι το πιθανοτερο ειναι το β σεναριο.

Γιατι να μου τα πει αυτα αραγε; Δεν μπορω να καταλαβω ! [/size]

Να σου πω εγώ μια πιθανότητα:
-Θα ήσουν καλός για την κόρη μου, [δε γουστάρω αυτόν που έχει, γιατι είναι ανεπρόκοπος ενώ εσύ έχεις φράγγα] (λες πολλοί να της έχουν δώσει 300 έτσι χωρίς απόδειξη?)
-Σε ευχαριστω που μου το λες αλλα ετσι ειναι οι επιλογες της ζωης [η κόρη σου αυτόν θέλει όμως - ας μην έχει φράγγα]
-Ναι, τα λεφτα δεν εχουν σημασια.

Με αυτές τις προσθήκες (οι [αγκύλες] είναι τα εννοούμενα που δεν ειπώθηκαν), δε κουμπώνει το πράμα?

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Και εγώ θα σε ήθελα για την κορούλα μου. Είσαι φραγκάτος και αφήνεις μια κοπέλα να σε κάνει ό,τι θέλει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom