Αν δείς την κόρη σφύρα μου. Να έρθω να της δώσω πτυχίο σπίτι. Μάλλον κόρη ΔΕΝ υπάρχει. Απλά κοίτα να πληρωθείς σε είδος. Αν βέβαι η τύπισα κρατήσεις επαφή μαζί σου. Γιατί αν κατάλαβα καλά μιλάτε πρώτα στο κινήτο και μετά βρίσκεστε. Αν ξέρεις τώρα το σπίτι μπορείς να κάνεις και κάποιο ξαφνικό ντού να την βρεις. Αλλά αξίζει ρε φίλε να γίνεις ρόμπα και βούκινο για 300 ευρώπουλα; Δεν λέω φράγκα ειναι αλλά το πάθημα έγινε μάθημα. Α και για να μην το ξεχάσω. Αδερφέ είναι πολλά τα λεφτά που ζήτησε αρχικά. Πώς και βολεύτηκε μόνο με 300; Μήπως έκανε ανάληψη και από άλλον;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λέτε να την έκανα την ώμα μου;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Maxitis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 277
- Εμφανίσεις 33K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
φιλε μαχητη ειναι η ιδια που ελεγες σε αλλο Post για αυτην με τα κρασια κλπ?αν ναι θα πρεπενα συνεχισεις εκει νομιζω.παντως λεφτα μην περιμενεις σε δαγκωσε στεγνα οποτε δαγκωσε την και συ.αλλα ζητα τα μην σε περασει και για....μην μασησεις.το νου σου απο δω και μπρος
papacool
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2006
- Like
- 46
- Πόντοι
- 1
Η ιστορία πάντως είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αφού΄με έβαλε να σκέφτομαι τί θα μπορούσα να κάνω για να ρεφάρω τη χασούρα. Δεν τη λέω στο φίλο και εγώ θα μπορούσα να την έχω πατήσει άσχημα παρότι μεγαλύτερος. Λοιπόν: Πρώτο βήμα, στο επόμενο ραντεβού θα της ζήταγα κάποια εξτρά, π.χ. ισπανική, κουλουράκι, φωτογράφιση ή ότι γουστάρει ο καθένας. Λογικά δε θα έλεγε όχι, αφού θα με έβλεπε σαν εισόδημα. Όπως είπα και παραπάνω αν γινόταν λόγος για παραπάνω χρήματα δε θα έλεγα όχι κάθετα αλλά θα τα μάσαγα, "σε λίγες μέρες που πληρώνομαι" κλπ. Δεύτερο βήμα θα της ανέφερα και καλά τυχαία για κάποιον φίλο μου που δεν έχει πάει με ώριμη και πολύ θα το ήθελε, (θα άφηνα να εννοηθεί δωράκι). Και πάλι λογικά δε θα αρνιόταν κατηγορηματικά και μετά από λίγο ψήσιμο θα δεχόταν να πάει και με άλλο. Εκεί θα έβαζα την εκδοχή παρτούζας. "Και εγώ τί θα κάνω, θα κρατάω το φανάρι, θα ζηλέψω" και φίδια. Σε αυτό το στάδιο η κυρία έχει πάρει χαμπάρι ότι την κατάλαβα αλλά δε λέει όχι για να πάρει κάνα φράγκο. Συνεχίζω να υπόσχομαι αόριστα ότι ΘΑ της δώσω "από βδομάδα". Επειδή θα έχουμε φτάσει στο στάδιο "μεταξύ κατεργαραίων ειλικρίνεια" την τρίτη φορά, (αν υπάρξει γιατί μετά τη τζάμπα παρτούζα μάλλον θα τελειώναμε εκτός αν μου άρεσε πολύ και της άφηνα κάνα δωράκι για να συνεχιστεί η φάση), θα τη ρωτούσα αν όντως υπάρχει κόρη και με πόσα μου κάθεται μόνη ή μαζί με τη μαμά. Μάλλον θα έτρωγα τα καντήλια μου και θα τερματιζόταν μια πολύ ωραία σχέση
δεν φοβάμαι τίποτε, δεν ελπίζω τίποτε, είμαι ελεύθερος. Γάμα και νοιώσε ελεύθερος. Από λεφτά, αρχίδια θα πάρεις. καλύτερα να το παίξεις large και να το κλείσεις σε πίπες, παρά να μυξοκλαίγεσαι. Αν καταλάβει η κρυφοπουτάνα,γιατί για τέτοια πρόκειται, ότι περιμένεις τα λεφτά πίσω, θα σε περάσει για αφελή και δεν πρόκειται ούτε μα γαμήσεις. Καλύτερα να υποσχεθείς ότι θα τις δώσεις κι άλλα .μέχρι τα χίλια για να πάρεις σε είδος τα 300.
Αν εχει παρει απο την μαμα, η κορη της πρεπει να ειναι πολυ καλη σαν εμφανιση ! Μαλιστα μου ανεφερε για την κορη της απο το πρωτο ραντεβου. Μου ειπε κ το εξης συγκλονιστικο οτι η κορη της ειναι 22 αλλα μοιαζει με 16 χρονων !!!! Μονο που το ακουσα... σκανδαλιστηκα!
Και κατι ακομα ! πριν λιγες μερες σε καποιο θεμα υπηρχε μια αναφορα για την δευτερη "εφαρμογη" του listerine (για μετα το στοματικο σεξ) απο καποιο call girl. Με εκπληξη χτες την ακουσα να μου λεει την ιδια ακριβως θεωρια ! Μα καλα, που τις ακουνε αυτες τις %^&*% !!!
Και κατι ακομα ! πριν λιγες μερες σε καποιο θεμα υπηρχε μια αναφορα για την δευτερη "εφαρμογη" του listerine (για μετα το στοματικο σεξ) απο καποιο call girl. Με εκπληξη χτες την ακουσα να μου λεει την ιδια ακριβως θεωρια ! Μα καλα, που τις ακουνε αυτες τις %^&*% !!!
Αν εχει παρει απο την μαμα, η κορη της πρεπει να ειναι πολυ καλη σαν εμφανιση ! Μαλιστα μου ανεφερε για την κορη της απο το πρωτο ραντεβου. Μου ειπε κ το εξης συγκλονιστικο οτι η κορη της ειναι 22 αλλα μοιαζει με 16 χρονων !!!! Μονο που το ακουσα... σκανδαλιστηκα!
Μεγάλε, μάλλον σε προορίζει για μέγα χορηγό της οικογένειας! Πρόσεχε!
Έτσι και βγει το Listerine σε υπόθετο, να δεις πόσο θα πέσει η τιμή στο anal
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
Έτσι και βγει το Listerine σε υπόθετο, να δεις πόσο θα πέσει η τιμή στο anal
καλοοοοο
Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
ʼ ρε Μαχητή... Τέλος πάντων εξαργυρωσέτα τα σε
dimitris67052
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Ριξε σπέρμα μεγάλε και δεν γαμιέται ... που ξέρετε μπορεί ρε παιδιά να έχουμε ένα λαμπρό αστέρι 40αρα που να βγει στο επάγγελμα. Ε φίλε mahiti δεν της λες ότι μπορεί η κόρη να κάνει και PhD άμα βγει η μαμά στο κλαρί;
Επισκέπτης
Δεν μας δίνεις κάποιες λεπτομέρειες για την γκόμενα. Είναι (ήταν) παντρεμένη? Ο άντρας της που βόσκει? (είτε είναι ακόμα παντρεμένοι είτε όχι). Αν είναι παντρεμένη, τότε ας ζητήσει από τον άντρα της τα λεφτά. Αν έχουν χωρίσει... πάλι το ίδιο! Είναι και δικό του παιδί η κόρη της!
Χωρίς να ξέρω τι φάση είναι η γκόμενα, θα απαντήσω εντελώς generic!!! Αν βλέπεις 35άρες και βάλε με παιδί... πρόσεξε γιατί κατά 90% ψάχνουν για κάποιον μαλάκα να τις ξελασπώσει με το παιδί τους!!! Είσαι διατεθειμένος να αναλάβεις κάτι τέτοιο? Θέλεις?
Και το γεγονός ότι αφενός μεν δέχτηκε τα πρώτα φράγκα και αφετέρου σε ξεκατίνιασε μόλις της είπες ότι θα την βοηθήσεις οικονομικώς... λέει πολλά!!!
Το έργο το έχω δει και live! Πάμε σε γάμο μιας φίλης της γυναίκας μου. Εκεί ήταν μια χωρισμένη με ένα παιδάκι 5 χρονών. Η γκόμενα S-U-P-E-R!!! Όταν λέω super εννοώ κοντά 1.80, ΤΕΛΕΙΟ σώμα (έβαζες στοίχημα όλη σου την περιουσία ότι αυτή η γυναίκα δεν έχει κάνει παιδί!), ξανθιά, ΠΟΛΥ εντυπωσιακή. Φορούσε ένα ριχτό μακρύ φόρεμα όπου το ένα της πόδι ήταν όλο έξω μέχρι το μουνί σχεδόν. Φόρεμα πράσινο φανταχτερό... να τραβάει το μάτι. Εννοείται πως ήταν ΠΟΛΥ κολλητό πάνω της και η πλάτη όλη έξω... καταλαβαίνετε! Για να μην πολυλογώ, σε κάποια φάση την έκοψα να έχει chit-chat με κάποιον που καθόταν δίπλα της στο τραπέζι της δεξίωσης του γάμου. Δεν φαινόταν να γνωριζόντουσαν από πριν... η οικειότητα ερχόταν σιγά-σιγά. Η γκόμενα σηκωνόταν πότε-πότε για να πάει στο τραπέζι που ήταν ο γιος της με την μάνα της. Κάτι λέγανε η μία στο αυτί της άλλης και χαζογελούσαν. Και μετά πάλι πίσω στο τραπέζι με τον "έτσι". Αυτή είχε αρχίσει να χαλαρώνει, να του τραβάει κάτι περίεργα στησίματα στην καρέκλα που καθόταν (με το ένα πόδι πάνω στην καρέκλα έτσι ώστε να τραβιέται το φόρεμα και να φαίνεται όλο το πόδι της), κτλ, κτλ. Μετά αρχίσαν τους χορούς μαζί και γενικά ήταν όλο το βράδυ μαζί. Αυτά γίναν πριν 1μιση χρόνο περίπου.
Δεν ξέρω τι έγινε εκείνο το βράδυ. Έφυγα σε κάποια φάση πριν από αυτούς. Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι έχω στα χέρια μου ένα προσκλητήριο από την εν λόγω γκόμενα η οποία... guess what... παντρεύεται αυτόν τον τυπά!!!
Όπως καταλαβαίνεται έγινα αυτόπτης μάρτυρας στρωσίματος ενισχυμένης λαδόκολλας από μάνα και κόρη μαζί!!! Είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι τον τυλίξαν σαν σουβλάκι τον άνθρωπο!!!
Τα συμπεράσματα δικά σας!
Χωρίς να ξέρω τι φάση είναι η γκόμενα, θα απαντήσω εντελώς generic!!! Αν βλέπεις 35άρες και βάλε με παιδί... πρόσεξε γιατί κατά 90% ψάχνουν για κάποιον μαλάκα να τις ξελασπώσει με το παιδί τους!!! Είσαι διατεθειμένος να αναλάβεις κάτι τέτοιο? Θέλεις?
Και το γεγονός ότι αφενός μεν δέχτηκε τα πρώτα φράγκα και αφετέρου σε ξεκατίνιασε μόλις της είπες ότι θα την βοηθήσεις οικονομικώς... λέει πολλά!!!
Το έργο το έχω δει και live! Πάμε σε γάμο μιας φίλης της γυναίκας μου. Εκεί ήταν μια χωρισμένη με ένα παιδάκι 5 χρονών. Η γκόμενα S-U-P-E-R!!! Όταν λέω super εννοώ κοντά 1.80, ΤΕΛΕΙΟ σώμα (έβαζες στοίχημα όλη σου την περιουσία ότι αυτή η γυναίκα δεν έχει κάνει παιδί!), ξανθιά, ΠΟΛΥ εντυπωσιακή. Φορούσε ένα ριχτό μακρύ φόρεμα όπου το ένα της πόδι ήταν όλο έξω μέχρι το μουνί σχεδόν. Φόρεμα πράσινο φανταχτερό... να τραβάει το μάτι. Εννοείται πως ήταν ΠΟΛΥ κολλητό πάνω της και η πλάτη όλη έξω... καταλαβαίνετε! Για να μην πολυλογώ, σε κάποια φάση την έκοψα να έχει chit-chat με κάποιον που καθόταν δίπλα της στο τραπέζι της δεξίωσης του γάμου. Δεν φαινόταν να γνωριζόντουσαν από πριν... η οικειότητα ερχόταν σιγά-σιγά. Η γκόμενα σηκωνόταν πότε-πότε για να πάει στο τραπέζι που ήταν ο γιος της με την μάνα της. Κάτι λέγανε η μία στο αυτί της άλλης και χαζογελούσαν. Και μετά πάλι πίσω στο τραπέζι με τον "έτσι". Αυτή είχε αρχίσει να χαλαρώνει, να του τραβάει κάτι περίεργα στησίματα στην καρέκλα που καθόταν (με το ένα πόδι πάνω στην καρέκλα έτσι ώστε να τραβιέται το φόρεμα και να φαίνεται όλο το πόδι της), κτλ, κτλ. Μετά αρχίσαν τους χορούς μαζί και γενικά ήταν όλο το βράδυ μαζί. Αυτά γίναν πριν 1μιση χρόνο περίπου.
Δεν ξέρω τι έγινε εκείνο το βράδυ. Έφυγα σε κάποια φάση πριν από αυτούς. Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι έχω στα χέρια μου ένα προσκλητήριο από την εν λόγω γκόμενα η οποία... guess what... παντρεύεται αυτόν τον τυπά!!!
Όπως καταλαβαίνεται έγινα αυτόπτης μάρτυρας στρωσίματος ενισχυμένης λαδόκολλας από μάνα και κόρη μαζί!!! Είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι τον τυλίξαν σαν σουβλάκι τον άνθρωπο!!!
Τα συμπεράσματα δικά σας!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 217
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 137