Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Απίστευτα κυριλέ,ακατάλληλη για τους πολλούς...
Κοντοκλώσσα της σειράς είναι αργυροτροχέ.
Πάμε παρακάτω
Απίστευτα κυριλέ,ακατάλληλη για τους πολλούς...
Σιγά το λαγοκούνελο. Αμα είναι έτσι οι μουνάρες..Ιδέα μου είναι ή σχεδόν όλοι οι βασικοί παρουσιαστές έχουν για συμπαρουσιάστριες όλες τις νεοφερμενες μουναρες;
Τι κοντή ρε παικτη;Κοντοκλώσσα της σειράς είναι αργυροτροχέ.
Πάμε παρακάτω
Τι κοντή ρε παικτη;
Κάτω του 1,67μ.;
Όχι ρε πουστη....!!!!Φλυτζάνη σου λέω.
Θα την αποκαταστήσω εγώ...καλο μουνακι για ενα πηδουλο κα μεχρι εκει
Μετά θα ανεβάζεις φωτογραφίες της εδώ ή θα μας ξεχάσεις;Θα την αποκαταστήσω εγώ...
Αν και κοντή σύμφωνα με εκλεκτό συναγωνιστή,είναι Βόρεια και λαμπερή....θα χαρούν όλοι στο σο'ι'!!!!
Σιγά μην ανεβάζω φωτογραφίες...θα τον παίζετε με υλικό που θα σας δίνει η ίδια...εννοείται δεν θα σας ξεχάσω κουφαλιτσες...περάσαμε τόσα μαζί...κακές μέρες,σκατενιες μέρες ,κινεζική πανούκλα...κλαψ,λυγμ,σνιφ......συγκινήθηκα ο πουστης!!Μετά θα ανεβάζεις φωτογραφίες της εδώ ή θα μας ξεχάσεις;
Θα σας φωτογραφίζουν οι παπαράτσι και θα ρωτάμε ποιο μέλος είναιΣιγά μην ανεβάζω φωτογραφίες...θα τον παίζετε με υλικό που θα σας δίνει η ίδια...εννοείται δεν θα σας ξεχάσω κουφαλιτσες...περάσαμε τόσα μαζί...κακές μέρες,σκατενιες μέρες ,κινεζική πανούκλα...κλαψ,λυγμ,σνιφ......συγκινήθηκα ο πουστης!!
Θα ξέρεις εσύ....Θα σας φωτογραφίζουν οι παπαράτσι και θα ρωτάμε ποιο μέλος είναι
...φυσικά υπήρξαν και καλές μέρες που εδώ έγιναν καλύτερες!!!Μετά θα ανεβάζεις φωτογραφίες της εδώ ή θα μας ξεχάσεις;
καλους απογονους λοιπον και καλοτυχοι να ειστεΘα την αποκαταστήσω εγώ...
Αν και κοντή σύμφωνα με εκλεκτό συναγωνιστή,είναι Βόρεια και λαμπερή....θα χαρούν όλοι στο σο'ι'!!!!
Σαν εκλογικό σύνθημα του Ανδρέα.Θα ξέρεις εσύ....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...φυσικά υπήρξαν και καλές μέρες που εδώ έγιναν καλύτερες!!!
Σε ευχαριστούμε!καλους απογονους λοιπον και καλοτυχοι να ειστε
Δικό μου είναι...άσε τον Παπανδρεα στην ησυχία του...το κατοχύρωσα εγώ.Σαν εκλογικό σύνθημα του Ανδρέα.
Σε πρόλαβε κάποιος δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ. Το έχει καπαρώσει το κορίτσιΘα την αποκαταστήσω εγώ...
Oι δημοσιογράφοι είναι ξενερωτοι και καμενοι από τα ωράρια.Σε πρόλαβε κάποιος δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ. Το έχει καπαρώσει το κορίτσι