You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
A_re_Koula
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Αλγεινή εντύπωση μου έκανε το ότι δεν έκανε μπάνιο πριν πάει στον επόμενο. Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω πήγε χυμένη στον επόμενο. Σκουπίστηκε λίγο με κάτι χαρτομάντηλα μόνο.
Γιατι εκανε μπάνιο πριν απο σένα
Ξυπνααατε
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Απογευματα συνηθως, σου ξαναλεω.Ε τότε κάποιο λάθος έκανα στο τηλέφωνο..τελικά πότε δουλεύει η Λίντα??????
Αφου οπως λες δεν σηκώνουν τηλεφωνο (ξαναπροσπαθησε παντως μετα το ποστ της Lelas) δοκιμασε να πας στα "τυφλα" και ευχομαι να φανεις τυχερος.....
Αξιζει να προσπαθησεις η Λιντα.....
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
H Λιντα ειναι πεντακαθαρη!!!Αυτο εχω διαπιστωσει εγω οσες φορες εχω παει!!!!
Τι κανεις εσυ τετοια ωρα ξυπνια?Κανονισε να ερθουμε σημερα και να εισαι κουρασμενη!!!αγορια και πριν και μετα κανω μπανιο........δυστιχως πρεπει να απαντησω
Επισκέπτης
Λελα η Λιντα ειναι η κοπελα με την φωτο στο site? Πως μπορω να ενημερωθω για τα ωραρια της αν το μπανερ σας δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα?
Επισκέπτης
Τελικα ποτε ειναι στο στουντιο η Λιντα? Αυριο? Μεθαυριο? Την Δευτερα? Ποτε?
για σημερα και αυριο πρωι λια γερμανιδα /πολυ καλη/ απογευμα τζενη καινουργια/μουναρος/ περιμενω κριτικες
Αμα εβαζες και καμμιά φωτογραφία στο site να πάρουμε γέυση θα μας βοηθούσες πολύ...
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
πινω το γαλα μου και στο κρεβατι ανεσως
Ολη μερα στο κρεββατι την βγαζεις!!!
Πρεπει να εχεις φτιαξει επιδερμιδα εσυ!!!
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Λογικα ειναι καθε μερα απογευμα!!!Τελικα ποτε ειναι στο στουντιο η Λιντα? Αυριο? Μεθαυριο? Την Δευτερα? Ποτε?
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Πολυ ομορφο κοριτσι η Λια εχει γραφτει και κριτικη απο τον gl στο Αριστομενους 72 για οσους θελουν περισσοτερες πληροφοριες!για σημερα και αυριο πρωι λια γερμανιδα /πολυ καλη/
Υ.Γ Η υπηρεσια που ηταν σημερα το πρωι κυρα Καραγιαννη καλο θα ηταν απλα να κανει την δουλεια της κι οχι να λεει σε οποιον δεν περναει οτι ολο ερχεσαι κι ολο δεν μπαινεις και τετοιες μαλακιουλες!Και δεν το εκανε μονο σε μενα αλλα και σε αλλον συναγωνιστη που ετυχε να καθομαστε μαζι στο σαλονι
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Ποια ηταν?Πολυ ομορφο κοριτσι η Λια εχει γραφτει και κριτικη απο τον gl στο Αριστομενους 72 για οσους θελουν περισσοτερες πληροφοριες!
Υ.Γ Η υπηρεσια που ηταν σημερα το πρωι κυρα Καραγιαννη καλο θα ηταν απλα να κανει την δουλεια της κι οχι να λεει σε οποιον δεν περναει οτι ολο ερχεσαι κι ολο δεν μπαινεις και τετοιες μαλακιουλες!Και δεν το εκανε μονο σε μενα αλλα και σε αλλον συναγωνιστη που ετυχε να καθομαστε μαζι στο σαλονι
Αυτο το σκατοψυχο μελαχρινο 50χρονο σαμιαμιδι με τη σπαστικη φωνη?
Ακομα την εχουν αυτην?
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Οχι μια αλλη με αξιοσεβαστο οπλισμο την οποια σιγουρα θα θυμομουν!Τωρα το πως με θυμαται αυτη αυτο ειναι μια αλλη ιστορια Μαλλον αυτη που αναφερεις την συμβουλεψε με ποιον τροπο θα εκνευριζει τους πελατες που δεν περνανεΠοια ηταν?
Αυτο το σκατοψυχο μελαχρινο 50χρονο σαμιαμιδι με τη σπαστικη φωνη?
Ακομα την εχουν αυτην?
Επισκέπτης
Mπορει να επιβεβαιωσει η Λελα οτι η Λιντα ειναι καθε μερα εκει απογευμα? Ειναι εκει δηλαδη και σημερα το απογευμα?
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Λίντα εσύ είσαι κοπέλα μου που γράφεις ? Καλά είσαι ? Πολλά φιλιά :-*αγορια και πριν και μετα κανω μπανιο........δυστιχως πρεπει να απαντησω
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 4.545
Γιατι δεν πας να την δοκιμασεις και εσυ για να βεβαιωθεις ?
Αν ηταν ετσι οι Trans τοτε δεν θα ξαναπηγαινα με γυναίκες.....
Η Αντζελα στο Φυλης 104 φαινεται?
Να σημειωσω οτι δεν εχω δει καμια απο τις 2 απο κοντα.
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Η Αντζελα, ασχετα εαν φαινεται η οχι, το εχει δηλώσει, προς τιμην της.Η Αντζελα στο Φυλης 104 φαινεται?
Να σημειωσω οτι δεν εχω δει καμια απο τις 2 απο κοντα.
Ειναι ψηλη σχετικα,εχει αρκετα γυμνασμενο σωμα το οποίο μπορει να σε παραπεμψει στο παρελθον της.(Χωρις καμια παραεξηγησ Αντζελα εαν διαβαζεις...)
Η Λιντα ειναι μινιον κοπελα, και εαν εξαιρεσεις το σιλικονατο στηθος, το σωμα της δεν σε παραπεμεπι σε κατι αλλο.Η ψωνη της επισης ειναι ιδιεταιρα θηλυκη.
Κανεις απ΄οσο ξερω δεν εχει αφησει υπόνοιες για την αυθεντικοτητα της Λιντας.
Μονο εσυ εχεις εκφρασει αμφιβολιες.Και χωρις να την εχεις δει οπως λες.
Κανε τον κοπο να την δεις και πιστευω θα αλλξεις γνωμη.
ΥΓ: Χωρις καμία διαθεση αντιιπαραθεσης.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 5