pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Ρε παιδια ειμαι μελος στο site απο το 2005.
Παλιοτερα ειχε αναφερθει οτι μια Λιντα που δουλευε εκει ειναι τρανς.
Ρε παιδια ειμαι μελος στο site απο το 2005.
Παλιοτερα ειχε αναφερθει οτι μια Λιντα που δουλευε εκει ειναι τρανς.
Προς κυρια Λελα¨. Eγω αλλο ρωταω αλλα δεν καταλαβαινω γιατι απαντηση δεν λαμβανω καμμια παρολο που εχω κανει ηδη 4 φορες την ιδια και την ιδια ερωτηση. Αυτη ειναι η πεμπτη φορα: Η εικονιζομενη στην φωτο "Λιντα" με σκουρα μαλλια κοπελα που δουλευει στο στουντιο σας?Κι'αν ναι ποιες μερεσ και ωρες?
τι πρεπει να κανω η να πω για να σε πεισω για το αντιθετο.μηπως ....................................να κανω υπευθ.δηλωση
αυριο απογευμα λιντα απο φοτο φιλιαΠρος κυρια Λελα¨. Eγω αλλο ρωταω αλλα δεν καταλαβαινω γιατι απαντηση δεν λαμβανω καμμια παρολο που εχω κανει ηδη 4 φορες την ιδια και την ιδια ερωτηση. Αυτη ειναι η πεμπτη φορα: Η εικονιζομενη στην φωτο "Λιντα" με σκουρα μαλλια κοπελα που δουλευει στο στουντιο σας?Κι'αν ναι ποιες μερεσ και ωρες?
Δοξα σοι ο θεος. Ευχαριστω πολυ Λελααυριο απογευμα λιντα απο φοτο φιλια
Πλεον εχει γινει κουραστικο...
Αντε τρανς ειναι για να ηρεμησετε, αφου δεν παιρνεται απο λόγια λαι να το τελειώσουμε......
[/quoteμαλλον προκειται για πιτσιρικαδες που σπαμαρουν οποτε δεν υπαρχει λογος να απανταμε.
μαλλον προκειται για πιτσιρικαδες που σπαμαρουν οποτε δεν υπαρχει λογος να απανταμε.
καθε μερα πρωινη 10-18Η Ναταλί πότε δουλεύει?
ναι ναι τρανς ειναι!!! μην πηγαινετε...θα πηγαινουμε εμεις!!! τι αλλο θα ακουσουμε...
Στο Αριστομενους 72 ποιες θα ειναι?αυριο πρωι ναταλι απογευμα λιντα[move][/move]
οκκαλυτερα παρε εκει τηλ .δεν γνωριζω
αν φελεις μπορω να μαθω αλλα αυριο πρωι
Μαθε και για Κων/λεως!!!! :-*αν φελεις μπορω να μαθω αλλα αυριο πρωι
λαουρα καινουργια αλλα μονο για σηερα.στην κυριολεξια ομως κουκλαραΤωρα ποια ειναι στο μαγαζι?
Η Λινταρα?
Γιατι αυριο που θα ειναι?λαουρα καινουργια αλλα μονο για σηερα.στην κυριολεξια ομως κουκλαρα
Γιατι αυριο που θα ειναι?