Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Λέλας Καραγιάννη 35

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 580
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία

dionysis_

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
6
απο τι διαβασα μαλλον την αλλη λιντα λετε την μελαχρινη που δεν την εχω δει και δε με ενδιαφερει αφου υπαρχουνε υπονιες οτι ειναι εγχειρισμενη
παντως η λιντα η ξανθια ειναι γαματη και σιγουρα γυναικα αλλα δουλευει ακομα εκει και τι ωρες?ξερει κανεις?

Επισκέπτης
απο τι διαβασα μαλλον την αλλη λιντα λετε την μελαχρινη που δεν την εχω δει και δε με ενδιαφερει αφου υπαρχουνε υπονιες οτι ειναι εγχειρισμενη
παντως η λιντα η ξανθια ειναι γαματη και σιγουρα γυναικα αλλα δουλευει ακομα εκει και τι ωρες?ξερει κανεις?
  Δεν μπορω να καταλαβω.Γιατι πρεπει να επικατει τετοια συγχυση επι του προκειμενου?
Αν δεν απατωμαι η Λιντα που εμφανιζεται στις φωτο του site του στουντιο εχει σκουρα μαλλια και καποιος συναγωνιστης ανεφερε οτι μαλλον ειναι απο Ρωσια για την οποια υπαρχουν μαλιστα και υπονοιες οτι ειναι εγχειρισμενη.
Υπαρχουν τελικα δυο Λιντες που δουλευουν στο συγκεκριμενο στουντιο, η μια ξανθια και Τσεχα ενω η αλλη Ρωσσιδα μελαχρινη και εγχειρισμενη.
Λελα σε παρακαλω δεν μπορεις να μας το ξεκαθαριζεις αυτο μια και καλη και πες μας σε παρακαλω ποτε δουλευει εκει η μια και ποτε η αλλη? (αν δουλευουν εκει και οι δυο τελικα).
Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα.

Επισκέπτης
   Δεν μπορω να καταλαβω.Γιατι πρεπει να επικρατει τετοια συγχυση επι του προκειμενου?
Αν δεν απατωμαι η Λιντα που εμφανιζεται στις φωτο του site του στουντιο εχει σκουρα μαλλια και καποιος συναγωνιστης ανεφερε οτι μαλλον ειναι απο Ρωσια για την οποια υπαρχουν μαλιστα και υπονοιες οτι ειναι εγχειρισμενη?
Υπαρχουν τελικα δυο Λιντες που δουλευουν στο συγκεκριμενο στουντιο, η μια ξανθια και Τσεχα ενω η αλλη Ρωσσιδα μελαχρινη και εγχειρισμενη.
Λελα σε παρακαλω δεν μπορεις να μας το ξεκαθαριζεις αυτο μια και καλη και πες μας σε παρακαλω ποτε δουλευει εκει η μια και ποτε η αλλη? (αν δουλευουν εκει και οι δυο τελικα).

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Για ποια Λιντα ξανθια μιλατε ρε παιδια? :think:
Για το πορνομιλφ που ηταν και στο Πιπινου? :2on1:
Αυτη δεν εχει φυγει απο την αλυσιδα εδω και καιρο?
Αν θυμαμαι καλα και εκεινη Ρωσσιδα ηταν!!!
Τεσπα ριξτε και μια ματια στα αντιστοιχα θρεντς.....καθε λιγο και λιγακι πεταγεται καποιος και ρωταει αν η Λιντα ειναι κοριτσακι ή αγορακι και γινεται θεμα!!!!Το εχουμε συζητησει 100 φορες!!!! :jerking: :jerking: :jerking:
Η Λιντα ειναι γυναικα!!!!!!!
Μπορει να το επιβεβαιωσει και η Glikoula!!!! :-*

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Πάλι αυτό το θέμα ? Ποιός παπάρας το πρωτοείπε και το ξαναλέμε κάθε τόσο. Η Λίντα είναι 100% γυναίκα. Ούτε καν υποψία δεν υπάρχει. Δηλαδή , πλάκα κάνετε ή αλήθεια έχετε αμφιβολίες?
Το εγγυώμαι εγώ. Και τις μέρες που έχει περίοδο ξέρω...
Τί άλλο θα ακούσουμε πια  :headbang:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Πάλι αυτό το θέμα ? Ποιός παπάρας το πρωτοείπε και το ξαναλέμε κάθε τόσο. Η Λίντα είναι 100% γυναίκα. Ούτε καν υποψία δεν υπάρχει. Δηλαδή , πλάκα κάνετε ή αλήθεια έχετε αμφιβολίες?
Το εγγυώμαι εγώ. Και τις μέρες που έχει περίοδο ξέρω...

Θελουμε αποδεικτικα στοιχεια!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Το εγγυώμαι εγώ[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]. Και τις μέρες που έχει περίοδο ξέρω...
H συζητηση ελαβε τέλος......

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
H Λιντα ειναι το κατι αλλο.Απο τα καλυτερα κρεβατια θα τολμησω να πω αλλα για σκληροτραχηλους.

ποια Λιντα, γαμω τις Λιντες μου;;; :think:

η Ζερνικοβακαπωςετσι ή αυτη--> ;;;

Παντως αν ειναι αυτη που δινω το λινκ αξιζει πολλα RESPECT!!! [ δεν εχω παρει αλλα θα παρω!!!  :2funny: ]

lela35

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
εγω πρεπει να απαντησω τωρα.και αν ναι τι να πω :tits2:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
πρωτον εισαι η καστανη Γυναικα - τονιζω το φυλο διοτι δεν χρηζει αποριας -  με το απιστευο στηθος και το απιστευτο πωπουδακι;;;

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Πολυ ομορφο κοριτσι η Λια εχει γραφτει και κριτικη απο τον gl στο Αριστομενους 72 για οσους θελουν περισσοτερες πληροφοριες!
Υ.Γ Η υπηρεσια που ηταν σημερα το πρωι κυρα Καραγιαννη καλο θα ηταν απλα να κανει την δουλεια της κι οχι να λεει σε οποιον δεν περναει οτι ολο ερχεσαι κι ολο δεν μπαινεις και τετοιες μαλακιουλες!Και δεν το εκανε μονο σε μενα αλλα και σε αλλον συναγωνιστη που ετυχε να καθομαστε μαζι στο σαλονι
Δεν χρειαζεται να πεις τιποτα κυρια Καραγιαννη!Το μονο που χρειαζεται ειναι καποιες συστασεις προς τις υπηρεσιες ωστε να μην μας πρηζουν τα παπαρια :grin:
Υ.Γ Η Λιντα ειναι εκ γεννετης γυναικα ας μην το κουρασουμε αλλο

lela35

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
σε οτι αφορα τη υπηρεσιεςγια οτιδηποτε  προβλημα  μικρο η μεγαλο στειλε μου ε μαιλ .ουτε παρεξηγουμε  και μου αρεσει να μασαινω γιατι ετσι γινομαστε καλυτεροι .φιλια

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
σε οτι αφορα τη υπηρεσιεςγια οτιδηποτε  προβλημα  μικρο η μεγαλο στειλε μου ε μαιλ .ουτε παρεξηγουμε  και μου αρεσει να μασαινω γιατι ετσι γινομαστε καλυτεροι .φιλια

τι προβλημα;;; δεν πανε να λενε οτι θελουν...ετσι κι αλλιως ξερουν τα παιδια ποσο ενδιαφερομαι για σενα...οταν λες ε μαιλ εννοεις προσωπικο μηνυμα;;;

ανταποδιδω τα φιλια...

Επισκέπτης
εγω πρεπει να απαντησω τωρα.και αν ναι τι να πω :tits2:

Aντε παλι. Η Λιντα που εμφανιζονται οι φωτογραφιες της στο site σας ειναι η ιδια κοπελα που δουλευει στο μαγαζι σας? Ναι η οχι? Και αν η απαντηση ειναι ναι τοτε ποιες ειναι οι ωρες της?
Συγγνωμη αλλα αν κανατε σωστα την δουλεια σας θα επρεπε να κανετε τον κοπο να ενημερωνετε σωστα την ιστοσελιδα σας εκει που λεει "βαρδιες" αντι ερωτηματικου που υπαρχει, γεγονος που δημιουργει συγχυση(τουλαχιστον σε εμενα),και ετσι δεν θα χρειαζοταν να κανω τοσες και τοσες φορες την ιδια και την ιδια ερωτηση.
Εγω δεν αμφισβητησα το αν η εικονιζομενη κοπελα ειναι αρσενικου η θηλυκου γενους, ρωταω απλα και για πολλστη φορα αν η συγκεκριμενη εικονιζομενη στην ιστοσελιδα σας μελαχρινη(με σκουρα μαλλια)κοπελα ονοματι Λιντα ειναι αυτη που εξακολουθει να εργαζεται στο στουντιο σας και αν η απαντηση ειναι ναι ποτε μπορω να την επισκεφθω στο χωρο σας?
Πολυ απλα. Ελεος.Μια ξεκαθαρη απαντηση παρακαλω.
Ειναι η κοπελα που εμφανιζεται στη φωτο του site σας στο μαγαζι σας? Ναι η οχι και ποτε? Αμαν πια!

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
   Δεν μπορω να καταλαβω.Γιατι πρεπει να επικατει τετοια συγχυση επι του προκειμενου?
Αν δεν απατωμαι η Λιντα που εμφανιζεται στις φωτο του site του στουντιο εχει σκουρα μαλλια και καποιος συναγωνιστης ανεφερε οτι μαλλον ειναι απο Ρωσια για την οποια υπαρχουν μαλιστα και υπονοιες οτι ειναι εγχειρισμενη.

Ρε παιδια ειμαι μελος στο site απο το 2005.
Παλιοτερα ειχε αναφερθει οτι μια Λιντα που δουλευε εκει ειναι τρανς.

lela35

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδια ειμαι μελος στο site απο το 2005.
Παλιοτερα ειχε αναφερθει οτι μια Λιντα που δουλευε εκει ειναι τρανς.
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
τι πρεπει να κανω  η να πω για να σε πεισω για το αντιθετο.μηπως  ....................................να κανω υπευθ.δηλωση

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Πλεον εχει γινει κουραστικο...
Αντε τρανς ειναι για να ηρεμησετε, αφου δεν παιρνεται απο λόγια λαι να το τελειώσουμε......

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom