Επισκέπτης
Θα πρότεινα,να βάζαμε τη λειτουργία IGNORE στο φόρουμ ούτως ώστε όλοι μας να μη διαβάζουμε,όσους θεωρούμε ανεπιθύμητους κατά την άποψη μας,και να περνάμε όλοι καλύτερα........σκεφτείτε το...είναι μια πολύ καλή προσθήκη
Τότε θα μίλαγες μόνος σου..Για σκέψου το λίγο...Θα πρότεινα,να βάζαμε τη λειτουργία IGNORE στο φόρουμ ούτως ώστε όλοι μας να μη διαβάζουμε,όσους θεωρούμε ανεπιθύμητους κατά την άποψη μας,και να περνάμε όλοι καλύτερα........σκεφτείτε το...είναι μια πολύ καλή προσθήκη
ναι αλλα οι υπολοιποι θα διαβαζουν τι γραφει αυτος που θα εχεις εσυ ignoreΘα πρότεινα,να βάζαμε τη λειτουργία IGNORE στο φόρουμ ούτως ώστε όλοι μας να μη διαβάζουμε,όσους θεωρούμε ανεπιθύμητους κατά την άποψη μας,και να περνάμε όλοι καλύτερα........σκεφτείτε το...είναι μια πολύ καλή προσθήκη
ναι αλλα οι υπολοιποι θα διαβαζουν τι γραφει αυτος που θα εχεις εσυ ignore
οποτε δεν θα βγαινει νοημα γιατι θα σε ρωτανε π.χ για κατι που ειπε και εσυ δεν θα ξερεις αφου δεν θα βλεπεις τα ποσταρισμα του
ναι αλλα οι υπολοιποι θα διαβαζουν τι γραφει αυτος που θα εχεις εσυ ignore
οποτε δεν θα βγαινει νοημα γιατι θα σε ρωτανε π.χ για κατι που ειπε και εσυ δεν θα ξερεις αφου δεν θα βλεπεις τα ποσταρισμα του
Θα πρότεινα,να βάζαμε τη λειτουργία IGNORE στο φόρουμ ούτως ώστε όλοι μας να μη διαβάζουμε,όσους θεωρούμε ανεπιθύμητους κατά την άποψη μας,και να περνάμε όλοι καλύτερα........σκεφτείτε το...είναι μια πολύ καλή προσθήκη
Πριν κανα δυο μερες υπηρχε παλι τετοιο θεμα αν θυμαμαι καλα
Καλο ειναι να μπει αυτο που λες
[glow=red,2,300]Επσιης να μπει και η αντιστροφη λειτουργια ( για να μη ξενχνιωμαστε )
δηλαδι να επιλεγεις ποιος δε θελεις αν βλεπει τα ποστ σου , δηλαδι εκτος απο ιγνορ να υπαρχει και μπλοκ[/glow]
Επισης να μπει ασανσερ και κλιματιστικο γιατι ερχετε καλοκαιρι ...
χμμ... τι αλλο να βαλουμε ?
δηλαδι να επιλεγεις ποιος δε θελεις αν βλεπει τα ποστ σου , δηλαδι εκτος απο ιγνορ να υπαρχει και μπλοκ
αφου δεν μπαινει ο παγωτατζης ο αλοχας ρε τυπε πια τι το θες το ιγκνορ;Θα ήταν πολύ καλή ιδέα....αλλά δεν ξε΄ρω αν μπορούμε να το κάνουμε σε φόρμα SMF....για το ιγκνόρ πάντως,είμαι βέβαιος ότι γίνετε
αφου δεν μπαινει ο παγωτατζης ο αλοχας ρε τυπε πια τι το θες το ιγκνορ;
προσοχη θελει να τραβηξει ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβεις ρε τυπε?Ο poustikos kitharos θέλει να βάλει ignore στο forum για να μη βλέπει τα δικά μου post που τον κράζω όταν έρχεται και προσπαθεί να πουλήσει κάτι φύκια σε τιμή μεταξωτής κορδέλας...
τι εγινε τυπε? απο εκπτωση σε εκπτωση μας το πας
την μια δεν θα γραφω καθολου αλλα θα παρακολουθω το σαιτ
μετα "ε να εγραψα επειδη θελω να πουλησω κατι παλιες τσιχλες που εχω"
και τωρα "ε να απλα θελω να ενεργοποιηθει το ιγκνορ"
μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μην λες. Μεχρι να βρουμε και τον αλλον που δηθεν
αποχωρησε αλλα με καναν κλωνο θα ειναι μεσα παλι
Εγώ όμως έχω το ίδιο νικ......δεν ε΄φτιαξα κλώνο για να επιστρέψω...