Νέα

Le Cabaret

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Διαγραμμένο μέλος 38448

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
7
Like
405
Πόντοι
301
Γνωριζει κανεις αν η Μαρσελα ειναι η μελαχροινη Βραζιλιανα, κοντουλα, με ομορφο προσωπο κ αν δουλευει ακομα στο μαγαζι;

vikas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Γνωριζει κανεις αν η Μαρσελα ειναι η μελαχροινη Βραζιλιανα, κοντουλα, με ομορφο προσωπο κ αν δουλευει ακομα στο μαγαζι;
η μαρσελα ειναι ξανθια απο τσεχια και τωρα δουλευει στο καλοκαιρινο στην καλιθεα.

AstraMykonos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2014
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
1
Καλο Βραδυ, Εχουμε καμια ενημερωση, ακουσα οτι εχει αρκετα σιλικονατα τουμπανα καθως και ενα πολυ γυμνασμενο το οποιο κανει και πολυ δυνατο show?? Δωστε κανενα update!!!

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
244
Πόντοι
36
Kαλησπερα σε ολους...Αν υπαρχει καποιος που επισκεφθηκε τελευταια ,μπορει να στειλει ενα pm παρακαλω?Δεν θελω να ζαλιζω ολους σας δημοσια.Θα ενημερωσω εάν και εφόσνον εχω κατι ενδιαφερον να πω αφου παω..Απλα αν καποιος πηγε τελευταια θα ηθελα ενα μηνυμα ..

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
244
Πόντοι
36
Kαλησπερα σε ολους...Αν υπαρχει καποιος που επισκεφθηκε τελευταια ,μπορει να στειλει ενα pm παρακαλω?Δεν θελω να ζαλιζω ολους σας δημοσια.Θα ενημερωσω εάν και εφόσνον εχω κατι ενδιαφερον να πω αφου παω..Απλα αν καποιος πηγε τελευταια θα ηθελα ενα μηνυμα ..
Tιποτα ρε σεις?Κανενας?Λειτουργει αυτό η οχι?Το σταθερο δεν υπαρχει πλεον..το κινητο τα δια..site ΔΕΝ υπαρχει....Τι παιζει?Εχει παει κανενας ή και οι πελατες τελος ρε σεις?Και ελεγα να κατεβω μια βολτα αλλα μαλλον τζαμπα τα χλμ που θα κανω

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Tιποτα ρε σεις?Κανενας?Λειτουργει αυτό η οχι?Το σταθερο δεν υπαρχει πλεον..το κινητο τα δια..site ΔΕΝ υπαρχει....Τι παιζει?Εχει παει κανενας ή και οι πελατες τελος ρε σεις?Και ελεγα να κατεβω μια βολτα αλλα μαλλον τζαμπα τα χλμ που θα κανω

ελα μαν ειχα περασει πριν καμια βδομαδα χαραματα και ηταν κλειστο  :huh: :huh: :huh:

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
244
Πόντοι
36
Καλημερα σε ολους σας....Τιποτα απο το μαγαζι?καποια νεα αφιξη?  :boobies: :boobies: καποια εντυπωση απο κανεναν?

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
Καλημερα σε ολους σας....Τιποτα απο το μαγαζι?καποια νεα αφιξη?  :boobies: :boobies: καποια εντυπωση απο κανεναν?
φιλε απο οτι εχω ακουσει παιζει να αρχισει εμφανισεισ ο κολαουζοσ σε ρολο στριπτιζεσ με 20 ποντο και περουκα για να τραβιξη κοσμο :2funny:!!

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565

Hercz

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια. Κανεις που να ητανε χθες σαββατο βραδυ le cabaret??? Θελω να μαθω το ονομα μιας κοπελας... Μου πηρε το μυαλο λεμε... Αλλα ξεχασα το ονομα της με τοσα που ηπια και ειδα... Ητανε μια ξανθια, σχετικα κοντουλα χωρις τα τακουνια απο μολδαβια με ειπε ξανθια με μαλλι λιγο μακρι μεχρι τους ωμους και λιγο πιο κατω(ελαχιστα), βυζι μικρο , ηταν ντυμενη με μαυρα εσωρουχα(μαυρο στριγκακι και το πανω ηταν μαυρο με ασπρο και εφτανε περιπου λιγο πιο πανω απο τον αφαλο της...). Επισης πολυ καλη στο στυλο.. :2funny: :2funny: :wanker: :wanker: :kneel: :kneel:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
δωσε ρε φιλε μια ποιο πληρη εικονα μπας και ξεθαψουμε το τσεκουρι του πολεμου μετα απο καμια 5αετια

fler

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
43
Πόντοι
1
Εχω καιρο να πάω στο μαγαζί αυτό αλλά θυμήθηκα πέρυσι δυο φορές μια πελατισσα η οποία τα είχε βγάλει όλα πάνω στην πίστα

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Εχω καιρο να πάω στο μαγαζί αυτό αλλά θυμήθηκα πέρυσι δυο φορές μια πελατισσα η οποία τα είχε βγάλει όλα πάνω στην πίστα
Αυτές συνήθως είναι στριπτιζούδες από άλλα μαγαζιά που έρχονται για δημόσιες σχέσεις με την παρέα τους. Πες μου πόσο εύκολο είναι σε μια πουριτανική Θεσσαλονίκη που όπου πας βρίσκεις γνωστό, να τα βγάλει όλα μια μη επαγγελματίας πάνω σε μια πίστα στριπτιζάδικου...;

fler

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
43
Πόντοι
1
Ρώτησα έναν γνωστό σερβιτόρο εκεί και μου είπε πως είναι ένα ζευγάρι που φτιάχνεται με τέτοιες φάσεις

AstraMykonos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2014
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
1
Επισκεψη κατα τη διαρκεια των Χριστουγεννων. Πολυ καλη ποιοτητα, τουλαχιστον τρις πολυ ωραιες κοπελες με εντυπωσιακα προσοντα, μια πανεμορφη, πολυ ψηλη με καταπληκτικα γυμνασμενα ποδια αλλα με μικρο φυσικο στηθος. Δυο κοπελλες εχουν τεραστιο σιλικονατο στηθος.    Μικρος αλλα φιλικος χωρος με μετρια/καλη συμπεριφορα. Αρκετα ζευγαρια πελατες και αναμεικτες παρεες. Δεν ειχε αντρικο  show παρολο που που ειχε πανω απο 10 γυναικες πελατες. Μια καλη επιλογη στο κεντρο της Πολης.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom