Διαγραμμένο μέλος 38448
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 405
- Πόντοι
- 301
Γνωριζει κανεις αν η Μαρσελα ειναι η μελαχροινη Βραζιλιανα, κοντουλα, με ομορφο προσωπο κ αν δουλευει ακομα στο μαγαζι;
η μαρσελα ειναι ξανθια απο τσεχια και τωρα δουλευει στο καλοκαιρινο στην καλιθεα.Γνωριζει κανεις αν η Μαρσελα ειναι η μελαχροινη Βραζιλιανα, κοντουλα, με ομορφο προσωπο κ αν δουλευει ακομα στο μαγαζι;
Tιποτα ρε σεις?Κανενας?Λειτουργει αυτό η οχι?Το σταθερο δεν υπαρχει πλεον..το κινητο τα δια..site ΔΕΝ υπαρχει....Τι παιζει?Εχει παει κανενας ή και οι πελατες τελος ρε σεις?Και ελεγα να κατεβω μια βολτα αλλα μαλλον τζαμπα τα χλμ που θα κανωKαλησπερα σε ολους...Αν υπαρχει καποιος που επισκεφθηκε τελευταια ,μπορει να στειλει ενα pm παρακαλω?Δεν θελω να ζαλιζω ολους σας δημοσια.Θα ενημερωσω εάν και εφόσνον εχω κατι ενδιαφερον να πω αφου παω..Απλα αν καποιος πηγε τελευταια θα ηθελα ενα μηνυμα ..
Tιποτα ρε σεις?Κανενας?Λειτουργει αυτό η οχι?Το σταθερο δεν υπαρχει πλεον..το κινητο τα δια..site ΔΕΝ υπαρχει....Τι παιζει?Εχει παει κανενας ή και οι πελατες τελος ρε σεις?Και ελεγα να κατεβω μια βολτα αλλα μαλλον τζαμπα τα χλμ που θα κανω
δεν ξερω τι να πω..κριμα..ηθελα να παω καπου για θηλασμο σε αλλα τελικα τιποτα...ελα μαν ειχα περασει πριν καμια βδομαδα χαραματα και ηταν κλειστο
φιλε απο οτι εχω ακουσει παιζει να αρχισει εμφανισεισ ο κολαουζοσ σε ρολο στριπτιζεσ με 20 ποντο και περουκα για να τραβιξη κοσμο !!Καλημερα σε ολους σας....Τιποτα απο το μαγαζι?καποια νεα αφιξη? καποια εντυπωση απο κανεναν?
φιλε απο οτι εχω ακουσει παιζει να αρχισει εμφανισεισ ο κολαουζοσ σε ρολο στριπτιζεσ με 20 ποντο και περουκα για να τραβιξη κοσμο !!
Καλα αλλο παρταλι η Ελενη η Μολδαβεζα,την αλλαξε ονομα ο Μιναρας και την εκανε λιλιανα χιωτηLiliana hioti λενε θα εμφανιζεται!!
φιλε απο οτι εχω ακουσει παιζει να αρχισει εμφανισεισ ο κολαουζοσ σε ρολο στριπτιζεσ με 20 ποντο και περουκα για να τραβιξη κοσμο !!
Αυτές συνήθως είναι στριπτιζούδες από άλλα μαγαζιά που έρχονται για δημόσιες σχέσεις με την παρέα τους. Πες μου πόσο εύκολο είναι σε μια πουριτανική Θεσσαλονίκη που όπου πας βρίσκεις γνωστό, να τα βγάλει όλα μια μη επαγγελματίας πάνω σε μια πίστα στριπτιζάδικου...;Εχω καιρο να πάω στο μαγαζί αυτό αλλά θυμήθηκα πέρυσι δυο φορές μια πελατισσα η οποία τα είχε βγάλει όλα πάνω στην πίστα