You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Le Cabaret
- Μέλος που άνοιξε το νήμα GEOPOLI313
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 881
- Εμφανίσεις 186K
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 3.932
- Πόντοι
- 456
Τι είδους ζευγάρι είστε; Μήπως είστε γκέτσιδες;Γειά σας. Αν σας ενδιαφέρει στείλτε μας ένα μύνημα να τα πούμε και να γνωριστούμε
Paleokostas3
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2020
- Like
- 226
- Πόντοι
- 20
Τίποτα δεν είναι ούτε ζευγάρι ούτε τίποτα.Θελαμε να βρεθούμε ζευγάρια και στην αρχή είπε οκ θα το συζητήσω με την γυναίκα μου και ενώ είναι στο ίδιο σπίτι 1 εβδομάδα περίμενα απάντηση και δεν βρήκε χρόνο ποτέ για να μιλήσουν 5 κουβέντεςΤι είδους ζευγάρι είστε; Μήπως είστε γκέτσιδες;
τα ίδια που πέρασα χθες, παρέδωσαν πνεύμα μου φαίνεται ή απλώς δεν βρίσκουν καινούργιες κοπέλεςαυτοί τελικά σήκωσαν λευκή σημαία στο πλιάτσικο που τους έγινε ή είχαμε καμιά απάντηση με νέες παρουσίες;
Gangbanger96
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2024
- Like
- 743
- Πόντοι
- 81
Τέλος οριστικά για το μαγαζί μάγκες.
Εγώ πάντως πριν λίγο είδα να έχουν story ότι θα ανοίξουν μετά τις 00¨00 σήμεραΤέλος οριστικά για το μαγαζί μάγκες.
pagkosmios_areianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα συναγωνιστές το μαγαζί απ ότι φαίνεται έχει πετάξει λευκή πετσέτα μετα το άνοιγμα το lucifer. Ποτε μου δε με ξετρέλανε το συγκεκριμένο μαγαζί και γενικότερα τα μαγαζιά της πόλης μας λόγω ελλειψησ ανταγωνισμού κρατιόταν ψηλά. Το lucifer με τη τοποθεσία του και τον χώρο του έχει φέρει άλλον αέρα στα στριπ της πόλης
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.600
- Πόντοι
- 736
Λοιπόν το πρόβλημα του μαγαζιού δεν είναι ο ανταγωνισμός αλλά το ποιος το διευθύνει αυτήν την μετά-Κολαούζο περίοδο
Πριν τις κοπέλες έφυγε ο συνέταιρος του γιατί δεν μπορούσε να αντέξει τον κακώς εννοούμενο ερασιτεχνισμό Της γυναίκας και της κόρης του συγχωρεμένου
Δυστυχώς δεν έχουν καμία σχέση μαζί του αναφορικά με την συμπεριφορά τους και γι’ αυτό το λόγο έχουν όλες αυτές τις απώλειες.
Απ’ ότι μου είπε σήμερα φίλος που το έμαθε από εργαζόμενος στην επιχείρηση το κατάστημα άνοιξε το βράδυ της αλλαγής του χρόνου όχι με άδεια κέντρου διασκέδασης αλλά αν δεν κάνω λάθος από ότι μου είπε με άδεια μπαρ
Όπως και ναχει το συγκεκριμένο κατάστημα ήταν σωστό απέναντι σε προσωπικό αλλά και σε πελάτες μέχρι πρότινος αλλά δυστυχώς αυτό έχει αλλάξει οριστικά
Πριν τις κοπέλες έφυγε ο συνέταιρος του γιατί δεν μπορούσε να αντέξει τον κακώς εννοούμενο ερασιτεχνισμό Της γυναίκας και της κόρης του συγχωρεμένου
Δυστυχώς δεν έχουν καμία σχέση μαζί του αναφορικά με την συμπεριφορά τους και γι’ αυτό το λόγο έχουν όλες αυτές τις απώλειες.
Απ’ ότι μου είπε σήμερα φίλος που το έμαθε από εργαζόμενος στην επιχείρηση το κατάστημα άνοιξε το βράδυ της αλλαγής του χρόνου όχι με άδεια κέντρου διασκέδασης αλλά αν δεν κάνω λάθος από ότι μου είπε με άδεια μπαρ
Όπως και ναχει το συγκεκριμένο κατάστημα ήταν σωστό απέναντι σε προσωπικό αλλά και σε πελάτες μέχρι πρότινος αλλά δυστυχώς αυτό έχει αλλάξει οριστικά
Eklexios_Megas
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2022
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Τι θα πει άλλαξε οριστικά πηγές στο μαγαζί και σε έβρισε η κόρη του κολαούζου ή σου κατουρήσαν το ποτό . Απλά τα καλά τα κομμάτια πήγαν παραδίπλα εκεί ναι . Τώρα business είναι αυτά αν ρωτήσεις στο λεκα θα σου πούνε τα αντίθετα , αν πας στο λουσιφερ τα ακριβώς αντίθετα. Απλά έφυγε το μπος και οι φιλίες έγιναν τάληρα . Πάντως μαγαζαρα το λουσιφερ με μόνο μείον το πολύ μικρό πριβέ αλλά χαλάλι μπροστά στις Φεράρι ( την aurelia και μια άλλη ξανθιά με κάτι πλαστικά βυζομπαλα) , να προσθέσω πως σου τάζουν με σαμπάνια των 100€ για μισάωρο εισγωρη- εισχωρη δακτυλάκι και μαλάκια από πλευράς τους , όμως τόσο μικρό πριβέ αμφιβάλω αν παίζει τίποτα παραπάνω ειδικά με τον θείο τον σγουρομάλλη μπάστακα.Λοιπόν το πρόβλημα του μαγαζιού δεν είναι ο ανταγωνισμός αλλά το ποιος το διευθύνει αυτήν την μετά-Κολαούζο περίοδο
luposolitario1261
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Like
- 242
- Πόντοι
- 21
Παιδιά μια μελαχρινή από το Καζακστάν, δεν θυμάμαι όνομα, είναι ακόμα στο μαγαζί;
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.600
- Πόντοι
- 736
Πολύ γλαφυρή η τοποθέτηση σου φίλε. Πριν φύγουν τα καλά κομμάτια έφυγε ο συνέταιρος.Τι θα πει άλλαξε οριστικά πηγές στο μαγαζί και σε έβρισε η κόρη του κολαούζου ή σου κατουρήσαν το ποτό . Απλά τα καλά τα κομμάτια πήγαν παραδίπλα εκεί ναι . Τώρα business είναι αυτά αν ρωτήσεις στο λεκα θα σου πούνε τα αντίθετα , αν πας στο λουσιφερ τα ακριβώς αντίθετα. Απλά έφυγε το μπος και οι φιλίες έγιναν τάληρα . Πάντως μαγαζαρα το λουσιφερ με μόνο μείον το πολύ μικρό πριβέ αλλά χαλάλι μπροστά στις Φεράρι ( την aurelia και μια άλλη ξανθιά με κάτι πλαστικά βυζομπαλα) , να προσθέσω πως σου τάζουν με σαμπάνια των 100€ για μισάωρο εισγωρη- εισχωρη δακτυλάκι και μαλάκια από πλευράς τους , όμως τόσο μικρό πριβέ αμφιβάλω αν παίζει τίποτα παραπάνω ειδικά με τον θείο τον σγουρομάλλη μπάστακα.
Πολυ σωστα αυτα που λες φιλε ,με μια διαφορα ομωςΛοιπόν το πρόβλημα του μαγαζιού δεν είναι ο ανταγωνισμός αλλά το ποιος το διευθύνει αυτήν την μετά-Κολαούζο περίοδο
Ο συνεταιρος του Κολαουζου ,Φωτης ,εφυγε 6 μηνες περιπου πριν φυγει ο κολαουζος απο την ζωη
Gangbanger96
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2024
- Like
- 743
- Πόντοι
- 81
Μια Μάγια? Νομίζω ότι ήταν στο Καλιγούλα.Παιδιά μια μελαχρινή από το Καζακστάν, δεν θυμάμαι όνομα, είναι ακόμα στο μαγαζί;
Εγώ απέχω με φυσική παρουσία απο τα στρπ για σχεδον ένα χρόνο, αλλά σε καποια φάση ήταν στο Blue Iguana, μήπως είναι εκεί τώρα ?Μια Μάγια? Νομίζω ότι ήταν στο Καλιγούλα.
Θυμάμαι μια Μάγια μελαχρινή με προστυχόφατσα που είχε ανέβει στην πίστα στο λε καμπαρέ. Αλλά δεν δούλευε εκεί. Ήταν πελάτισσα και είχε ανέβει στην πίστα. ΘΥμάμαι το όνομα γιατί το είχε πει στο μικρόφωνο αυτός που ανακοίνωνε τις χορεύτριες.
Ελληνίδα;Θυμάμαι μια Μάγια μελαχρινή με προστυχόφατσα που είχε ανέβει στην πίστα στο λε καμπαρέ. Αλλά δεν δούλευε εκεί. Ήταν πελάτισσα και είχε ανέβει στην πίστα. ΘΥμάμαι το όνομα γιατί το είχε πει στο μικρόφωνο αυτός που ανακοίνωνε τις χορεύτριες.
ΝαιΕλληνίδα;
Καλά μόνο λευκή πετσέτα δεν πέταξε, το Σάββατο που πέρασα ήταν γεμάτο και είχε σίγουρα 10 κοπέλες και πολύ καλές μάλισταΚαλησπέρα συναγωνιστές το μαγαζί απ ότι φαίνεται έχει πετάξει λευκή πετσέτα μετα το άνοιγμα το lucifer. Ποτε μου δε με ξετρέλανε το συγκεκριμένο μαγαζί και γενικότερα τα μαγαζιά της πόλης μας λόγω ελλειψησ ανταγωνισμού κρατιόταν ψηλά. Το lucifer με τη τοποθεσία του και τον χώρο του έχει φέρει άλλον αέρα στα στριπ της πόλης
Gangbanger96
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2024
- Like
- 743
- Πόντοι
- 81
Ονόματα?Καλά μόνο λευκή πετσέτα δεν πέταξε, το Σάββατο που πέρασα ήταν γεμάτο και είχε σίγουρα 10 κοπέλες και πολύ καλές μάλιστα
Αυτή δουλεύει στο ιγκουάναΘυμάμαι μια Μάγια μελαχρινή με προστυχόφατσα που είχε ανέβει στην πίστα στο λε καμπαρέ. Αλλά δεν δούλευε εκεί. Ήταν πελάτισσα και είχε ανέβει στην πίστα. ΘΥμάμαι το όνομα γιατί το είχε πει στο μικρόφωνο αυτός που ανακοίνωνε τις χορεύτριες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για σαμπάνια μισή ώρα που λέει νομίζω πως είναι σε άλλο χώρο όχι εκεί που γίνονται τα πριβέΤι θα πει άλλαξε οριστικά πηγές στο μαγαζί και σε έβρισε η κόρη του κολαούζου ή σου κατουρήσαν το ποτό . Απλά τα καλά τα κομμάτια πήγαν παραδίπλα εκεί ναι . Τώρα business είναι αυτά αν ρωτήσεις στο λεκα θα σου πούνε τα αντίθετα , αν πας στο λουσιφερ τα ακριβώς αντίθετα. Απλά έφυγε το μπος και οι φιλίες έγιναν τάληρα . Πάντως μαγαζαρα το λουσιφερ με μόνο μείον το πολύ μικρό πριβέ αλλά χαλάλι μπροστά στις Φεράρι ( την aurelia και μια άλλη ξανθιά με κάτι πλαστικά βυζομπαλα) , να προσθέσω πως σου τάζουν με σαμπάνια των 100€ για μισάωρο εισγωρη- εισχωρη δακτυλάκι και μαλάκια από πλευράς τους , όμως τόσο μικρό πριβέ αμφιβάλω αν παίζει τίποτα παραπάνω ειδικά με τον θείο τον σγουρομάλλη μπάστακα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 22K