Νέα

Le Cabaret

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

musli

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2014
Like
49
Πόντοι
0
αυτοί τελικά σήκωσαν λευκή σημαία στο πλιάτσικο που τους έγινε ή είχαμε καμιά απάντηση με νέες παρουσίες;

Paleokostas3

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2020
Like
226
Πόντοι
20
Τι είδους ζευγάρι είστε; Μήπως είστε γκέτσιδες;
Τίποτα δεν είναι ούτε ζευγάρι ούτε τίποτα.Θελαμε να βρεθούμε ζευγάρια και στην αρχή είπε οκ θα το συζητήσω με την γυναίκα μου και ενώ είναι στο ίδιο σπίτι 1 εβδομάδα περίμενα απάντηση και δεν βρήκε χρόνο ποτέ για να μιλήσουν 5 κουβέντες

musli

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2014
Like
49
Πόντοι
0
αυτοί τελικά σήκωσαν λευκή σημαία στο πλιάτσικο που τους έγινε ή είχαμε καμιά απάντηση με νέες παρουσίες;
τα ίδια που πέρασα χθες, παρέδωσαν πνεύμα μου φαίνεται ή απλώς δεν βρίσκουν καινούργιες κοπέλες

pagkosmios_areianos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές το μαγαζί απ ότι φαίνεται έχει πετάξει λευκή πετσέτα μετα το άνοιγμα το lucifer. Ποτε μου δε με ξετρέλανε το συγκεκριμένο μαγαζί και γενικότερα τα μαγαζιά της πόλης μας λόγω ελλειψησ ανταγωνισμού κρατιόταν ψηλά. Το lucifer με τη τοποθεσία του και τον χώρο του έχει φέρει άλλον αέρα στα στριπ της πόλης

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.586
Πόντοι
736
Λοιπόν το πρόβλημα του μαγαζιού δεν είναι ο ανταγωνισμός αλλά το ποιος το διευθύνει αυτήν την μετά-Κολαούζο περίοδο

Πριν τις κοπέλες έφυγε ο συνέταιρος του γιατί δεν μπορούσε να αντέξει τον κακώς εννοούμενο ερασιτεχνισμό Της γυναίκας και της κόρης του συγχωρεμένου

Δυστυχώς δεν έχουν καμία σχέση μαζί του αναφορικά με την συμπεριφορά τους και γι’ αυτό το λόγο έχουν όλες αυτές τις απώλειες.

Απ’ ότι μου είπε σήμερα φίλος που το έμαθε από εργαζόμενος στην επιχείρηση το κατάστημα άνοιξε το βράδυ της αλλαγής του χρόνου όχι με άδεια κέντρου διασκέδασης αλλά αν δεν κάνω λάθος από ότι μου είπε με άδεια μπαρ

Όπως και ναχει το συγκεκριμένο κατάστημα ήταν σωστό απέναντι σε προσωπικό αλλά και σε πελάτες μέχρι πρότινος αλλά δυστυχώς αυτό έχει αλλάξει οριστικά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom