Νέα

Λάρισα - μπουρδέλα/κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα con1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 265K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
συναγωνηστες γεια σας μολις γυρισα απο την παρακμιακη βυρωνος οπου και κατεθεσα στο σπιτακι το δεξι ανεβαινοντας  για φρουριο το 19.η τσατσα μου παρουσιαζει ενα μια σεξυ ΜΑΥΡΟΥΛΑ με πολλα τατου στο μουνι και στα πλευρα της πρωσοπακι πανεμορφο μετριο σε υψος και αρκετα μεγαλους βυζους αννα απο βραζιλια οπως μου σηστηθηκε στο δωμα.με πολυ καλο σωματακι.με λιγα λογια για ιεροδουλος ΠΑΡΑΕΙΝΕ ομορφη.φατσα σκιζει και με κατι καβλοτσιμπουκαχειλα που με τρελαναν απο την πρωτη στιγμη που την ειδα με την εγγυηση της αννας ομως καθως και την μαγικη φραση ΄΄και κωλο΄΄περασα μετα την καταβολη του γκωνλικου αντιτιμου των 30 ευρο...στο δωματιο πολυ φρει και χαλαρη η γκομενα χαδια και φιλια παντου ακομα και γλοσσωφιλα.και στην συνεχει ασκουφωτο πεορουφιγμα!οπου κατεχει πολυ καλη τεχνικη!με αναλογη περιποιηση ορχεων!πολυ θερμη γκομενα αντισταθμιζε αξιοπρεπως την καλη εμφανιση της καθολη την δειαρκεια της συνευρεσης με φιλακια μουνοχαδακια μπατσακια στην γαματη κολαρα της και καλη συμμετοχη.λιγο ιεραποστολικα απο μουνι και τον εβγαλα για να αλλαξω τρυπα!προς εκπληξη μου δεν ειχε βαλει λυπαντικο οποτε σαλιωσα τα δαχτυλα της ωστε με αυτα να υγραινει την υδονικη αυτη στρογγυλη τρυπουλα!μπηκα σιγα σιγα και η αισθηση ηταν παρα μα παρα πολυ καλη.και στη  συνεχεια ανεβασαμε στροφες μεχρι να πλησιασει κοφτει το μοτερ,οπου η γκομενα αντεχε χαλαρα ουτε πονουσε και βογγαγε χωρις καμια διαμαρτυρια.με τα ποδια της να τα κραταω ψηλα ωστε να εισχορω με ενταση επηλθε  πολυ ευχαριστο τελος!καλη σουφροκατασταση μαγκες τα αξιζει τα λεφτα η μαυρουλα μας η αννα. Υ.Γ.δεν διαπιστωθηκε μερεντα  :2funny: κατα την πεοεξαγωγη!ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ!!! :rockon:
  τωρα βαλε στωχαστρο αυτην την μαυρουλα μεγαλη γκαυλα... :rockon:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
 καλησπερα φιλε την εχεις δοκιμασει την αντελα με την καμενη φατσα και εκφερεις αποψη?
ενοειται την δοκιμασα φιλε αλιως δεν θα εγραφα την αποψη μου !
αν εχεις εσυ αλλη αποψη σεβαστη κι απο μενα ! αλλος αρεσκεται με το ετσι και αλλος με το γιουβεστι γουστα ειναι αυτα ! οπου αναπαυεται ο καθενας , πας και  δεν αναπαυεσαι δεν ξαναπας ! πολυ απλο !  ;)

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ενοειται την δοκιμασα φιλε αλιως δεν θα εγραφα την αποψη μου !
αν εχεις εσυ αλλη αποψη σεβαστη κι απο μενα ! αλλος αρεσκεται με το ετσι και αλλος με το γιουβεστι γουστα ειναι αυτα ! οπου αναπαυεται ο καθενας , πας και  δεν αναπαυεσαι δεν ξαναπας ! πολυ απλο !  ;)
  γιατι δεν μας ενημερωσες ρε φιλε να ξερουμε οτι ειναι παλιοπατσαβουρα η γκομενα?δεν ανεβασες μια κριτικη κατι τελος παντων να μην την πατισω και εγω και η αλλη συναγωνιστες ετσι????? :think:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
  γιατι δεν μας ενημερωσες ρε φιλε να ξερουμε οτι ειναι παλιοπατσαβουρα η γκομενα?δεν ανεβασες μια κριτικη κατι τελος παντων να μην την πατισω και εγω και η αλλη συναγωνιστες ετσι????? :think:
εχεις δικαιο φιλε λαπτοπ δεν εχω , μετα ημουν σε ταξιδι σε γραψα στα Π.Μ. , με την ευκαιρια του φιλου μας του πιατσοβιου απλα το επιβεβεωσα την αλλη φορα που θα ξανακατεβω Λαρισα  θα ανεβασω και κριτικη και θα γραψω τα υπερ και κατα ! οκ.

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
εχεις δικαιο φιλε λαπτοπ δεν εχω , μετα ημουν σε ταξιδι σε γραψα στα Π.Μ. , με την ευκαιρια του φιλου μας του πιατσοβιου απλα το επιβεβεωσα την αλλη φορα που θα ξανακατεβω Λαρισα  θα ανεβασω και κριτικη και θα γραψω τα υπερ και κατα ! οκ.
  μπραβο ρε φιλε :rockon: :rockon: :rockon:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
για την αννα τη βραζιλιανα επιβεβαιωνω και εγω μαγκεσ καλη φαση μεσα την ειχα παρει 3 φωρεσ πιο παλια που ητανε λαρισα.

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
μαγκες για σας μολις γυρισα απο βυρωνος απο και κατεθεσα ξανα στην μαυρουλα αννα απο βραζιλια.ανεβαζω κριτικη μπειτε και δειτε.τωρα στο γωνιακο βυρωνος 18 ητανε η μιλφ θεσσαλονικια λινα στο βυρωνος 20 η μαρια απο σλοβακια πανεμορφο μωρακι.στο διωροφο η καβλιαρα ρουμανα μονικα ενω το 14 το σπιτι που δουλευει η καβλορωσιδα σονια ητανε κλειστο ανεβαινοντας για φρουριο ητανε η αννα η βραζιλιαννα στο δεξι απο και κατεθεσα.ανεβαζω κριτικη.απαιχτη η μαυρουλα σε ολα πιπα τελεια  :pipa1: και ολες η στασεις χωρις βιασυνες.ολα τελεια! :humpleg:  :rockon:

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
γειασ σασ μαγκεσ.επισκεψη χτεσ τη νυχτα στη βυρωνοσ 19 οπου μετα απο καιρο πετυχα μια μαυρη γαζελα ,αντζελα 22ετων πολυ καλω σωμα και βυζαρεσ φυσικεσ οποτε περασα στω δωμα.ερχεται μετα αποο κανα 5νταλεπτω το μαυρακι αρχιζουν οι αγκαλιτσεσ τα φυλλακια μαγουλο κτλ και εφερε τησ βυζαρεσ στη μαπα μου οπου τησ ρουφηξα κυριολεκτηκα φοβερεσ βυζουμπεσ μιλαμε παιδεσ.μετα αρχισε μια πολυ καλη πιπα με παθοσ χωρισ δοντακια την επιασα απο το σβερκο και την μπουκοσα για τα καλα τρελαμενοσ απο καυλα κοντεψε να πνιγει μιλαμε.μετα εκατσε πανω οπου με γαμησε το μαυρακη πολυ καλο αλογακι με σπαστεσ κινησεισ  πολυ καλεσ με σφυροκοπησε κυριολεκτηκα .....το τελοσ ηρθε με αυτη απο κατο με τα ποδια στουσ ωμουσ μου οπου και την στραγγιξα μαγκεσ,σασ την πρωτινω πολυ καλη για τουσ λατρεισ τησ σοκολατασ το 30αρι επιασε τωπο μπραβο γαζελακη μου.και μια πληροφορια ενα ομορφο πιπινει αννα καινουργιο ητανε εκει που δουλευει η ξενια οι βυζαρου τησ επομενεσ μερεσ θα το κανω ενα τεστ ντραιββββ.αυτα .
  καλη ακουγεται! :rockon:

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
αλανια γεια σας  μολις γυρισα απο τα μπουρδελα της λαρισας οπου δουλευανε.βυρωνος 18 γωνιακο αννα κρητικια βυρωνος 20 καινουργια ρωσιδα πρωτη φορα την ειδα.δυοροφο η καυλομαριαννα ρουμανα βυρωνος 14 η σονια η καβλορωσιδα πολυ καβλα.ανεβαινοντας για φρουριο στο δεξι βυρωνος 19 καρλα πανεμορφο πιπινακι ξανθο οπου και κατεθεσα και στο αλλο η αννα η καβλιαρα μαυρουλα βραζιλιανα.αυτα μαγκες. :rockon:

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καταθεση λιγο ποιο πριν στην καρλα την ομμορφη και καυλιαρα ισπανιδα στην βυρωνος 19.ειχα ακουσει πολυ πολυ καλα λογια για την καρλα στην βυρωνος 19.και αποφασησα να την επισκεφτω σημερα το πρωη!!!και πραγματικα αξιζε τον κοπο και φυσικα το 30αρικο.μια ψηλη κοπελα με μαλλι ξανθο μακρυ σχεδον μεχρι την μεση εκφυλο πρωσοπακι και ωραιες καμπυλες  γυρω στα 23 και κατι.αυτα απο εμφανιση για οσους δεν την γνωριζουν!!! :lheel: αλλο να τις περιγραφω και αλλο να τις βλεπεις...στο δωματιο το μωρο ολο ναζι παρα πολυ γλυκεια χωρις καθολου βιασυνες πιπα αψογη με περασμα καποτας με την γλωωσαα.στασεις ολες χωρις καμια διαμαρτυρια!!!και κυριως μεγαλη ανεση χρονου!!!οταν στυθηκε στα τεσσερα ηταν ολα τα λεφτα μαγκες...τετοια απαλα καβλοτικα κολομαγουλα σπανια συναντας...καρλα εισαι καυλα...θα τα λεμε πολυ πολυ συχνα.......

jack23

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
γεια σας συναγωνιστες. εκανα βολτιτσα και γω στη λαρισα πρωτη φορα(στα κεντρικα ),γυρισα ολη τη βυρωνος και κατελιξα υφαιστου 25 στην ευα οπου και εζησα μια απο τις καλυτερες εμπειριες μου.30ε, πολυ προκαταρτικα ζεστες αγγαλιτσες ρουφιχτα φιλακια αισθησιακο χαιδεμα με τα νυχια της στο σωμα και στα μπαλακια.
με την ευα εκανα ερωτα σαν να ημουν με την γκομενα μου στα μελια.μπραβο μπραβο και ξανα μπραβο.

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
γεια σας συναγωνιστες. εκανα βολτιτσα και γω στη λαρισα πρωτη φορα(στα κεντρικα ),γυρισα ολη τη βυρωνος και κατελιξα υφαιστου 25 στην ευα οπου και εζησα μια απο τις καλυτερες εμπειριες μου.30ε, πολυ προκαταρτικα ζεστες αγγαλιτσες ρουφιχτα φιλακια αισθησιακο χαιδεμα με τα νυχια της στο σωμα και στα μπαλακια. με την ευα εκανα ερωτα σαν να ημουν με την γκομενα μου στα μελια.μπραβο μπραβο και ξανα μπραβο.
  ποτε την πηρες την ευα  ρε φιλε???η ευα εχει φυγει για ρωσια εδω και καιρο και την αντικαθιστα το επιπλο η τωνιια η βουλγαρα..ποτε την πηρες? :jerking:

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καταθεση λιγο ποιο πριν στην καρλα την ομμορφη και καυλιαρα ισπανιδα στην βυρωνος 19.ειχα ακουσει πολυ πολυ καλα λογια για την καρλα στην βυρωνος 19.και αποφασησα να την επισκεφτω σημερα το πρωη!!!και πραγματικα αξιζε τον κοπο και φυσικα το 30αρικο.μια ψηλη κοπελα με μαλλι ξανθο μακρυ σχεδον μεχρι την μεση εκφυλο πρωσοπακι και ωραιες καμπυλες  γυρω στα 23 και κατι.αυτα απο εμφανιση για οσους δεν την γνωριζουν!!! :lheel: αλλο να τις περιγραφω και αλλο να τις βλεπεις...στο δωματιο το μωρο ολο ναζι παρα πολυ γλυκεια χωρις καθολου βιασυνες πιπα αψογη με περασμα καποτας με την γλωωσαα.στασεις ολες χωρις καμια διαμαρτυρια!!!και κυριως μεγαλη ανεση χρονου!!!οταν στυθηκε στα τεσσερα ηταν ολα τα λεφτα μαγκες...τετοια απαλα καβλοτικα κολομαγουλα σπανια συναντας...καρλα εισαι καυλα...θα τα λεμε πολυ πολυ συχνα.......
    :knockinb: :knockinb: :knockinb:

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
μαγκες γεια σας μολις επεστρεψα απο τους κολασμενους δρομους της βυρωνος οπου δουλευανε.στο γωνιακο η θεσσαλονικια λινα μιλφ που δινει τον κολο της με 60 ευρο.στο βυρωνος 20 η μαρια απο σλοβακια.στο διοροφο η καυλομαριαννα ρουμανα και στο 14 η σονια η ρωσιδα οπου και κατεθεσα...ανεβαινοντας για φρουριο στο δεξι βυρωνος 19 η βικτωρια η τουρμπινα πιπινα  μουναρα και στο αλλο η βραζιλιανα αννα μαυρουλα. :knockinb:

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
επισκεψη σημερα στις 22.00 στην βυρωνος 14.κοπελα η σονια απο ρωσια 23 ετων μαλλια ξανθα μεχρι τους ομους υψος 1.78 με πολυ καλο σωματακι και ομορφο προσωπακι.με σφικτο σωμα και υπεροχο κολαρακι.απο βυζι μεγαλο4αρια με ωραια πεταζτη φουλ καβλωμενη ρωγα!!!τρια τατου πανω απο τον κολο χαμηλα στην μεση!..στον δεξιο αστραγαλο  και στον αρισστερο ωμο ακριβος πανω στον δελτοειδη.δυο προγραμματα οπως μου ανακοινωσε η τσατσα .ενα το απλο με 30 ευρο και κωλο με 80 ευρο...επεισεις δεν ηταν δυνατον να φυγω χωρις να γαμησω αυτο το κολαρακι πληρωσα 80 ευρο φουλ προγραμμα και περασα στο δωματιο... το οποιο ευτυχως ειχε αιρ κοντισιον!!!ερωτηση αν θελω ακαποτη πιπα και της απαντω οχι!!!1!αν και ημουν πολυ καθαρος αλλα δεν μπορουσα να το αποτολμησω σε ενα τετοιο μπουρδελακι του 30ευρου......περασμα προφυλακτικου και συνεχεια πιπας οπου εκει ειναι το δυνατο της σημειο μαγκες.ι πιπα της ειναι πολυ δυνατη υγρη σταθερη και ρουφαει τον πουτσο μεχρι τον λαρρυγα μεχρι να πνηγει μιλαμε την επιασα και απο τον σβερκο και την μπουκωνα μαγκες ολον τον πουτσο στο στομα της σκατοπουτανας πιπα αψογη...πολυ καλη κινηση και πολλα φιλια στον λαιμο της απο μερους της.//.αλλαγη στασης στα τεσσερα ωραιο στησιμο και φοβερη πισω κινηση η καυλωρωσιδα!!!μετα απο κανα 5λεπτο της ζητησα κολαρακι.αφου εβαλε λιγη κρεμα μπηκε μεσα της και την  γαμησα πολυ δυνατα κρατωντας και τα σιδερα του κρεβατιου για να την καρφωνω ανελεητα οπως ηθελα!!!δεν διαμαρτυρηθηκε καθολου το μωρακι αν και σφιγγοταν!!!μετα απο κανα 5λεπτο ηρθε και ττο  τελος...με ρωτησε αν περασα καλα,.....αυτη ειναι μια ερωτηση που δεν μου αρεσει καθολου μα καθολου ομως οποτε της απαντησα με ερωτηση.αν δεν περασα καλα τι θα γινει? και μου απανταει τιποτα!!!οποτε και εγω της λεω δεν εχει καθολου σημασια!!!για 80 ευρο με φουλ προγραμμα ηταν ενα πολυ καλο και τιμιο ξεφωρτωμα με την καβλορωσιδα σονια.στα συν οτι η κοπελα ηταν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ αν λαβουμε υποπσην και τα στανταρ της περιοχης!!!ενα τιμιο γαμησακι με την σονια μαγκεσ!!!!ειμαι σιγουρος οτι θα περασεται πολυ καλα.....

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
επισκεψη σημερα στις 22.00 στην βυρωνος 14.κοπελα η σονια απο ρωσια 23 ετων μαλλια ξανθα μεχρι τους ομους υψος 1.78 με πολυ καλο σωματακι και ομορφο προσωπακι.με σφικτο σωμα και υπεροχο κολαρακι.απο βυζι μεγαλο4αρια με ωραια πεταζτη φουλ καβλωμενη ρωγα!!!τρια τατου πανω απο τον κολο χαμηλα στην μεση!..στον δεξιο αστραγαλο  και στον αρισστερο ωμο ακριβος πανω στον δελτοειδη.δυο προγραμματα οπως μου ανακοινωσε η τσατσα .ενα το απλο με 30 ευρο και κωλο με 80 ευρο...επεισεις δεν ηταν δυνατον να φυγω χωρις να γαμησω αυτο το κολαρακι πληρωσα 80 ευρο φουλ προγραμμα και περασα στο δωματιο... το οποιο ευτυχως ειχε αιρ κοντισιον!!!ερωτηση αν θελω ακαποτη πιπα και της απαντω οχι!!!1!αν και ημουν πολυ καθαρος αλλα δεν μπορουσα να το αποτολμησω σε ενα τετοιο μπουρδελακι του 30ευρου......περασμα προφυλακτικου και συνεχεια πιπας οπου εκει ειναι το δυνατο της σημειο μαγκες.ι πιπα της ειναι πολυ δυνατη υγρη σταθερη και ρουφαει τον πουτσο μεχρι τον λαρρυγα μεχρι να πνηγει μιλαμε την επιασα και απο τον σβερκο και την μπουκωνα μαγκες ολον τον πουτσο στο στομα της σκατοπουτανας πιπα αψογη...πολυ καλη κινηση και πολλα φιλια στον λαιμο της απο μερους της.//.αλλαγη στασης στα τεσσερα ωραιο στησιμο και φοβερη πισω κινηση η καυλωρωσιδα!!!μετα απο κανα 5λεπτο της ζητησα κολαρακι.αφου εβαλε λιγη κρεμα μπηκε μεσα της και την   γαμησα πολυ δυνατα κρατωντας και τα σιδερα του κρεβατιου για να την καρφωνω ανελεητα οπως ηθελα!!!δεν διαμαρτυρηθηκε καθολου το μωρακι αν και σφιγγοταν!!!μετα απο κανα 5λεπτο ηρθε και ττο  τελος...με ρωτησε αν περασα καλα,.....αυτη ειναι μια ερωτηση που δεν μου αρεσει καθολου μα καθολου ομως οποτε της απαντησα με ερωτηση.αν δεν περασα καλα τι θα γινει? και μου απανταει τιποτα!!!οποτε και εγω της λεω δεν εχει καθολου σημασια!!!για 80 ευρο με φουλ προγραμμα ηταν ενα πολυ καλο και τιμιο ξεφωρτωμα με την καβλορωσιδα σονια.στα συν οτι η κοπελα ηταν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ αν λαβουμε υποπσην και τα στανταρ της περιοχης!!!ενα τιμιο γαμησακι με την σονια μαγκεσ!!!!ειμαι σιγουρος οτι θα περασεται πολυ καλα.....

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
στειλε πμ αν περασεισ να σου υποδειξω τησ 3-4 επιλογεσ φωτια για να περασεισ super.ok dimitris.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom