Νέα

Λάρισα - μπουρδέλα/κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα con1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 265K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
να που ξαναγυρισε μετα απο 2-3 μηνεσ απουσιασ οι αννα η  :tits: καλη την εχω τιμησει 3-4 φωρεσ.
η αννα η ηρακλειωτισσα κρητικια καθε πρωη βυρωνο0ς ηταν απλα τυχαινε που πηγαινες το βραδυ και βρισκοταν η μιλφ λινα θεσσαλονικια εκει

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Την Αννα την Βραζιλιανα την ειχα παρει και εγω πριν μερικους μηνες... ειναι μια απο τις καλυτερες που εχω παει ever
Δεν εχει προβλημα με την ωρα γουσταρει gfe καταστασεις με γλωσοφιλλα χαμουρεματα κτλ και κανει τρελο γαμησι !!!!
Αν εμενα στην Λαρισσα θα την τιμουσα δεοντος... μαζι με την Σουζι την Γερμανιδα η Αννουλα ειναι top στα μπουρδελα της πολης !!!!
  +100000 τα εγραψα και εγω πολυ πολυ καλη

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
συναγωνηστες γεια σας μολις γυρισα απο την παρακμιακη βυρωνος οπου και κατεθεσα στο σπιτακι το δεξι ανεβαινοντας  για φρουριο το 19.η τσατσα μου παρουσιαζει ενα μια σεξυ ΜΑΥΡΟΥΛΑ με πολλα τατου στο μουνι και στα πλευρα της πρωσοπακι πανεμορφο μετριο σε υψος και αρκετα μεγαλους βυζους αννα απο βραζιλια οπως μου σηστηθηκε στο δωμα.με πολυ καλο σωματακι.με λιγα λογια για ιεροδουλος ΠΑΡΑΕΙΝΕ ομορφη.φατσα σκιζει και με κατι καβλοτσιμπουκαχειλα που με τρελαναν απο την πρωτη στιγμη που την ειδα με την εγγυηση της αννας ομως καθως και την μαγικη φραση ΄΄και κωλο΄΄περασα μετα την καταβολη του γκωνλικου αντιτιμου των 30 ευρο...στο δωματιο πολυ φρει και χαλαρη η γκομενα χαδια και φιλια παντου ακομα και γλοσσωφιλα.και στην συνεχει ασκουφωτο πεορουφιγμα!οπου κατεχει πολυ καλη τεχνικη!με αναλογη περιποιηση ορχεων!πολυ θερμη γκομενα αντισταθμιζε αξιοπρεπως την καλη εμφανιση της καθολη την δειαρκεια της συνευρεσης με φιλακια μουνοχαδακια μπατσακια στην γαματη κολαρα της και καλη συμμετοχη.λιγο ιεραποστολικα απο μουνι και τον εβγαλα για να αλλαξω τρυπα!προς εκπληξη μου δεν ειχε βαλει λυπαντικο οποτε σαλιωσα τα δαχτυλα της ωστε με αυτα να υγραινει την υδονικη αυτη στρογγυλη τρυπουλα!μπηκα σιγα σιγα και η αισθηση ηταν παρα μα παρα πολυ καλη.και στη  συνεχεια ανεβασαμε στροφες μεχρι να πλησιασει κοφτει το μοτερ,οπου η γκομενα αντεχε χαλαρα ουτε πονουσε και βογγαγε χωρις καμια διαμαρτυρια.με τα ποδια της να τα κραταω ψηλα ωστε να εισχορω με ενταση επηλθε  πολυ ευχαριστο τελος!καλη σουφροκατασταση μαγκες τα αξιζει τα λεφτα η μαυρουλα μας η αννα.
Υ.Γ.δεν διαπιστωθηκε μερεντα  :2funny: κατα την πεοεξαγωγη!ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ!!! :rockon:
    φοβερηηη η μαυρουλα αξιζει με 100000000000 :knockinb: :knockinb: :knockinb:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
για να συνοψυζουμε παιδια.1ων στα αρχιδια μου απο που εινε η καθε μια αρκει να γαμιεται τρελλα,,κ 2ων εχουμε αυτη τη στιγμη 7-8 τοπ επιλογεσ που γαμιουνται πολυ ωραια στα σπιτακια τησ πολησ.βυρωνωσ 20 εκει που δουλευε η σουζι,πρωινη η μαρια η ρωσιδα μελαχροινη νταρντανα και βραδυνη η μαρια η σλωβακα.στο σπιτακι δεξια ανεβαινωντασ για φρουριο πρωινη καρλα ξανθια απο ισπανια και βραδυνη η βικτωρια απο σερβια,,στο αριστερω εγω πριν 5 ημερεσ πετυχα την αννα την βραζιλιανα που γραφει ο φιλοσ οτι τη νυχτα την πηρε στο δεξι σπιτακι.επισησ στο 18 που εινε μπραβωσ ο παπαχρωνησ η μιλφ λινα η θεσσαλονικια αξιζει πολυ καλη μεσα στο δωμα.επισησ στο διωρωφω η μαρριανα γκαυλα σκετη το ρουμανακι μεσα αλλα ωντωσ μικρα βυζακια.απο κατω ακρυβωσ επισησ καλεσ εινε η σωνια η ρωσιδα κ η μιλφ τσεχα αντζελα ξανθια σκυλα.δηλαδη στη βυρωνωσ οπου κ να πασ αυτο τον καιρω το 30αρακι θα πιασει τοπο ολα τα κοριτσια μπορω να πω εινε πολυ καλα.στην υφαιστου τωρα στο 1ω σπιτακι πανω απο το λασ βεγκασ η ατζελα απο ιταλια η χωντρουλα πιπινιαρα μα τησ βυζαρεσ καλη κ αυτη αλλα μεγαλη προσωχη μαγκεσ αυτο των καιρω στο 23 οπου εινε η λαουρα το κομοδινω κ διπλα στο 25 δευτερω επιπλω η ξανθια βουλγαρα τωνια, αν δεν θελεται να χασεται τα χρηματα σασ μακρια απο αυτεσ τησ 2 SOS SOS.

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
συναγωνηστες γεια σας μολις γυρισα απο την παρακμιακη βυρωνος οπου και κατεθεσα στο σπιτακι το δεξι ανεβαινοντας  για φρουριο το 19.η τσατσα μου παρουσιαζει ενα μια σεξυ ΜΑΥΡΟΥΛΑ με πολλα τατου στο μουνι και στα πλευρα της πρωσοπακι πανεμορφο μετριο σε υψος και αρκετα μεγαλους βυζους αννα απο βραζιλια οπως μου σηστηθηκε στο δωμα.με πολυ καλο σωματακι.με λιγα λογια για ιεροδουλος ΠΑΡΑΕΙΝΕ ομορφη.φατσα σκιζει και με κατι καβλοτσιμπουκαχειλα που με τρελαναν απο την πρωτη στιγμη που την ειδα με την εγγυηση της αννας ομως καθως και την μαγικη φραση ΄΄και κωλο΄΄περασα μετα την καταβολη του γκωνλικου αντιτιμου των 30 ευρο...στο δωματιο πολυ φρει και χαλαρη η γκομενα χαδια και φιλια παντου ακομα και γλοσσωφιλα.και στην συνεχει ασκουφωτο πεορουφιγμα!οπου κατεχει πολυ καλη τεχνικη!με αναλογη περιποιηση ορχεων!πολυ θερμη γκομενα αντισταθμιζε αξιοπρεπως την καλη εμφανιση της καθολη την δειαρκεια της συνευρεσης με φιλακια μουνοχαδακια μπατσακια στην γαματη κολαρα της και καλη συμμετοχη.λιγο ιεραποστολικα απο μουνι και τον εβγαλα για να αλλαξω τρυπα!προς εκπληξη μου δεν ειχε βαλει λυπαντικο οποτε σαλιωσα τα δαχτυλα της ωστε με αυτα να υγραινει την υδονικη αυτη στρογγυλη τρυπουλα!μπηκα σιγα σιγα και η αισθηση ηταν παρα μα παρα πολυ καλη.και στη  συνεχεια ανεβασαμε στροφες μεχρι να πλησιασει κοφτει το μοτερ,οπου η γκομενα αντεχε χαλαρα ουτε πονουσε και βογγαγε χωρις καμια διαμαρτυρια.με τα ποδια της να τα κραταω ψηλα ωστε να εισχορω με ενταση επηλθε  πολυ ευχαριστο τελος!καλη σουφροκατασταση μαγκες τα αξιζει τα λεφτα η μαυρουλα μας η αννα.
Υ.Γ.δεν διαπιστωθηκε μερεντα  :2funny: κατα την πεοεξαγωγη!ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ!!! :rockon:
    :fuck1: :fuck1: :fuck1: εξαιρετικη η μαυρουλα

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
συναγωνηστες γεια σας μολις γυρισα απο την παρακμιακη βυρωνος οπου και κατεθεσα στο σπιτακι το δεξι ανεβαινοντας  για φρουριο το 19.η τσατσα μου παρουσιαζει ενα μια σεξυ ΜΑΥΡΟΥΛΑ με πολλα τατου στο μουνι και στα πλευρα της πρωσοπακι πανεμορφο μετριο σε υψος και αρκετα μεγαλους βυζους αννα απο βραζιλια οπως μου σηστηθηκε στο δωμα.με πολυ καλο σωματακι.με λιγα λογια για ιεροδουλος ΠΑΡΑΕΙΝΕ ομορφη.φατσα σκιζει και με κατι καβλοτσιμπουκαχειλα που με τρελαναν απο την πρωτη στιγμη που την ειδα με την εγγυηση της αννας ομως καθως και την μαγικη φραση ΄΄και κωλο΄΄περασα μετα την καταβολη του γκωνλικου αντιτιμου των 30 ευρο...στο δωματιο πολυ φρει και χαλαρη η γκομενα χαδια και φιλια παντου ακομα και γλοσσωφιλα.και στην συνεχει ασκουφωτο πεορουφιγμα!οπου κατεχει πολυ καλη τεχνικη!με αναλογη περιποιηση ορχεων!πολυ θερμη γκομενα αντισταθμιζε αξιοπρεπως την καλη εμφανιση της καθολη την δειαρκεια της συνευρεσης με φιλακια μουνοχαδακια μπατσακια στην γαματη κολαρα της και καλη συμμετοχη.λιγο ιεραποστολικα απο μουνι και τον εβγαλα για να αλλαξω τρυπα!προς εκπληξη μου δεν ειχε βαλει λυπαντικο οποτε σαλιωσα τα δαχτυλα της ωστε με αυτα να υγραινει την υδονικη αυτη στρογγυλη τρυπουλα!μπηκα σιγα σιγα και η αισθηση ηταν παρα μα παρα πολυ καλη.και στη  συνεχεια ανεβασαμε στροφες μεχρι να πλησιασει κοφτει το μοτερ,οπου η γκομενα αντεχε χαλαρα ουτε πονουσε και βογγαγε χωρις καμια διαμαρτυρια.με τα ποδια της να τα κραταω ψηλα ωστε να εισχορω με ενταση επηλθε  πολυ ευχαριστο τελος!καλη σουφροκατασταση μαγκες τα αξιζει τα λεφτα η μαυρουλα μας η αννα. Υ.Γ.δεν διαπιστωθηκε μερεντα  :2funny: κατα την πεοεξαγωγη!ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ!!! :rockon:
  καλα γαμησια στην μαυρουλα μου :humpleg: :knockinb: :tits2:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
καταθεση τη νυχτα εντελωσ αποτυχημενη στη βυρωνωσ κατω απο το 2ο οροφω στη μιλφ ατζελα ξανθια   τσεχα.τη εινε αυτη βρε παιδια δινω το 30αρακι στην τσατσα κ ερχεται σε λιγω στω δωμα αρχιζει μια αερωπιπα 1 λεπτο κ μου λεει ελα γαμαμε λεσ κ ειμαστε ρωμπωτ οχι ανθρωποι μου πεσε κ μετα εντελωσ κρυα πρωσπαθουσε να μου των σηκωσει .δεν περνανε ουτε 2 λεπτα πεταγομε απο το κρεβατι μεσ τα νευρα και τη λεω μαστα κ φυγε δεινε του απο μπρωστα  μου οπου κα εφυγε το καριολωκωμωδινω.μια απο τησ χειροτερεσ εμπειριεσ μου παει στα σκουπιδια εντελωσ το 30αρακι.ΜΑΥΡΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑ ΜΑΓΚΕΣ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΕΙΝΕ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΡΩΣΩΠΩ ΤΗΣ ΓΔΑΡΜΕΝΩ ΟΛΟΚΛΗΡΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΗΔΙΑΣΑ ΛΕμΕ.ελπιζω να μην πεζει κατι με την υγεια τησ.τη σηχαθηκα μεγαλη φωλα η καργιωλα.

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καταθεση τη νυχτα εντελωσ αποτυχημενη στη βυρωνωσ κατω απο το 2ο οροφω στη μιλφ ατζελα ξανθια   τσεχα.τη εινε αυτη βρε παιδια δινω το 30αρακι στην τσατσα κ ερχεται σε λιγω στω δωμα αρχιζει μια αερωπιπα 1 λεπτο κ μου λεει ελα γαμαμε λεσ κ ειμαστε ρωμπωτ οχι ανθρωποι μου πεσε κ μετα εντελωσ κρυα πρωσπαθουσε να μου των σηκωσει .δεν περνανε ουτε 2 λεπτα πεταγομε απο το κρεβατι μεσ τα νευρα και τη λεω μαστα κ φυγε δεινε του απο μπρωστα  μου οπου κα εφυγε το καριολωκωμωδινω.μια απο τησ χειροτερεσ εμπειριεσ μου παει στα σκουπιδια εντελωσ το 30αρακι.ΜΑΥΡΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑ ΜΑΓΚΕΣ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΕΙΝΕ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΡΩΣΩΠΩ ΤΗΣ ΓΔΑΡΜΕΝΩ ΟΛΟΚΛΗΡΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΗΔΙΑΣΑ ΛΕμΕ.ελπιζω να μην πεζει κατι με την υγεια τησ.τη σηχαθηκα μεγαλη φωλα η καργιωλα.
  οταν λες εχει γδαρμενο προσωπο τι εννοεις???ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ Η ΑΝΤΖΕΛΑ Η ΤΣΕΧΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΣΑΤΣΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΙΑ ΤΣΑΤΣΑ ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ?

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
  οταν λες γδαρμενο προσωπο?τσατσα ποια?? :think: :think:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
τησ ατζελασ το πρωσωπο εννοωω φιλε ειδεσ πωσ εινε απο κωντα αστα να πανε .αλλα κ η υπυρεσιεσ τησ μαπα το καρπουζι,μαυρω απο μενα στην καργιολωπουτανα..χωρια που συνεχωσ εινε με μια βοτκα στα ιδιεταιρα. :birdman: :birdman: :birdman:σκυλα.

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
τησ ατζελασ το πρωσωπο εννοωω φιλε ειδεσ πωσ εινε απο κωντα αστα να πανε .αλλα κ η υπυρεσιεσ τησ μαπα το καρπουζι,μαυρω απο μενα στην καργιολωπουτανα..χωρια που συνεχωσ εινε με μια βοτκα στα ιδιεταιρα. :birdman: :birdman: :birdman:σκυλα.
  πολυ νευριασμενο σε βρισκω τοσο χαλιααα?τσατσα δεν υπαρχει στην ατζελα  :headbang: παντως οσες φορες εχω παεει μου ανοιγε η ιδια η πατσαβουρα μονο η σονια η ομορφη και καυλιαρα ρωσιδα εχει μια τσατσα.

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
  πως ειναι η φατσα της ρε μαγκα?μηπως εννοεις οτι εχει σπασμενη φατσα? :tickedoff:

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
  η σονια η ρωσιδα ειναι πολυ καλη μεσα φιλε αυτο να το ξερεις την εχω δοκιμασει 2-3 φορες.και ομορφη! δουλευει πρωηνη βαρδια τραβα σε αυτηνν ειναι καλη.

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καταθεση τη νυχτα στο σπιτακι δεξια ανεβαινωντασ για φρουριο.η κοπελα 45 περιπου μελαχροινη μαρια απο κρητη μου ειπε μεσα στω δωμα πολυ καλη χωρισ βιασυνεσ κ ευγενικη.αξιζε τα 30ε το μιλφωνει.εινε μελαμψη μετριου αναστηματωσ με ωραια ματια κ μαλλια μακκρια ισια μελαχροινα.
    ελπιζω ρε να επιστρεψει :priest: :priest: :priest:

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
λαρισα πριν λιγω κ φευγωντασ περασα απο βυρωνοσ οπου η γκαυλα χτυπησε κοκκινω απο τα μουνακια που τα πεταξαν ολα ολε εξω κ πηγα στω βυρωνοσ 11 οπου κατεθεσα στην καρλα απο ισπανια, ξανθια μετριου αναστηματοσ ομορφη με πολυ ωραιο σωματακι.στο δωμα τωρα ερχεται η καρλα οπου με αγκαλιαζει κ μεριχνει στο κρεβατι οπου με αγκαλιαζει κ αρχιζει κατι φυλλακια στω μαγουλο πολυ ωραια κ μετα αρχισε να πιπιλιζει τησ ρωγεσ μου πολυ ωραια οπου με τησ δαγκωσε κ λιγακι κ αρχιζει αμεσωσ μετα μια πιπα αραγμενη στο πλαι ενω εγω χαιδευα τα βελουδινα κολωμαγουλατησ. στο γαμησακι τωρα η 1η σταση ητανε με αυτη απο επανω να κουνιεται πανω στην πουτσα χαλαρα,,ενω μολισ αρχισα να τη σφυραρω βογγαγε απο γκαυλα αλλα εβγαλε την πουτσα απο μεσα τησ κ εβαλε λιγακι κρεμουλα.μετα την εβαλα απο κατω οπου την δυπλωσα κ τησ των καρφωσα πολυ δυνατα.το τελοσ σημερα ηρθε με αυτη απο πανω να την καρφωνω κ αυτη να παραδιδεται γλυκα στην αγκαλιαμου οπου μετα απο λιγω την εχυσα δυνατα.επισησ στο ενδιαμεσω τησ πιπιλισα με τη γλωσιτσα τα ωραια βυζακια τησ...πολυ καλη η καρλα μπραβω στο κοριτσι σεβετε τον πελατη ,τα 30 γιουρια επενδυθηκαν πολυ σωστα.
    :rockon: :rockon: :rockon:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
απο προσωπο μιλαμε καμενο , μαλλον θα καηκε , ασε και η Βοτκα της παει συνεφο μυριζει απο την εισοδο . Μαυρη καρτα κι απο μενα για τις υπηρεσιες της . Τσεχα παντως δεν ειναι με την Βοτκα στο χερι μονο Ρωσιδα θα ειναι , αλλα οτι και νανε δεν  μας νοιαζει αφου  δεν μας εξυπηρετει , πριν μισο χρονο ηταν καλυτερη {επινε και τοτε} αλλα τωρα το παραχεσε ...παει κι αυτη. Μια μια περνει την μαυρη καρτα της.

Οσο για την Τσατσα ρωσιδα που λει ο φιλος  Μπιλ-Ντινας σιγα ρε Μπιλ την καυλιαρα η μια χειροτερη απο την αλλη.Μαυρο και στην Τσατσα !

Συνημμένα

• 0011111.jpg
    0011111.jpg
    3,1 KB · Εμφανίσεις: 19

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
μετα το στραπατσο του σαββατου πριν λιγω βρεθηκα στη βυρωνωσ 19 αλλα 11 εινε μαγκεσ οι ταμπελα απο εξω και κατεθεσα στην πιπινα ξανθια καρλα απο ισπανια.σκαωστην τσατσα το 30αρι κ περναω στο δωματιο.σε λιγω να και η καρλα με υποδεχτηκε με αγκαλιεσ κ φυλλακια μαγουλο κ ξαπλωσε διπλα μου οπου αρχισε να κολωτριβαται πανω μου κ να μου γλυφει τα αυτακια οπου σιγα σιγα με εφτιαξε το πιπινακι.μετα αφου εγλυψε κ τησ ρωγεσ μου μου εφερε κ αυτη με τη σειρα τησ τα βυζακια τησ στη μουρη οπου τησ τα χτυπαγα με τη γλωσσα και αυτη αρχισε να γκαυλωνει κα ν βογγαει.μετα αργα αργα κατεβηκε πρωσ τα κατω οπου μου περασε την καποτα κ αρχισε μια πολυ ωραια πιπα με χαιδεμα στησ μπαλεσ κ με ρουφηγματα αργα κ βασανιστηκα.αφου μου εκανε την τελεια πιπα ανεβηκε μονη τησ κατευτειαν πανω στον πουτσο μου κ αρχισε σιγα σιγα χαλαρα κουνηματα πανω στην πουτσα μου οπου με εφτιαξε τρελα,,μετα αναστρωφη με την πλατη πρωσ τα εμενα οπου παλι εδωσε ρεσιταλ με αργεσ κ σταθερεσ κινησεισ.μετα την αρπαξα εγω ωρθιοσ κ αυτη στην ακρη του κρεβατιου οπου την καρφωσα καταλληλα με τα ποδια τησ στουσ ομουσ μου αλλα το τελοσ ηρθε σε αλλη σταση,αφου ξανααραξα στο κρεβατι ξαναεκατσε πανω στο γκαυλι μου κ μετα απο καρφωμα 2-3 λεπτων τησ τα δωσα ολα με στην μουνα τησ.πολυ καλη η καρλα μπραβω κοριτσι μου γλυκο θα τα ξαναπουμε καρλετα.ααααα κ κατι αλλο φευγωντασ στο γωνιακο ητανε ο παπαχρωνησ μολισ ειχε ανοιξει το σπιτακι και σφουγγαριζε τα σκαλωπατια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
απο προσωπο μιλαμε καμενο , μαλλον θα καηκε , ασε και η Βοτκα της παει συνεφο μυριζει απο την εισοδο . Μαυρη καρτα κι απο μενα για τις υπηρεσιες της . Τσεχα παντως δεν ειναι με την Βοτκα στο χερι μονο Ρωσιδα θα ειναι , αλλα οτι και νανε δεν  μας νοιαζει αφου  δεν μας εξυπηρετει , πριν μισο χρονο ηταν καλυτερη {επινε και τοτε} αλλα τωρα το παραχεσε ...παει κι αυτη. Μια μια περνει την μαυρη καρτα της. Οσο για την Τσατσα ρωσιδα που λει ο φιλος  Μπιλ-Ντινας σιγα ρε Μπιλ την καυλιαρα η μια χειροτερη απο την αλλη.Μαυρο και στην Τσατσα !
  καλησπερα φιλε την εχεις δοκιμασει την αντελα με την καμενη φατσα και εκφερεις αποψη?

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
μετα το στραπατσο του σαββατου πριν λιγω βρεθηκα στη βυρωνωσ 19 αλλα 11 εινε μαγκεσ οι ταμπελα απο εξω και κατεθεσα στην πιπινα ξανθια καρλα απο ισπανια.σκαωστην τσατσα το 30αρι κ περναω στο δωματιο.σε λιγω να και η καρλα με υποδεχτηκε με αγκαλιεσ κ φυλλακια μαγουλο κ ξαπλωσε διπλα μου οπου αρχισε να κολωτριβαται πανω μου κ να μου γλυφει τα αυτακια οπου σιγα σιγα με εφτιαξε το πιπινακι.μετα αφου εγλυψε κ τησ ρωγεσ μου μου εφερε κ αυτη με τη σειρα τησ τα βυζακια τησ στη μουρη οπου τησ τα χτυπαγα με τη γλωσσα και αυτη αρχισε να γκαυλωνει κα ν βογγαει.μετα αργα αργα κατεβηκε πρωσ τα κατω οπου μου περασε την καποτα κ αρχισε μια πολυ ωραια πιπα με χαιδεμα στησ μπαλεσ κ με ρουφηγματα αργα κ βασανιστηκα.αφου μου εκανε την τελεια πιπα ανεβηκε μονη τησ κατευτειαν πανω στον πουτσο μου κ αρχισε σιγα σιγα χαλαρα κουνηματα πανω στην πουτσα μου οπου με εφτιαξε τρελα,,μετα αναστρωφη με την πλατη πρωσ τα εμενα οπου παλι εδωσε ρεσιταλ με αργεσ κ σταθερεσ κινησεισ.μετα την αρπαξα εγω ωρθιοσ κ αυτη στην ακρη του κρεβατιου οπου την καρφωσα καταλληλα με τα ποδια τησ στουσ ομουσ μου αλλα το τελοσ ηρθε σε αλλη σταση,αφου ξανααραξα στο κρεβατι ξαναεκατσε πανω στο γκαυλι μου κ μετα απο καρφωμα 2-3 λεπτων τησ τα δωσα ολα με στην μουνα τησ.πολυ καλη η καρλα μπραβω κοριτσι μου γλυκο θα τα ξαναπουμε καρλετα.ααααα κ κατι αλλο φευγωντασ στο γωνιακο ητανε ο παπαχρωνησ μολισ ειχε ανοιξει το σπιτακι και σφουγγαριζε τα σκαλωπατια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
  στο γωνιακο η αννα η  :tits2: :tits2: :tits2:  δεν δουλευει τα πρωηνα??τι δουλεια εχει ο παπαχρωνης με την αννα??ο παπαχρονης αν θυμαμαι καλα παει πακετο με την θεσσαλονικια λινα η οποια δουλευει την νυχτα στο συγκεκριμενο μππουρδελακιι??????

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
  ωραιος θα παω και εγω μαλλον αυριο στην καρλα. :rockon: :rockon: :rockon: βραδυνη ειναι η καβλοβικτωρια το πιπινακι πολυ καβλα στην βυρωνος 19/.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom