bill ntinas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τωρα βαλε στωχαστρο αυτην την μαυρουλα μεγαλη γκαυλα...συναγωνηστες γεια σας μολις γυρισα απο την παρακμιακη βυρωνος οπου και κατεθεσα στο σπιτακι το δεξι ανεβαινοντας για φρουριο το 19.η τσατσα μου παρουσιαζει ενα μια σεξυ ΜΑΥΡΟΥΛΑ με πολλα τατου στο μουνι και στα πλευρα της πρωσοπακι πανεμορφο μετριο σε υψος και αρκετα μεγαλους βυζους αννα απο βραζιλια οπως μου σηστηθηκε στο δωμα.με πολυ καλο σωματακι.με λιγα λογια για ιεροδουλος ΠΑΡΑΕΙΝΕ ομορφη.φατσα σκιζει και με κατι καβλοτσιμπουκαχειλα που με τρελαναν απο την πρωτη στιγμη που την ειδα με την εγγυηση της αννας ομως καθως και την μαγικη φραση ΄΄και κωλο΄΄περασα μετα την καταβολη του γκωνλικου αντιτιμου των 30 ευρο...στο δωματιο πολυ φρει και χαλαρη η γκομενα χαδια και φιλια παντου ακομα και γλοσσωφιλα.και στην συνεχει ασκουφωτο πεορουφιγμα!οπου κατεχει πολυ καλη τεχνικη!με αναλογη περιποιηση ορχεων!πολυ θερμη γκομενα αντισταθμιζε αξιοπρεπως την καλη εμφανιση της καθολη την δειαρκεια της συνευρεσης με φιλακια μουνοχαδακια μπατσακια στην γαματη κολαρα της και καλη συμμετοχη.λιγο ιεραποστολικα απο μουνι και τον εβγαλα για να αλλαξω τρυπα!προς εκπληξη μου δεν ειχε βαλει λυπαντικο οποτε σαλιωσα τα δαχτυλα της ωστε με αυτα να υγραινει την υδονικη αυτη στρογγυλη τρυπουλα!μπηκα σιγα σιγα και η αισθηση ηταν παρα μα παρα πολυ καλη.και στη συνεχεια ανεβασαμε στροφες μεχρι να πλησιασει κοφτει το μοτερ,οπου η γκομενα αντεχε χαλαρα ουτε πονουσε και βογγαγε χωρις καμια διαμαρτυρια.με τα ποδια της να τα κραταω ψηλα ωστε να εισχορω με ενταση επηλθε πολυ ευχαριστο τελος!καλη σουφροκατασταση μαγκες τα αξιζει τα λεφτα η μαυρουλα μας η αννα. Υ.Γ.δεν διαπιστωθηκε μερεντα κατα την πεοεξαγωγη!ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ!!!