Νέα

Λάρισα - μπουρδέλα/κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα con1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 265K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
γαμωτο να χαμε και καμια μαυρη γαζελο σοκολατα να ελιωνεσ μαζι τησ, :headbang: :headbang:.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
για να συνοψυζουμε παιδια.1ων στα αρχιδια μου απο που εινε η καθε μια αρκει να γαμιεται τρελλα,,κ 2ων εχουμε αυτη τη στιγμη 7-8 τοπ επιλογεσ που γαμιουνται πολυ ωραια στα σπιτακια τησ πολησ.βυρωνωσ 20 εκει που δουλευε η σουζι,πρωινη η μαρια η ρωσιδα μελαχροινη νταρντανα και βραδυνη η μαρια η σλωβακα.στο σπιτακι δεξια ανεβαινωντασ για φρουριο πρωινη καρλα ξανθια απο ισπανια και βραδυνη η βικτωρια απο σερβια,,στο αριστερω εγω πριν 5 ημερεσ πετυχα την αννα την βραζιλιανα που γραφει ο φιλοσ οτι τη νυχτα την πηρε στο δεξι σπιτακι.επισησ στο 18 που εινε μπραβωσ ο παπαχρωνησ η μιλφ λινα η θεσσαλονικια αξιζει πολυ καλη μεσα στο δωμα.επισησ στο διωρωφω η μαρριανα γκαυλα σκετη το ρουμανακι μεσα αλλα ωντωσ μικρα βυζακια.απο κατω ακρυβωσ επισησ καλεσ εινε η σωνια η ρωσιδα κ η μιλφ τσεχα αντζελα ξανθια σκυλα.δηλαδη στη βυρωνωσ οπου κ να πασ αυτο τον καιρω το 30αρακι θα πιασει τοπο ολα τα κοριτσια μπορω να πω εινε πολυ καλα.στην υφαιστου τωρα στο 1ω σπιτακι πανω απο το λασ βεγκασ η ατζελα απο ιταλια η χωντρουλα πιπινιαρα μα τησ βυζαρεσ καλη κ αυτη αλλα μεγαλη προσωχη μαγκεσ αυτο των καιρω στο 23 οπου εινε η λαουρα το κομοδινω κ διπλα στο 25 δευτερω επιπλω η ξανθια βουλγαρα τωνια, αν δεν θελεται να χασεται τα χρηματα σασ μακρια απο αυτεσ τησ 2 SOS SOS.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
φιλε dimitri καλυτερα ειμε τησ αποψησ να τα γραφω εδω για βοηθεια κ ενημερωσει πρωσ ολουσ ,ακουσε με λοιπων.στη βυρωνοσ αυτο τον καιρω οπου κ να πασ θα περασεισ καλα εκτοσ απο την τσεχα ατζελα που εινε κομοδινω κ μεγαλη παγιδα.επισησ στην υφαιστου στο 23-25 2 παγωκολονεσ η λαουρα ρουμανα και η τανια βουλγαρα στο 25 μακρια απο αυτεσ.τωρα απο τισ 7-8 καλεσ επιλογεσ οι τοπ για μενα αυτο τον καιρω εινα 4.στη βυρωνωσ 20 πρωι μαρια αμαζωνα απο ρωσια πολυ καλη μεσα με τελειο σωμα κ πεταχτα βυζια,,,επισησ στο ιδιο σπιτακι την αλλαζει η μαρια η τσεχα μελαχροινη κ αυτη ομορφη φωτια στο δωματιο.οι αλλεσ 2 τοπ εινε στη βυρωνωσ 19 που τωρα γραφει 11 ,πρωι η καρλα η ισπανιδα καλη φιλοτιμη μεσα κ το βραδυ φωτια σκετη η βικτωρια η σερβιδα τα σπαει λεμε μεσα λεσ κ παιζεισ σε πορνω.δεν υποτιμαω τη σωνια την ρωσιδα,την αννα την βραζιλιανα,την μαρριανα την ρουμανα που γυρισε στο 2ωρωφω,ουτε την μιλφ λινα,την αννα την βυζαρου απο κρητη
              που εινε επισησ καλεσ. αλλα οι 4 παραπανω για μενα εχουν το κατι περρισωτερω...αυτα ελπιζω να βοηθησα παιδια.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
φιλε dimitri καλυτερα ειμε τησ αποψησ να τα γραφω εδω για βοηθεια κ ενημερωσει πρωσ ολουσ ,ακουσε με λοιπων.στη βυρωνοσ αυτο τον καιρω οπου κ να πασ θα περασεισ καλα εκτοσ απο την τσεχα ατζελα που εινε κομοδινω κ μεγαλη παγιδα.επισησ στην υφαιστου στο 23-25 2 παγωκολονεσ η λαουρα ρουμενα και η τανια βουλγαρα στο 25 μακρια απο αυτεσ.τωρα απο τισ 7-8 καλεσ επιλογεσ οι τοπ για μενα αυτο τον καιρω εινα 4.στη βυρωνωσ 20 πρωι μαρια αμαζωνα απο ρωσια πολυ καλη μεσα με τελειο σωμα κ πεταχτα βυζια,,,επισησ στο ιδιο σπιτακι την αλλαζει η μαρια η τσεχα μελαχροινη κ αυτη ομορφη φωτια στο δωματιο.οι αλλεσ 2 τοπ εινε στη βυρωνωσ 19 που τωρα γραφει 11 ,πρωι η καρλα η ισπανιδα καλη φιλοτιμη μεσα κ το βραδυ φωτια σκετη η βικτωρια η σερβιδα τα σπαει λεμε μεσα λεσ κ παιζεισ σε πορνω.δεν υποτιμαω τη σωνια την ρωσιδα,την αννα την βραζιλιανα,την μαρριανα την ρουμανα που γυρισε στο 2ωρωφω,ουτε την μιλφ λινα που εινε επισησ καλεσ αλλα οι 4 παραπανω για μενα εχουν το κατι περρισωτερω...αυτα ελπιζω να βοηθησα παιδια.
piatsovie thanx...ωραιος! :rockon: :rockon:
(θα κατσω να τα γραψω στο κινητο γιατι ξεχναω... :grin: :grin: :grin:)

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
φιλε dimitri καλυτερα ειμε τησ αποψησ να τα γραφω εδω για βοηθεια κ ενημερωσει πρωσ ολουσ ,ακουσε με λοιπων.στη βυρωνοσ αυτο τον καιρω οπου κ να πασ θα περασεισ καλα εκτοσ απο την τσεχα ατζελα που εινε κομοδινω κ μεγαλη παγιδα.επισησ στην υφαιστου στο 23-25 2 παγωκολονεσ η λαουρα ρουμανα και η τανια βουλγαρα στο 25 μακρια απο αυτεσ.τωρα απο τισ 7-8 καλεσ επιλογεσ οι τοπ για μενα αυτο τον καιρω εινα 4.στη βυρωνωσ 20 πρωι μαρια αμαζωνα απο ρωσια πολυ καλη μεσα με τελειο σωμα κ πεταχτα βυζια,,,επισησ στο ιδιο σπιτακι την αλλαζει η μαρια η τσεχα μελαχροινη κ αυτη ομορφη φωτια στο δωματιο.οι αλλεσ 2 τοπ εινε στη βυρωνωσ 19 που τωρα γραφει 11 ,πρωι η καρλα η ισπανιδα καλη φιλοτιμη μεσα κ το βραδυ φωτια σκετη η βικτωρια η σερβιδα τα σπαει λεμε μεσα λεσ κ παιζεισ σε πορνω.δεν υποτιμαω τη σωνια την ρωσιδα,την αννα την βραζιλιανα,την μαρριανα την ρουμανα που γυρισε στο 2ωρωφω,ουτε την μιλφ λινα,την αννα την βυζαρου απο κρητη                που εινε επισησ καλεσ. αλλα οι 4 παραπανω για μενα εχουν το κατι περρισωτερω...αυτα ελπιζω να βοηθησα παιδια.
  καλησπερα φιλε διμμιτς  πολυ σωστα αυτα που σου λεει ο φιλος δυο καρατοπ επιλογες ειναι βυρωνος 19 καρλα και βικτωρια καραπουτανο του κερατα και βυρωνος 20 μαρια βραδυνη την πρωηνι δεν την εχω δοκιμασει.τωρα καλες ειναι η αννα η βραζιλιανα που μια φωρα την πηρα στην 8 και μια στην 19 και η σονια η ρωσιδα στην βυρωνος 14  αυτες υφαιστου μην κανεις τον κοποο να πας εχει ολο κομοδινα και τσολια ....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
παιδες ευχαριστω για τις πολυτιμες πληροφοριες... :rockon: :rockon:ειδικα οταν προερχοενται απο μαχιμα παλικαρια στο στοιβο του μπουρδελοσεξ... ;)
οτι κ να δοκιμασω,θα ανεβασω κριτικη κ ριβιου. :rockon:

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καταθεση τη νυχτα στη βυρωνοσ 11 στο δεξι ανεβαινωντασ για φρουριο κ εινε 11 μαγκεσ οχι 19 το λεω να μην μπερδευαιστε.εκει συναντησα τη νυχτα τη βικτωρια την σερβιδα με το ωραιο σωμα κ το ωραιο πρωσωπαι μελαχροινω πιπινακι.στο σαλωνι βγαινει καπωσ ντρωπαλη κ συνεσταλμενη αλλα μην σασ ξεγελασει αυτο γιατι μεσα θα βρεθειτε πρω εκπληξεωσ μαγκεσ.σκαω το 30αρακι κ χαλαρωνω στω δωμα οπου σε λιγακι ερχεται η βικτωρια κ με αγκαλιαζει κ αρχιζει κατι χαδακια πολυ καλα φυλλακια κ γλυψιματα στο στηθωσ μου πιπιλισματα που με γκαυλωναν σιγα σιγα κ γω την ρουφηξα τα ωραια βυζακια τησ κ τα χτυπουσα με τη γλωσσα μου μεσ τη γκαυλα.μετα αραξε στο πλαι κ μου πηρε την πουτσα στο στωμα σε σταση καμαρασ με εμενα να την χαιδευω στα κολωμερια τησ κ σιγα σιγα να την βαζω μουνωδαχτηλω οπου δεν αντισταθηκε κ τησ αρεσε κιολλασ ενα μολισ πηγα για κωλωδαχτηλω μου τραβηξε το χερακι ευγενικα .μετα η πρωτη σταση ητανε με αυτη απο πανω να καθεται στην πουτσα μου κ να με αγκαλιαζει με τα ποδια τησ να τα πεταει πανω πουτανιαρικα κ εγω ανεβασα στρωφεσ καρφωνωντασ τη, τη μουνα κ  η φωνεσ τησ να δωνουν την ατμωσφαιρα στο δωμα οπου το κοριτσι εδωσε ρεσιταλ στην πουτσα πανω με τελια σπασηματα .η καταθεση οπωσ παντα ηρθε με αυτη απο κατω κ αφου σηκωσε τα ποδια τερμα στα καπακια την καρφωσα ανελεητα κ μετα απο λιγακι τησ τα δωσα ολα μεσα ενω αυτη βωγγαγε μεσ την γκαυλα.μαγκεσ περασα σουπερ ηταν τελεια η βικτωρια στο σαλωνι αβγαλτη  ,μεσ το δωμα ΑΠΑΙΧΤΗ μπραβω βικτωρια μου θα σου ξαναρθω.επισησ το πρωι στο ιδιο σπιτακι εινε καινουργια ισπανιδα ξανθια με ωραια ματακια καρλα απο ισπανια οπου ψηνωμαι να τη δοκιμασω το επομενω διαστημα κ αυτη.αααα επισησ κατι που ξεχασα παιδια .η βικτωρια εινε η ιδια που κατεθεσα πριν λιγεσ ημερεσ στην υφαιστου εχει στη λαρισα 10 μερεσ οπου εκατσε μονω 5 ημερεσ στην υφαιστου κ εδω και 2 μερεσ επιασε δουλεια στη βυρωνωσ 11.
:knockinb:  :knockinb: :knockinb:

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
επισκεψη σημερα στις 22.00 στην βυρωνος 14.κοπελα η σονια απο ρωσια 23 ετων μαλλια ξανθα μεχρι τους ομους υψος 1.78 με πολυ καλο σωματακι και ομορφο προσωπακι.με σφικτο σωμα και υπεροχο κολαρακι.απο βυζι μεγαλο4αρια με ωραια πεταζτη φουλ καβλωμενη ρωγα!!!τρια τατου πανω απο τον κολο χαμηλα στην μεση!..στον δεξιο αστραγαλο  και στον αρισστερο ωμο ακριβος πανω στον δελτοειδη.δυο προγραμματα οπως μου ανακοινωσε η τσατσα .ενα το απλο με 30 ευρο και κωλο με 80 ευρο...επεισεις δεν ηταν δυνατον να φυγω χωρις να γαμησω αυτο το κολαρακι πληρωσα 80 ευρο φουλ προγραμμα και περασα στο δωματιο... το οποιο ευτυχως ειχε αιρ κοντισιον!!!ερωτηση αν θελω ακαποτη πιπα και της απαντω οχι!!!1!αν και ημουν πολυ καθαρος αλλα δεν μπορουσα να το αποτολμησω σε ενα τετοιο μπουρδελακι του 30ευρου......περασμα προφυλακτικου και συνεχεια πιπας οπου εκει ειναι το δυνατο της σημειο μαγκες.ι πιπα της ειναι πολυ δυνατη υγρη σταθερη και ρουφαει τον πουτσο μεχρι τον λαρρυγα μεχρι να πνηγει μιλαμε την επιασα και απο τον σβερκο και την μπουκωνα μαγκες ολον τον πουτσο στο στομα της σκατοπουτανας πιπα αψογη...πολυ καλη κινηση και πολλα φιλια στον λαιμο της απο μερους της.//.αλλαγη στασης στα τεσσερα ωραιο στησιμο και φοβερη πισω κινηση η καυλωρωσιδα!!!μετα απο κανα 5λεπτο της ζητησα κολαρακι.αφου εβαλε λιγη κρεμα μπηκε μεσα της και την   γαμησα πολυ δυνατα κρατωντας και τα σιδερα του κρεβατιου για να την καρφωνω ανελεητα οπως ηθελα!!!δεν διαμαρτυρηθηκε καθολου το μωρακι αν και σφιγγοταν!!!μετα απο κανα 5λεπτο ηρθε και ττο  τελος...με ρωτησε αν περασα καλα,.....αυτη ειναι μια ερωτηση που δεν μου αρεσει καθολου μα καθολου ομως οποτε της απαντησα με ερωτηση.αν δεν περασα καλα τι θα γινει? και μου απανταει τιποτα!!!οποτε και εγω της λεω δεν εχει καθολου σημασια!!!για 80 ευρο με φουλ προγραμμα ηταν ενα πολυ καλο και τιμιο ξεφωρτωμα με την καβλορωσιδα σονια.στα συν οτι η κοπελα ηταν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ αν λαβουμε υποπσην και τα στανταρ της περιοχης!!!ενα τιμιο γαμησακι με την σονια μαγκεσ!!!!ειμαι σιγουρος οτι θα περασεται πολυ καλα.....
:fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καταθεση τη νυχτα στη βυρωνοσ 11 στο δεξι ανεβαινωντασ για φρουριο κ εινε 11 μαγκεσ οχι 19 το λεω να μην μπερδευαιστε.εκει συναντησα τη νυχτα τη βικτωρια την σερβιδα με το ωραιο σωμα κ το ωραιο πρωσωπαι μελαχροινω πιπινακι.στο σαλωνι βγαινει καπωσ ντρωπαλη κ συνεσταλμενη αλλα μην σασ ξεγελασει αυτο γιατι μεσα θα βρεθειτε πρω εκπληξεωσ μαγκεσ.σκαω το 30αρακι κ χαλαρωνω στω δωμα οπου σε λιγακι ερχεται η βικτωρια κ με αγκαλιαζει κ αρχιζει κατι χαδακια πολυ καλα φυλλακια κ γλυψιματα στο στηθωσ μου πιπιλισματα που με γκαυλωναν σιγα σιγα κ γω την ρουφηξα τα ωραια βυζακια τησ κ τα χτυπουσα με τη γλωσσα μου μεσ τη γκαυλα.μετα αραξε στο πλαι κ μου πηρε την πουτσα στο στωμα σε σταση καμαρασ με εμενα να την χαιδευω στα κολωμερια τησ κ σιγα σιγα να την βαζω μουνωδαχτηλω οπου δεν αντισταθηκε κ τησ αρεσε κιολλασ ενα μολισ πηγα για κωλωδαχτηλω μου τραβηξε το χερακι ευγενικα .μετα η πρωτη σταση ητανε με αυτη απο πανω να καθεται στην πουτσα μου κ να με αγκαλιαζει με τα ποδια τησ να τα πεταει πανω πουτανιαρικα κ εγω ανεβασα στρωφεσ καρφωνωντασ τη, τη μουνα κ  η φωνεσ τησ να δωνουν την ατμωσφαιρα στο δωμα οπου το κοριτσι εδωσε ρεσιταλ στην πουτσα πανω με τελια σπασηματα .η καταθεση οπωσ παντα ηρθε με αυτη απο κατω κ αφου σηκωσε τα ποδια τερμα στα καπακια την καρφωσα ανελεητα κ μετα απο λιγακι τησ τα δωσα ολα μεσα ενω αυτη βωγγαγε μεσ την γκαυλα.μαγκεσ περασα σουπερ ηταν τελεια η βικτωρια στο σαλωνι αβγαλτη  ,μεσ το δωμα ΑΠΑΙΧΤΗ μπραβω βικτωρια μου θα σου ξαναρθω.επισησ το πρωι στο ιδιο σπιτακι εινε καινουργια ισπανιδα ξανθια με ωραια ματακια καρλα απο ισπανια οπου ψηνωμαι να τη δοκιμασω το επομενω διαστημα κ αυτη.αααα επισησ κατι που ξεχασα παιδια .η βικτωρια εινε η ιδια που κατεθεσα πριν λιγεσ ημερεσ στην υφαιστου εχει στη λαρισα 10 μερεσ οπου εκατσε μονω 5 ημερεσ στην υφαιστου κ εδω και 2 μερεσ επιασε δουλεια στη βυρωνωσ 11.

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
81
ειμαι σε ολα συμφωνος....απλα ι ρωσιδα σονια ειναι 40αρα παιδια.......οχι και 23...πολυ καλη λυση για μενα και οικονομικη εινια ι ντενιζαααααααααα

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ειμαι σε ολα συμφωνος....απλα ι ρωσιδα σονια ειναι 40αρα παιδια.......οχι και 23...πολυ καλη λυση για μενα και οικονομικη εινια ι ντενιζαααααααααα
  κανεισ λαθος η σονια η καβλορωδιδα ειναι 25 αρα το ποολυ...ακου σαρανταρα?? :headbang: :headbang: :headbang:

panos188

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
3
Πόντοι
0
Τι διαβαζω παιδια..ακαποτα αλλα και απο πισω χωρις προσθετη χρεωση?

Ολα στο 30αρικο?

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
επισκεψη χθες το βραδυ στη βικτωρια την σερβιδα στην βυρωνοσ 19 ....την βικτωρια την ειχα παρει πριν λιγο καιρο αλλα ειχα χυσει γρηγορα ειναι μελαχροινη με μακρια μαυρα μαλλια αδυνατη με πολυ ωραιο σωμα και αρκετα μεγαλο στηθος.ωραιο πρωσοπο και ενα τατουαζ στα πλευρα.το δωματιο ηταν καθαρο με ενα μεγαλο καθραφτη και με μια τηλεοραση που επαιζε τσοντα.η βικτωρια ηρθε στο δωματιο μετα απο κανα 10λεπτο γδυθηκε και αρχισε τα προκαταρκτικα που ηταν καποια φιλακια στο στηθος και στο πρωσοπο μου.μου φορεσε καποτα και αρχισε  μια πιπα αψογη.η πιπα της ηταν παρα πολυ καλη χωρις χερακια οπου με εκανε τουρμπο. :pipa3: :pipa2:υστερα ξεκινησαμε το sex με πρωτη σταση ιεραποστολικη.το μουνακι της ειχε ΤΕΛΕΙΑ αισθηση και παραλιγο να χυσω προωρα και σταματησα για να την βαλω στα τεσσερα.εκει την σφυροκοπησα για λιγη ωρα και η καποτα γεμισε με τα χυσια μου.σε ολη την διαρκεια του  sex η βικτωρια εβγαζε αισθησιακα βογγητα πραγμα πολυ καβλωτικο.στο τελος με χαιρετησε και εφυγε απο το δωματιο και μου εδωσε ενα φιλι στο στομα. :humpleg:η κοπελα ειναι παρα πολυ καλη και εκανα πολυ σωστα που την ξαναδοκιμασα!την συστηνω και σε εσας....
    :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
μαγκες γεια σας τσαρκα στην βυρωνος και ηφαιστου οπου δουλευανε ηφαιστου πανω απο λας βεγκας η νταρντανομουνα  αντζελα ιταλιδα οπου και κατεθεσα στο ηφαιστου 23 η λαουρα γερη κομοδιναρα και στην ηφαιστου 25 η τωνια το κομοδινακι.πηρα την μπεμβε και πηγα κατευθειαν βυρωνος οπου το γωνιακο ηταν κλειστοο η βυρωνος 20 η μαρια η ψηλη ομορφη ρωσιδα στο δυοροφο η ξενια η ουκρανεζα με τα τεραστια βυζομπαλα τι βυζια ειναι αυτα ρε μαγκες ??? :tits2: :tits2: :tits2: :tits: :tits: :tits: στο διπλα η ατζελα η ξανθια μιλφ τσεχα..ανεβαινοντας για φρουριο στο βυρωνος 19 η καρλα η ξανθια ομορφη και πολυ καυλιαρα ισπανιδα ενω στο αριστερω  βυρωνος 8 μια ξανθια πρωτη φορα την ειδα ελληνιδα (μαλλον θα ταν η αλεξανδρα που λεει ενας φιλος στην κριτικη του)...αυτα/.. :rockon:

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
επισκεψη σημερα στις 22.00 στην βυρωνος 14.κοπελα η σονια απο ρωσια 23 ετων μαλλια ξανθα μεχρι τους ομους υψος 1.78 με πολυ καλο σωματακι και ομορφο προσωπακι.με σφικτο σωμα και υπεροχο κολαρακι.απο βυζι μεγαλο4αρια με ωραια πεταζτη φουλ καβλωμενη ρωγα!!!τρια τατου πανω απο τον κολο χαμηλα στην μεση!..στον δεξιο αστραγαλο  και στον αρισστερο ωμο ακριβος πανω στον δελτοειδη.δυο προγραμματα οπως μου ανακοινωσε η τσατσα .ενα το απλο με 30 ευρο και κωλο με 80 ευρο...επεισεις δεν ηταν δυνατον να φυγω χωρις να γαμησω αυτο το κολαρακι πληρωσα 80 ευρο φουλ προγραμμα και περασα στο δωματιο... το οποιο ευτυχως ειχε αιρ κοντισιον!!!ερωτηση αν θελω ακαποτη πιπα και της απαντω οχι!!!1!αν και ημουν πολυ καθαρος αλλα δεν μπορουσα να το αποτολμησω σε ενα τετοιο μπουρδελακι του 30ευρου......περασμα προφυλακτικου και συνεχεια πιπας οπου εκει ειναι το δυνατο της σημειο μαγκες.ι πιπα της ειναι πολυ δυνατη υγρη σταθερη και ρουφαει τον πουτσο μεχρι τον λαρρυγα μεχρι να πνηγει μιλαμε την επιασα και απο τον σβερκο και την μπουκωνα μαγκες ολον τον πουτσο στο στομα της σκατοπουτανας πιπα αψογη...πολυ καλη κινηση και πολλα φιλια στον λαιμο της απο μερους της.//.αλλαγη στασης στα τεσσερα ωραιο στησιμο και φοβερη πισω κινηση η καυλωρωσιδα!!!μετα απο κανα 5λεπτο της ζητησα κολαρακι.αφου εβαλε λιγη κρεμα μπηκε μεσα της και την   γαμησα πολυ δυνατα κρατωντας και τα σιδερα του κρεβατιου για να την καρφωνω ανελεητα οπως ηθελα!!!δεν διαμαρτυρηθηκε καθολου το μωρακι αν και σφιγγοταν!!!μετα απο κανα 5λεπτο ηρθε και ττο  τελος...με ρωτησε αν περασα καλα,.....αυτη ειναι μια ερωτηση που δεν μου αρεσει καθολου μα καθολου ομως οποτε της απαντησα με ερωτηση.αν δεν περασα καλα τι θα γινει? και μου απανταει τιποτα!!!οποτε και εγω της λεω δεν εχει καθολου σημασια!!!για 80 ευρο με φουλ προγραμμα ηταν ενα πολυ καλο και τιμιο ξεφωρτωμα με την καβλορωσιδα σονια.στα συν οτι η κοπελα ηταν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ αν λαβουμε υποπσην και τα στανταρ της περιοχης!!!ενα τιμιο γαμησακι με την σονια μαγκεσ!!!!ειμαι σιγουρος οτι θα περασεται πολυ καλα.....
  και κολαρακι στα 80 πολυ τιμια επιλογηη :zfuck:

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
επισκεψη χθες το βραδυ στη βικτωρια την σερβιδα στην βυρωνοσ 19 ....την βικτωρια την ειχα παρει πριν λιγο καιρο αλλα ειχα χυσει γρηγορα ειναι μελαχροινη με μακρια μαυρα μαλλια αδυνατη με πολυ ωραιο σωμα και αρκετα μεγαλο στηθος.ωραιο πρωσοπο και ενα τατουαζ στα πλευρα.το δωματιο ηταν καθαρο με ενα μεγαλο καθραφτη και με μια τηλεοραση που επαιζε τσοντα.η βικτωρια ηρθε στο δωματιο μετα απο κανα 10λεπτο γδυθηκε και αρχισε τα προκαταρκτικα που ηταν καποια φιλακια στο στηθος και στο πρωσοπο μου.μου φορεσε καποτα και αρχισε  μια πιπα αψογη.η πιπα της ηταν παρα πολυ καλη χωρις χερακια οπου με εκανε τουρμπο. :pipa3: :pipa2:υστερα ξεκινησαμε το sex με πρωτη σταση ιεραποστολικη.το μουνακι της ειχε ΤΕΛΕΙΑ αισθηση και παραλιγο να χυσω προωρα και σταματησα για να την βαλω στα τεσσερα.εκει την σφυροκοπησα για λιγη ωρα και η καποτα γεμισε με τα χυσια μου.σε ολη την διαρκεια του  sex η βικτωρια εβγαζε αισθησιακα βογγητα πραγμα πολυ καβλωτικο.στο τελος με χαιρετησε και εφυγε απο το δωματιο και μου εδωσε ενα φιλι στο στομα. :humpleg:η κοπελα ειναι παρα πολυ καλη και εκανα πολυ σωστα που την ξαναδοκιμασα!την συστηνω και σε εσας....
  σουπερ πιπινα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom