Νέα

Λάρισα - μπουρδέλα/κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα con1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 264K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καταθεση χθες το βραδυ στην σερβιδα βικτωρια την ομορφουλα 22 χρονων πιπινα στην βυρωνος 19 εκει βρισκεται καθε βραδυ!!!!η περιγραφη που μου εδωσε ο χρηστη σφριντζομ ηταν πραγματηη ακριβεστατη...καστανα μαλλια πιασμενα κοτσο.γυρω στο 1.70 πανεμορφα ματια  λεπτο γαματο σωμα μικρο κολαρακι και αρκετα μεγαλο στηθος.μαυρες καλτσοδετες και ετσι δεν ειχα καμια αμφιβολια για το γεγονος οτι μηλαμε για την ιδια  κοπελα αλλα και η ιδια στο δωματιο μου επιβεβαιωσε οτι ειναι απο την σερβια...στην αρχη προσπαθησε να ξεκινισει  με πιπα αλλα ειναι σχεδον παγια αρχη μου να ξεκινω με προκαταρκτικα φιλια χαδια και τρυψιμο των κορμιων μας με την κοπελα να βρισκεται σε επαφη με το κορμι μου πανω κατω και πλαγιως συνταγη παλια και δοκιμασμενη απο τα πρωτα μου βηματα στο μπουρδελακι της οδου βυρωνος...αν και καπως επιφυλακτικη το δεχτηκε και μετα απο λιγα λεπτα στοματικο  με προφυλακτικο αργα οπως της υπεδειξα και εδω παρα πολυ καλο το μωρο...στην συνεχεια και μετα απο καιρο της ζητησα κατι που δεν συνιθιζω να ερθει απο πανω μου αλλα βλεποντας το πισω μερος του κορμιου της πλατη και κολαρακι καθως η θεα του κορμιου της με προδιεθετε...σε αυτη την σταση συννυδιτοποιησα οτι εχουμε να κανουμε περισσοτερρο με ενα εφηβηκο κορμι ποιο νεανικο στην συνεχεια πισσοκολητο και μπρουμητα η κοπελα ομολογω οτι αρχιζε να ζεσταινει παρα πολυ το πραγμα κατοπιν και αφου και εκει κρατησαμε αρκετα ιεραποστολικα προκειμενου να δω το εργο ολοκληρωμενο!!!!!εδω την εφερα να ειναι σφικτα αγκαλιασμενα τα κορμια μας  και για πρωτη φορα τα φιλια στο λαιμο και στο στωμα που με επιμελεια προσπαθουσε να αποφυγει αρχισε ποια να τα δεχεται με μεγαλη καβλα και ευκολια...οι αντισθασεις φενεται να ειχαν καφθει......οπως το λιονταρι μπειγει τα νυχια του στον λαιμο της αντιλοπης  και μετα απο λιγο αρχιζει να την ακινιτοποιοι...ετσι αρχισα και εγω  να αισθανομαι και εγω  στο τελος αυτης της συνευρεσεις...το τελος δεν ηρθε ετσι απλα σε αυτη την φαση αρχιζε να μου ζηταει να τελειωνω  εκει αρχισε ενας διαλογος λιγο ποιο καυτος με πολλα προστυχολογα και αισχολογα απο την βικτωρια ηθελα να κανω λιγο ποιο πιπερατη την συναντηση αυτη την φορα για δικη μου ευχαριστηση και  νομιζω το πετυχα...μεταα μου γυρναει την  κολαρα της το πιπινακι οπου και ισχορισα και για αρκετη ωρα και τρυμπανιαζα και η βικτωρια να μου χαιδευει τα αρχιδια δεν αντεξα και πολυ και της φουλαρα την κολαρα με σπερμα...ωσπου και αυτη με κραυγουλες και με διαφορα προστυχολογα εδειχνε την ευχαριστηση της.//.στο τελος φυλακια ματσ μουτσ στο ΣΤΟΜΑ και δωσαμε ραντεβου με το καβλακι μου για την απομενη φορα.....με αφησε πληρος ικανοποιημενο για αλλη μια φορα το βικτωρια καλος πιπινος μαγκες θα λιωσεται πολυ καλα  μαζι της επισεις κανει και 69...θα σου ξαναρθω συντομα βικτωρια μια ΣΤΑΝΤΑΡ καταθεση λοιπον η βικτωρια...

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
μετα το στραπατσο του σαββατου πριν λιγω βρεθηκα στη βυρωνωσ 19 αλλα 11 εινε μαγκεσ οι ταμπελα απο εξω και κατεθεσα στην πιπινα ξανθια καρλα απο ισπανια.σκαωστην τσατσα το 30αρι κ περναω στο δωματιο.σε λιγω να και η καρλα με υποδεχτηκε με αγκαλιεσ κ φυλλακια μαγουλο κ ξαπλωσε διπλα μου οπου αρχισε να κολωτριβαται πανω μου κ να μου γλυφει τα αυτακια οπου σιγα σιγα με εφτιαξε το πιπινακι.μετα αφου εγλυψε κ τησ ρωγεσ μου μου εφερε κ αυτη με τη σειρα τησ τα βυζακια τησ στη μουρη οπου τησ τα χτυπαγα με τη γλωσσα και αυτη αρχισε να γκαυλωνει κα ν βογγαει.μετα αργα αργα κατεβηκε πρωσ τα κατω οπου μου περασε την καποτα κ αρχισε μια πολυ ωραια πιπα με χαιδεμα στησ μπαλεσ κ με ρουφηγματα αργα κ βασανιστηκα.αφου μου εκανε την τελεια πιπα ανεβηκε μονη τησ κατευτειαν πανω στον πουτσο μου κ αρχισε σιγα σιγα χαλαρα κουνηματα πανω στην πουτσα μου οπου με εφτιαξε τρελα,,μετα αναστρωφη με την πλατη πρωσ τα εμενα οπου παλι εδωσε ρεσιταλ με αργεσ κ σταθερεσ κινησεισ.μετα την αρπαξα εγω ωρθιοσ κ αυτη στην ακρη του κρεβατιου οπου την καρφωσα καταλληλα με τα ποδια τησ στουσ ομουσ μου αλλα το τελοσ ηρθε σε αλλη σταση,αφου ξανααραξα στο κρεβατι ξαναεκατσε πανω στο γκαυλι μου κ μετα απο καρφωμα 2-3 λεπτων τησ τα δωσα ολα με στην μουνα τησ.πολυ καλη η καρλα μπραβω κοριτσι μου γλυκο θα τα ξαναπουμε καρλετα.ααααα κ κατι αλλο φευγωντασ στο γωνιακο ητανε ο παπαχρωνησ μολισ ειχε ανοιξει το σπιτακι και σφουγγαριζε τα σκαλωπατια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καταθεση χθες τα μεσανυχτα στις 3.00 στην ΒΥΡΩΝΟΣ 14 στην σονια την καβλιαρα ρωσιδα.σε μια λαρισα που ειχε αρχισει να αδειαζει η τσαρκα στα μπουρδελα της ευρυτερης περιοχης ηταν μαλλον χαλαρη.το εν λογω σπιτι ηταν ο τελευταιος σταθμος καθως ειχα καταληξει στην πουταναρα βικτωρια που δουλευε στην βυρωνος 19.μπαινοντας μεσα ομως με καλοσοριζει μια τσατσα η ευγενεστατη κυρια επι της υποδοχης μου παρουσιασε την σονια.μια αδυνατη με τελειο φιδισιο κορμι ρωσιδα ξανθια με μεγαλο ομορφο 3αρι στηθος και πεταχτη ρωγα φουλ γκαβλωμενη και γενικα ενα κορμι φτιαγμενο για παρα πολυ αγρια πραγματα και μου προτεινε να περασω ανεπιφυλακτα...ο τροπος της ηταν ιδιεταιρα πιστικος και μετα απο το αρχοντικο περασμα της κοπελασ στο σαλονι με αισθησιακο χωρο και πολλα τρυψιματα πανω στο καβλι μου και στο σωμα μου αποφασισα να ρισκαρω.δεν θα μπορουσα να κανω και διαφορετικα καθως η διαθεση μου ηταν κατι παραπανω απο εμφανισης μεσα απο την βερμουδα μου...η κοπελα μου χαμογελουσε πονηρα και μου εκανε νευμα να την ακολουθησω στο δωματιο ζητησα να πλυθω λιγο για να χαλαρωσω και να βγαλω απο πανω μου τονν ιδρωτα απο την καψα της λαρισας...το ιδιο εκανε και εκεινη και μετα απο πεντε λεπτα ερχεται στο καθαρο δωματιο...τολμο να πω οτι κυριολεκτυκα η τυπισσα με ξεζουμισε.βαθια υγρη πιπα με ματιες που στεταρουν τις αντοχες σου να μην τελειωσεις επιτοπου στην συνεχεια καβαλημα και ιπασσια σε σταση reverse cowgirl...και μετα αλλαγη σε πισσοκολητο.μετα απο ενα παρα πολυ αγριο σφυροκοπημα το οποιο οχι μονο απολαμβανε με κραυγες και βογγητα ηδονης αλλα ζητουσε να την γαμησω ακομα ποιο αγρια η καριολα.φυσικα και δεν της χαλασα χατιρι (τα μπουτια μου ακομα πονανε απο τα χτυπηματα στα κολλομερια της).το μουνι της εχει φουλ καλη αισθηση.μετα της ζηταω κολο και μου λεει ναι πληρωσα ακομα ενα 30αρικο και πηρα τον σφικτο κολο της  και χωρις καθολου κρεμουλα αρχιζω να την σφυροκοπω ανελεητα και αυτη να μην διαμαρτυρεται καθολου ισα ισα να το φχαριστιεται.μεχρι που δεν αντεξα αλλο.της ζητησα να χυσω στα βυζια της και προς μεγαλη μου χαρα δεχτηκε.θα ελεγα οτι σε ΟΛΑ (εμφανιση συμετοχη) ηταν αψογη και ποιο πολυ στον  κολο που δινει .παρτε κολαρακι ειναι ολα τα λεφτα.την ιδια πουτανα την ειχα επισκεπτει πειν 3 χρονια σε μαγαζι στην  θεσσαλονικη στον βαρδαρη και εκει τουρμπο η γκομενα...πολυ γλυκο και συμπαθητικο προσωπακι και κυριως μεγαλες βυζαρες και κορμαρα συνυστατε με 1000000000000000.....

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
βραδυνη επισκεψη στην ΒΥΡΩΝΟΣ 19 και αρκετα αργα ελπιζοντας να μην πεσω πανω σε πολυ κοσμο για να γαμησω με την υσηχια μου...ευγενικη η τσατσα στην υποδοχη πολυ ζεστος ανθρωπος !!!η κοπελα ηταν στο δωματιο την στιγμη που πηγα οποτε μου ειπε πως θα περιμενω λιγακι...μεχρι να βγει γιατι γιατι δεν εχει ωρα που περασε με τον πελατη...δεν υπηρξε προβλημα απο μεριας μου της λεω και την περισσοτερη ωρα μου εκανε και παρεα μαλιστα στο σαλονι και λεγαμε διαφορα μετα απο ενα τεταρτο περιπου ηρθε και η κοπελα στο σαλονι αν και την ειχα παρει την συγκεκριμενη κοπελα παλιοτερα σε στουντιο στην καρδιτσα...η ξενια η βυζαρου ουκρανεζα ηταν.γυναικα χυμωδεις με τεραστιες μα τεραστιες βυζαρες και πολυ ωραιο καβλιαρικο προσωπο ξανθια περιποιημενη και φανηκε πολυ εμπειρη απο αυτα τα βρωμολογα που μου ελεγε στο σαλονι...δεν σιστασα να βγαλω απο την τσεπη το τριανταρι γιατι δεν εκρυψα πως μου αρεσε και ο σωματοτυπος της αλλα και η ιδια γενικοτερα...να μην τα πολυλογω ηρθε και η στιγμη που πλεον ειμαστε μονη στο δωματιο και ειναι η ωρα να ΄΄ξεκινησουμε΄΄....αρχισα να παιζω με το σωμα της και συγκεκριμενα με αυτα τα τεραστια μα ταραστια βυζομπαλα της δεν υπερβαλλω καθολου μαγκες...πανικος σκετος!!!φυσικο βυζι 6αρι!!!οχι μαλακιες κανονι...πολυ ωραια επιδερμιδα προσεγμενη γυναικα και με ωραια μυρωδια απο κρεμα στο δερμα της...φενεται η γυναικα που δεν παραμελει τον ευατο της...η ξενια δειλα δειλα κατευθηνθηκε προς το πεος μου  αφου πρωτα ειδε πως καβλωσα...φορεσε τον σκουφο με το στομα της και ξεκινησε το θεαρεστο εργο της...ε λοιπον το τσιμπουκι της μου εδωσε αφορμη για να κατσω να γραψω ολα αυτα.....το καλυτερο τσιμπουκι που μου εχουν κανει ποτε με τισ μπαλλλες μεσα...υγρο βαθυ με παρα πολυ καλο παιξιμο στο κεφαλι και αρκετα καλο πασπαλισμα με την γλωσσα...η οποια οπως καταλαβα και επιβεβαιωσα και μετα ηταν κοσμημενη με σκουλαρικι!!!!!!!!!!!!!τι να πω θα μπορουσα πολυ ανετα να  ειχα χυσει στην πιπα πανω με τοση καβλα...αφου με αναψε για τα καλα και ηθελα να την ξεσκισω να τηην ξεκολιασω την καριολα εκατσε μονη της στα τεσσερρα καταλαβαινοντας της προθεσεις μου......τι σκαμπιλια στον κωλο τι βρισιες τι βογγητα τι βρωμολογα τι πεξυμω με τις βυζουμπες της και καρφωμα πολυ δυνατο απο πανω.....η γυναικα ειναι μηχανη σκετη.....αντεχει και ανταποδιδει το καλο γαμησι που της εκανα και με το παραπανω θα ελεγα!!!!!!!!!!ΑΑ επιλογη και μαλιστα δεν βιαζεται καθολου μα καθολου...οχι να μας χτυπανε την πορτα αφου εχουμε δωσει ενα τριανταευρο......(πραγμα που φυσικα δεν εγινε)...πολυ καλη και σιγουρα θα την ξαναεπισκεπτω αμεσα...

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
βραδυνη επισκεψη στην ΒΥΡΩΝΟΣ 19 και αρκετα αργα ελπιζοντας να μην πεσω πανω σε πολυ κοσμο για να γαμησω με την υσηχια μου...ευγενικη η τσατσα στην υποδοχη πολυ ζεστος ανθρωπος !!!η κοπελα ηταν στο δωματιο την στιγμη που πηγα οποτε μου ειπε πως θα περιμενω λιγακι...μεχρι να βγει γιατι γιατι δεν εχει ωρα που περασε με τον πελατη...δεν υπηρξε προβλημα απο μεριας μου της λεω και την περισσοτερη ωρα μου εκανε και παρεα μαλιστα στο σαλονι και λεγαμε διαφορα μετα απο ενα τεταρτο περιπου ηρθε και η κοπελα στο σαλονι αν και την ειχα παρει την συγκεκριμενη κοπελα παλιοτερα σε στουντιο στην καρδιτσα...η ξενια η βυζαρου ουκρανεζα ηταν.γυναικα χυμωδεις με τεραστιες μα τεραστιες βυζαρες και πολυ ωραιο καβλιαρικο προσωπο ξανθια περιποιημενη και φανηκε πολυ εμπειρη απο αυτα τα βρωμολογα που μου ελεγε στο σαλονι...δεν σιστασα να βγαλω απο την τσεπη το τριανταρι γιατι δεν εκρυψα πως μου αρεσε και ο σωματοτυπος της αλλα και η ιδια γενικοτερα...να μην τα πολυλογω ηρθε και η στιγμη που πλεον ειμαστε μονη στο δωματιο και ειναι η ωρα να ΄΄ξεκινησουμε΄΄....αρχισα να παιζω με το σωμα της και συγκεκριμενα με αυτα τα τεραστια μα ταραστια βυζομπαλα της δεν υπερβαλλω καθολου μαγκες...πανικος σκετος!!!φυσικο βυζι 6αρι!!!οχι μαλακιες κανονι...πολυ ωραια επιδερμιδα προσεγμενη γυναικα και με ωραια μυρωδια απο κρεμα στο δερμα της...φενεται η γυναικα που δεν παραμελει τον ευατο της...η ξενια δειλα δειλα κατευθηνθηκε προς το πεος μου   αφου πρωτα ειδε πως καβλωσα...φορεσε τον σκουφο με το στομα της και ξεκινησε το θεαρεστο εργο της...ε λοιπον το τσιμπουκι της μου εδωσε αφορμη για να κατσω να γραψω ολα αυτα.....το καλυτερο τσιμπουκι που μου εχουν κανει ποτε με τισ μπαλλλες μεσα...υγρο βαθυ με παρα πολυ καλο παιξιμο στο κεφαλι και αρκετα καλο πασπαλισμα με την γλωσσα...η οποια οπως καταλαβα και επιβεβαιωσα και μετα ηταν κοσμημενη με σκουλαρικι!!!!!!!!!!!!!τι να πω θα μπορουσα πολυ ανετα να   ειχα χυσει στην πιπα πανω με τοση καβλα...αφου με αναψε για τα καλα και ηθελα να την ξεσκισω να τηην ξεκολιασω την καριολα εκατσε μονη της στα τεσσερρα καταλαβαινοντας της προθεσεις μου......τι σκαμπιλια στον κωλο τι βρισιες τι βογγητα τι βρωμολογα τι πεξυμω με τις βυζουμπες της και καρφωμα πολυ δυνατο απο πανω.....η γυναικα ειναι μηχανη σκετη.....αντεχει και ανταποδιδει το καλο γαμησι που της εκανα και με το παραπανω θα ελεγα!!!!!!!!!!ΑΑ επιλογη και μαλιστα δεν βιαζεται καθολου μα καθολου...οχι να μας χτυπανε την πορτα αφου εχουμε δωσει ενα τριανταευρο......(πραγμα που φυσικα δεν εγινε)...πολυ καλη και σιγουρα θα την ξαναεπισκεπτω αμεσα...

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
βραδυνη επισκεψη στην ΒΥΡΩΝΟΣ 19 και αρκετα αργα ελπιζοντας να μην πεσω πανω σε πολυ κοσμο για να γαμησω με την υσηχια μου...ευγενικη η τσατσα στην υποδοχη πολυ ζεστος ανθρωπος !!!η κοπελα ηταν στο δωματιο την στιγμη που πηγα οποτε μου ειπε πως θα περιμενω λιγακι...μεχρι να βγει γιατι γιατι δεν εχει ωρα που περασε με τον πελατη...δεν υπηρξε προβλημα απο μεριας μου της λεω και την περισσοτερη ωρα μου εκανε και παρεα μαλιστα στο σαλονι και λεγαμε διαφορα μετα απο ενα τεταρτο περιπου ηρθε και η κοπελα στο σαλονι αν και την ειχα παρει την συγκεκριμενη κοπελα παλιοτερα σε στουντιο στην καρδιτσα...η ξενια η βυζαρου ουκρανεζα ηταν.γυναικα χυμωδεις με τεραστιες μα τεραστιες βυζαρες και πολυ ωραιο καβλιαρικο προσωπο ξανθια περιποιημενη και φανηκε πολυ εμπειρη απο αυτα τα βρωμολογα που μου ελεγε στο σαλονι...δεν σιστασα να βγαλω απο την τσεπη το τριανταρι γιατι δεν εκρυψα πως μου αρεσε και ο σωματοτυπος της αλλα και η ιδια γενικοτερα...να μην τα πολυλογω ηρθε και η στιγμη που πλεον ειμαστε μονη στο δωματιο και ειναι η ωρα να ΄΄ξεκινησουμε΄΄....αρχισα να παιζω με το σωμα της και συγκεκριμενα με αυτα τα τεραστια μα ταραστια βυζομπαλα της δεν υπερβαλλω καθολου μαγκες...πανικος σκετος!!!φυσικο βυζι 6αρι!!!οχι μαλακιες κανονι...πολυ ωραια επιδερμιδα προσεγμενη γυναικα και με ωραια μυρωδια απο κρεμα στο δερμα της...φενεται η γυναικα που δεν παραμελει τον ευατο της...η ξενια δειλα δειλα κατευθηνθηκε προς το πεος μου  αφου πρωτα ειδε πως καβλωσα...φορεσε τον σκουφο με το στομα της και ξεκινησε το θεαρεστο εργο της...ε λοιπον το τσιμπουκι της μου εδωσε αφορμη για να κατσω να γραψω ολα αυτα.....το καλυτερο τσιμπουκι που μου εχουν κανει ποτε με τισ μπαλλλες μεσα...υγρο βαθυ με παρα πολυ καλο παιξιμο στο κεφαλι και αρκετα καλο πασπαλισμα με την γλωσσα...η οποια οπως καταλαβα και επιβεβαιωσα και μετα ηταν κοσμημενη με σκουλαρικι!!!!!!!!!!!!!τι να πω θα μπορουσα πολυ ανετα να  ειχα χυσει στην πιπα πανω με τοση καβλα...αφου με αναψε για τα καλα και ηθελα να την ξεσκισω να τηην ξεκολιασω την καριολα εκατσε μονη της στα τεσσερρα καταλαβαινοντας της προθεσεις μου......τι σκαμπιλια στον κωλο τι βρισιες τι βογγητα τι βρωμολογα τι πεξυμω με τις βυζουμπες της και καρφωμα πολυ δυνατο απο πανω.....η γυναικα ειναι μηχανη σκετη.....αντεχει και ανταποδιδει το καλο γαμησι που της εκανα και με το παραπανω θα ελεγα!!!!!!!!!!ΑΑ επιλογη και μαλιστα δεν βιαζεται καθολου μα καθολου...οχι να μας χτυπανε την πορτα αφου εχουμε δωσει ενα τριανταευρο......(πραγμα που φυσικα δεν εγινε)...πολυ καλη και σιγουρα θα την ξαναεπισκεπτω αμεσα...

ayrton1981

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ρε bill ntinas τι αγωνα εχεις με τον υπολογιστη και τα ανεβαζεις συνεχεια..... :grin: :grin:

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ρε bill ntinas τι αγωνα εχεις με τον υπολογιστη και τα ανεβαζεις συνεχεια..... :grin: :grin:
  φιλε ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω αυτην την μαλακια που μου βγαζει οταν κανω παραθεση...

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
βραδυνη βολτα στην βυρωνος τα μεσανυχτα οπου δουλευανε.στο γωνιακο βυρωνος 18 καινουργια κοπελα μακρια ξανθα μαλλια μετριου αναστηματος ομορφο προσωπο και σωμα δεν κατεθεσα ομως γιατι δεν ξξερω υπηρεσιες η αννα και η λινα φυγανε.η βυρωνος 20 ητανε κλειστη στην βυρωνος 16 δουλευε η μαριαννα η ρουμανα που δινει τον κολο της 50 ευρο και το πρωη εκει δουλευι η ξενια η ουκρανεζα με τα τεραστια  :tits2: στην βυρωνος 14 πρωη σονια απο ρωσια βραδυ καρλα απο ισπανια εφυγε απο το 19 η αντζελα εφυγε.ανεβαινοντας για φρουριο δεξια βυρωνος 19 το πρωη η μαριαννα απο ρουμανια που δουλευει βραδυ στο δυοροφο και βραδυ βικτωρια απο σερβια απο κατεθεσα αλλη μια φορα .παιδια οτι και να πω γι αυτο το  κοριτσι θα ειναι πολυ λιγο ειναι νο1 στον καμπο της εχει ξεπερασει ΟΛΕΣ σπευσατε.η βυρωνος 8 ηταν κλειστη...

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
καλημερα φιλωσ κ καλο μηνα σε ολουσ.στο 18 η καινουργια ξανθια πωσ ητανε ομορφη βυζια ειχε μεγαλα ηταν ζεστη στην υποδοχη δωσε πληροφωριεσ στο κοινω ,,κ απο ηλικια που την εκοψεσ περιπου.Ο ΠΑΠΑΧΡΩΝΗΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:.

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
κατεθεση χθες τα μεσανυχτα στην βικτωρια την σερβιδα ανεβοντας για φρουριο δεξια βυρωνος 19.τετοια κουκλαρα μαγκες δεν συνανταει  κανεις συχνα.τελος παντων φτανοντας μπαινω μεσα μου λεει η ευγενικη κυρια αν εχω ξαναερθει και της λεω φυσικα αλλες 2 φορες εχω παρει την βικτωρια.μετα της μιλαει και εμφανιζεται μπροστα μου ενα πανεμορφο  souper sexi απο τις γυναικες που μονο μια ματια αρκει για να γινεις τουρμπο.πορτοκαλι εισητηριο λοιπον και μπαινω στο δωματιο!!!περιμενω κανα 15λεπτο καθως την χεροταν ενας συναγωνιστης πριν ερθειν  ερχεται λοιπον επιτελους η ωρα που μπαινει στο δωματιο η κουκλα.μιλωντας μαζι της στην αρχη με χαρα μου διαπιστωνω πως ειναι απο σερβια.σηκονομαι λοιπον απο το κρεβατι και αρχιζω φιλια παντου (τετοιο κορμι πρεπει να το χερεται κανεις οταν του δινεται η ευκαιρια )...στον λαιμο της μετα στις βυζαρες της που θες να πιπιλας για ωρες και μετα γλυψιμο στο γατακι της...ολα αυτα αφου τα δεχτηκε και οχι μονο αλλα ανταποκρινοταν κιολασ ξενικαει εκεινη φιλωντας και γλυφωντας με παντου και ακουμπωντας τα βυζια της παντου πανω μου (παντου ομως)...ολα αυτα ακομα τα θυμαμαι και τρελενομαι στην συνεχεια ξεκιναει το κυριως με την κουκλα να με ρωταει με μοναδικο τροπο ειλικρινα (πως θες μωρο μου???¨΄΄και εγω να της λεω να ερθει να κατσει επανω μου  για να απολαυσω λιγο ακομα της βυζαρες της καθολη την διαρκεια αυτης της στασης της εδινα φιλια στο λαιμο στα βυζια και χαιδευα παντου και εκεινη συμετειχε τελει με τελεια      με φιλια και χαδια παντου...πριν  ερθει το τελος ομως ηθελα να παρω και μια γευση απο τα τελεια οπισθεια της σε ενα πισσοκολητο οπου η θεα μαγκες ηταν αλλο πραμα μιλαμε...εκει λοιπον εφτασε η εκτονωσει με την βικτωρια να καθεται δυο με τρια λεπτακια για μικρης διαρκειας κουβεντουλα (καθως περιμεναν εξω συναγωνιστες οπως ηταν αναμενωμενο αλλωστε)...και μετα χερετιομαστε με σταυρωτο φιλη (για την ακριβεια δεν αρκεστεκα μονο σε αυτο  καθως δεν χωρτενεται η καβλα)...εν κατακλειδει η κοπελα ειναι μια κουκλα με την οποια καθε    cent    που ξοδευεις πιανει παντα τοπο...σιγουροτατα θα φροντησω να την ξαναδω.να σημειωσω επισεις στην βαθμολογια η κοπελα περνει σε ολα 10 με τονο ..... Υ.Γ. οσον αφορα τον χωρο τουλαχιστον εκει που μπηκα ηταν ολα αρκετα καθαρα αλλα δεν παιρνω και ορκο κιολας ...συναγωνιστες σπευσατε.......

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
κατεθεση χθες τα μεσανυχτα στην βικτωρια την σερβιδα ανεβοντας για φρουριο δεξια βυρωνος 19.τετοια κουκλαρα μαγκες δεν συνανταει  κανεις συχνα.τελος παντων φτανοντας μπαινω μεσα μου λεει η ευγενικη κυρια αν εχω ξαναερθει και της λεω φυσικα αλλες 2 φορες εχω παρει την βικτωρια.μετα της μιλαει και εμφανιζεται μπροστα μου ενα πανεμορφο  souper sexi απο τις γυναικες που μονο μια ματια αρκει για να γινεις τουρμπο.πορτοκαλι εισητηριο λοιπον και μπαινω στο δωματιο!!!περιμενω κανα 15λεπτο καθως την χεροταν ενας συναγωνιστης πριν ερθειν  ερχεται λοιπον επιτελους η ωρα που μπαινει στο δωματιο η κουκλα.μιλωντας μαζι της στην αρχη με χαρα μου διαπιστωνω πως ειναι απο σερβια.σηκονομαι λοιπον απο το κρεβατι και αρχιζω φιλια παντου (τετοιο κορμι πρεπει να το χερεται κανεις οταν του δινεται η ευκαιρια )...στον λαιμο της μετα στις βυζαρες της που θες να πιπιλας για ωρες και μετα γλυψιμο στο γατακι της...ολα αυτα αφου τα δεχτηκε και οχι μονο αλλα ανταποκρινοταν κιολασ ξενικαει εκεινη φιλωντας και γλυφωντας με παντου και ακουμπωντας τα βυζια της παντου πανω μου (παντου ομως)...ολα αυτα ακομα τα θυμαμαι και τρελενομαι στην συνεχεια ξεκιναει το κυριως με την κουκλα να με ρωταει με μοναδικο τροπο ειλικρινα (πως θες μωρο μου???¨΄΄και εγω να της λεω να ερθει να κατσει επανω μου  για να απολαυσω λιγο ακομα της βυζαρες της καθολη την διαρκεια αυτης της στασης της εδινα φιλια στο λαιμο στα βυζια και χαιδευα παντου και εκεινη συμετειχε τελει με τελεια      με φιλια και χαδια παντου...πριν  ερθει το τελος ομως ηθελα να παρω και μια γευση απο τα τελεια οπισθεια της σε ενα πισσοκολητο οπου η θεα μαγκες ηταν αλλο πραμα μιλαμε...εκει λοιπον εφτασε η εκτονωσει με την βικτωρια να καθεται δυο με τρια λεπτακια για μικρης διαρκειας κουβεντουλα (καθως περιμεναν εξω συναγωνιστες οπως ηταν αναμενωμενο αλλωστε)...και μετα χερετιομαστε με σταυρωτο φιλη (για την ακριβεια δεν αρκεστεκα μονο σε αυτο  καθως δεν χωρτενεται η καβλα)...εν κατακλειδει η κοπελα ειναι μια κουκλα με την οποια καθε    cent    που ξοδευεις πιανει παντα τοπο...σιγουροτατα θα φροντησω να την ξαναδω.να σημειωσω επισεις στην βαθμολογια η κοπελα περνει σε ολα 10 με τονο ..... Υ.Γ. οσον αφορα τον χωρο τουλαχιστον εκει που μπηκα ηταν ολα αρκετα καθαρα αλλα δεν παιρνω και ορκο κιολας ...συναγωνιστες σπευσατε.......

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
κατεθεση χθες τα μεσανυχτα στην βικτωρια την σερβιδα ανεβοντας για φρουριο δεξια βυρωνος 19.τετοια κουκλαρα μαγκες δεν συνανταει  κανεις συχνα.τελος παντων φτανοντας μπαινω μεσα μου λεει η ευγενικη κυρια αν εχω ξαναερθει και της λεω φυσικα αλλες 2 φορες εχω παρει την βικτωρια.μετα της μιλαει και εμφανιζεται μπροστα μου ενα πανεμορφο  souper sexi απο τις γυναικες που μονο μια ματια αρκει για να γινεις τουρμπο.πορτοκαλι εισητηριο λοιπον και μπαινω στο δωματιο!!!περιμενω κανα 15λεπτο καθως την χεροταν ενας συναγωνιστης πριν ερθειν  ερχεται λοιπον επιτελους η ωρα που μπαινει στο δωματιο η κουκλα.μιλωντας μαζι της στην αρχη με χαρα μου διαπιστωνω πως ειναι απο σερβια.σηκονομαι λοιπον απο το κρεβατι και αρχιζω φιλια παντου (τετοιο κορμι πρεπει να το χερεται κανεις οταν του δινεται η ευκαιρια )...στον λαιμο της μετα στις βυζαρες της που θες να πιπιλας για ωρες και μετα γλυψιμο στο γατακι της...ολα αυτα αφου τα δεχτηκε και οχι μονο αλλα ανταποκρινοταν κιολασ ξενικαει εκεινη φιλωντας και γλυφωντας με παντου και ακουμπωντας τα βυζια της παντου πανω μου (παντου ομως)...ολα αυτα ακομα τα θυμαμαι και τρελενομαι στην συνεχεια ξεκιναει το κυριως με την κουκλα να με ρωταει με μοναδικο τροπο ειλικρινα (πως θες μωρο μου???¨΄΄και εγω να της λεω να ερθει να κατσει επανω μου  για να απολαυσω λιγο ακομα της βυζαρες της καθολη την διαρκεια αυτης της στασης της εδινα φιλια στο λαιμο στα βυζια και χαιδευα παντου και εκεινη συμετειχε τελει με τελεια      με φιλια και χαδια παντου...πριν  ερθει το τελος ομως ηθελα να παρω και μια γευση απο τα τελεια οπισθεια της σε ενα πισσοκολητο οπου η θεα μαγκες ηταν αλλο πραμα μιλαμε...εκει λοιπον εφτασε η εκτονωσει με την βικτωρια να καθεται δυο με τρια λεπτακια για μικρης διαρκειας κουβεντουλα (καθως περιμεναν εξω συναγωνιστες οπως ηταν αναμενωμενο αλλωστε)...και μετα χερετιομαστε με σταυρωτο φιλη (για την ακριβεια δεν αρκεστεκα μονο σε αυτο  καθως δεν χωρτενεται η καβλα)...εν κατακλειδει η κοπελα ειναι μια κουκλα με την οποια καθε    cent    που ξοδευεις πιανει παντα τοπο...σιγουροτατα θα φροντησω να την ξαναδω.να σημειωσω επισεις στην βαθμολογια η κοπελα περνει σε ολα 10 με τονο ..... Υ.Γ. οσον αφορα τον χωρο τουλαχιστον εκει που μπηκα ηταν ολα αρκετα καθαρα αλλα δεν παιρνω και ορκο κιολας ...συναγωνιστες σπευσατε.......

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
μολισ γυρισα απο βυρωνοσ 18 .νατασσα η κοπελα ξανθια με ομορφω πρωσωπακι απο ρωσια,,στο δωμα τωρα.σκαω το 30αρι κ μπαινω στο δωματιο ερχεται το μωρακι ολο ναζι ξαπλωνει διπλα μου κ αρχιζει να με χαιδευει παντου γλυκα σε ολο το σωματακι κ φτανει μετα στον πουτσο μου χαιδευοντασ των μου τον εκανε τουρμπο το μονω - τησ κοπελιασ εινε οτι ενω εχει μεγαλα ωραια βυζια δεν αφηνει πιπιλισμα μονο λιγακι φιλια στα βυζια τησ.το μεγαλο ατου ητανε αφου μου πλασαρε απαλα το σκουφακι αρχισε μαγκεσ μια πιπα πεταγωντασ τα κολομαγουλακια στο πλαι οπου τα φιλουσα κ τα ρουφουσα ,  ολα μα ολα τα λεφτα με μπουκοματα μεχρι τι λαρυγγα κ με αποτομεσ κραυγουλεσ να μην πνιγει οπου εκανε φωβερη ατμοσφαιρα στο δωμα η γκαυλιαρα μου τον εσκισε στην πιπα λεμεεεε.μετα με καβαλησε οπου με ωρεαισ κινησεισ με γαμουσε ολο ναζι κ κραυγουλεσ ητανε μετα τη ζητησα να χαλαρωσει στον πουτσο μου οπου την αρχισα ενα σφυρωκοπημα ολα τα λεφτα,,,,η καταθεση ηρθε με αυτην απο κατω με τα ποδια στα καπακια οπου μετα απο να αγριο σφυραρισμα την εχυσα δυνατα στην μουναρα τησ βγαζωντασ κραυγεσ απογνωσεισ σα μικρω παιδακι αδειαζωντασ κ την τελευταια σταγωνα στο μουνακι τησ.καλη επιλογα δεν θα κλαψεται το 30αρακι.....φιλε dimitris ΑΜΑΡΤΗΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1

Tι ωρες δουλευει η Σερβιδα Βικτωρια ?

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Tι ωρες δουλευει η Σερβιδα Βικτωρια ?
  φιλε η βικτωρια η σερβιδα δουλευει βραδινη βαρδια ειναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗς νο1 αξιζει...δουλευι στο σπιτι ανεβαινοντας για φρουριο το δεξι ΒΥΡΩΝΟς 19....

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
  ΝΟ1 tzimanis...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom