bill ntinas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καταθεση χθες το βραδυ στην σερβιδα βικτωρια την ομορφουλα 22 χρονων πιπινα στην βυρωνος 19 εκει βρισκεται καθε βραδυ!!!!η περιγραφη που μου εδωσε ο χρηστη σφριντζομ ηταν πραγματηη ακριβεστατη...καστανα μαλλια πιασμενα κοτσο.γυρω στο 1.70 πανεμορφα ματια λεπτο γαματο σωμα μικρο κολαρακι και αρκετα μεγαλο στηθος.μαυρες καλτσοδετες και ετσι δεν ειχα καμια αμφιβολια για το γεγονος οτι μηλαμε για την ιδια κοπελα αλλα και η ιδια στο δωματιο μου επιβεβαιωσε οτι ειναι απο την σερβια...στην αρχη προσπαθησε να ξεκινισει με πιπα αλλα ειναι σχεδον παγια αρχη μου να ξεκινω με προκαταρκτικα φιλια χαδια και τρυψιμο των κορμιων μας με την κοπελα να βρισκεται σε επαφη με το κορμι μου πανω κατω και πλαγιως συνταγη παλια και δοκιμασμενη απο τα πρωτα μου βηματα στο μπουρδελακι της οδου βυρωνος...αν και καπως επιφυλακτικη το δεχτηκε και μετα απο λιγα λεπτα στοματικο με προφυλακτικο αργα οπως της υπεδειξα και εδω παρα πολυ καλο το μωρο...στην συνεχεια και μετα απο καιρο της ζητησα κατι που δεν συνιθιζω να ερθει απο πανω μου αλλα βλεποντας το πισω μερος του κορμιου της πλατη και κολαρακι καθως η θεα του κορμιου της με προδιεθετε...σε αυτη την σταση συννυδιτοποιησα οτι εχουμε να κανουμε περισσοτερρο με ενα εφηβηκο κορμι ποιο νεανικο στην συνεχεια πισσοκολητο και μπρουμητα η κοπελα ομολογω οτι αρχιζε να ζεσταινει παρα πολυ το πραγμα κατοπιν και αφου και εκει κρατησαμε αρκετα ιεραποστολικα προκειμενου να δω το εργο ολοκληρωμενο!!!!!εδω την εφερα να ειναι σφικτα αγκαλιασμενα τα κορμια μας και για πρωτη φορα τα φιλια στο λαιμο και στο στωμα που με επιμελεια προσπαθουσε να αποφυγει αρχισε ποια να τα δεχεται με μεγαλη καβλα και ευκολια...οι αντισθασεις φενεται να ειχαν καφθει......οπως το λιονταρι μπειγει τα νυχια του στον λαιμο της αντιλοπης και μετα απο λιγο αρχιζει να την ακινιτοποιοι...ετσι αρχισα και εγω να αισθανομαι και εγω στο τελος αυτης της συνευρεσεις...το τελος δεν ηρθε ετσι απλα σε αυτη την φαση αρχιζε να μου ζηταει να τελειωνω εκει αρχισε ενας διαλογος λιγο ποιο καυτος με πολλα προστυχολογα και αισχολογα απο την βικτωρια ηθελα να κανω λιγο ποιο πιπερατη την συναντηση αυτη την φορα για δικη μου ευχαριστηση και νομιζω το πετυχα...μεταα μου γυρναει την κολαρα της το πιπινακι οπου και ισχορισα και για αρκετη ωρα και τρυμπανιαζα και η βικτωρια να μου χαιδευει τα αρχιδια δεν αντεξα και πολυ και της φουλαρα την κολαρα με σπερμα...ωσπου και αυτη με κραυγουλες και με διαφορα προστυχολογα εδειχνε την ευχαριστηση της.//.στο τελος φυλακια ματσ μουτσ στο ΣΤΟΜΑ και δωσαμε ραντεβου με το καβλακι μου για την απομενη φορα.....με αφησε πληρος ικανοποιημενο για αλλη μια φορα το βικτωρια καλος πιπινος μαγκες θα λιωσεται πολυ καλα μαζι της επισεις κανει και 69...θα σου ξαναρθω συντομα βικτωρια μια ΣΤΑΝΤΑΡ καταθεση λοιπον η βικτωρια...