Νέα

Λάρισα - μπουρδέλα/κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα con1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 264K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
πανε και σε κανα γιατρο αγωρι μου δεν εινε κακο.

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
κατεθεση χθες τα μεσανυχτα στην βικτωρια την σερβιδα ανεβοντας για φρουριο δεξια βυρωνος 19.τετοια κουκλαρα μαγκες δεν συνανταει  κανεις συχνα.τελος παντων φτανοντας μπαινω μεσα μου λεει η ευγενικη κυρια αν εχω ξαναερθει και της λεω φυσικα αλλες 2 φορες εχω παρει την βικτωρια.μετα της μιλαει και εμφανιζεται μπροστα μου ενα πανεμορφο  souper sexi απο τις γυναικες που μονο μια ματια αρκει για να γινεις τουρμπο.πορτοκαλι εισητηριο λοιπον και μπαινω στο δωματιο!!!περιμενω κανα 15λεπτο καθως την χεροταν ενας συναγωνιστης πριν ερθειν  ερχεται λοιπον επιτελους η ωρα που μπαινει στο δωματιο η κουκλα.μιλωντας μαζι της στην αρχη με χαρα μου διαπιστωνω πως ειναι απο σερβια.σηκονομαι λοιπον απο το κρεβατι και αρχιζω φιλια παντου (τετοιο κορμι πρεπει να το χερεται κανεις οταν του δινεται η ευκαιρια )...στον λαιμο της μετα στις βυζαρες της που θες να πιπιλας για ωρες και μετα γλυψιμο στο γατακι της...ολα αυτα αφου τα δεχτηκε και οχι μονο αλλα ανταποκρινοταν κιολασ ξενικαει εκεινη φιλωντας και γλυφωντας με παντου και ακουμπωντας τα βυζια της παντου πανω μου (παντου ομως)...ολα αυτα ακομα τα θυμαμαι και τρελενομαι στην συνεχεια ξεκιναει το κυριως με την κουκλα να με ρωταει με μοναδικο τροπο ειλικρινα (πως θες μωρο μου???¨΄΄και εγω να της λεω να ερθει να κατσει επανω μου  για να απολαυσω λιγο ακομα της βυζαρες της καθολη την διαρκεια αυτης της στασης της εδινα φιλια στο λαιμο στα βυζια και χαιδευα παντου και εκεινη συμετειχε τελει με τελεια      με φιλια και χαδια παντου...πριν  ερθει το τελος ομως ηθελα να παρω και μια γευση απο τα τελεια οπισθεια της σε ενα πισσοκολητο οπου η θεα μαγκες ηταν αλλο πραμα μιλαμε...εκει λοιπον εφτασε η εκτονωσει με την βικτωρια να καθεται δυο με τρια λεπτακια για μικρης διαρκειας κουβεντουλα (καθως περιμεναν εξω συναγωνιστες οπως ηταν αναμενωμενο αλλωστε)...και μετα χερετιομαστε με σταυρωτο φιλη (για την ακριβεια δεν αρκεστεκα μονο σε αυτο  καθως δεν χωρτενεται η καβλα)...εν κατακλειδει η κοπελα ειναι μια κουκλα με την οποια καθε    cent    που ξοδευεις πιανει παντα τοπο...σιγουροτατα θα φροντησω να την ξαναδω.να σημειωσω επισεις στην βαθμολογια η κοπελα περνει σε ολα 10 με τονο ..... Υ.Γ. οσον αφορα τον χωρο τουλαχιστον εκει που μπηκα ηταν ολα αρκετα καθαρα αλλα δεν παιρνω και ορκο κιολας ...συναγωνιστες σπευσατε.......

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
αντε παλι τα ιδια....φιλε αν το ξαναβαλεις θα πω κανα γαμοσταυριδι και για την βικτωρια....

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
πρωηνη μπουρδελοτσαρκα σημερα στην πολη και τα νεα ηταν τα εξης.στο γωνιακο νατασσα απο ρωσια η βυρωνος 20 ηταν κλειστη στο δυοροφο η ξενια η βυζαρου ουκρανεζα και στην βυρωνος 14 η μιλφ τσεχα αντζελα ξανθια.ανεβαινοντας για φρουριο στο δεξι βυρωνος 19 η μονικα οπου και κατεθεσα και στο αριστερο ειχαμε μια νεα αφιξει η κοπελα ξανθια απο σλοβακια οπως μου ειπε ομορφη ωραιο σωμα και βυζι και κωλος αλλα δεν ξερω υπηρεσιες οποτε δεν κατεθεσα σε γενικες γραμμες μια ομορφη παρουσια...

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καταθεση πριν λιγο στην καβλιαρα πιπινορουμανα μονικα στην βυρωνος 19 ανεβαινοντας για φρουριο δεξια...η μονικα ειναι ισως η ομορφοτερη κοπελα στην βυρωνος αυτην την περιοδο... εχει πολυ ωραια χαρακτηριστηκα προσωπου ειναι κοντουλα προς μετρια με μακρια ομορφα ποδια και μετριο προς μικρο στηθος...σαν να λεμε εχει αναλογιες μοντελου...σε εμανα δεν χρειαστηκε να κανει πολλα για να με αναψει  μονο να κατσει διπλα μου και να με χαιδεψει...αυτο ηταν αρκετο να κατσει μια τετοια μελαχροινη καβλα διπλα μου...η ακαποτη πιπα της ηταν ακρως επαγγελματικη και χρησιμοποιουσε τεχνικη πολυ υψηλου επιπεδου και με λιγο γλυψιμο και στα αρχιδια...φανηκε σαν να ηξερε πολυ καλα την δουλεια της...υστερα οταν ηρθε απο πανω ο ρυθμος και η αισθηση του μουνιου της ηταν ικανοποιοιτηκος και ακρως επαρκης για να με φτιαξει ακομα ποιο πολυ...στην τελευταια σταση  στα τεσσερα ο τροπος στησιματοσ της και οι ψευτικες αλλα ακρως αληθοφανης κραυγουλες και βογγητα της ηταν για σεμηναριιο...και  επιβεβαιωσαν  την αποψη μου οτι το συγκεκριμενο κοριτσι ειναι μια πολυ σωστη επαγγελματιας.......δεν υπερβαλει καθολου σου μεταδιδει την αισθηση οτι κανει πολυ σωστα την εργασια της με πολλυ τεχνικη και περισσιο  επαγγελματισμο...εμενα δεν με χαλασε καθολου μα καθολου...αξιζει και με το παραπανω η πιπινα τα λεφτα της...απο προγραμματα με 30 το απλο με 50 ελευθερο στοματικο 69 και κουλουρι και αν ειστε φαν του σφικτου κουλουριου....ΣΠΕΥΣΑΤΕ!!!!!

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καταθεση πριν λιγο στην καβλιαρα πιπινορουμανα μονικα στην βυρωνος 19 ανεβαινοντας για φρουριο δεξια...η μονικα ειναι ισως η ομορφοτερη κοπελα στην βυρωνος αυτην την περιοδο... εχει πολυ ωραια χαρακτηριστηκα προσωπου ειναι κοντουλα προς μετρια με μακρια ομορφα ποδια και μετριο προς μικρο στηθος...σαν να λεμε εχει αναλογιες μοντελου...σε εμανα δεν χρειαστηκε να κανει πολλα για να με αναψει  μονο να κατσει διπλα μου και να με χαιδεψει...αυτο ηταν αρκετο να κατσει μια τετοια μελαχροινη καβλα διπλα μου...η ακαποτη πιπα της ηταν ακρως επαγγελματικη και χρησιμοποιουσε τεχνικη πολυ υψηλου επιπεδου και με λιγο γλυψιμο και στα αρχιδια...φανηκε σαν να ηξερε πολυ καλα την δουλεια της...υστερα οταν ηρθε απο πανω ο ρυθμος και η αισθηση του μουνιου της ηταν ικανοποιοιτηκος και ακρως επαρκης για να με φτιαξει ακομα ποιο πολυ...στην τελευταια σταση  στα τεσσερα ο τροπος στησιματοσ της και οι ψευτικες αλλα ακρως αληθοφανης κραυγουλες και βογγητα της ηταν για σεμηναριιο...και  επιβεβαιωσαν  την αποψη μου οτι το συγκεκριμενο κοριτσι ειναι μια πολυ σωστη επαγγελματιας.......δεν υπερβαλει καθολου σου μεταδιδει την αισθηση οτι κανει πολυ σωστα την εργασια της με πολλυ τεχνικη και περισσιο  επαγγελματισμο...εμενα δεν με χαλασε καθολου μα καθολου...αξιζει και με το παραπανω η πιπινα τα λεφτα της...απο προγραμματα με 30 το απλο με 50 ελευθερο στοματικο 69 και κουλουρι και αν ειστε φαν του σφικτου κουλουριου....ΣΠΕΥΣΑΤΕ!!!!!

ayrton1981

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ειπα και εγω δεν θα βαλεις κανενα στοιχακι παραπανω!!! :grin: :grin: :grin:

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ειπα και εγω δεν θα βαλεις κανενα στοιχακι παραπανω!!! :grin: :grin: :grin:
  φιλε αν εισαι λατρεις του σφικτου κουλουριου θα περασεις τελεια σουπερ...ακουσε με...μονικα βυρωνος 19 πρωη.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
δοκιμαστε στο βυρωνοσ 18 κ την νατασσα πολυ καλη.μονο - δεν αφηνει παιχνιδι με τησ  :tits:τησ.

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
στην βυρωνος 8 ηρθε καινουργια κοπελα.ξανθια με αρκετο βυζι ωραιο σωματακι και καλη φατσα..ειναι καινουργια μου ειπε

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
ωραια να ξερουμε τι παιζει :rockon: :rockon: :rockon:.

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ωραια να ξερουμε τι παιζει :rockon: :rockon: :rockon:.
  ονομα ομως δεν θυμαμαι.ειναι μετριου αναστηματος με ωραιο κολο και μεγαλα βυζια και ωραια φατσα και πολυ ωραιο κορμακι..γενικα ωραιο γκομενακι απο σλοβακια μου ειπε...ψηνομαι να την δοκιμασω...

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
καλησπερα χαιρετω ολουσ τουσ συναγωνιστεσ.μεσα σε ενα βροχερω τοπιο κ μια βροχερη λαρισα μολισ επεστρεψα απο βυρωνοσ 20 και καταθεση στην ψιλη καλιγραμμη μαρια την ρωσιδα.μπαινω μεσα τσατσα ητανε η μαρια η ιδια τησ δινω το 30ρακι κ μπαινω στο δωμα περιμενωντασ.ερχεται το μαρακι με χαμογελο ξαπλαρει διπλα μου κ αρχιζει το ναζι με τριψυματα ωραια χαιδεματα παντου κ λογακια ομορφα κ μετα πο λιγω μου φερνει τα βυζια τησ στο στωμα οπου τα εγλυφα με ορεξη κ μετα τη ζητισα να με βυζωχαστουκιζει κατι που δεν αρνηθηκε κουνωντασ κ χτυπωντασ τουσ βυζουσ τησ στα μαγουλακια μου.αφου τησ βυζαξα κ με εδειρε μου περασε ωραια την καποτα κ μου πεταξε κ την μουνα τησ στη μαπα για ενα 69 πολυ καλο τρελλα σκετη μαγκεσ να μου ρουφαει των πουτσο κ γω να γλυφω τη μουναρα τησ κ των κολω τησ που εινε πεντακαθαρωσ χωρισ καμια διαμαρτυρια απο μερουσ τησ ενω στη διαρκεια του γλυφουμουνιου τησ εβαλα κ κολοδαχτυλο απαλα μου ειπε ομωσ μωρακι μου.αφου με τρελανε στην πιπα ανεβηκε απο πανω μου με πλατη πρωσ εμενα κ αρχισε το ρωντεο με αυτην να χτυπιεται σαν χταποδι πανω στην πουτσα μου τρελενωντασ μου απο γκαυλα,,μετα γυρισε με τη φατσα πρωσ τα μενα οπου την αρχισα ενα σφυροκωπημα αγριο κ πανω στην γκαυλα επεσαν κ τα πρωτα φιλακια σε στωμα οχι ομωσ με γλωσσα.το τελοσ ηρθε με τη φαν σταση μου,αυτη απο κατω με τα ποδια στα καπακια κ εγω να τησ τα δινω ολα μεσα μετα απο λιγω ενω αυτη να μου χαιδευει τα αρχιδια μεχρι να στραγγιξουν παιδεσ.μια πολυ καλη επιλογη μαγκεσ η μαρια θα περασετε καλα .κ τωρα κ κατι ασχετο η σλοβακα που δουλευει στο αριστερω σπιτακι ανεβαινωντασ για φρουριο δεν εινε καινουργια εινε η μαρια που δουλευε παλι στη βυρωνοσ σε απο σπιτι καλη κ αυτη παντωσ εινε......φιλε dimitrhs εινε γλυκο τελικα το πιοτο τησ αμαρτιασ. ;) ;) ;) ;) ;) :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :2funny: :2funny: :2funny:.

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
ρε μαγκες το βυρωνος 19 που βρισκεται ακριβως? εχει τον αριθμο 19 απεξω? χθες βραδυ με τις ωρες το εψαχνα μεσα στην βροχη για βικτωρια σερβιδα αλλα πετυχα μια αλλη βικτωρια απο εσθονια πανω απτην οδο δημητρας με μαυρες πορτες!

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
οχι φιλε μου εινε το 11 πλεων απλωσ το λεμε εδω 19 γιατι ετσι εινε εδω μεσα καταχωριμενω.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
καλησπερα χαιρετω ολουσ τουσ συναγωνιστεσ.μεσα σε ενα βροχερω τοπιο κ μια βροχερη λαρισα μολισ επεστρεψα απο βυρωνοσ 20 και καταθεση στην ψιλη καλιγραμμη μαρια την ρωσιδα.μπαινω μεσα τσατσα ητανε η μαρια η ιδια τησ δινω το 30ρακι κ μπαινω στο δωμα περιμενωντασ.ερχεται το μαρακι με χαμογελο ξαπλαρει διπλα μου κ αρχιζει το ναζι με τριψυματα ωραια χαιδεματα παντου κ λογακια ομορφα κ μετα πο λιγω μου φερνει τα βυζια τησ στο στωμα οπου τα εγλυφα με ορεξη κ μετα τη ζητισα να με βυζωχαστουκιζει κατι που δεν αρνηθηκε κουνωντασ κ χτυπωντασ τουσ βυζουσ τησ στα μαγουλακια μου.αφου τησ βυζαξα κ με εδειρε μου περασε ωραια την καποτα κ μου πεταξε κ την μουνα τησ στη μαπα για ενα 69 πολυ καλο τρελλα σκετη μαγκεσ να μου ρουφαει των πουτσο κ γω να γλυφω τη μουναρα τησ κ των κολω τησ που εινε πεντακαθαρωσ χωρισ καμια διαμαρτυρια απο μερουσ τησ ενω στη διαρκεια του γλυφουμουνιου τησ εβαλα κ κολοδαχτυλο απαλα μου ειπε ομωσ μωρακι μου.αφου με τρελανε στην πιπα ανεβηκε απο πανω μου με πλατη πρωσ εμενα κ αρχισε το ρωντεο με αυτην να χτυπιεται σαν χταποδι πανω στην πουτσα μου τρελενωντασ μου απο γκαυλα,,μετα γυρισε με τη φατσα πρωσ τα μενα οπου την αρχισα ενα σφυροκωπημα αγριο κ πανω στην γκαυλα επεσαν κ τα πρωτα φιλακια σε στωμα οχι ομωσ με γλωσσα.το τελοσ ηρθε με τη φαν σταση μου,αυτη απο κατω με τα ποδια στα καπακια κ εγω να τησ τα δινω ολα μεσα μετα απο λιγω ενω αυτη να μου χαιδευει τα αρχιδια μεχρι να στραγγιξουν παιδεσ.μια πολυ καλη επιλογη μαγκεσ η μαρια θα περασετε καλα .κ τωρα κ κατι ασχετο η σλοβακα που δουλευει στο αριστερω σπιτακι ανεβαινωντασ για φρουριο δεν εινε καινουργια εινε η μαρια που δουλευε παλι στη βυρωνοσ σε απο σπιτι καλη κ αυτη παντωσ εινε......φιλε dimitrhs εινε γλυκο τελικα το πιοτο τησ αμαρτιασ. ;) ;) ;) ;) ;) :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :2funny: :2funny: :2funny:.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom