Νέα

Λάρισα - μπουρδέλα/κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα con1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 265K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
δηλ ειναι το απεναντι απο αυτο με τις μαυρες πορτες το τελευταιο δεξια οπως ανεβαινεις? εκει ειδικα σαββατοβραδο οπως χτες βγαινεις πολυ καρτα ρε παιδι μου ειχε κοσμο! στο 11 αποτι θυμαμαι ητανε μια κοντουλα μελαχρινουλα ολιγον μελαμψη απο τσεχια δηλωσε η τσατσα. Δεν μου γεμισε το ματι. Δυστυχως δεν πετυχα την Βικτώρια. Γενικα δεν μ αρεσαν οι κοπελες ενω ηρθα πρωτη φορα λαρισα με σκοπο να δοκιμασω την σερβα. Τελικα δοκιμασα την βικτωρια απο εσθονια στο απεναντι με τις μαυρες πορτες ποιος αριθμος ειναι? το 20? Τεσπα μετρια πραματα και αξυριστα ποδια στηθη πραγμα που με αηδιασε! Ελπιζω την επομενη φιρα που θαρθω να πετυχω τον στοχο μου.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
μπραβω το τελευταιο δεξια μολισ ανεβαινεισ αλλα τωρα εκει δουλευει η μαρριανα-μονικα η ρουμουνα δεν ξερω η βικτορια τωρα που εργαζεται.μηπωσ εινε εκει απογευμα  :think:.

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
φιλε περασες και ειδες οτι δουλευει η μονικα με το σφικτο κολο?αυριο παω για μαρια απο ρωσια.

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
δηλ ειναι το απεναντι απο αυτο με τις μαυρες πορτες το τελευταιο δεξια οπως ανεβαινεις? εκει ειδικα σαββατοβραδο οπως χτες βγαινεις πολυ καρτα ρε παιδι μου ειχε κοσμο! στο 11 αποτι θυμαμαι ητανε μια κοντουλα μελαχρινουλα ολιγον μελαμψη απο τσεχια δηλωσε η τσατσα. Δεν μου γεμισε το ματι. Δυστυχως δεν πετυχα την Βικτώρια. Γενικα δεν μ αρεσαν οι κοπελες ενω ηρθα πρωτη φορα λαρισα με σκοπο να δοκιμασω την σερβα. Τελικα δοκιμασα την βικτωρια απο εσθονια στο απεναντι με τις μαυρες πορτες ποιος αριθμος ειναι? το 20? Τεσπα μετρια πραματα και αξυριστα ποδια στηθη πραγμα που με αηδιασε! Ελπιζω την επομενη φιρα που θαρθω να πετυχω τον στοχο μου.
  φιλε αυτη η μελαμψη τι ηλικια ειχε???μηπωσ ηταν αυτη η μιλλφωνα που γραφει ο φιλος????

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καταθεση τη νυχτα στο σπιτακι δεξια ανεβαινωντασ για φρουριο.η κοπελα 45 περιπου μελαχροινη μαρια απο κρητη μου ειπε μεσα στω δωμα πολυ καλη χωρισ βιασυνεσ κ ευγενικη.αξιζε τα 30ε το μιλφωνει.εινε μελαμψη μετριου αναστηματωσ με ωραια ματια κ μαλλια μακκρια ισια μελαχροινα.
  αυτη εδω πρεπει να ναι φιλε???μηπως ηταν ελληνιδα??ηλικια?

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ρε μαγκες το βυρωνος 19 που βρισκεται ακριβως? εχει τον αριθμο 19 απεξω? χθες βραδυ με τις ωρες το εψαχνα μεσα στην βροχη για βικτωρια σερβιδα αλλα πετυχα μια αλλη βικτωρια απο εσθονια πανω απτην οδο δημητρας με μαυρες πορτες!
    το βυρωνος 19 ειναι το ΔΕΞΙΙΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΦΡΟΥΡΙΟ

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
40+ αλλα απο πατο δεν ελεγε ειχε και λιγη κυταρριτιδα

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καταθεση τη νυχτα στο σπιτακι δεξια ανεβαινωντασ για φρουριο.η κοπελα 45 περιπου μελαχροινη μαρια απο κρητη μου ειπε μεσα στω δωμα πολυ καλη χωρισ βιασυνεσ κ ευγενικη.αξιζε τα 30ε το μιλφωνει.εινε μελαμψη μετριου αναστηματωσ με ωραια ματια κ μαλλια μακκρια ισια μελαχροινα.

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
ευχομαι καλα να περασεις! εχεις προσωπικο μηνυμα..

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
δεν σου ρθε? τρωει κολληματα το λαπτοπ ειναι αργο!!

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καταθεση πριν λιγο στην καβλιαρα πιπινορουμανα μονικα στην βυρωνος 19 ανεβαινοντας για φρουριο δεξια...η μονικα ειναι ισως η ομορφοτερη κοπελα στην βυρωνος αυτην την περιοδο... εχει πολυ ωραια χαρακτηριστηκα προσωπου ειναι κοντουλα προς μετρια με μακρια ομορφα ποδια και μετριο προς μικρο στηθος...σαν να λεμε εχει αναλογιες μοντελου...σε εμανα δεν χρειαστηκε να κανει πολλα για να με αναψει  μονο να κατσει διπλα μου και να με χαιδεψει...αυτο ηταν αρκετο να κατσει μια τετοια μελαχροινη καβλα διπλα μου...η ακαποτη πιπα της ηταν ακρως επαγγελματικη και χρησιμοποιουσε τεχνικη πολυ υψηλου επιπεδου και με λιγο γλυψιμο και στα αρχιδια...φανηκε σαν να ηξερε πολυ καλα την δουλεια της...υστερα οταν ηρθε απο πανω ο ρυθμος και η αισθηση του μουνιου της ηταν ικανοποιοιτηκος και ακρως επαρκης για να με φτιαξει ακομα ποιο πολυ...στην τελευταια σταση  στα τεσσερα ο τροπος στησιματοσ της και οι ψευτικες αλλα ακρως αληθοφανης κραυγουλες και βογγητα της ηταν για σεμηναριιο...και  επιβεβαιωσαν  την αποψη μου οτι το συγκεκριμενο κοριτσι ειναι μια πολυ σωστη επαγγελματιας.......δεν υπερβαλει καθολου σου μεταδιδει την αισθηση οτι κανει πολυ σωστα την εργασια της με πολλυ τεχνικη και περισσιο  επαγγελματισμο...εμενα δεν με χαλασε καθολου μα καθολου...αξιζει και με το παραπανω η πιπινα τα λεφτα της...απο προγραμματα με 30 το απλο με 50 ελευθερο στοματικο 69 και κουλουρι και αν ειστε φαν του σφικτου κουλουριου....ΣΠΕΥΣΑΤΕ!!!!!

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Ενας ADMIN να στειλει  για banιο τον μπιλντινα... ελεος !!!! Την 1 κριτικη την βλεπουμε σε επαναληψη καθε στιγμη για 1 εβδομαδα
Βαιρεμαι να μπαινω στο σχετικο thread και να το βλεπω full στα reply  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
bill ntinas σταματα να κανεις παραθεση,εχει καταντησει κουραστικο,εχεις γεμισει σελιδες μεσα στο θρεντ... :huh: :huh: :huh:εχουμε βαρεθει ολοι να βλεπουμε παραθεση στην παραθεση....αν συνεχιστει θα αναγκαστω να κανω αναφορα στον Αντισθενη να σου διαγραψει τα περιττα μηνυματα....Ελεος... :headbang: :headbang:
piatsovios ωραια η κριτικη,παντα ειναι γλυκια η αμαρτια ... :rockon: :rockon: :rockon:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
καλησπερα χαιρετω ολουσ τουσ συναγωνιστεσ.μεσα σε ενα βροχερω τοπιο κ μια βροχερη λαρισα μολισ επεστρεψα απο βυρωνοσ 20 και καταθεση στην ψιλη καλιγραμμη μαρια την ρωσιδα.μπαινω μεσα τσατσα ητανε η μαρια η ιδια τησ δινω το 30ρακι κ μπαινω στο δωμα περιμενωντασ.ερχεται το μαρακι με χαμογελο ξαπλαρει διπλα μου κ αρχιζει το ναζι με τριψυματα ωραια χαιδεματα παντου κ λογακια ομορφα κ μετα πο λιγω μου φερνει τα βυζια τησ στο στωμα οπου τα εγλυφα με ορεξη κ μετα τη ζητισα να με βυζωχαστουκιζει κατι που δεν αρνηθηκε κουνωντασ κ χτυπωντασ τουσ βυζουσ τησ στα μαγουλακια μου.αφου τησ βυζαξα κ με εδειρε μου περασε ωραια την καποτα κ μου πεταξε κ την μουνα τησ στη μαπα για ενα 69 πολυ καλο τρελλα σκετη μαγκεσ να μου ρουφαει των πουτσο κ γω να γλυφω τη μουναρα τησ κ των κολω τησ που εινε πεντακαθαρωσ χωρισ καμια διαμαρτυρια απο μερουσ τησ ενω στη διαρκεια του γλυφουμουνιου τησ εβαλα κ κολοδαχτυλο απαλα μου ειπε ομωσ μωρακι μου.αφου με τρελανε στην πιπα ανεβηκε απο πανω μου με πλατη πρωσ εμενα κ αρχισε το ρωντεο με αυτην να χτυπιεται σαν χταποδι πανω στην πουτσα μου τρελενωντασ μου απο γκαυλα,,μετα γυρισε με τη φατσα πρωσ τα μενα οπου την αρχισα ενα σφυροκωπημα αγριο κ πανω στην γκαυλα επεσαν κ τα πρωτα φιλακια σε στωμα οχι ομωσ με γλωσσα.το τελοσ ηρθε με τη φαν σταση μου,αυτη απο κατω με τα ποδια στα καπακια κ εγω να τησ τα δινω ολα μεσα μετα απο λιγω ενω αυτη να μου χαιδευει τα αρχιδια μεχρι να στραγγιξουν παιδεσ.μια πολυ καλη επιλογη μαγκεσ η μαρια θα περασετε καλα .κ τωρα κ κατι ασχετο η σλοβακα που δουλευει στο αριστερω σπιτακι ανεβαινωντασ για φρουριο δεν εινε καινουργια εινε η μαρια που δουλευε παλι στη βυρωνοσ σε απο σπιτι καλη κ αυτη παντωσ εινε......φιλε dimitrhs εινε γλυκο τελικα το πιοτο τησ αμαρτιασ. ;) ;) ;) ;) ;) :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :2funny: :2funny: :2funny:.

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
παιδια πρωτον συγγνωμι για της παραθεσεις θα κανω οτι μπορω για να μην ξαναγινει. :rockon:

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
αλανια μολις γυρισα απο την βυρωνος οπου εγινα πααπι απο την βροχη.λοιπον γωνιακο νατασσα ρωσιδΑ βυρωνος 20 μαρια απο σλοβακια δυοροφο καινουργια κοντη μικρη ομορφη μικρη δεν κρατησα ονομα καλη αμφανιση γενικα βυρωνος 14 σονια καβλιαραα ρωσιδα...ανεβαινοντας για φρουριο δεξια βυρωνος 19 η καυλορουμανα μονικα μαριαννα με τον σφιικτο κολαρακο που αξιζει με 1000 να τον γαμισετε ρωτησα την τσατσα για τσεχα 45αρα που λεει ο τυπος και μου ειπε πως πολυ απλα δεν υπηρχε ουτε 40αρα ουτε 45αρα η μονικα δουλευει ολες της βαρδιες μονη της μεχρη να βρεθει καινουργια κοπελα.στο αριστερο η καβλοβικτωρια τουρμπινα εφυγε απο το 19 και πηγε στο 8...αυτα μαγκες..

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
αλανια μολις γυρισα απο την βυρωνος οπου εγινα πααπι απο την βροχη.λοιπον γωνιακο νατασσα ρωσιδΑ βυρωνος 20 μαρια απο σλοβακια δυοροφο καινουργια κοντη μικρη ομορφη μικρη δεν κρατησα ονομα καλη αμφανιση γενικα βυρωνος 14 σονια καβλιαραα ρωσιδα...ανεβαινοντας για φρουριο δεξια βυρωνος 19 η καυλορουμανα μονικα μαριαννα με τον σφιικτο κολαρακο που αξιζει με 1000 να τον γαμισετε ρωτησα την τσατσα για τσεχα 45αρα που λεει ο τυπος και μου ειπε πως πολυ απλα δεν υπηρχε ουτε 40αρα ουτε 45αρα η μονικα δουλευει ολες της βαρδιες μονη της μεχρη να βρεθει καινουργια κοπελα.στο αριστερο η καβλοβικτωρια τουρμπινα εφυγε απο το 19 και πηγε στο 8...αυτα μαγκες..

Η Βικτωρια που δουολευει τελικα να την επισκεφτουμε ?
Οπως ανεβαινουμε για το φρουριο στο αριστερο ?
Βραδυνες βαρδιες δουλευει ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom