Νέα

Λάρισα - μπουρδέλα/κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα con1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 264K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Η Βικτωρια που δουολευει τελικα να την επισκεφτουμε ?
Οπως ανεβαινουμε για το φρουριο στο αριστερο ?
Βραδυνες βαρδιες δουλευει ?
  φιλε η βικτωρια δουλευει ανεβαινοντας για φρουριο δεξια.βυρωνος 19.να πας ειναι τουρμπο.

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Η Βικτωρια που δουολευει τελικα να την επισκεφτουμε ?
Οπως ανεβαινουμε για το φρουριο στο αριστερο ?
Βραδυνες βαρδιες δουλευει ?
  βραδινη ειναι φιλε.αξιζει πολλα λεφτα.

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Ρε συ μπιλντινα κανεισ που κανεισ συνεχομενες παραθεσεις.... γραψε και καμια πληροφορια σωστα
τοσο δρομο εκανα για να βρω την βικτωρια και εκει που με εστειλες ηταν η γνωστη μαριαννα που την ειχα χαρει και στα Τρικαλα
Οχι οτι με χαλασε το μικρο μου Ρουμανακι γιατι εχουμε αλλη σχεση τα 2 μας.... αλλα και καθε μερα φασολαδα την βαριεται και ο φτωχος

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
το ΠΡΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ Η ΜΑΡΙΑΝΑΑΑΑΑ

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Πηγα βραδυ μπιλντινα και μονο βικτωρια δεν ειδα....
ρωτησα κιολας και μου ειπε η τσατσα οτι εφυγε απο εκει
ενημερωνε σωστα αλλη φορα
  ααα οκ φιλε.απλα να ξερεις οτι την βικτωρια και εγω και η αλλλοι συναγωνιστες την εχουμε παρει ολη στην βυρωνος 19.εσυ κατεθεσες στην μονικα με τον ομορφο σωμα και τον σφικτο κολο ποθ δινει στα 50 ευρο?

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
παντως και η μαριαννα η καυλιαρα πανεμορφη πιπινα ρουμανα στο βυρωνος 19 παρα πολυ καλη τιμαει και με το παραπανω τα λεφτα της...

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΛΑΝΙΑ  ΕΡΧΟΜΑΙ ΛΑΡΙΣΑ .
Γνωριζει καποιος να μου πει τι μενου εχουν σημερα βραδυ τα σπιτακια ?
Τι μου προτεινετε ? Ευχαριστω προκαταβολικα
  καλημερα φιλε μου.αν θα ερθεις βραδυ οι πολυ καλες ειναι.στην  βυρωνος 14 σονια απο ρωσια πολυ καλη και μια καρατοπ καλη που δινει και κολο στα 50 ευρο και ειναι και πολυ στενος και ωραιος και αν εισαι φΑΝ του κουλουριου θα περασεις τελεια ειναι η μαριαννα το ρουμανακι γκαβλα σκετη...για βρεδυ αφτες.διαλεγεις και περνεις.

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
η μαριαννα βρισκεται στο σπιτακι ανεβαινοντας για φρουριο το δεξι ΒΥΡΩΝΟς 19.και η σονια ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΟς 14.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.727
Πόντοι
4.587

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
565
Πόντοι
81
kamia sxesi omos...........xaxaxa

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
προ λιγου περασα απο βυρωνος οπου δουλευανε.στο 18 η νατασσα η μελαμψη ρωσιδα στην βυρωνος 20 η καβλιαρα μαρια απο ρωσια στον δυοροφο η χοντρη ξενια η ουκρανεζα παχυνε και αλλο αφτη ρε μαγκες ελεοςςς.και στην βυρωνος 14 η καριολα η τσεχα αντζελα ξανθια.ανεβαινοντας για φρουριο στο δεξι η καβλιαρα πολυ καλη και δυνατη στο κρεβατι με τον σφικτο κολο που δινει με 50 ευρο μαριαννα και στο αριστερω μαρια απο σλοβακια μελαχροινο πιπινη πανεμορφο οπου και και κατεθεσα.

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καταθεση πριν λιγο ανεβαινοντας για φρουριο αριστερα ΒΥΡΩΝΟς 8 στην μαρια απο σλοβαινια.η μαρια ειναι ομορφο μωρο πιπινι καστανο και τουμπανο στην κτριολεξια σωματακι ψιλομαυρισμενο.η εμφανιση της πρωσοπικα για εεμενα σκιζει.πολυ καλη.μπαινω στο δωματιο το οποιο ηταν πεντακαθαρο και περιμενω κανα δεκαπενταλεπτο.ερχεται η μαρια με φορα και λεγοντας με μωρο της αρχισε να με φιλα στον λαιμο πολυ παθιασμενα να γλυφει της ρογες μου να μου κανει ισπανικο και ολα αυτα με μεγαλη ποροση.περιτο να σας πω οτι μου εγινε ΠΕΤΡΑ.μου φοραει το προφυλακτικο και μου αρχιζει μια τελεια πιπα με δυναμη και νευρο και μπουκομα ολο το γκαβλι στο στομα της με deep throat...ανεβαινει και απο πανω μου και τον βαζει μεσα της της πιανω τα κολομαγουλα και της  και της τον εβαζα με δυναμη γεματος γκαβλα και ευχαριστηση....ενω αυτη συνεχιζε ολο και ποιο πολυ να με φιλα παθιασμενα στο πρωσοπο και πεταχτα στα χειλη...σε μια φαση κοιταω απο πισω της τον καθρεφτη και βλεπω τον τελειο και φοβερο  κολαρακι της της και τον πουτσο μου  να μπαινωβγαινει ε εκει σε καποια φαση δεν αντεξα εχυσα και εννοιωσα ειλικρινα ενναν απο τους μεγαλυτερους οργασμους της ζωης μου...εμεινα για αρκετει ορα κατω απολαμβανοντας ανω  το μαρακι μου συνεχιζε να με φιλα παντου...της λεω εισαι η καλυτερη και αυτη χαμογελωντας με το ευγενικο και πανεμορφο πρωσοπακι της μου λεει ευχαριστω μωρο μου...πηγαινοντας στον νηπτηρα ερχεται με αγκαλιαζει  δινοντας μου ενα φιλακι και φευγει κοιτωντας με μεχρι να κλεισει την πορτα πισω της!!!βγηκα απο το οικημα και εννοιωθα ανανεομενος φουλ ειχε φυγει ολη η αρνητικη ενεργεια που ειχα το πρωη.....αυτα ειναι!!!!!!πως να μην ξαναπαω???η κοπελα ειναι ΑΣΤΕΡΙ στον ερωτα...μπραβο μαρακι μου θα σου ξαναερθω στανταρ..............

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
οντωσ επαυξανω κ γω στην αναφωρα του φιλου,η μαρια η σλοβακα εινε γκαυλα την πηρα κ γω πριν λιγο καιρο που δουλευε στο βυρωνοσ 20 απο την κατω πλευρα δηλαδη,παιχνιδιαρα τσαχπινα κ πολυ γκαυλιαρα.

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
οντωσ επαυξανω κ γω στην αναφωρα του φιλου,η μαρια η σλοβακα εινε γκαυλα την πηρα κ γω πριν λιγο καιρο που δουλευε στο βυρωνοσ 20 απο την κατω πλευρα δηλαδη,παιχνιδιαρα τσαχπινα κ πολυ γκαυλιαρα.
ηθελα να ηξερα στο σπιτακι που δουλευε τα βραδυνα στο 20 πποια ειναι τωρα???

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καταθεση πριν λιγο ανεβαινοντας για φρουριο αριστερα ΒΥΡΩΝΟς 8 στην μαρια απο σλοβαινια.η μαρια ειναι ομορφο μωρο πιπινι καστανο και τουμπανο στην κτριολεξια σωματακι ψιλομαυρισμενο.η εμφανιση της πρωσοπικα για εεμενα σκιζει.πολυ καλη.μπαινω στο δωματιο το οποιο ηταν πεντακαθαρο και περιμενω κανα δεκαπενταλεπτο.ερχεται η μαρια με φορα και λεγοντας με μωρο της αρχισε να με φιλα στον λαιμο πολυ παθιασμενα να γλυφει της ρογες μου να μου κανει ισπανικο και ολα αυτα με μεγαλη ποροση.περιτο να σας πω οτι μου εγινε ΠΕΤΡΑ.μου φοραει το προφυλακτικο και μου αρχιζει μια τελεια πιπα με δυναμη και νευρο και μπουκομα ολο το γκαβλι στο στομα της με deep throat...ανεβαινει και απο πανω μου και τον βαζει μεσα της της πιανω τα κολομαγουλα και της  και της τον εβαζα με δυναμη γεματος γκαβλα και ευχαριστηση....ενω αυτη συνεχιζε ολο και ποιο πολυ να με φιλα παθιασμενα στο πρωσοπο και πεταχτα στα χειλη...σε μια φαση κοιταω απο πισω της τον καθρεφτη και βλεπω τον τελειο και φοβερο  κολαρακι της της και τον πουτσο μου  να μπαινωβγαινει ε εκει σε καποια φαση δεν αντεξα εχυσα και εννοιωσα ειλικρινα ενναν απο τους μεγαλυτερους οργασμους της ζωης μου...εμεινα για αρκετει ορα κατω απολαμβανοντας ανω  το μαρακι μου συνεχιζε να με φιλα παντου...της λεω εισαι η καλυτερη και αυτη χαμογελωντας με το ευγενικο και πανεμορφο πρωσοπακι της μου λεει ευχαριστω μωρο μου...πηγαινοντας στον νηπτηρα ερχεται με αγκαλιαζει  δινοντας μου ενα φιλακι και φευγει κοιτωντας με μεχρι να κλεισει την πορτα πισω της!!!βγηκα απο το οικημα και εννοιωθα ανανεομενος φουλ ειχε φυγει ολη η αρνητικη ενεργεια που ειχα το πρωη.....αυτα ειναι!!!!!!πως να μην ξαναπαω???η κοπελα ειναι ΑΣΤΕΡΙ στον ερωτα...μπραβο μαρακι μου θα σου ξαναερθω στανταρ..............

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
εντομεταξυ παιδια απο τοτε που εφυγε η καβλιαρα ομορφη ρουμανα μαριαννα απο το δυοροφο εχουν φερει μια καινουργια απο μολδαβια οπως μου ειπε η τσατσα.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
τη μαγια λεσ το γλυκο κοντοπουτανω καλο εινε για μια καταθεση αλλα οχι και κατι το φωβερω.

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
τη μαγια λεσ το γλυκο κοντοπουτανω καλο εινε για μια καταθεση αλλα οχι και κατι το φωβερω.
  δεν ξερω πως λεγεται φιλε αλλα απο μια ματια που εριξα πρωσοπο καβλιαρικο σωμα χοντρο και πολυ κοντη αφτα απο περιγραφη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom