Νέα

Λάρισα - μπουρδέλα/κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα con1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
πρωηνη καταδρομη στα σπιτακι της πολλης σημερα το πρωη κατα τις 9.00 και ανοιχτο ηταν μονο το βυρωνος 19 οπου κατεθεσα στην πανεμορφη ξανθια ισπανιδα καρλα ανεβαζω κριτικη... :coffee: :coffee:

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
επισκεψη χθες το βραδυ στη βικτωρια την σερβιδα στην βυρωνοσ 19 ....την βικτωρια την ειχα παρει πριν λιγο καιρο αλλα ειχα χυσει γρηγορα ειναι μελαχροινη με μακρια μαυρα μαλλια αδυνατη με πολυ ωραιο σωμα και αρκετα μεγαλο στηθος.ωραιο πρωσοπο και ενα τατουαζ στα πλευρα.το δωματιο ηταν καθαρο με ενα μεγαλο καθραφτη και με μια τηλεοραση που επαιζε τσοντα.η βικτωρια ηρθε στο δωματιο μετα απο κανα 10λεπτο γδυθηκε και αρχισε τα προκαταρκτικα που ηταν καποια φιλακια στο στηθος και στο πρωσοπο μου.μου φορεσε καποτα και αρχισε μια πιπα αψογη.η πιπα της ηταν παρα πολυ καλη χωρις χερακια οπου με εκανε τουρμπο. :pipa3: :pipa2:υστερα ξεκινησαμε το sex με πρωτη σταση ιεραποστολικη.το μουνακι της ειχε ΤΕΛΕΙΑ αισθηση και παραλιγο να χυσω προωρα και σταματησα για να την βαλω στα τεσσερα.εκει την σφυροκοπησα για λιγη ωρα και η καποτα γεμισε με τα χυσια μου.σε ολη την διαρκεια του sex η βικτωρια εβγαζε αισθησιακα βογγητα πραγμα πολυ καβλωτικο.στο τελος με χαιρετησε και εφυγε απο το δωματιο και μου εδωσε ενα φιλι στο στομα. :humpleg:η κοπελα ειναι παρα πολυ καλη και εκανα πολυ σωστα που την ξαναδοκιμασα!την συστηνω και σε εσας....
    ....

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
χτεσινη μπουρδελοτσσαρκα χτες το βραδυ στην βυρωνος και υφαιστου οπου δουλευανε.ηφαιστου πανω απο το λασ βεγκας η νταρντανα αντζελα απο ιταλια για τους λατρεις των πιασηματων σστο μεσαιο 23 η ρουμανα λαουρα το μεγαλο κομοδινο ενω στην ηφαιστου 25 η τωνια η ξανθια ψηλη ομρφη βουλγαρα αλλα μεγαλο κομοδινο κι αυτη μαγκες αρα μακρια.βυρωνος στο γωνιακο η αννα η κριτικια βυζαρου στην βυρωνος 20 η μαρια απο σλοβακι στο διοροφο η μαριαννα η πιπινορουμανα ενω στο βυρωνος 14 η ομορφουλα σονια η καβλιαρα ρωσιδα οπου δινει τον κολο της για 80 ευρο πολυ καλη...ανεβαινοντας για φρουριο στο δεξι βυρωνος 19 η βικτωρια η καβλιαρα σερβιδα οπου και κατεθεσα πολυ καβλα μαγκες η βικτωρια αγαπαει την ψωλαρα και αυτο το δειχνει.στο αριστερο βυρωνος 8 η αννα απο βραζιλια επισεις παρα παρα πολυ καλη...

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καταθεση χθες το βραδυ στην σερβιδα βικτωρια την ομορφουλα 22 χρονων πιπινα στην βυρωνος 19 εκει βρισκεται καθε βραδυ!!!!η περιγραφη που μου εδωσε ο χρηστη σφριντζομ ηταν πραγματηη ακριβεστατη...καστανα μαλλια πιασμενα κοτσο.γυρω στο 1.70 πανεμορφα ματια  λεπτο γαματο σωμα μικρο κολαρακι και αρκετα μεγαλο στηθος.μαυρες καλτσοδετες και ετσι δεν ειχα καμια αμφιβολια για το γεγονος οτι μηλαμε για την ιδια  κοπελα αλλα και η ιδια στο δωματιο μου επιβεβαιωσε οτι ειναι απο την σερβια...στην αρχη προσπαθησε να ξεκινισει  με πιπα αλλα ειναι σχεδον παγια αρχη μου να ξεκινω με προκαταρκτικα φιλια χαδια και τρυψιμο των κορμιων μας με την κοπελα να βρισκεται σε επαφη με το κορμι μου πανω κατω και πλαγιως συνταγη παλια και δοκιμασμενη απο τα πρωτα μου βηματα στο μπουρδελακι της οδου βυρωνος...αν και καπως επιφυλακτικη το δεχτηκε και μετα απο λιγα λεπτα στοματικο  με προφυλακτικο αργα οπως της υπεδειξα και εδω παρα πολυ καλο το μωρο...στην συνεχεια και μετα απο καιρο της ζητησα κατι που δεν συνιθιζω να ερθει απο πανω μου αλλα βλεποντας το πισω μερος του κορμιου της πλατη και κολαρακι καθως η θεα του κορμιου της με προδιεθετε...σε αυτη την σταση συννυδιτοποιησα οτι εχουμε να κανουμε περισσοτερρο με ενα εφηβηκο κορμι ποιο νεανικο στην συνεχεια πισσοκολητο και μπρουμητα η κοπελα ομολογω οτι αρχιζε να ζεσταινει παρα πολυ το πραγμα κατοπιν και αφου και εκει κρατησαμε αρκετα ιεραποστολικα προκειμενου να δω το εργο ολοκληρωμενο!!!!!εδω την εφερα να ειναι σφικτα αγκαλιασμενα τα κορμια μας  και για πρωτη φορα τα φιλια στο λαιμο και στο στωμα που με επιμελεια προσπαθουσε να αποφυγει αρχισε ποια να τα δεχεται με μεγαλη καβλα και ευκολια...οι αντισθασεις φενεται να ειχαν καφθει......οπως το λιονταρι μπειγει τα νυχια του στον λαιμο της αντιλοπης  και μετα απο λιγο αρχιζει να την ακινιτοποιοι...ετσι αρχισα και εγω  να αισθανομαι και εγω  στο τελος αυτης της συνευρεσεις...το τελος δεν ηρθε ετσι απλα σε αυτη την φαση αρχιζε να μου ζηταει να τελειωνω  εκει αρχισε ενας διαλογος λιγο ποιο καυτος με πολλα προστυχολογα και αισχολογα απο την βικτωρια ηθελα να κανω λιγο ποιο πιπερατη την συναντηση αυτη την φορα για δικη μου ευχαριστηση και  νομιζω το πετυχα...μεταα μου γυρναει την  κολαρα της το πιπινακι οπου και ισχορισα και για αρκετη ωρα και τρυμπανιαζα και η βικτωρια να μου χαιδευει τα αρχιδια δεν αντεξα και πολυ και της φουλαρα την κολαρα με σπερμα...ωσπου και αυτη με κραυγουλες και με διαφορα προστυχολογα εδειχνε την ευχαριστηση της.//.στο τελος φυλακια ματσ μουτσ στο ΣΤΟΜΑ και δωσαμε ραντεβου με το καβλακι μου για την απομενη φορα.....με αφησε πληρος ικανοποιημενο για αλλη μια φορα το βικτωρια καλος πιπινος μαγκες θα λιωσεται πολυ καλα  μαζι της επισεις κανει και 69...θα σου ξαναρθω συντομα βικτωρια μια ΣΤΑΝΤΑΡ καταθεση λοιπον η βικτωρια...

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καταθεση χθες το βραδυ στην σερβιδα βικτωρια την ομορφουλα 22 χρονων πιπινα στην βυρωνος 19 εκει βρισκεται καθε βραδυ!!!!η περιγραφη που μου εδωσε ο χρηστη σφριντζομ ηταν πραγματηη ακριβεστατη...καστανα μαλλια πιασμενα κοτσο.γυρω στο 1.70 πανεμορφα ματια  λεπτο γαματο σωμα μικρο κολαρακι και αρκετα μεγαλο στηθος.μαυρες καλτσοδετες και ετσι δεν ειχα καμια αμφιβολια για το γεγονος οτι μηλαμε για την ιδια  κοπελα αλλα και η ιδια στο δωματιο μου επιβεβαιωσε οτι ειναι απο την σερβια...στην αρχη προσπαθησε να ξεκινισει  με πιπα αλλα ειναι σχεδον παγια αρχη μου να ξεκινω με προκαταρκτικα φιλια χαδια και τρυψιμο των κορμιων μας με την κοπελα να βρισκεται σε επαφη με το κορμι μου πανω κατω και πλαγιως συνταγη παλια και δοκιμασμενη απο τα πρωτα μου βηματα στο μπουρδελακι της οδου βυρωνος...αν και καπως επιφυλακτικη το δεχτηκε και μετα απο λιγα λεπτα στοματικο  με προφυλακτικο αργα οπως της υπεδειξα και εδω παρα πολυ καλο το μωρο...στην συνεχεια και μετα απο καιρο της ζητησα κατι που δεν συνιθιζω να ερθει απο πανω μου αλλα βλεποντας το πισω μερος του κορμιου της πλατη και κολαρακι καθως η θεα του κορμιου της με προδιεθετε...σε αυτη την σταση συννυδιτοποιησα οτι εχουμε να κανουμε περισσοτερρο με ενα εφηβηκο κορμι ποιο νεανικο στην συνεχεια πισσοκολητο και μπρουμητα η κοπελα ομολογω οτι αρχιζε να ζεσταινει παρα πολυ το πραγμα κατοπιν και αφου και εκει κρατησαμε αρκετα ιεραποστολικα προκειμενου να δω το εργο ολοκληρωμενο!!!!!εδω την εφερα να ειναι σφικτα αγκαλιασμενα τα κορμια μας  και για πρωτη φορα τα φιλια στο λαιμο και στο στωμα που με επιμελεια προσπαθουσε να αποφυγει αρχισε ποια να τα δεχεται με μεγαλη καβλα και ευκολια...οι αντισθασεις φενεται να ειχαν καφθει......οπως το λιονταρι μπειγει τα νυχια του στον λαιμο της αντιλοπης  και μετα απο λιγο αρχιζει να την ακινιτοποιοι...ετσι αρχισα και εγω  να αισθανομαι και εγω  στο τελος αυτης της συνευρεσεις...το τελος δεν ηρθε ετσι απλα σε αυτη την φαση αρχιζε να μου ζηταει να τελειωνω  εκει αρχισε ενας διαλογος λιγο ποιο καυτος με πολλα προστυχολογα και αισχολογα απο την βικτωρια ηθελα να κανω λιγο ποιο πιπερατη την συναντηση αυτη την φορα για δικη μου ευχαριστηση και  νομιζω το πετυχα...μεταα μου γυρναει την  κολαρα της το πιπινακι οπου και ισχορισα και για αρκετη ωρα και τρυμπανιαζα και η βικτωρια να μου χαιδευει τα αρχιδια δεν αντεξα και πολυ και της φουλαρα την κολαρα με σπερμα...ωσπου και αυτη με κραυγουλες και με διαφορα προστυχολογα εδειχνε την ευχαριστηση της.//.στο τελος φυλακια ματσ μουτσ στο ΣΤΟΜΑ και δωσαμε ραντεβου με το καβλακι μου για την απομενη φορα.....με αφησε πληρος ικανοποιημενο για αλλη μια φορα το βικτωρια καλος πιπινος μαγκες θα λιωσεται πολυ καλα  μαζι της επισεις κανει και 69...θα σου ξαναρθω συντομα βικτωρια μια ΣΤΑΝΤΑΡ καταθεση λοιπον η βικτωρια...

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
    .....

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καταθεση χθες το βραδυ στην σερβιδα βικτωρια την ομορφουλα 22 χρονων πιπινα στην βυρωνος 19 εκει βρισκεται καθε βραδυ!!!!η περιγραφη που μου εδωσε ο χρηστη σφριντζομ ηταν πραγματηη ακριβεστατη...καστανα μαλλια πιασμενα κοτσο.γυρω στο 1.70 πανεμορφα ματια λεπτο γαματο σωμα μικρο κολαρακι και αρκετα μεγαλο στηθος.μαυρες καλτσοδετες και ετσι δεν ειχα καμια αμφιβολια για το γεγονος οτι μηλαμε για την ιδια κοπελα αλλα και η ιδια στο δωματιο μου επιβεβαιωσε οτι ειναι απο την σερβια...στην αρχη προσπαθησε να ξεκινισει με πιπα αλλα ειναι σχεδον παγια αρχη μου να ξεκινω με προκαταρκτικα φιλια χαδια και τρυψιμο των κορμιων μας με την κοπελα να βρισκεται σε επαφη με το κορμι μου πανω κατω και πλαγιως συνταγη παλια και δοκιμασμενη απο τα πρωτα μου βηματα στο μπουρδελακι της οδου βυρωνος...αν και καπως επιφυλακτικη το δεχτηκε και μετα απο λιγα λεπτα στοματικο με προφυλακτικο αργα οπως της υπεδειξα και εδω παρα πολυ καλο το μωρο...στην συνεχεια και μετα απο καιρο της ζητησα κατι που δεν συνιθιζω να ερθει απο πανω μου αλλα βλεποντας το πισω μερος του κορμιου της πλατη και κολαρακι καθως η θεα του κορμιου της με προδιεθετε...σε αυτη την σταση συννυδιτοποιησα οτι εχουμε να κανουμε περισσοτερρο με ενα εφηβηκο κορμι ποιο νεανικο στην συνεχεια πισσοκολητο και μπρουμητα η κοπελα ομολογω οτι αρχιζε να ζεσταινει παρα πολυ το πραγμα κατοπιν και αφου και εκει κρατησαμε αρκετα ιεραποστολικα προκειμενου να δω το εργο ολοκληρωμενο!!!!!εδω την εφερα να ειναι σφικτα αγκαλιασμενα τα κορμια μας και για πρωτη φορα τα φιλια στο λαιμο και στο στωμα που με επιμελεια προσπαθουσε να αποφυγει αρχισε ποια να τα δεχεται με μεγαλη καβλα και ευκολια...οι αντισθασεις φενεται να ειχαν καφθει......οπως το λιονταρι μπειγει τα νυχια του στον λαιμο της αντιλοπης και μετα απο λιγο αρχιζει να την ακινιτοποιοι...ετσι αρχισα και εγω να αισθανομαι και εγω στο τελος αυτης της συνευρεσεις...το τελος δεν ηρθε ετσι απλα σε αυτη την φαση αρχιζε να μου ζηταει να τελειωνω εκει αρχισε ενας διαλογος λιγο ποιο καυτος με πολλα προστυχολογα και αισχολογα απο την βικτωρια ηθελα να κανω λιγο ποιο πιπερατη την συναντηση αυτη την φορα για δικη μου ευχαριστηση και νομιζω το πετυχα...μεταα μου γυρναει την κολαρα της το πιπινακι οπου και ισχορισα και για αρκετη ωρα και τρυμπανιαζα και η βικτωρια να μου χαιδευει τα αρχιδια δεν αντεξα και πολυ και της φουλαρα την κολαρα με σπερμα...ωσπου και αυτη με κραυγουλες και με διαφορα προστυχολογα εδειχνε την ευχαριστηση της.//.στο τελος φυλακια ματσ μουτσ στο ΣΤΟΜΑ και δωσαμε ραντεβου με το καβλακι μου για την απομενη φορα.....με αφησε πληρος ικανοποιημενο για αλλη μια φορα το βικτωρια καλος πιπινος μαγκες θα λιωσεται πολυ καλα μαζι της επισεις κανει και 69...θα σου ξαναρθω συντομα βικτωρια μια ΣΤΑΝΤΑΡ καταθεση λοιπον η βικτωρια...
  παρα παρα πολυ καλη η βικτωρια παιδια αξιζει τα 30 και με το παραπανω το πιπινακι μου!!!!ορμηξτε.....

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καταθεση χθες το βραδυ στην σερβιδα βικτωρια την ομορφουλα 22 χρονων πιπινα στην βυρωνος 19 εκει βρισκεται καθε βραδυ!!!!η περιγραφη που μου εδωσε ο χρηστη σφριντζομ ηταν πραγματηη ακριβεστατη...καστανα μαλλια πιασμενα κοτσο.γυρω στο 1.70 πανεμορφα ματια λεπτο γαματο σωμα μικρο κολαρακι και αρκετα μεγαλο στηθος.μαυρες καλτσοδετες και ετσι δεν ειχα καμια αμφιβολια για το γεγονος οτι μηλαμε για την ιδια κοπελα αλλα και η ιδια στο δωματιο μου επιβεβαιωσε οτι ειναι απο την σερβια...στην αρχη προσπαθησε να ξεκινισει με πιπα αλλα ειναι σχεδον παγια αρχη μου να ξεκινω με προκαταρκτικα φιλια χαδια και τρυψιμο των κορμιων μας με την κοπελα να βρισκεται σε επαφη με το κορμι μου πανω κατω και πλαγιως συνταγη παλια και δοκιμασμενη απο τα πρωτα μου βηματα στο μπουρδελακι της οδου βυρωνος...αν και καπως επιφυλακτικη το δεχτηκε και μετα απο λιγα λεπτα στοματικο με προφυλακτικο αργα οπως της υπεδειξα και εδω παρα πολυ καλο το μωρο...στην συνεχεια και μετα απο καιρο της ζητησα κατι που δεν συνιθιζω να ερθει απο πανω μου αλλα βλεποντας το πισω μερος του κορμιου της πλατη και κολαρακι καθως η θεα του κορμιου της με προδιεθετε...σε αυτη την σταση συννυδιτοποιησα οτι εχουμε να κανουμε περισσοτερρο με ενα εφηβηκο κορμι ποιο νεανικο στην συνεχεια πισσοκολητο και μπρουμητα η κοπελα ομολογω οτι αρχιζε να ζεσταινει παρα πολυ το πραγμα κατοπιν και αφου και εκει κρατησαμε αρκετα ιεραποστολικα προκειμενου να δω το εργο ολοκληρωμενο!!!!!εδω την εφερα να ειναι σφικτα αγκαλιασμενα τα κορμια μας και για πρωτη φορα τα φιλια στο λαιμο και στο στωμα που με επιμελεια προσπαθουσε να αποφυγει αρχισε ποια να τα δεχεται με μεγαλη καβλα και ευκολια...οι αντισθασεις φενεται να ειχαν καφθει......οπως το λιονταρι μπειγει τα νυχια του στον λαιμο της αντιλοπης και μετα απο λιγο αρχιζει να την ακινιτοποιοι...ετσι αρχισα και εγω να αισθανομαι και εγω στο τελος αυτης της συνευρεσεις...το τελος δεν ηρθε ετσι απλα σε αυτη την φαση αρχιζε να μου ζηταει να τελειωνω εκει αρχισε ενας διαλογος λιγο ποιο καυτος με πολλα προστυχολογα και αισχολογα απο την βικτωρια ηθελα να κανω λιγο ποιο πιπερατη την συναντηση αυτη την φορα για δικη μου ευχαριστηση και νομιζω το πετυχα...μεταα μου γυρναει την κολαρα της το πιπινακι οπου και ισχορισα και για αρκετη ωρα και τρυμπανιαζα και η βικτωρια να μου χαιδευει τα αρχιδια δεν αντεξα και πολυ και της φουλαρα την κολαρα με σπερμα...ωσπου και αυτη με κραυγουλες και με διαφορα προστυχολογα εδειχνε την ευχαριστηση της.//.στο τελος φυλακια ματσ μουτσ στο ΣΤΟΜΑ και δωσαμε ραντεβου με το καβλακι μου για την απομενη φορα.....με αφησε πληρος ικανοποιημενο για αλλη μια φορα το βικτωρια καλος πιπινος μαγκες θα λιωσεται πολυ καλα μαζι της επισεις κανει και 69...θα σου ξαναρθω συντομα βικτωρια μια ΣΤΑΝΤΑΡ καταθεση λοιπον η βικτωρια...
    ...

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
επισκεψη τη νυχτα με καταθεση στην βικτωρια την σερβα στο βυρωνοσ 19.οτι και να πω θα εινε λιγω,πολυ καλη η πιπινα ολεσ οι στασεισ πολυ καλη τα 30 ευρω επενδυθηκαν σε γερεσ βασεισ.

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
επισκεψη τη νυχτα με καταθεση στην βικτωρια την σερβα στο βυρωνοσ 19.οτι και να πω θα εινε λιγω,πολυ καλη η πιπινα ολεσ οι στασεισ πολυ καλη τα 30 ευρω επενδυθηκαν σε γερεσ βασεισ.
  η νο1 μεχρο σστιγμης σε ολη την λαρισα...βικτωρια βυρωνος 19

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
ρε bill ntinas εχεις γεμισει ολη την σελιδα με το να κανεις παραθεση τον ευατο σου... :headbang: :headbang:
σταματα το σε παρακαλω... :huh:

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ρε bill ntinas εχεις γεμισει ολη την σελιδα με το να κανεις παραθεση τον ευατο σου... :headbang: :headbang:
σταματα το σε παρακαλω... :huh:
  σορι κιολας αλλα μου βγαζει σε κατι παρενθεσεις την λεξη κουτε και κατι νουμερα και μαλακιεες.

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα παιδες μπουρδελοτσαρκα σημερα το πρωη κατα της 12.00 στην πολη οπου δουλευανε.η αννα η βυζαρου η κριτικια οπου και κατεθεσα η μαρια η ρωσιδα στην βυρωνος 20 στο δυοροφο η ξενια η ουκρανεζα με τεραστια μα τεραστια βυζομπαλα και στο βυρωνος 14 η ατζελα η ξανθια μιλγ τσεχα...τα σπιτακια ανεβαινοντας για φρουριο ηταν και τα δυοο κλειστα.

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
επισκεψη εντελως αποτυχημενη ομως :headbang: :headbang: :headbang: σημερα το πρωη στην αννα την κριτικια στην βυρωνος 18.η επισκεψη εγινε γυρω στις 12.00.η αννα ειναι μια 40αρα σχετικα καλοστεκουμενη για την ηλικια της.εχει λιγα κιλακια ισως με πολυ μεγααλο και ομορφο βυζι.ειπα ναα την δοκιμασω.δινω το 30αρκι στην αννα μιας και τσατσα δεν υπηρχε και με υποδεχτηκε η ιδια η αννα και μπαινω στο δωματιο το οποιο ηταν σχετικα καθαρο. :jerking:...μετα απο κανα 5αλεπτο ερχεται και η αννα.κουβεντουλα στην αρχη τι κανεις απο που εισαι και τις λοιπες μαλακιες.γδυνεται και φοραει το σκουφι απευθειας χωρις καθολου προκαταρκτικα και ξεκιναει αεροπιπιπα ΧΑΛΙ ΜΑΥΡΟΟο με φουλ δοντι...με τα πολλα καταφερε να μου σηκκωθει καλα και μου λεει ΄΄ελα΄΄...και ξαπλωνει ανασκελα λες και περιμενε λεωφορει...ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Η ΤΥΠΙΣΣΑ!!!σαλταρα λιγακι και σκεφτομουν που ειναι οι υπολοιπες στασεις που γραφουν αλλοι τρεις συναγωνιστες στις κριτικες τους. :headbang:...που ειχε πει και η υπηρεσια και το ΄΄πολυ καλη στο δωματιο΄΄/...λεω δεν γ.......,.ται και συνεχισα μεχρι να χυσω για να μη  παει χαλαλι το 30αευρο.μολις τελειωσα σηκωθηκε αμεσως ντυθηκε και εξαφανιστηκε με ενα  ξερω γειααα.θα εβαζα τερμα χαμηλο βαθμο στην κοπελα ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ δεν προκειται να ξαναπαω...πριν κανα μηνα την ειχα ξαναδοκιμασει τη τυπισσα αλλα δεν ητααν τοσο μα τοσο χαλια ....λοιπον μεγαλη παγιδα και φολα η βρωμιαρα...μακρια και αλαργα!!!!!!!!

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
τι να πω εγω οσεσ φωρεσ πηγα στην αννα την κριτικια :tits: περασα καλα.μπορει να μην σε γουσταρε τυπε :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:.

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ααα επισεις εμαθα πως στο σπιτακι που δουλευε η σερβιδα βικτωρια βυρωνος 19 αναμενεται καινουργια κοπελα.η βικτωρια μαλλον την εκανε για την πατριδα της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom