επισκεψη χθες το βραδυ στη βικτωρια την σερβιδα στην βυρωνοσ 19 ....την βικτωρια την ειχα παρει πριν λιγο καιρο αλλα ειχα χυσει γρηγορα ειναι μελαχροινη με μακρια μαυρα μαλλια αδυνατη με πολυ ωραιο σωμα και αρκετα μεγαλο στηθος.ωραιο πρωσοπο και ενα τατουαζ στα πλευρα.το δωματιο ηταν καθαρο με ενα μεγαλο καθραφτη και με μια τηλεοραση που επαιζε τσοντα.η βικτωρια ηρθε στο δωματιο μετα απο κανα 10λεπτο γδυθηκε και αρχισε τα προκαταρκτικα που ηταν καποια φιλακια στο στηθος και στο πρωσοπο μου.μου φορεσε καποτα και αρχισε μια πιπα αψογη.η πιπα της ηταν παρα πολυ καλη χωρις χερακια οπου με εκανε τουρμπο.
υστερα ξεκινησαμε το sex με πρωτη σταση ιεραποστολικη.το μουνακι της ειχε ΤΕΛΕΙΑ αισθηση και παραλιγο να χυσω προωρα και σταματησα για να την βαλω στα τεσσερα.εκει την σφυροκοπησα για λιγη ωρα και η καποτα γεμισε με τα χυσια μου.σε ολη την διαρκεια του sex η βικτωρια εβγαζε αισθησιακα βογγητα πραγμα πολυ καβλωτικο.στο τελος με χαιρετησε και εφυγε απο το δωματιο και μου εδωσε ενα φιλι στο στομα.
η κοπελα ειναι παρα πολυ καλη και εκανα πολυ σωστα που την ξαναδοκιμασα!την συστηνω και σε εσας....