Νέα

Λάρισα - μπουρδέλα/κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα con1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 265K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
δεν ξερω φιλε μου,,εινε σχετικα μετριου αναστηματωσ με ξανθα μαλλακια κ βαμενα τα ματακια τησ εντωνα θα ελεγα κ εχει ενα γλυκο χαμωγελω.μου ειπε οτι εχει ελλαδα 3 χρωνιακ δουλεψε αθηνα κ βολο.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν ξερω φιλε μου,,εινε σχετικα μετριου αναστηματωσ με ξανθα μαλλακια κ βαμενα τα ματακια τησ εντωνα θα ελεγα κ εχει ενα γλυκο χαμωγελω.μου ειπε οτι εχει ελλαδα 3 χρωνιακ δουλεψε αθηνα κ βολο.
μπα...αλλη πρεπει να ναι....αυτη που λεω ειναι μελαχρινη και με σιλικονες βυζια...

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
.
παντωσ στη βυρωνωσ 11 πολυ καλεσ και οι 2 περιπτωσεισ παιδια
πρωι καρλα απο ισπανια
βραδυ βικτωρια απο σερβια φωτια κ τα δυο πιπινακια.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
respect στον piatsovio...κραταει τοσο καιρο ζωντανο το θρεντ με τις ανταποκρισεις του. :rockon: :rockon:
Προταση στον admin να του δωσει ολα τα αστερια...Δικαια του αξιζει ο τιτλος του πορνορεπορτερ Λαρισας... :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
respect στον piatsovio...κραταει τοσο καιρο ζωντανο το θρεντ με τις ανταποκρισεις του. :rockon: :rockon:
Προταση στον admin να του δωσει ολα τα αστερια...Δικαια του αξιζει ο τιτλος του πορνορεπορτερ Λαρισας... :rockon:
συμφωνω...... :rockon: ειν ωραιος......

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
ευχαριστω παιδια για τα καλα  σασ   λωγια,ολοι μια παρεα ειμαστε εδω κ εγω προσωπικα θα συνεχισω ετσι γιατι αυτο το σαιτ το αγαπω παρρα πολυ.ωστε για τα αστερια που λετε ασ το κρινει ο αντισθενησ κ τα αλλα κορυφαια στελεχη του σαιτ αν το αξιζω η οχι.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
ευχαριστω παιδια για τα καλα  σασ   λωγια,ολοι μια παρεα ειμαστε εδω κ εγω προσωπικα θα συνεχισω ετσι γιατι αυτο το σαιτ το αγαπω παρρα πολυ.ωστε για τα αστερια που λετε ασ το κρινει ο αντισθενησ κ τα αλλα κορυφαια στελεχη του σαιτ αν το αξιζω η οχι.

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
επισκεψη χθες το βραδυ στη βικτωρια την σερβιδα στην βυρωνοσ 19 ....την βικτωρια την ειχα παρει πριν λιγο καιρο αλλα ειχα χυσει γρηγορα ειναι μελαχροινη με μακρια μαυρα μαλλια αδυνατη με πολυ ωραιο σωμα και αρκετα μεγαλο στηθος.ωραιο πρωσοπο και ενα τατουαζ στα πλευρα.το δωματιο ηταν καθαρο με ενα μεγαλο καθραφτη και με μια τηλεοραση που επαιζε τσοντα.η βικτωρια ηρθε στο δωματιο μετα απο κανα 10λεπτο γδυθηκε και αρχισε τα προκαταρκτικα που ηταν καποια φιλακια στο στηθος και στο πρωσοπο μου.μου φορεσε καποτα και αρχισε  μια πιπα αψογη.η πιπα της ηταν παρα πολυ καλη χωρις χερακια οπου με εκανε τουρμπο. :pipa3: :pipa2:υστερα ξεκινησαμε το sex με πρωτη σταση ιεραποστολικη.το μουνακι της ειχε ΤΕΛΕΙΑ αισθηση και παραλιγο να χυσω προωρα και σταματησα για να την βαλω στα τεσσερα.εκει την σφυροκοπησα για λιγη ωρα και η καποτα γεμισε με τα χυσια μου.σε ολη την διαρκεια του  sex η βικτωρια εβγαζε αισθησιακα βογγητα πραγμα πολυ καβλωτικο.στο τελος με χαιρετησε και εφυγε απο το δωματιο και μου εδωσε ενα φιλι στο στομα. :humpleg:η κοπελα ειναι παρα πολυ καλη και εκανα πολυ σωστα που την ξαναδοκιμασα!την συστηνω και σε εσας....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
επισκεψη χθες το βραδυ στη βικτωρια την σερβιδα στην βυρωνοσ 19 ....την βικτωρια την ειχα παρει πριν λιγο καιρο αλλα ειχα χυσει γρηγορα ειναι μελαχροινη με μακρια μαυρα μαλλια αδυνατη με πολυ ωραιο σωμα και αρκετα μεγαλο στηθος.ωραιο πρωσοπο και ενα τατουαζ στα πλευρα.το δωματιο ηταν καθαρο με ενα μεγαλο καθραφτη και με μια τηλεοραση που επαιζε τσοντα.η βικτωρια ηρθε στο δωματιο μετα απο κανα 10λεπτο γδυθηκε και αρχισε τα προκαταρκτικα που ηταν καποια φιλακια στο στηθος και στο πρωσοπο μου.μου φορεσε καποτα και αρχισε  μια πιπα αψογη.η πιπα της ηταν παρα πολυ καλη χωρις χερακια οπου με εκανε τουρμπο. :pipa3: :pipa2:υστερα ξεκινησαμε το sex με πρωτη σταση ιεραποστολικη.το μουνακι της ειχε ΤΕΛΕΙΑ αισθηση και παραλιγο να χυσω προωρα και σταματησα για να την βαλω στα τεσσερα.εκει την σφυροκοπησα για λιγη ωρα και η καποτα γεμισε με τα χυσια μου.σε ολη την διαρκεια του  sex η βικτωρια εβγαζε αισθησιακα βογγητα πραγμα πολυ καβλωτικο.στο τελος με χαιρετησε και εφυγε απο το δωματιο και μου εδωσε ενα φιλι στο στομα. :humpleg:η κοπελα ειναι παρα πολυ καλη και εκανα πολυ σωστα που την ξαναδοκιμασα!την συστηνω και σε εσας....
ωραιος! :rockon:
καλως ηρθες στο φορουμ! :cheesy:

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
επισκεψη και καταθεση χθες τα μεσανυχτα στην βυρωνοσ 14.βλεπω ενα ξανθο γυρω στα 25 αδυνατο με πολυ ωραιο στητο στηθος η ευγενικη υπηρεσια μου λεει πως προσφερει ελευθερο στοματικο και 69.αν και διστασα λογω παλαιοτερων απογοητευσεων με πιτσιρικες αλλα τελικα εδωσα το 30αρι και μπηκα μεσα.υστερα απο 5 λεπτα μπαινει και η κοπελα μου συστηνεται αντελα και μου λεει πως ειναι τσεχα.προσχαρη χαμογελαστη καθαρη υστερα απο τις απαραιτητες συστασεις και λιγη κουβεντουλα ,,και αρχιζει το παρτυ.στην ερωτηση με η χωρις απαντω χωρις και αφου το σκουπιζει με μωρομεντηλο προχωραει στο ψητο.αργη βασανιστικη ρουφηχτη ηδονικη πιπα μετα απο πεντε λεπτα την σταματησα γιατι κυνδυνευα με προωρο τελειωμα. :pipa2: :2on1: πραξη σε ιεραποστολικο εντυπωσιαστικα με το ζεστο σφικτο της κολπο και προχωρησα με αργες κινησεις για το μαξιμουμ της απολαυσης.μετα απο κανα πενταλεπτο τελειωσα λιγη κουβεντουλα ντυθηκα και αποχωρησα ευτυχισμενος.
Υ.Γ.δεν ζητησα 69 συνδιασμενο με ελευθερο λογο κινδυνου να τελειωσω σε 20''. :grin: η σχεση τιμης αποδοσης αξιζει μπορω ν α πω το 10αρι στην κριτικη αλλα λογω πρωτης κριτικης δεν εχω την δυνατοτητα ανωτερης βαθμολοογιας. :headbang:αξιοτιμοι συναγωνιστες την θεωρω πολυ καλη περιπτωση και λογο πιπας και αισθησης  κολπου αλλα κυριως οτι σεβεται το αντιτιμο του μπουρδελιαρη και δεν συμπεριφερεται σαν να εισαι ο τελευταιος τροχος της αμαξης.αγωνιστικοι χαιρετισμοι σε ολους τους συναγωνιστες και καλο μπουρδελινκ... :pipa3:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
αποτυχημενη καταθεση τη νυχτα στην υφαιστου 25 τωνια η κοπελα ξανθια απο βουλγαρια,μια νεκρη στο δωματιο που αγγαρευε παει χαμενω εντελωσ το 30αρακι.διπλα στο 23 το αλλο κωμωδινω η λαουρα μακρυα συναγωνιστεσ ,,υφαιστου 23 και 25 διπλα διπλα εχουν φωβερα κωμωδινα προσωχη μην την πατησεται.μαυρω κ στα 2 κωμωδινα ενω η ευα η ρωσιδα εφυγε για ρωσια,τωρα ωσ ποτε θα δουμε στην πορεια.

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα kostrik.καλα εκανες και εβαλες την βικτωρια ως στοχαστρο γιατι ειναι μια πολυ τιμια καταθεση.η γκομενα τα τιμαει τα χρηματα της.η βικτωρια βρισκεται καθε βραδυ στην βυρωνος.η βαρδια της ξεκινα απο τις 6.00 το απογευμα εως τις 4.00 τα ξημερωματα.το σπιτακι στο οποιο βρισκεται στον καταλογο του σαιτ ειναι καταχωρημενο ως βυρωνος 19 αλλα στην πραγματικοτητα ειναι βυρωνοσ 11 ειναι το σπιτακι ανεβαινοντας για φρουριο το δεξι.δεν ξερω πως μπορουμε να το αλλαξουμε απο το σαιτ...αυτα.καλη προπονηση με την βικτωρια.

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
επισκεψη χθες το πρωη στην σονια την καβλωροσιδα  στην βυρωνος 19.η ευγενικη τσατσα μου συστηνε την σονια μια ξανθια πιπινα.αποφασιζω να τιμισωω αυτο το υπεροχω μωρακι.μετριου αναστημετος με τεραστια βυζομπαλα και θεσπεσια κωλαρα.στο σαλονι δεν επαιζε ο αρκουδιαρης ευτυχως στο δωματιο ναι. ;).δηνω το 30ευρο και μπουκαρω στο αρκετα καθαρο δωματιακη για επιπεδο <<βυρωνος>>...μικρη αναμονη και σκαει και το καβλακι.με ρωταει πως θελω το τρομπονι με η χωρις και της λεω χωρις.μου λεει ειναι καθαρο?και εγω στα ψεματα λεω ναι. :grin: :grin: :grin:...η αληθεια ειναι οτι ηταν μες την μπιχλα μια και μολις ειχα φυγει απο 24ωρη βαρδια στην F-462.αμεσως καταλαβε το παραμυθι μου  και με πηγε στην βρυση να μου τον πλυνει.μετα με ξαπλωσε μου ετριψε της ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕς ΒΥΖΑΡΕς της στο σωμα στο στηθος και στον πουτσο μου και ακολουθησε ενα ισπανικο μικρης διαρκειας.μετα αρχισε να γλυφει μια μια της μπαλες μου.πολυ καβλα ρε μαγκες και ξαφνικα τον βαζει στο στομα της και ξεκιναει μια αργη βαθια και υγρη πιπα.τα ειδα ολα παιδια σας λεω με δυσκολια κρατηθηκα στα 3 λεπτα να μην χυσω και της ειπα να γλυχω και της βυζαρες της 4αρες με 5αρες συνηστατε για βυζολαγνους πολυ φοβερω βυζι κατι που δεχτηκε και αρχισα να γλυφω με μανια τα βυζια της και να τα χωνω μεσα στο στομα μου ολα και αυτη απο καβλα να φωναζει να ουρλιαζει φοβερη ατμοσφαιρα μαγκες.αποφασισα να την παρω πισσοκολητο για τελειωμα μιας και τετοια μουναρα ειναι αμαρτια να μην την γαμησεις.δεν αντεξα πανω απο δυο λεπτα και εχυσα ποταμι μαγκες.καταπληκτικη εμπειρια με ενα μονο μειον και την μαλακια εκ μερους μου να παω να γαμησω μες την βρωμα.οταν εβγαινα απο το δωματιο καταλαβα οτι η ποδαριλα μου ειχε ποτισει ολον τον τοπο.πολυ καλη και τιμια επιλογη η σονια και με θεικα βυζομπαλα. :tits2: :tits2:  :tits:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
καλη εβδομαδα σε ολουσ.επισησ 2 τοπ επιλογεσ πολυ καλεσ εινε αυτο τον καιρω στη βυρωνωσ 20.
πρωινη μαρια η ρωσιδα μελαχροινη ψιλη με ωραια βυζια νταρντανωμουναρωσ θα ελεγα.
βραδυνη η μαρια η σλοβακα επισησ μελαχροινω πολυ καλο μωρακι,,,κ οι 2 αυτεσ εινε πολυ καλεσ.

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καλη εβδομαδα σε ολουσ.επισησ 2 τοπ επιλογεσ πολυ καλεσ εινε αυτο τον καιρω στη βυρωνωσ 20.
πρωινη μαρια η ρωσιδα μελαχροινη ψιλη με ωραια βυζια νταρντανωμουναρωσ θα ελεγα.
βραδυνη η μαρια η σλοβακα επισησ μελαχροινω πολυ καλο μωρακι,,,κ οι 2 αυτεσ εινε πολυ καλεσ.
:knockinb: :knockinb: :fuck1:

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
αλανια γεια σας βραδυνη μπουρδελοτσαρκα στην βυρωνος και ηφαιστου και τα μουνακια ηταν τα εξης.στην ηφαιστου στο σπιτακι πανω απο το λασ βεγκας η νταρντανομουνα αντελα απο ιταλια στο μεσαιο λαουρα απο ρουμανια κομοδιναρα και ο κυκλος εκλεινε στην ηφαιστου 25 με την κομοδιναρα τωνια την ξανθουλα βουλγαρα.παμε βυρωνος τωρα στο γωνιακο επεσε καταθεση λινα η κοπελα ελληνιδα απο θεσσαλονικη στο βυρωνοσ 20 μαρια απο σβοβακια στο δυοροφο η ρουμανα μαριαννα και στο βυρωνος 14 η αντζελα η ξανθια ομορφουλα τσεχα που δοκιμασα της προαλλες.τωρα ανεβαινοντας για φρουριο στο δεξι 19 η τουρμπινα μουναρα βικτωρια σερβιδα αξιζει και με το παραπανω μαγκες ενω το αριστερο βυρωνοσ 8 ητανε κλειστοο...παμε στην καταθεση τωρα στην λινα την θεσσαλονικια στην βυρωνος 18β.αφου παραπλανηθηκα στους γυρω οικους κατεληξα εδω.η λινα απο την θεσσαλονικη ειναι μια 40αρα μιλφ απο της ποιο ομορφες παρουσιες της περιοχης.ξανθια ομορφο πρωσοπακι κορμαρα πολυ πανω απο την γενικοτερη μετριοτητα της περιοχης.δινω το 30αρι και μπαινω air-condision sto full+ δωματιο αρκετα καθαρο...μπαινει σε ενα 3λεπτο η κοπελα αψογα προκαταρκτικα υπεροχα θα ελεγα ερωτικη οσο αναφορα την διαθεση και την συμμετοχη της.και πραγμΑατικα τελεια στην συμπαιριφορα αφου καθε φορα που ηθελα να κατεβασω στροφες προκειμενου να μην τελειωσω γρηγορα και της το ελεγα.αμεσως με ακουγε με χαλαρωνε και μου εδινε την δυνατοτητα να συγκεντρωθω και να συνεχισω το ανελεητο σφυροκοπημε στην πεντακαθαρη μουνα της.τρεις στασεις ιεραποστολικο απο πανω αυτη και πισσοκολλητο χωρις καμια αντιρηση και φυσικα χωρις καμια πιεση χρονου.ειλικρινα δεν ξερω τι αλλο θα μπορουσε να ζητησει κανεις.παρολο που πριν την βολτα ειχα διαθεση για δυο τουλαχιστον καταθεσεις αμεσως μετα επεστρεψα σπιτι αφου ημουν σιγουρος οτι αποκλειεται να εβρισκα κατι καλυτερο αφενος αλλα και επειδει δεν ηθελα να χαλασω την ομορφη εικονα που ειχα σημερα στο μυαλο μου  μετα απο αυτη μας την συναντηση...λινα σε ευχαριστωωω...σας την συστηνω ανεπυφυλακτα για τους λατρεις των M.I.L.F.

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
περασα το πρωι απο βυρωνοσ.το μονο σπιτακι που  ητανε ανοιχτω ητανε το βυρωνωσ 19 ητανε οι μαρριανα απο ρουμανια αλλα πολυ κινεζωφατσα εχει παιδεσ δεν κατεθεσα ομωσ γιατι βιαζωμουνα,παντωσ την εκοψα για κοπελα πολυ χαμηλων τονων.οι μιλφωνα μαρια που δοκιμασα προχθεσ τη νυχτα εφυγε για λιγεσ μερεσ γιατι ειχε ενα προβλημα.
  αυτη η μιλφωνωμαρια απο κρητη που λες ξερεις ποτε θα επιστρεψει???μου αρεσουν τα μιλφ γι αυτο ρωταω

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καταθεση τη νυχτα στο σπιτακι δεξια ανεβαινωντασ για φρουριο.η κοπελα 45 περιπου μελαχροινη μαρια απο κρητη μου ειπε μεσα στω δωμα πολυ καλη χωρισ βιασυνεσ κ ευγενικη.αξιζε τα 30ε το μιλφωνει.εινε μελαμψη μετριου αναστηματωσ με ωραια ματια κ μαλλια μακκρια ισια μελαχροινα.
  ποτε θα επιστρεψει???????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom