Νέα

Λάρισα - μπουρδέλα/κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα con1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 265K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

zx9r

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
για σασ παιδια...........πηγα κ γω για τριτη φορα....εχετε δικιο...αψογα αλλα κ επικινδυνα....πηγα σε μια γλυκια ξανθουλα,καλη!!!!!!!!!!!!δινω τα 30 κ μπαινω......αντζελα το ονοματακι τισ........πεινα ομωσ ρε παιδια....στο διλεπτο μου λεει,γουσταρεισ χωρισ προφυλακτικο???????????αλλα 50 μου λεει εχεμυθα........κ  καραφλιασα.....τισ τα δινω κ γω ο μαλακασ κ την αλλη μερα το μετανιωσα γιατι σιγουρα το ξανακανε.....εχει κανενασ πληροφοριεσ??????????????

vlaxos212

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες ξαναπηγα Villa Erotika , και πηρα μεζε απο Νοελ. Η τυπισα ειναι ...αγριο μωρο και πρεπι να εισαι και λιγο "μαγκας" για να την δαμασεις! Δεν ξερω τι γνωμη εχετε εσεις αλλα εγω γουσταρα που μου εβγαζε αυτο το αγριο .... οχι σαν την αλλη φορα που πηγα στην Αθηνα να γαμησω και οπως μπηκα.. βγηκα (αλλα με 30 ευρω λιγοτερα). η Νοελ μου εβγαλε αυτο το αγριο παιχνιδι.... Καμια καινουργια αφιξη στην Τερψιθεα?

demis23

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες ξαναπηγα Villa Erotika , και πηρα μεζε απο Νοελ. Η τυπισα ειναι ...αγριο μωρο και πρεπι να εισαι και λιγο "μαγκας" για να την δαμασεις! Δεν ξερω τι γνωμη εχετε εσεις αλλα εγω γουσταρα που μου εβγαζε αυτο το αγριο .... οχι σαν την αλλη φορα που πηγα στην Αθηνα να γαμησω και οπως μπηκα.. βγηκα (αλλα με 30 ευρω λιγοτερα). η Νοελ μου εβγαλε αυτο το αγριο παιχνιδι.... Καμια καινουργια αφιξη στην Τερψιθεα?
Τι εννοείς με 30 ευρώ λιγότερα? Δηλαδή με τη Νοέλ τι πρόγραμμα πήρες? Δεν ισχύει πλέον το 30ευρο?

dock

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
για σασ παιδια...........πηγα κ γω για τριτη φορα....εχετε δικιο...αψογα αλλα κ επικινδυνα....πηγα σε μια γλυκια ξανθουλα,καλη!!!!!!!!!!!!δινω τα 30 κ μπαινω......αντζελα το ονοματακι τισ........πεινα ομωσ ρε παιδια....στο διλεπτο μου λεει,γουσταρεισ χωρισ προφυλακτικο???????????αλλα 50 μου λεει εχεμυθα........κ  καραφλιασα.....τισ τα δινω κ γω ο μαλακασ κ την αλλη μερα το μετανιωσα γιατι σιγουρα το ξανακανε.....εχει κανενασ πληροφοριεσ??????????????
Λυπάμαι που στο λέω φίλε μου αλλά πρέπει να πας σε γιατρό για εξετάσεις κλπ
Δεν ξέρεις τι μπορεί να έχεις κολλήσει. Εύχομαι όχι κάτι που δεν θεραπεύεται.

foxxx

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
16
καλησπερα παιδες θα αεβω λαρισα την αλλη εβδομαδα και θελω να μου προτεινετε καποιο καλο μπουρδελο ευχαριστω

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
διαβασε για το vila erotica φιλε,εχει και στο κεντρο της λαρισας αλλα δεν τα ξερω
στο vila η νοελ που πηγα μου αρεσε σαν εμφανιση αλλα πρεπει να παρεις προγραμμα με μεγαλυτερο χρονο για να το ευχαριστηθεις

demis23

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
στο vila η νοελ που πηγα μου αρεσε σαν εμφανιση αλλα πρεπει να παρεις προγραμμα με μεγαλυτερο χρονο για να το ευχαριστηθεις
Μήπως ξέρεις για τη Νοέλ τι προγράμματα παίζουν και πόσο κοστίζουν?

foxxx

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
16
παιδια καλησπερα εγω πηγα χθες βραδυ στην ηφαιστου ηταν το πρωτο καθως περναμε το ξενοδοχειο lido λοιπον ηταν μια μουναρα γερμανιδα σκετη καυλα, γυναικα 100% πληρωσα κατι παραπανω για να μεινω παραπανω ωρα και το ευχαριστηθηκα!!

demis23

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Υπάρχει κανένα νέο από villa erotica?

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα,εχουμε 2 καλεσ περιπτοσεισ στην ηφαιστου.στο ενα σπιτακι διπλα στο λασ βεγκασ ελενη 25 χρ,ουγγαρεζα καλη στο δοματιο.  στο τελευταιο  μια γερμανιδα γυρο στα 40 πολυ λισαρα παιζει 69 κτλ.                                                         

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
30 ευρο η τιμεσ στα σπιτακια τησ λαρισασ.

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα,εχουμε 2 καλεσ περιπτοσεισ στην ηφαιστου.στο ενα σπιτακι διπλα στο λασ βεγκασ ελενη 25 χρ,ουγγαρεζα καλη στο δοματιο.  στο τελευταιο  μια γερμανιδα γυρο στα 40 πολυ λισαρα παιζει 69 κτλ.  30 ευρο τιμεσ.                                                       

fun1970

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Μήπως ξέρεις για τη Νοέλ τι προγράμματα παίζουν και πόσο κοστίζουν?
δεν συμφερει.
το προγραμμα κοστιζει 75€ και ειναι για 15 ως 20 λεπτα.
προσφερει μασαζ και ιδιετερη περιποιηση καθως και ανεση χρονου οπως διαφιμηζει η τσατσα.
ρωτησα αν δινει και κολαρακι και δεν απαντησε. Παντος πιστευω πως κατι μπορει να γινει.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.081
Πόντοι
22.785
giorgos58 αν εισαι μεσα απαντησε στην εδω απορια.............
μπαγασακο τα λημερια σου ειναι αυτα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τι θελεισνα μαθεισ για λαρισα φιλε μου.γιαυτο ημαστε εδο.

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
βυρονωσ 19,εμφανιστηκε μαυροσ πανθηρασ βερα απο τζαμαικα 30 χρ.περασα στο δοματιο μιασ και ειμαι λατρησ τησ σοκολατασ,η κοπελα εχει καλη συμετοχη,αξιζε τα 30 γιουρο.

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
δεν ξερο φιλε μου παντοσ προ 2μηνου ειχα περασι μεσημερι ηταν καποια αντριαννα βελγιδα ολα τα λευτα τορα δεν ξερο αν ειναι ακομη.

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
βυρονοσ στην λαρισα ατζυ απο τσεχια καλα ξανθο μορω με οραια συμετοχη,30ευρο.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
φιλε rolaho εχεις κανει περειοδια ολη τη βορειο Ελλαδα?επειδη δεν εχω χρονο να διαβασω ολες τις σελιδες,πειτε μου με δυο λογια τι παιζει κ ποσα σπιτακια εχει η λαρισα ρε παιδια.καλα ειναι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom