Λοιπόν συναγωνιστές πριν λίγες μέρες επισκέφτηκα την Λάρισα λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων. Άφιξη στη Λάρισα κάτα τις 10:30 το βράδυ και πήγα κατευθείαν στα σπιτάκια στην Τερψιθέα , πριν πάω στο ξενοδοχείο που είχα κλείσει για διανυκτέρευση στο κέντρο της πόλης.
Τα σπίτια είναι 3 και βρίσκοντε στον δρόμο που πάει από Λάρισα για τα Τρίκαλα , έξω από την Τερψιθέα. Για να ακριβολογώ και για να βοηθήσω διάφορους συναθλητές , τα σπίτια βρίσκονται απέναντι από την αντιπροσωπία με τα Mitsubishi - Volvo - Honda. Metalaxis λέγεται νομίζω. Mε το που θα φτάσεται εκεί κατευθυνόμενοι προς Τρίκαλα , θα στρίψετε αριστερά και θα πάρετε το δρόμο για τα σπίτια γύρω στα 100-150 μέτρα μετά τον κεντρικό δρόμο. Ονομάζοντε "Vila Erotica". Θα τα βρείτε πολύ εύκολα.
Στο προκείμενο τώρα. Από τα τρία σπίτια δουλεύουν τα δύο. Σαν εγκατάσταση είναι ωραία και προσεγμένα. Αφου μπήκα και στα δύο για να δω τις κοπέλες , αποφάσισα να πάω με μια Γερμανίδα την Νίκη. Σαν γκόμενα ήταν πολύ ωραία. Με ωραίο κορμί , ψηλοκάπουλο κώλο με τατουαζ στην μέση και σιλικονάτο βυζί 3άρι. Μέτραγε το μωρό και γουσταρα πολύ να το γαμήσω. Όλα μέχρι εκεί καλά.
Με το που ξεκινάμε , αρχίζει πίπα με προφυλακτικό. Την ρωτάω , μπάλες γλύφεις μωρό μου; Όχι μου λεει. Αρχίζω να την χαϊδεύω στα βυζιά της και με το που πάω να πιάσω κωλαράκι , Όχι εκεί μου λέει. Αρχίζω να τα πέρνω στο κράνος , αλλά δεν μιλάω γιατί ο "Περικλης" ήθελε κοκό. Πριν προλάβω να καταλάβωτην πίπα , που δεν ήταν και τίποτα το ιδιαίτερο , σταματάει η τύπισα και μου λέει , "πως γουστάρεις να με γαμήσεις"; Τέλος πάντων την βάζω να μου καβαλήσει το εργαλείο και εκεί που άρχιζα να φτιάχνομαι , τις λέω γύρνα από την άλλη για να βλέπω τον κώλο σου. Όχι μου λέει πάλι και αρχίζω να τα παίρνω άγρια. Την βάζω στα τέσσερα και την αρχίζω σε ένα ανελέητο σφυροκόπημα όπου έβγαλα το άχτι μου με την καριόλα , και στο τέλος την γύρισα σε ιεραποστολικό όπου συνέχισα το σφυροκόπημα μέχρι που έχυσα.
Εν ολίγις μου τα ψιλοέσπασε τα παπάρια , αλλά τουλαχιστον στο τέλος έκανα το κέφι και ευχαρηστήθηκα γαμήσι. Πάντως η Νίκη σαν γκόμενα λέει και η καυλόφατσά της σε προϊδεάζει για γαμήσια. Τελειώσαμε , την χαιρέτησα και έφυγε από το δωμάτιο.
Γενικώς , η κατάσταση αυτή για την Λάρισα είναι πολύ καλή σε σχέση με το παρελθον και τα δύο κορίτσια ήταν πολύ όμορφα. Όταν ξαναπάω στην Λάρισα για δουλειές σίγουρα θα τα ξαναεπισκεφτώ τα σπίτάκια για μια κατάθεση.
Η τίμη είναι 30€ για την επίσκεψη. Αυτά και πιστεύω να διαφώτησηα τους φίλους που σκέπτονται να τραβήξουν κατα Λάρισα μεριά.