Νέα

Λάρισα - μπουρδέλα/κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα con1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 265K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
χτες πραγματικα εζησα μια υπεροχη εμπειρια καθως επισκεφτηκα το vila erotica,στη λαρισα,ειναι πραγματικα εντυπωσιακο να βλεπεις σε μια αληθεια μεγαλη επαρχιακη πολη ενα τοσο
υπεροχο χωρο στον οποιο υπαρχουν τρια σπιτακια,πηγα περιπου λιγο πριν τις 6 οπου ηταν ανοικτο
μονο ενα,η κοπελα λεγοταν νοελ,μια ξανθια 1,75 με καταπληκτικο σωμα,ολλανδεζα,σε στυλ εμοιαζε καπως με την μελανι γκριφιθ στο διχασμενο κορμι..η τιμη 30 ευρω,μπαινοντας μου ειπε
μονο 5 λεπτα η επισκεψη,και δυο στασεις,καλα της ειπα θα σου ξηγησω το ονειρο..περασαμε τα 5 λεπτα φυσικα και τρεις στασεις,ιεραποστολικο,στα πλαγια αυτη με μενα απο πανω,και τελος εκει που γκρινιαξε πισωκολλητο οπου και τελειωσα.Σαν μουνι ειναι πραγματικα φοβερο αλλα για να το ευχαριστηθεις πρεπει να βαλεις πιο βαθια το χερι στη τσεπη..οι υπηρεσιες που δινονται για 30 ευρω ,δεν το συζηταω ,ειδικα για ενα παιδι απο επαρχια ειναι λιγες,σιγουρα ομως ευχαριστηθηκα το γεγονος οτι ικανοποιησα μια φαντασιωση οταν ειδα πριν λιγες μερες αυτο το συγκροτημα πριν λιγες μερες

demis23

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Τραβατε στο vila erotica στην λαρισα σαs μιλαο γιατη πιγα και εγο και παντε στην νοελ σιντομα φοτο.και θα με θιμιθιτε
Η Υπεροχη ξανθια θα σαs πεταξη τα ματια εξο μην λιπαστε τα εξοδα και δοστε τα διπλα για να καθισετε παραπανο και αν γινετε και πελατηs ολο και καπιο BONUS θα εχη
Ακόμη περιμένουμε φοτο!

xmxm

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0
Δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο που καβάλησαν το καλάμι ή άλλο , χθες που πήγα η Νοέλ ήταν μία απογοήτευση (όλο έπαιρνα την Αντριάνα δεν την είχα ξαναπάρει) .

Η γκόμενα (Νοελ) ήταν η κλασική 'ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε' . Εποιανε τον πούτσο σαν να να πάει να πλύνει τζάμια η να κάνει καμιά αγγαρεία (του στυλ αντε να τελειωνουμε περασαν ηδη 2, λεπτά !)  , ζήτησε μια στάση και άλλα σπασαρχιδικα ... Καμία ευχαρίστηση . χαμένα χρήματα .
Δεν την συνιστώ . Είναι εντελώς ηλίθια ...

Πιστεύω οτί λόγω μονοπωλίου καβάλησαν το καλάμι . Θα πρέπει να καταλάβουν οτι 30 ευρώ δεν είναι και λίγα χρήματα .

Ηρθε χθες πρόσφατα μια Ισπανίδα . Απο φάτσα δε λεει και πολλά , σώμα καλό (νταρντανο κατασκευή) . Χαζομάρα που δεν πήρα αυτή .

Εάν κάποιος έχει νεότερα για την τελευταία ας γράψει .

demis23

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Τραβατε στο vila erotica στην λαρισα σαs μιλαο γιατη πιγα και εγο και παντε στην νοελ σιντομα φοτο.και θα με θιμιθιτε
Η Υπεροχη ξανθια θα σαs πεταξη τα ματια εξο μην λιπαστε τα εξοδα και δοστε τα διπλα για να καθισετε παραπανο και αν γινετε και πελατηs ολο και καπιο BONUS θα εχη
Ρε αρχηγέ δεν αφήνεις τις παπαριές και το νταβατζηλίκι και να κοιτάξεις πως να μένουν ευχαριστημένοι οι πελάτες? Άντε γιατί ήδη άρχισαν τα παράπονα και αν συνεχίσετε έτσι θα φάτε πολύ μαύρο...

Morpheus

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Paides gia tin Noel exo akousei k egw polla parapone....to nou sas

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Paides gia tin Noel exo akousei k egw polla parapone....to nou sas

Θα παρακαλέσω να χρησιμοποιούμε Ελληνικούς χαρακτήρες, όχι μόνιμα κεφαλαία, και όχι μόνιμα χρώματα, όπως αναγράφεται και στους www.bourdela.com/index.php?option=com_smf&Itemid=250&topic=2]κανόνες του forum[/url].

Υπάρχει η δυνατότητα επεξεργασίας (Τροποποίηση), για να επεξεργαστείς το μήνυμά σου. Η δυνατότητα τροποποίησης θα ισχύει για 30 λεπτά από τη δημιουργία της δημοσίευσής σου.

Αν δεν επεξεργαστείς στο μήνυμά σου στην επόμενη μισή ώρα, θα αναγκαστώ να το διαγράψω.

Ευχαριστώ

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
για την νοελ εχω κανει κριτικη για πρωτη φορα αρνητικη οσον αφορα τη συμμετοχη ,και βλεπω τωρα αρχιζεται και γραφεται,ρε παιδια εκει στη λαρισα αφου την βλεπατε γιατι δεν γραφετε,πουτανα που σου λεει πεντε λεπτα και δυο στασεις να την γραφετε στ αρχιδια σας

NEFELIM

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ ηπα ότι πέρασα καλά και προχθές όταν έσταξα μια 150 euro για μια ώρα και ήρθε σπίτι μου μόνον εάν ξέρεις τον "δικοτις" ήταν πολύ καλύτερο τώρα εάν κάποιος δυσαρεστήθηκε ας βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη.τώρα εάν θα φάνε μαύρο πρόβλημα τους.και εγώ δεν σύμφωνο με τα 5 λεπτά
για αυτό βρήκα την άκρη και την πήρα σπίτι μου.σας συμβουλεύω να κάνετε το ίδιο

Επισκέπτης
Αυτή η νοέλ που λέτε είναι μια που έχει τατουάζ με σκορπιούς??

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
εκατσα κ διαβασα ολο το forum κ εχω μια απορια...οποιος μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα...οταν ημουν φανταρο περυσι στη λαρισα ειχα επισκεφτει το las vegas κ αφου εκει δεν καταφερα να γαμησω μια ξανθια ρωσιδα ολγα milf αλλα φοβερο σωμα αποφασισα να καταθεσω στο μεσαιο σπιτι της υφαιστου.εκει βρισκοταν ενα ξανθο milf με βυζαρες λιγο μαγκιορα αλλα στο γαμησι πολυ εξηγημενη...επειδη καπου διαβασα οτι παιζει να ειναι trans ας με διαφωτισει καποιος γιατι αν τωρα στα γεραματα την πατησα ετσι γαμησετα!!οποιος γνωριζει ας μου πει please!! :headbang: :headbang: :headbang:

slash1984

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Για παιδες!Εχουμε τιποτα καινουργιο απο τερψιθεα?Καμια καινουργια αφιξη?

almas

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Αυτή η νοέλ που λέτε είναι μια που έχει τατουάζ με σκορπιούς??

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
χτες πραγματικα εζησα μια υπεροχη εμπειρια καθως επισκεφτηκα το vila erotica,στη λαρισα,ειναι πραγματικα εντυπωσιακο να βλεπεις σε μια αληθεια μεγαλη επαρχιακη πολη ενα τοσο
υπεροχο χωρο στον οποιο υπαρχουν τρια σπιτακια,πηγα περιπου λιγο πριν τις 6 οπου ηταν ανοικτο
μονο ενα,η κοπελα λεγοταν νοελ,μια ξανθια 1,75 με καταπληκτικο σωμα,ολλανδεζα,σε στυλ εμοιαζε καπως με την μελανι γκριφιθ στο διχασμενο κορμι..η τιμη 30 ευρω,μπαινοντας μου ειπε
μονο 5 λεπτα η επισκεψη,και δυο στασεις,καλα της ειπα θα σου ξηγησω το ονειρο..περασαμε τα 5 λεπτα φυσικα και τρεις στασεις,ιεραποστολικο,στα πλαγια αυτη με μενα απο πανω,και τελος εκει που γκρινιαξε πισωκολλητο οπου και τελειωσα.Σαν μουνι ειναι πραγματικα φοβερο αλλα για να το ευχαριστηθεις πρεπει να βαλεις πιο βαθια το χερι στη τσεπη..οι υπηρεσιες που δινονται για 30 ευρω ,δεν το συζηταω ,ειδικα για ενα παιδι απο επαρχια ειναι λιγες,σιγουρα ομως ευχαριστηθηκα το γεγονος οτι ικανοποιησα μια φαντασιωση οταν ειδα πριν λιγες μερες αυτο το συγκροτημα πριν λιγες μερες
δες τη περιγραφη,εχει tatoo νομιζω

Επισκέπτης
Λέμε για τους σκορπιούς συγκεκριμένα γιατί μας θυμίζει μια παλιά συμμαθητριά μας.  :2funny:

beren

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά..έχουμε κανένα νέο από Villa Erotica;
Καμιά άφιξη, καμιά εμπειρία;
Περιμένω εναγωνίως αδέρφια!

Ευχαριστώ!

demis23

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά τι γίνεται εκεί στη Λάρισα? Υπάρχει τίποτα καινούριο?

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
το villa erotica ειναι στο 5χλμ Λαρισας Τρικαλων φαινεται ευκολα ομως? Απεναντι απο αντιπροσωπεια ειναι δωστε συντεταγμενες καλυτερα.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
ακριβως απεναντι απο την αντιπροσωπεια της volvo

dock

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
εκατσα κ διαβασα ολο το forum κ εχω μια απορια...οποιος μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα...οταν ημουν φανταρο περυσι στη λαρισα ειχα επισκεφτει το las vegas κ αφου εκει δεν καταφερα να γαμησω μια ξανθια ρωσιδα ολγα milf αλλα φοβερο σωμα αποφασισα να καταθεσω στο μεσαιο σπιτι της υφαιστου.εκει βρισκοταν ενα ξανθο milf με βυζαρες λιγο μαγκιορα αλλα στο γαμησι πολυ εξηγημενη...επειδη καπου διαβασα οτι παιζει να ειναι trans ας με διαφωτισει καποιος γιατι αν τωρα στα γεραματα την πατησα ετσι γαμησετα!!οποιος γνωριζει ας μου πει please!! :headbang: :headbang: :headbang:

Ναι  φίλε μου.
Τραβέλι είναι εγχειρισμένο με σιλικονάτα βυζόμπαλα.
Αλλά στο γαμήσι καλύτερη και από γυναίκα.

Σε  βαάζει και της παίρνεις γλειφομούνι κιόλας,στο "μουνί"!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom