Νέα

Λάρισα - μπουρδέλα/κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα con1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 265K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
γεια σου φιλε μου καλεσ γιορτεσ. κοιταξε να δεισ πριν 1 χρονο τα σπιτακια τησ λαρισασ δεν βλεποταν,τορα τα πραγματα εχουν αλλαξει ηρθασ νεαρεσ αξιολογεσ κοπελεσ ειναι καλα πλεον.επισησ αν ψαξεισ και σε μικρα μπαρακια παιζει καλη φαση.χθεσ βραδυ ημουν σε ενα μπαρακι ειχε 5 κοπελεσ τα 2 μαυρακια προσεγγισα το αφεντικο ,μου εδονε οποια θελο με 60-70 γιουρο και μιλαμε για οραια μορακια μικρα βεβαια δεν μπορο να πο κατα αλλο γιατι αυτα πληροσε το σαιτ και ειχε κλισει,γενικη αποψη οραια τα σπιτακια αλλα αν ψαχτεισ και εξο ειναι καλητερι ακομα φαση.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
οκ,δεκτο για τα εκτος,τα σπιτακια που ειναι ομως?μη δωσεις μονο οδους,πες κ στο περιπου που ειναι.ενα στριπτιζαδικο λιγο πιο εξω που ειναι στο δρομο για τρικαλα τι λεει?

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
το στριπ προσ τρικαλα εχει μοντελα δεν γνοριζω αν παιζει κατι καλυτερο,ενα ξερο για να γινει κατι καλυτερο ποτα-καλυτερο=300-400 γιουρο.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
πολλα μου ακουγονται φιλε,βαλε κ ενα 40αρι σε βενζινες για μενα που ειμαι θεσ νικη κ εδεσε...........

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τα στριπ φιλε μου ειναι ξιρισμα τσεπησ--στα κουτουκια αν ψαξεισ βρισκεισ κατι καλο,τορα για τα σπιτακια θα σε βοηθησο βεβαια. βυρονοσ 20 ελενη μεγαλη ξεπετα μακρια.στο 19 ο μαυροσ πανθηρ βερα αν εισαι λατρησ τησ σοκολατασ θα λιοσεισ τελεια μαζι τησ.στο 18 ξανθο ομορφο μικρο δεν θυμαμαι ονομα ,δεν εγκενιασα.στο 8 ατζυ απο τσεχια γυρο στα 35 πολυ καλη. ειναι εκει ακομα2 σπιτια εχο καιρο να μπο δεν γνοριζω.τωρα πιο κατο στην ηφαιστου τοτο 1ο διπλα στο λασ βεγκασ ελενη ουγγαρεζα πολυ καλη στο μεσαιο βελγιδα ομορφη αλλα ξεπετα.στο 3ο γερμανιδα 40αρα ολα τα λεφτα η τιγρησ γλοσοφυλλα δαγκοματα 69 κ αλλα, τερψιθεα εχο καιρο να παο δεν ξερο τορα,ηταν πριν 2 μηνασ αντριαννα βελγιδα πολυ γκαυλα αυτα.

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Στα σπιτάκια στην Τερψιθέα μήπως ξέρεις τι παίζει?
φιλε περασα απο εκει πριν κανενα μηνα και ''κατεθεσα'' στην αντζελα μεσαιο σπιτι , ολα τα λεφτα . η κοπελα αστερι , χωρις να βιαζεται και πολυ προθυμη , θα την επισκευτω το συντομοτερο αν ειναι ακομη εκει

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
τα στριπ φιλε μου ειναι ξιρισμα τσεπησ--στα κουτουκια αν ψαξεισ βρισκεισ κατι καλο,τορα για τα σπιτακια θα σε βοηθησο βεβαια. βυρονοσ 20 ελενη μεγαλη ξεπετα μακρια.στο 19 ο μαυροσ πανθηρ βερα αν εισαι λατρησ τησ σοκολατασ θα λιοσεισ τελεια μαζι τησ.στο 18 ξανθο ομορφο μικρο δεν θυμαμαι ονομα ,δεν εγκενιασα.στο 8 ατζυ απο τσεχια γυρο στα 35 πολυ καλη. ειναι εκει ακομα2 σπιτια εχο καιρο να μπο δεν γνοριζω.τωρα πιο κατο στην ηφαιστου τοτο 1ο διπλα στο λασ βεγκασ ελενη ουγγαρεζα πολυ καλη στο μεσαιο βελγιδα ομορφη αλλα ξεπετα.στο 3ο γερμανιδα 40αρα ολα τα λεφτα η τιγρησ γλοσοφυλλα δαγκοματα 69 κ αλλα, τερψιθεα εχο καιρο να παο δεν ξερο τορα,ηταν πριν 2 μηνασ αντριαννα βελγιδα πολυ γκαυλα αυτα.
η βυρονος 8 που κοντα ειναι καποιο κεντρικο σημειο?

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
γεια σασ καλη χρονια .επισκεψη χθεσ βραδυ στο βιλα ερωτικα στην τερψιθεα 2 σπιτακια ανοιχτα .στο ενα ηταν η αλεξανδρα δεν με ενθουσιασε και δεν καταθεσα στο αλλο η θεα σε εμφανιση αλλα ξεπετα νοελ,εφυγα μεσ την πολη οπου κατεθεσα στον πανθηρα απο τζαμαικα.αλλη μια φορα τελεια η σοκολατα.

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
επισκεψη χθες μεσημερι στην τερψιθεα , υα δυο σπιτακια ανοιχτα , στο τριτο κατα σειρα μια κοπελα ξανθια τη λεγανε μελιτα εκανε και πρωκτικο με 100 ( απατη μου φανηκε ) μετρια εμφανιση , στο μεσαιο μια καστανη απο μεξικο μου ειπε ο τσατσος το ονομα της δεν θυμαμαι, επισης μετρια,
γνωριζει κανεις η αντζελα αν δουλευει ακομη στην τερψιθεα ???

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
πηγα φιλε μου προχθεσ βραδυ να βρο αυτην την ατζελα μετα τα θετικα που διαβασα ποιο πανο  ,αλλα μου ειπε μια τσατσα οτι γυριζει μετα τησ 15.εσυ τιν πηρεσ τιν ξερεισ γραψε κατι απο που ειναι και αν αξιζει.

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
αν θυμαμαι καλα ειναι τσεχα , ναι την ειχα παρει ,
πολυ καλη , αξιζει τα 30, εγω παντως αν την βαθμολογουσα τις εβαζα 9 στανταρ , στο επομενο ταξιδακι μου θα την απισκευτω σιγουρα

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
2 ακομα καλεσ επιλογεσ ειναι στη βυρονοσ απογευμα βερα πανθηρασ απο τζαμαικα . και ηφαιστου διπλα στο κολομπαρο λασ βεγκασ ελενη απο ουγγαρια επιστρεφει 15.η ατζελα τη βαρδια ητανε.

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
2 ακομα καλεσ επιλογεσ ειναι στη βυρονοσ απογευμα βερα πανθηρασ απο τζαμαικα . και ηφαιστου διπλα στο κολομπαρο λασ βεγκασ ελενη απο ουγγαρια επιστρεφει 15.η ατζελα τη βαρδια ητανε.
την ειχα πετυχει 7 το απογευμα , κατι αλλα σπιτακια ξυλινα που λενε που ακριβως ειναι ?
τα αλλα πολυ κεντρικα ρε γαμωτο

panos188

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
3
Πόντοι
0
Τι αλλα νεα εχουμε? αυριο θα παω καμια βολτα. παιζει τιποτε καλο?

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
κανενα νεο απο τερψιθεα βρε παιδια,η ατζελα επεστρεψε ξερει κανεισ κατι.τι βαρδιεσ δουλεβει αν γνοριζει καποιοσ ασ ενημερωσει.ευχαριστο.

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
κανενα νεο απο τερψιθεα βρε παιδια η ατζελα επεστρεψε τι ορεσ δουλευει.

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Έλα δυνατά λάρισα!?Μάγκες και εγώ θέλω να πάω ηφαίστου αλλα μασάω είναι πολύ κεντρικό

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Αλλα για να είμαι σίγουρος θα την κάνω προς τερψιθέα μεριά για να μην πετύχω "αδικρτιτα" βλέμματα

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
φιλε αν πασ τερψιθεα κοιτα σε παρακαλο για μια ατζελα ,ροτα λιγο τη βαρδιεσ δουλευει και γραψε κατι.

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Εννοείται παιδιά η γνώση μου δύναμη σας

Stories

Νέο!

Stories