Νέα

Λάρισα - μπουρδέλα/κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα con1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 265K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
για την ηφαιστου τα ξερο ολλα θεσ να γραψο κατι η εχουν γνωση η φυλακεσ.εχο παει προσφατα σε ολα τησ ηφαιστου.

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Βασικά ότι διάβασα παραπάνω!Για Μια φοιτήτρια για ένα σοκολατάκι(αυτές αξίζουν) οι άλλες λένε ότι είναι xalia.ama έχεις κάτι καινούργιο φιλε μου καλώς να το ακούσω

panos188

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
3
Πόντοι
0
Βασικά ότι διάβασα παραπάνω!Για Μια φοιτήτρια για ένα σοκολατάκι(αυτές αξίζουν) οι άλλες λένε ότι είναι xalia.ama έχεις κάτι καινούργιο φιλε μου καλώς να το ακούσω

Η φοιτητρια υφαιστου ειναι?

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Λοιπόν Αλάνια μου έφυγε η πουτάνα η παρθενια!(ενοοώντας μπουρδέλο)Από την αρχή..Ξεκινάω για τις περιβόητες βίλες στην τερψιθέα..Μπαίνω μέσα βλέπω έναν man μέσα σε ένα HYUNDAY accent Πάω να μπω και εγώ και μου φωνάζει :Αλάνι όχι από εκεί από την άλλη!Μπαίνω και εγώ μέσα Βλέπω τον τσάτσο με πιάνει αλλα μπρατσέτα και me  χώνει κατευθείαν mesa στο δωμάτιο.Του λέω ότι είναι first time και μου λέει ξέρω εγώ μην ανησυχείς!!Έρχεται ένα μελαχρινό παταράκι  με μαλλιά μέχρι τον ωμο και κάτι ekfulies δερμάτινα εσώρουχα στο σώμα της(del λέω οwraio ήταν)λέει ο τσάτσος το παιδί από εδώ έχεια άγχος τι θα το κάνουμε?Απαντάει:Ότι θέλει αυτός με χώνει πιο μέσα και προσπαθώντας να γαμήσω την συγκεγκριμένη αλλα εγώ τρόμαξα με την όλη συμπεριφορά(Παρεμπιπτόντως  το κοριτσάκι ωραίο αλλα μίλαγε σαν πρεζάκι)και των ρωτάω αν υπάρχει άλλη και μου λέει στην απέναντι..Καθώς πήγαινα περνάω από το μεσαίο σπίτι που έγραφε ’AΝΤΖΕΛΑ αλλα χωρίς φως από έξω!Προχωράω φτάνω μέσα όπου η τσατσά ήταν πολύ ευγενική και μου λέει ότι το κορίτσι είναι πολύ νέο 2 ωρών!Μέτρια φατσούλα λιλιπούτειο σώμα με ωραίο βυζάκι!Λέω μέσα!δίνω 75(ο mlks αντί να πάρω τον απλό 30  euro!Το κοριτσάκι δεν ήξερε η έκανε πως δεν ήξερε με τα πολλά με τα πολλά μου σηκώνεται με pipwnei για λίγο και μετά βάζω κάλυμμα την παίρνω μια με τα πόδια πάνω στους ωμους και μια στα 4!Αυτά!έφυγα και ο HYUNDai  με κοίταγε.Πάντως το περιβάλλον πολύ καλο με πράσινο συντριβάνια και διαφορα αλλα τα λυπήθηκα λίγο τα 75 αλλα εγώ φταίω!Είμαι ανοικτός σε ερωτήσεις και τα συναφή. Κάτι πολύ καλο που το χρειάζονταν η Ροζ λάρισα μας..τι στο διάολο τρίτη σε πληθυσμό είμαστε

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
βρε παιδια υπαρχει φοιτητρια στην ηφαιστου .

cp_boy

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον συναγωνιστες..πριν περιπου 2 μηνες μηγα και εγω στη Τερψιθεα γιατι ειχα μια δουλεια εκει γυρο..ηταν περιπου 5 το απογευμα και ηταν τα 2 σπιτακια ανοιχτα..πηγα και στα 2 να δω
Στο ακριανο απο το παρκινκ μερια ηταν μια ευγενικη τσατσα ενο στο μεσαιο ενας τσατσος (δεν με πολυ αρεσε το στιλ του) αλλα και ουτε η κοπελα που ηταν εκει ελεγε πολλα
Στο ακριανο που ελεγε νοελ ηταν κλειστο το φως και δεν πηγα...
Σε αυτο που τιμησα δυστυχως δεν θυμαμαι ονομα περασα πολυ ωραια με ανεση χρονου και ας ειχε δουλεια αλλα και τρομερη συμετοχη

Ειμαι απο βολο και εχω παει αμετρητες φορες σε στουντιο στη αθηνα-θεσαλονικη-βολο(μπουρδελα)...η αληθεια ομως ειναι οτι οπως εκεινο το απογευμα στη τερψιθεα δεν εχω περασει πουθενα (απο αποψη συμετοχης)
Συμειωση εχω γυναικα κ γκομενα αρα δεν μου λειπει το σεξ...το σπορ ομως ειναι σπορ..

τα προγραμματα ηταν 3-- 30 ευρω (ξεπετα)
                        75 ευρω (μασαζ-παραπνω χρονος)
                       150 ευρω (μασαζ και 2 φορες χυσιμο με ολες τις ανεσεις)
εγω τιμησα το 75αρι και μαλιστα μετανιωσα που δεν το εκανα 150...συναγωνιστες συγνωμη αλλα δεν θυμαμαι ονομα (δεν καταλαβαινω πως μου διεφυγε)

Λοιπον σημερα θα παω να ξανατιμησω την τερψιθεα..και θα κανω μια ποιο λεπτομερη αναφορα πανω στο θεμα...

Υ.Γ. αν οσοι εχουν τα εν λογο σπιτακια διαβαζουν την σελιδα μας καλο θα ηταν να κανουν τα προγραμματ πιο πλουσια και πιο αθηναι'ι'κα (στουντιο στιλ)
Γιατι δεν πιστευω να δωσω σε καμια 75 ευρω και να μην εχω 69-πιασιματα-ποδολαγνεια-και ολα οσα το 75αρι θα πρεπει να προσφαιρει..Παντος την πρωτη φορα τα εκανα και στο υπερπλεον απλα το λεω αυτο γιατι ειδα κριτικες περιεργες (ελπιζω μην βρω κατι τετοιο γιατι το μαυρο θα ειναι σιγουρο)

Λοιπον συναγωνιστες συγγνωμη αν σας κουρασα αλλα θα εχω νεα μεσα στην ημερα (το πιο πιθανο κατα της 12 το βραδυ)

cp_boy

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
συναγωνιστες κατι μου ετυχε οποτε δεν θα μπορεσω να παω...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
καλησπερα κ απο μενα...το σαββατο ενδεχεται να πεταχτω λαρισα,εκτος απο την υφαιστου που εχω καταθεσει σε μεσαιο κ ακρινο ( στο ακρινο εχω παρει μια γερμανιδα milf ),βυρωνος αξηζει κανενα απο τα σπιτακια η οχι?οποιος συναγωνιστης εχει να προτεινει κατι καλο απο βυρωνος η και απο την υφαιστου γιατι εχω κανα 6-μηνο να παω λαρισα ας πει...ευχαριστω προκαταβολικα...

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
βυρονωσ διπλα στα χανουμακια η βυκι ομορφη αλλα σχετικα ξεπετα.μεσαιο η ελενα μμμααακκριιιαααα.γωνιακο μια τσεχα milf καλη θα ελεγα.απεναντι απο τον δρομμο δεξια μια μαυρη σκετη γκαυλα με ανεσει χρονου ,θα σου τιν προτινα.στο αριστερο δεν ξερο..παντοσ η γερμανιδα milf πολυ γκαυλα στην ηφαιστου εεεεεεε.και διπλα στο λιντο στην ηφαιστου ειναι μια ουγγαρεζα η ελενη καλο με ανεσει χρονου και καλεσ υπυρεσιεσ.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
ευχαριστω φιλε μου για τις πληροφοριες,να σαι καλα. :rockon:

yiannikyr

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
πανω απο το las vegas της ηφαιστου ειναι η ουγγαρεζα? στο μεσαίο της ηφαιστου και στο ακριανό τη παίζει?

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
στο μεσαιο ειναι μια βελγιδα ομορφη με βυζι τουμπανο,αλλα ξεπετα σχετικα.στο τελευταιο γερμανιδα 40 αρα γκαυλα σκετη.το μενου περιεχει δαγκοματα,γλωσοφυλλα 69 κτλ.

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
υφαιστου που ειναι ακριβως? απο σταθμο λαρισα πως παει κανεις? ειναι κοντα με βυρωνος?

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
ξερει κανεις που κοντα ειναι η οδος ηφαιστου? καπου διαβασα πως ειναι κοντα στην μπουτικ της ΑΕΛ και στο ΛΙΝΤΟ (κλαμπάκι ειναι αυτο?)??

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
η υφαιστου αδερφε ειναι στο κεντρο μετα την πλατεια ταχυδρομειου.οταν φτασεις πλατεια ρωτα να σου δειξουν.στην υφαιστου εχει το λας βεγκας,εχω περασει ωραιες στιγμες εκει... :boobies: :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom