καλησπερα...ειχα σκοπο να κανω εκτενη αναφορα στα σπιτακια της λαρισας,αλλα αυτη την φορα η βασιλισσα του θεσ/κου καμπου με απογοητευσε..
επισκεψη σημερα στις 10 κ μιση το πρωι κ
τρωω γερο ακυρο μιας κ ολα τα σπιτακια στην βυρωνος ηταν κλειστα κ ολα στην υφαιστου...μα ειναι δυνατον?ρε λαρισαιοι συναγωνιστες πως τα επιτρεπεται κατι τετοια να συμβαινουν??
τελικα κατα τις εντεκα παρα ανοιξε ( το μοναδικο!!μεχρι εκεινη την ωρα) στην υφαιστου το μπουρδελο που ειναι πανω απο το κωλομπαρο...οποτε αναγκαστικα μπηκα σε αυτο...ο τσατσος ευγενικος,μοντερνος, ο χωρος καθαρος κ η κοπελα που δουλευε ειναι η κριστιν απο βουλγαρια...ειναι μικροκαμωμενη,teen φαση με 2,5 αρακι βυζακι κ ωραιο μαυρισμα ( μαλλον απο θαλασσα ).δινω τα 30 γιουρα ( δεν υπαρχουν προγραμματα στα σπιτακια στην λαρισα?ο τσατσος μονο 30 μου ειπε,τιποτε αλλο...)κ μπαινω στο δωματιακι με νιπτηρα,σαπουνι κ τσοντουλα να παιζει στην τιβι..
ερχεται η κοπελα κ μου κανει 2 λεπτα πιπα κ με ρωταει ενταξει??( ουτε το σουτιεν δεν εβγαλε,της το ζητησα ευγενικα εγω να το αφαιρεσει..)οχι τις λεω θελω κι αλλο,χα,χα..η πιπα της αθλια...τις λεω απο πανω?
οχι μου λεει....απο πλαγια
οχι!ξανα....μονο κανονικο κ πισοκωλλητο....τι να πεις....για μην σας κουραζω αξιζει μια καταθεση για 2 λογους...
1)το μουνακι της ειναι αρκετα στενο το νιωθεις....
2)οτι δεν δυσανασχετησε σε ολη την διαρκεια της πραξης κ οι κραυγουλες που βγαζει οταν της τον βαζεις...
κατα τα αλλα η κοπελα θα ετρωγε γερο μαυρο...τι θα πει οχι απο πανω,οχι απο πλαγια κτλ...δυστηχως μεχρι κ στο θεμα των μπουρδελλων εδω στην ελλαδα ειμαστε πολυ πισω...το διαπιστωνω καθε μερα...κ για να μην γινομαι κακος την κοπελα θα την ξανακανω ενα τεστ ντραιβ για να εχω ακομη πιο τεκμηριωμενη αποψη...απλα αυτα που βλεπω στα σπιτακια να συμβαινουν ( δεν εννοω τα στουντιο ) ειναι ελληνικη πατεντα ( το μπουρδελειν στο εξωτερικο δεν συγκρινεται με εμας..).τα συμπερασματα δικα σας...
θερμη παρακληση:λαρισαιοι συναγωνιστες γραψτε καμμια αναφορα,δωστε στον λαο στοιχεια,ωραρια λειτουργιας κ λοιπα,μην καθεστε απραγοι...εγω απο αλλη πολη ηρθα σε εσας να κανω κ ανταποκριση ( δε το κανω αγγαρεια μου αρεσει ),εσεις γιατι δεν ποσταρετε τιποτε?κριμα.......