Νέα

Λάρισα - μπουρδέλα/κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα con1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 265K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tasos_marou

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστω φιλε μου.
Εχεις παει και στα αλλα?
Ονοματα και χαρακτηριστικα εχουμε?

Μου φαινεται Τατιανα λεγοταν η κοπελα ειναι ψιλοαδυνατη αλλα τα τιμαει τα φραγκα.
Εγω εχω φυγει απο Λαρισα πλεον, φοιτητης ημουν εκει και περασα καλα χρονια  :rockon:

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Πριν ένα μήνα επισκέφτηκα ένα σπιτάκι (δεν θυμάμαι οδό γιατί δεν μένω στην Λάρισα) κοντά στην πλατεία Ταχυδρομείου. Όπως μπήκα μέσα και περίμενα στο hall να δω την κοπέλα μου αριστερά ήταν ένα δωμάτιο με την κοπέλα μέσα να την ακούω να βογγαει… και δίπλα μου ένα κασετόφωνο που έπαιζε μουσική. Μάγκες μόλις βγήκε η κοπέλα έπαθα πλάκα. Ένα ψηλό τρελό ξανθό μωρό (από Γερμανία μου είπε είναι) που μόλις με είδε χόρευε μπροστά  μου. Μπαίνω μέσα τούρμπο και σε ένα λεπτό ήρθε το μωρό με τα ρέστα μου (30 ευρώ η ταρίφα). Ξεκινήσαμε με χάδια,  μετά με γλωσοφιλα, γύρισε ανάποδα και μου είπε να χαϊδεύω τα βυζιά της. Μετά καπάκι γλωσοφιλα και στήνετε στα 4 όρθια (αφου μου πηρέ πίπα μέτρια) και την ξέσκισα στα όρθια και τον καθρέφτη μπροστά της για να την βλέπω να βογγαει. Μετά ξαπλώσαμε στο κρεβάτι στην κλασική και την πηδαγα με την γλώσσα μου καρφωμένη στο στόμα της. Ακόμα και όταν έχυσα γλειφόμασταν συνέχεια. Με απλά λόγια η κοπέλα ήταν καταπληκτική και ένοιωσα σαν να ήταν η γκόμενα μου και κάναμε ερώτα.  Ψάξτε να την βρείτε τέτοιες περιπτώσεις δεν παίζουν ούτε στην Αθήνα.Της είπα να την κλέψω να φύγουμε αλλά μου απάντησε σε σπαστά ελληνικά πως ο Νταβάς μετά θα με σκοτώσει :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Πριν ένα μήνα επισκέφτηκα ένα σπιτάκι (δεν θυμάμαι οδό γιατί δεν μένω στην Λάρισα) κοντά στην πλατεία Ταχυδρομείου. Όπως μπήκα μέσα και περίμενα στο hall να δω την κοπέλα μου αριστερά ήταν ένα δωμάτιο με την κοπέλα μέσα να την ακούω να βογγαει… και δίπλα μου ένα κασετόφωνο που έπαιζε μουσική. Μάγκες μόλις βγήκε η κοπέλα έπαθα πλάκα. Ένα ψηλό τρελό ξανθό μωρό (από Γερμανία μου είπε είναι) που μόλις με είδε χόρευε μπροστά  μου. Μπαίνω μέσα τούρμπο και σε ένα λεπτό ήρθε το μωρό με τα ρέστα μου (30 ευρώ η ταρίφα). Ξεκινήσαμε με χάδια,  μετά με γλωσοφιλα, γύρισε ανάποδα και μου είπε να χαϊδεύω τα βυζιά της. Μετά καπάκι γλωσοφιλα και στήνετε στα 4 όρθια (αφου μου πηρέ πίπα μέτρια) και την ξέσκισα στα όρθια και τον καθρέφτη μπροστά της για να την βλέπω να βογγαει. Μετά ξαπλώσαμε στο κρεβάτι στην κλασική και την πηδαγα με την γλώσσα μου καρφωμένη στο στόμα της. Ακόμα και όταν έχυσα γλειφόμασταν συνέχεια. Με απλά λόγια η κοπέλα ήταν καταπληκτική και ένοιωσα σαν να ήταν η γκόμενα μου και κάναμε ερώτα.  Ψάξτε να την βρείτε τέτοιες περιπτώσεις δεν παίζουν ούτε στην Αθήνα.Της είπα να την κλέψω να φύγουμε αλλά μου απάντησε σε σπαστά ελληνικά πως ο Νταβάς μετά θα με σκοτώσει :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:
φιλε μηπως το σπιτακι ηταν στην υφαιστου,το μεσαιο με κατι σκαλοπατια που ανεβαινεις κ χτυπας κ κουδουνι για να μπεις?κ μηπως αυτη η γερμανιδα ειναι ενα milf-εχει τα χρονακια της?αν ειναι αυτη που λεω πραγματικα ειναι λυσσασμενη η γκομενα,εμενα με ειχε δαγκωσει..... :fuck1:

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Δεν θυμάμαι την οδό γιατί δεν είμαι από Λάρισα. Ήμουν στην Πλατεία ταχυδρομείου για καφέ και  περπάτησα ένα στενό με βιτρίνες γιατί ήθελα να αγοράσω δώρο ένα μπλουζάκι για την γκόμενα μου.. ξαφνικά βρέθηκα σε ένα δρομάκι με σπιτάκια με κόκκινα λαμπάκια. Μπαίνω στο μεσαίο που ήταν φάτσα κάρτα μπροστά μου (είχε μια ανηφόρα μετά που μάλλον οδηγούσε σε ένα κάστρο..δεν ξέρω αν σας βοήθησα). Δεν είχε σκαλάκια το σπιτι ούτε χτύπησα κουδούνι. Άνοιξα μια μαύρη πόρτα αν θυμάμαι καλά και μπήκα μέσα. Όταν βγήκε το μωρό από το δωμάτιο και με είδε ήρθε κατευθείαν μπροστά μου και χόρευε και με έκανε τούρμπο. Άντε να φύγεις μετά χωρίς να την γαμησεις!!! Το μπουρδελο ψιλοαθλειο ήταν από θέμα καθαριότητας …στο δωμάτιο είχε έναν καθρέφτη δίπλα στο κρεβάτι και έναν ακόμα σε ένα κομοδίνο όπου πήγε και στήθηκε το μωρό και την πηδαγα στα όρθια. Στην ΤV έπαιζε πορνό και το μωρό μου ήρθε με τσίχλα στο στόμα έτοιμη για τρελά γλωσσοφιλα για να μην νοιώθω την γεύση της καπότας από το προηγούμενο commando. Πάντως χωρίς αστεία ήταν ένα από τα καλύτερα πηδήματα που έχω κάνει και για 30 ευρώ μάγκες τέτοιες γυναίκες πρόθυμες να σε ικανοποιήσουν δεν βρίσκετε ουτε στην αθηνα. Όταν περάσω από τα μέρη θα φροντίσω να την επισκεφτώ πάλι. Γερμανίδα είναι, δεν μιλαει καλά ελληνικά, ξανθιά.. γύρω στα 30.. ψηλή με πιασίματα και γαλάζια μάτια αν θυμάμαι καλά. Να φροντίσετε να την βρείτε και να γράψετε εντυπώσεις σαν τρελός θέλω να την ξαναπάρω  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Δεν θυμάμαι την οδό γιατί δεν είμαι από Λάρισα. Ήμουν στην Πλατεία ταχυδρομείου για καφέ και  περπάτησα ένα στενό με βιτρίνες γιατί ήθελα να αγοράσω δώρο ένα μπλουζάκι για την γκόμενα μου.. ξαφνικά βρέθηκα σε ένα δρομάκι με σπιτάκια με κόκκινα λαμπάκια. Μπαίνω στο μεσαίο που ήταν φάτσα κάρτα μπροστά μου (είχε μια ανηφόρα μετά που μάλλον οδηγούσε σε ένα κάστρο..δεν ξέρω αν σας βοήθησα). Δεν είχε σκαλάκια το σπιτι ούτε χτύπησα κουδούνι. Άνοιξα μια μαύρη πόρτα αν θυμάμαι καλά και μπήκα μέσα. Όταν βγήκε το μωρό από το δωμάτιο και με είδε ήρθε κατευθείαν μπροστά μου και χόρευε και με έκανε τούρμπο. Άντε να φύγεις μετά χωρίς να την γαμησεις!!! Το μπουρδελο ψιλοαθλειο ήταν από θέμα καθαριότητας …στο δωμάτιο είχε έναν καθρέφτη δίπλα στο κρεβάτι και έναν ακόμα σε ένα κομοδίνο όπου πήγε και στήθηκε το μωρό και την πηδαγα στα όρθια. Στην ΤV έπαιζε πορνό και το μωρό μου ήρθε με τσίχλα στο στόμα έτοιμη για τρελά γλωσσοφιλα για να μην νοιώθω την γεύση της καπότας από το προηγούμενο commando. Πάντως χωρίς αστεία ήταν ένα από τα καλύτερα πηδήματα που έχω κάνει και για 30 ευρώ μάγκες τέτοιες γυναίκες πρόθυμες να σε ικανοποιήσουν δεν βρίσκετε ουτε στην αθηνα. Όταν περάσω από τα μέρη θα φροντίσω να την επισκεφτώ πάλι. Γερμανίδα είναι, δεν μιλαει καλά ελληνικά, ξανθιά.. γύρω στα 30.. ψηλή με πιασίματα και γαλάζια μάτια αν θυμάμαι καλά. Να φροντίσετε να την βρείτε και να γράψετε εντυπώσεις σαν τρελός θέλω να την ξαναπάρω  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:
ωρε φιλε τι μας κανεις τωρα,θα τρεχω λαρισα μεσημεριατικα μου φαινεται με το καυλι ορθιο... :fuck1: :fuck1: :fuck1:

billakos832

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Το καινούριο μαγαζί στην Τερψιθέα που είναι ρε παιδιά? Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

vrisketai sto 5klm larisas trikalwn exei mia antiproswpeia tis volvo aneveneis pros ta panw kai tha to deis!einai meta tin strofi gia terpsithea!

billakos832

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Για παιδες!Εχουμε τιποτα καινουργιο απο τερψιθεα?Καμια καινουργια αφιξη?
παιδια εινια μια καινουρια ι αντζελινα καταπληκτικο κοματι μπορω να πω και στο δωματιο σουπερ!!!19 χρονων πιπινακι ξερει πολυ καλα να κανει τι δουλεια της!!!πηρα το 150 ευρο προγραμμα και θα το ξαναπαρω!!μιλαμε σκιζει το κοριτσι...μακαρι να φερει κι αλλες!

billakos832

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά..έχουμε κανένα νέο από Villa Erotica;
Καμιά άφιξη, καμιά εμπειρία;
Περιμένω εναγωνίως αδέρφια!

Ευχαριστώ!

εχει καινουρια κοματια φιλος!!περασε μια βολτα και ελεγξε δεν εχεις να χασεις κατι!!καλα κοματια παντως!

billakos832

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
δεν συμφερει.
το προγραμμα κοστιζει 75€ και ειναι για 15 ως 20 λεπτα.
προσφερει μασαζ και ιδιετερη περιποιηση καθως και ανεση χρονου οπως διαφιμηζει η τσατσα.
ρωτησα αν δινει και κολαρακι και δεν απαντησε. Παντος πιστευω πως κατι μπορει να γινει.
δηστυχος θα σε απογοητευσω φιλε μου κωλαρακι δινεις πολλα παραπανω για να σου δωσει παντως ι νοελ αν και δουλευε παλια δε χανει τιν αξια της!!!παραμενει ιδια και πιο καλη μπορω να πω αλλα θελει να παρεις προγραμμα για να τη χαρεις!!!αξιζει πολλααααααααα αλλα κανει απιστευτη δουλεια!!

foxxx

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
16
για τον φιλο μας που ειπε για την γερμανιδα, την λενε ''μελι'' ετσι μου ειχε πει εμενα και την εχω παρει 2 φορες εως τωρα, εχει δικιο ειναι πολυ καβλιαρα ειδικα την πρωτη φορα που την πηρα ηταν 100 φορες καλυτερα απο call girl  την δευτερη ειχε πολυ κοσμο και δεν το ευχαριστηθηκα παντως εαν δουλευε παιδεςς σαν call girl θα ηταν τελεια

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
δηλαδη το πακετο των 150 ευρω με την  αντζελινα τι περιλαμβανει ?

Το ιδιο ακριβως σκεφτηκα και εγω.Αδικειται που δουλευει σε μπουρδελο στην Λαρισσα αυτο το κομματι
Ποσο χρωνων ειναι σου ειπε ?
Σου εσκαγε και εσενα γλωσοφιλα οση ωρα την πηδουσες? Σε εμενα εκανε λες και ηταν η γκομενα μου.. ακομα και οταν εχυσα, φιλιομασταν  :humpleg: :humpleg: :humpleg:

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
για τον φιλο μας που ειπε για την γερμανιδα, την λενε ''μελι'' ετσι μου ειχε πει εμενα και την εχω παρει 2 φορες εως τωρα, εχει δικιο ειναι πολυ καβλιαρα ειδικα την πρωτη φορα που την πηρα ηταν 100 φορες καλυτερα απο call girl  την δευτερη ειχε πολυ κοσμο και δεν το ευχαριστηθηκα παντως εαν δουλευε παιδεςς σαν call girl θα ηταν τελεια

Το ιδιο ακριβως σκεφτηκα και εγω.Αδικειται που δουλευει σε μπουρδελο στην Λαρισσα αυτο το κομματι
Ποσο χρωνων ειναι σου ειπε ?
Σου εσκαγε και εσενα γλωσοφιλα οση ωρα την πηδουσες? Σε εμενα εκανε λες και ηταν η γκομενα μου.. ακομα και οταν εχυσα, φιλιομασταν  Leg Humper Leg Humper Leg Humper

ayrton1981

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδες που θα την βρω αυτη την γερμανιδα να την δοκιμασω????
στην ηφαιστου?εκει αν δεν κανω λαθος ειναι 2 σπιτακια με σκαλια ε?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
καλησπερα...ειχα σκοπο να κανω εκτενη αναφορα στα σπιτακια της λαρισας,αλλα αυτη την φορα η βασιλισσα του θεσ/κου καμπου με απογοητευσε..
επισκεψη σημερα στις 10 κ μιση το πρωι κ τρωω γερο ακυρο μιας κ ολα τα σπιτακια στην βυρωνος ηταν κλειστα κ ολα στην υφαιστου...μα ειναι δυνατον?ρε λαρισαιοι συναγωνιστες πως τα επιτρεπεται κατι τετοια να συμβαινουν??

τελικα κατα τις εντεκα παρα ανοιξε ( το μοναδικο!!μεχρι εκεινη την ωρα) στην υφαιστου το μπουρδελο που ειναι πανω απο το κωλομπαρο...οποτε αναγκαστικα μπηκα σε αυτο...ο τσατσος ευγενικος,μοντερνος, ο χωρος καθαρος κ η κοπελα που δουλευε ειναι η κριστιν απο βουλγαρια...ειναι μικροκαμωμενη,teen φαση με 2,5 αρακι βυζακι κ ωραιο μαυρισμα ( μαλλον απο θαλασσα ).δινω τα 30 γιουρα ( δεν υπαρχουν προγραμματα στα σπιτακια στην λαρισα?ο τσατσος μονο 30 μου ειπε,τιποτε αλλο...)κ μπαινω στο δωματιακι με νιπτηρα,σαπουνι κ τσοντουλα να παιζει στην τιβι..
ερχεται η κοπελα κ μου κανει 2 λεπτα πιπα κ με ρωταει ενταξει??( ουτε το σουτιεν δεν εβγαλε,της το ζητησα ευγενικα εγω να το αφαιρεσει..)οχι τις λεω θελω κι αλλο,χα,χα..η πιπα της αθλια...τις λεω απο πανω? οχι μου λεει....απο πλαγια οχι!ξανα....μονο κανονικο κ πισοκωλλητο....τι να πεις....για μην σας κουραζω αξιζει μια καταθεση για 2 λογους...
1)το μουνακι της ειναι αρκετα στενο το νιωθεις....
2)οτι δεν δυσανασχετησε σε ολη την διαρκεια της πραξης κ οι κραυγουλες που βγαζει οταν της τον βαζεις...
κατα τα αλλα η κοπελα θα ετρωγε γερο μαυρο...τι θα πει οχι απο πανω,οχι απο πλαγια κτλ...δυστηχως μεχρι κ στο θεμα των μπουρδελλων εδω στην ελλαδα ειμαστε πολυ πισω...το διαπιστωνω καθε μερα...κ για να μην γινομαι κακος την κοπελα θα την ξανακανω ενα τεστ ντραιβ για να εχω ακομη πιο τεκμηριωμενη αποψη...απλα αυτα που βλεπω στα σπιτακια να συμβαινουν ( δεν εννοω τα στουντιο ) ειναι ελληνικη πατεντα ( το μπουρδελειν στο εξωτερικο δεν συγκρινεται με εμας..).τα συμπερασματα δικα σας...
θερμη παρακληση:λαρισαιοι συναγωνιστες γραψτε καμμια αναφορα,δωστε στον λαο στοιχεια,ωραρια λειτουργιας κ λοιπα,μην καθεστε απραγοι...εγω απο αλλη πολη ηρθα σε εσας να κανω κ ανταποκριση ( δε το κανω αγγαρεια μου αρεσει ),εσεις γιατι δεν ποσταρετε τιποτε?κριμα....... :( :(

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλησπερα dimmits, α ρε συ ειναι ολοι στα χωρια αυτην την βδομαδα μεχρι 15 αυγουστο,εκει λεω να εκδραμω κι εγω για κοκορετσια...μετα τις 15 θα τονωθει η αγορα..παντως ειμαι αποφασισμενος να παω βιλα εροτικα και θα γραψω συντομα ελπιζω.....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
καλησπερα dimmits, α ρε συ ειναι ολοι στα χωρια αυτην την βδομαδα μεχρι 15 αυγουστο,εκει λεω να εκδραμω κι εγω για κοκορετσια...μετα τις 15 θα τονωθει η αγορα..παντως ειμαι αποφασισμενος να παω βιλα εροτικα και θα γραψω συντομα ελπιζω.....
δικιο εχεις...αυτο το ειχα ξεχασει...( 15 αυγουστο ),αλλα τοση ξεραιλα...παλι καλα που ανοιξε κ ενα,χα,χα... :knockinb:τωρα κ για μενα σειρα εχει η βιλα εροτικα...ελπιζω να ειναι ανοιχτη..... :2funny: :2funny:

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Ωρε παληκαρια, παιζει η απιστευτη γερμανιδα στην Λαρισα και εσεις πηγαινετε στις αγνωστες βουλγαρες ?
Ανταποκριση θελουμε απο το ξανθο τρελο μωρο που περιμενω τις ημερες να περασουν για να ερθω στην πολη σας παλη να το επισκεφτω και να χασω τα μυαλα μου :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Ωρε παληκαρια, παιζει η απιστευτη γερμανιδα στην Λαρισα και εσεις πηγαινετε στις αγνωστες βουλγαρες ?
Ανταποκριση θελουμε απο το ξανθο τρελο μωρο που περιμενω τις ημερες να περασουν για να ερθω στην πολη σας παλη να το επισκεφτω και να χασω τα μυαλα μου :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid:
καλε μου φιλε κ γω για αυτην πηγα,αλλα απο οτι καταλαβα αυτη βρισκεται στην βυρωνος κ χθες το πρωι που ειχα χρονο για μπουρδελοτσαρκα τα σπιτακια στην βυρωνος ηταν κλειστα...μπορει κ η γερμανιδα να πηγε για κοκορετσια ενοψει 15 αυγουστου...αν οχι παρακαλειται οποιος λαρισαιος κ μη συναγωνιστης να ενημερωσει.... :helpplea:

panos188

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
3
Πόντοι
0

Που ακριβως βρισκεται αυτη? ηφαιστου?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μιας και βρεθηκα για μια κοινωνικη υποχρεωση σημερα μετα το μεσημερι στην λαρισα ειπα να επισκεφτω το βραδυ την περιφημη βιλα εροτικα να δω τι παιζει στα τρια σπιτακια..λοιπον ηταν μια ξανθουλα αδυνατη πιπινακι με λιγο τρελο μαλλι νομιζω πετρουλα στο ενα,μια ιδιας περιπου κατασκευης αδυνατη,καστανοξανθη,κοντουλα,πιπινι που δεν συγκρατησα ονομα στο αλλο και στο τριτο σπιτακι οπου εγινε εκ μερους μου η καταθεση μια τατιανα.η τατιανα ειναι μελαχρινη,κανονικου αναστηματος,μαυρο μακρυ μαλλι,κανονικη απο κιλα και με γυμνασμενο σφιχτο κορμακι και πολυ ωραιες γαμπες και μπουτακια.κανει απλο στα 30 ευρω,πρωκτικο στα 100,γλειφομουνι στα 75 και προγραμμα με  2 εκτονωσεις στα 100 ευρω.πηρα αυτο με τα 75 .πολυ δεκτικη σε χαδακια και γλειψιμο στις ρωγες,αφηνε να χουφτωνω ελευθερα τα βυζακια της,πολυ καθαρη,με ενα υπεροχο αρωμα σε ολο το σωματακι της.πιπα αρκετα βαθια αλλα λιγο ερασιτεχνικη,καλη ομως και καυλωτικη αρκετα...και το κυριως γαμησι στα τεσσερα με καλο στησιμο αλλα χωρις ιδιαιτερη συμμετοχη δικη της.μιλαει πολυ καλα τα ελληνικα και ειναι και δεκτικη σε συζητηση.απο χρονο δεν βιαζοταν καθολου αλλα ισως επειδη δεν περιμενε και κανεις αλλος πελατης...μαλλον λογω μπαλας....γενικα αξιζει τα λεφτα της παντως....εγκρινεται και μιας και ειμαι απο θεσσαλονικη θα μπορουσε να παιζει ανετα και σε αλλη κατηγορια,ξεπερνα κατα πολυ και απο εμφανιση και απο επιδοσεις πολλες δικες μας πανω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom