You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λάρισα - μπουρδέλα/κωλόμπαρα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα con1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 265K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.820
- Πόντοι
- 11.585
Χθεσινη ψιλο-ενημερωση απο Λαρισσα απο φιλους που γυρνουσαν απο Αθηνα και κανανε μια σταση στη Λαρισσα αλλα δεν χωσανε!
Στο κεντρο πηγανε μονο σε δυο μαλλον στο ενα το οποιο ειναι σε οροφο το οποιο δουλευε ενα μελαχρινο πιπινι με ωραιο σωματακι μικρο βυζακι Μιχαελα μου ειπε αλλα μαλλον Μαρινελα οπως εχει αναφερει καποιος σε προηγουμενο ποστ.
Στο διπλανο ακριβως διπλα μια ξανθια προς μιλφ με πεσμενα βυζια φατσα σκυλε. Στα αλλα στην βυρωνος δεν πηγανε γιατι ειχε κοσμο και ντρεποντουσαν τα παιδια!!
Απο Villa το πρωτο σπιτι απο επανω ηταν κλειστο στο μεσαιο ηταν μια μελαχρινη αδιαφορη Κριστυ και στο τριτο ενα μικρο πιπινακι δυνατο μου ειπαν Αναστασια με καστανοξανθα μαλια σπαστα πολυ ωραιο προσωπακι.
Στο κεντρο πηγανε μονο σε δυο μαλλον στο ενα το οποιο ειναι σε οροφο το οποιο δουλευε ενα μελαχρινο πιπινι με ωραιο σωματακι μικρο βυζακι Μιχαελα μου ειπε αλλα μαλλον Μαρινελα οπως εχει αναφερει καποιος σε προηγουμενο ποστ.
Στο διπλανο ακριβως διπλα μια ξανθια προς μιλφ με πεσμενα βυζια φατσα σκυλε. Στα αλλα στην βυρωνος δεν πηγανε γιατι ειχε κοσμο και ντρεποντουσαν τα παιδια!!
Απο Villa το πρωτο σπιτι απο επανω ηταν κλειστο στο μεσαιο ηταν μια μελαχρινη αδιαφορη Κριστυ και στο τριτο ενα μικρο πιπινακι δυνατο μου ειπαν Αναστασια με καστανοξανθα μαλια σπαστα πολυ ωραιο προσωπακι.
Από επίσκεψη στην βίλα την Παρασκευή το βράδυ: στο πρώτο σπιτάκι από πάνω ήταν μια τουρκάλα μελαχροινή (Αίσα νομίζω το όνομα της) αδιάφορη εμφανισιακά, στο δεύτερο η Τίνα (μέτριο ύψος καστανή αλλά πολύ αδύνατη) και στο τρίτο που έγινε και η κατάθεση η Πετρούλα. Προσοχή η Πετρούλα που το παίζει Ιταλίδα είναι αυτή που το καλοκαίρι όταν πρωτοήρθε το έπαιζε Ισπανίδα με άλλο όνομα το οποίο δεν θυμάμαι (έχει μεγάλο τατουάζ στη μέση και τατουάζ καρδιά στο στήθος και έχει αλλάξει το μαλλί). Στο κρεβάτι τίποτα το ιδιαίτερο, προσωπικά μετάνοιωσα που δεν πήρα την Τίνα.
Ρε παιδες και μαγγιτες μπορει καποιος να μας πει υπευθυνα τι παιζει με το τουμπανο το γερμανακι με τα γλωσοφιλα που προαναφερθηκε? Που ακριβως δουλευει? Ειναι ακομα εκει?
Ευχαριστω προκαταβολικα
Βυρωνος στο μεσαιο μαλλον.
Στο μεσαιο της Ηφαιστου χτες βραδυ.
Μικροκαμωμενη κοπελα, μετριο σωματακι και βυζι. ουτε ονομα, ουτε απο που ειναι τη ρωτησα.
Τελοσπαντων, απο υπηρεσιες 0. Ουτε πιπα δεν ηξερε να κανει....αλλα βαριοταν πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ απ οτι ειδα κ μ ειπε κ η ιδια. μονος ξεντυθηκα ενψ αυτη με περιμενε με την καποτα στο χερι, την εβαλε με αγγαρια και γενικα χαλια
Δεν την προτεινω, αλλα δν ξερω ειχε φαση η μικρη. Πεταμενα λεφτα παντως
Μικροκαμωμενη κοπελα, μετριο σωματακι και βυζι. ουτε ονομα, ουτε απο που ειναι τη ρωτησα.
Τελοσπαντων, απο υπηρεσιες 0. Ουτε πιπα δεν ηξερε να κανει....αλλα βαριοταν πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ απ οτι ειδα κ μ ειπε κ η ιδια. μονος ξεντυθηκα ενψ αυτη με περιμενε με την καποτα στο χερι, την εβαλε με αγγαρια και γενικα χαλια
Δεν την προτεινω, αλλα δν ξερω ειχε φαση η μικρη. Πεταμενα λεφτα παντως
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.820
- Πόντοι
- 11.585
Χθες επικεψη! στη villa στο πρωτο σπιτι απο επανω ηταν η Πετρουλα αδυνατο μωραρακι με τελειο κωλαρακι ομορφο πρωσοπακι (μπηκε στη λιστα). Στο μεσαιο σπιτι ηταν η Αισσα κοντουλα μαυρομαλλα με σγουρα μακρυα μαλλια τα τσιμπουκοχιλα της μου μηνανε και με μπαλκονια νααα...τωρα αν εφτεγε το σουτιεν δε ξερω αλλα δεν μου γεμισε το ματι. Και στο τριτο η Τατιανα που αν και αλλιως την περιμενα οπτικα αλλιως την βρηκα, αλλα μπηκα να δοκιμασω....
ναι αλλα το κοβεις στο καλυτερο,μπηκες κ τι εντυπωσεις κερδισες?Χθες επικεψη! στη villa στο πρωτο σπιτι απο επανω ηταν η Πετρουλα αδυνατο μωραρακι με τελειο κωλαρακι ομορφο πρωσοπακι (μπηκε στη λιστα). Στο μεσαιο σπιτι ηταν η Αισσα κοντουλα μαυρομαλλα με σγουρα μακρυα μαλλια τα τσιμπουκοχιλα της μου μηνανε και με μπαλκονια νααα...τωρα αν εφτεγε το σουτιεν δε ξερω αλλα δεν μου γεμισε το ματι. Και στο τριτο η Τατιανα που αν και αλλιως την περιμενα οπτικα αλλιως την βρηκα, αλλα μπηκα να δοκιμασω....
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αλλαξε το μαλλι το χα γραψει...και μενα τελευται φορα δεν μου καλοαρεσε...οπτικα...εχει καλο σωματακι ομως σφιχτο....εγραψες κριτικη;Χθες επικεψη! στη villa στο πρωτο σπιτι απο επανω ηταν η Πετρουλα αδυνατο μωραρακι με τελειο κωλαρακι ομορφο πρωσοπακι (μπηκε στη λιστα). Στο μεσαιο σπιτι ηταν η Αισσα κοντουλα μαυρομαλλα με σγουρα μακρυα μαλλια τα τσιμπουκοχιλα της μου μηνανε και με μπαλκονια νααα...τωρα αν εφτεγε το σουτιεν δε ξερω αλλα δεν μου γεμισε το ματι. Και στο τριτο η Τατιανα που αν και αλλιως την περιμενα οπτικα αλλιως την βρηκα, αλλα μπηκα να δοκιμασω....
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.820
- Πόντοι
- 11.585
ναι αλλα το κοβεις στο καλυτερο,μπηκες κ τι εντυπωσεις κερδισες?
Ανυπομονος προεδρε! Ανεμενε κριτικη.
Γενικες γραμμες καλα ηταν. Περιμενα περισοτερα.
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.820
- Πόντοι
- 11.585
αλλαξε το μαλλι το χα γραψει...και μενα τελευται φορα δεν μου καλοαρεσε...οπτικα...εχει καλο σωματακι ομως σφιχτο....εγραψες κριτικη;
Την Αισσα την πηρε οτο φιλαρακι που πηγαμε μαζι κατω. Εμεινε ευχαρηστημενος ειπε. Ηταν στα γουστα του την περνουσε και κανα δυο κεφαλια και την εκανε σβουρες!!!
Εγω εβαλα στο ματι την Πετρουλα. Καλο Καυλααακι....
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αυτην δεν την εχω φαει ακομη...ειναι μαλλον η τελευταια για να κλεισει ο κυκλος....για τις αλλες εγραψα για ολες...τεσπα αυτες εχουμε εδω μ αυτες πορευομαστε...τυχεροι εσεις που ειστε σαλονικα και εχετε μεγαλυτερη ποικιλια....και ταξιδευετε κιολας...εγω με τη δουλεια δεν προλαβαινω να ανεβω λιγο...γμτΤην Αισσα την πηρε οτο φιλαρακι που πηγαμε μαζι κατω. Εμεινε ευχαρηστημενος ειπε. Ηταν στα γουστα του την περνουσε και κανα δυο κεφαλια και την εκανε σβουρες!!!
Εγω εβαλα στο ματι την Πετρουλα. Καλο Καυλααακι....
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.820
- Πόντοι
- 11.585
αυτην δεν την εχω φαει ακομη...ειναι μαλλον η τελευταια για να κλεισει ο κυκλος....για τις αλλες εγραψα για ολες...τεσπα αυτες εχουμε εδω μ αυτες πορευομαστε...τυχεροι εσεις που ειστε σαλονικα και εχετε μεγαλυτερη ποικιλια....και ταξιδευετε κιολας...εγω με τη δουλεια δεν προλαβαινω να ανεβω λιγο...γμτ
Ειναι αυτο που λενε....
''Το μουνι σερνει καραβι.!''
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
Μια συντομη ενημερωση απο πρωινη τσαρκα στην λαρισα..επισκεφτηκα το πρωι της 23/10 τα τρια σπιτακια στην υφαιστου.στο πρωτο που βρισκεται πανω απο το λας βεγκας,ωραιο μελαχρινο,με ωραιο σωμα,καυτερες αναλογιες,μου την εσπασε ο τσατσος –οχι επειδη δεν ηταν ευγενικος –αλλα επειδη βλεποντας την κοπελα εκανα να φυγω κ μου λεει: γιατι φευγεις δεν σου αρεσει η κοπελα? Κ του απαντω: καλη ειναι αλλα θελω να κανω κ τσαρκα, κ γυρναει κ μου λεει: ολοι ματακηδες ειστε...τι να πεις.....
Δευτερο σπιτι ,ανεβηκα την σκαλα επαιζε τερμα σκυλαδικα,μου ανοιξε μια πιτσιρικα ντυμενη,μαυρα μαλλια,οχι τιποτα ιδιαιτερο απο εμφανιση με καλο βυζακι οσο μπορεσα να καταλαβω ,αλλα πολυ χυμα συμπεριφορα,μασαγε κ τσιχλα,οποτε την ειδα κ την εκανα με ελαφρα πηδηματακια.
Τριτο σπιτι,οπου κ εγινε η πρωτη καταθεση ενα milf-οχι η γνωστη milf γερμανιδα-με προσωπο σκυλε,αλλα καλουτσικο εως καλο σωμα για την ηλικια της ,μεγαλα βυζια,αφηνει να της τα γλυψεις κ να τα πασπατευσεις οσο θελεις,δεκτικη σε αλλαγη στασεων,την τιμησα κ δεν το μετανιωσα....30 γιουρα σε ολα τα σπιτια.
Μετα απο καμμια ωρα ακολουθησε δευτερη τσαρκα στην βυρωνος,οπου στο πρωτο σπιτι που μπηκα εγινε κ η καταθεση ,ενα ροζ σπιτακι,οπου χτυπας κουδουνι κ σου ανοιγουν...η πουτανα ειναι μια μελαχρινη με τσιμπουκοχειλα,μεγαλο βυζι,κωλαρα,τα χει τα χρονακια της ( την εκοψα γυρω στα 35+).ολα καλα αφηνει να την ζουλας τις βυζαρες της,το μονο αρνητικο οτι δεν υπαρχει τσατσα,οποτε καποια στιγμη που με τσιμπουκωνε κ χτυπησε το κουδουνι,μου ζητησε συγγνωμη,σηκωθηκε πηγε ανοιξε τον συναγωνιστη που χτυπαγε κ μετα ξαναγυρισε στο δωματιο,χα,χα...τι να πω...παντως καλο γαμησι,η γκομενα εχει προστυχο στυλ κ τουρλωνει την υπεροχη κωλαρα της στο γαμησι.κ εδω 30 γιουρια.δυστηχως λογω υποχρεωσεων δεν μπορεσα να συνεχισω την τσαρκα στην βυρωνος,ελπιζω να σας καλυψε η μικρη μου ενημερωση κ καποια στιγμη θα επανελθω στο σαιτ δριμητερος...(τωρα δεν υπαρχει αρκετος χρονος..).antio amigos!
Δευτερο σπιτι ,ανεβηκα την σκαλα επαιζε τερμα σκυλαδικα,μου ανοιξε μια πιτσιρικα ντυμενη,μαυρα μαλλια,οχι τιποτα ιδιαιτερο απο εμφανιση με καλο βυζακι οσο μπορεσα να καταλαβω ,αλλα πολυ χυμα συμπεριφορα,μασαγε κ τσιχλα,οποτε την ειδα κ την εκανα με ελαφρα πηδηματακια.
Τριτο σπιτι,οπου κ εγινε η πρωτη καταθεση ενα milf-οχι η γνωστη milf γερμανιδα-με προσωπο σκυλε,αλλα καλουτσικο εως καλο σωμα για την ηλικια της ,μεγαλα βυζια,αφηνει να της τα γλυψεις κ να τα πασπατευσεις οσο θελεις,δεκτικη σε αλλαγη στασεων,την τιμησα κ δεν το μετανιωσα....30 γιουρα σε ολα τα σπιτια.
Μετα απο καμμια ωρα ακολουθησε δευτερη τσαρκα στην βυρωνος,οπου στο πρωτο σπιτι που μπηκα εγινε κ η καταθεση ,ενα ροζ σπιτακι,οπου χτυπας κουδουνι κ σου ανοιγουν...η πουτανα ειναι μια μελαχρινη με τσιμπουκοχειλα,μεγαλο βυζι,κωλαρα,τα χει τα χρονακια της ( την εκοψα γυρω στα 35+).ολα καλα αφηνει να την ζουλας τις βυζαρες της,το μονο αρνητικο οτι δεν υπαρχει τσατσα,οποτε καποια στιγμη που με τσιμπουκωνε κ χτυπησε το κουδουνι,μου ζητησε συγγνωμη,σηκωθηκε πηγε ανοιξε τον συναγωνιστη που χτυπαγε κ μετα ξαναγυρισε στο δωματιο,χα,χα...τι να πω...παντως καλο γαμησι,η γκομενα εχει προστυχο στυλ κ τουρλωνει την υπεροχη κωλαρα της στο γαμησι.κ εδω 30 γιουρια.δυστηχως λογω υποχρεωσεων δεν μπορεσα να συνεχισω την τσαρκα στην βυρωνος,ελπιζω να σας καλυψε η μικρη μου ενημερωση κ καποια στιγμη θα επανελθω στο σαιτ δριμητερος...(τωρα δεν υπαρχει αρκετος χρονος..).antio amigos!
Μια συντομη ενημερωση απο πρωινη τσαρκα στην λαρισα..επισκεφτηκα το πρωι της 23/10 τα τρια σπιτακια στην υφαιστου.στο πρωτο που βρισκεται πανω απο το λας βεγκας,ωραιο μελαχρινο,με ωραιο σωμα,καυτερες αναλογιες,μου την εσπασε ο τσατσος –οχι επειδη δεν ηταν ευγενικος –αλλα επειδη βλεποντας την κοπελα εκανα να φυγω κ μου λεει: γιατι φευγεις δεν σου αρεσει η κοπελα? Κ του απαντω: καλη ειναι αλλα θελω να κανω κ τσαρκα, κ γυρναει κ μου λεει: ολοι ματακηδες ειστε...τι να πεις.....
Meta apo 4 mhnes epestrepsa sthn Larisa kai to prwo pragma pou ekana htan na psaksw thn Germanida me ta glosofila sthn Vyrwnos... Distixws piga sto spitaki...vrika thn klasiki tampela apeksw "mhn parkarete" alla to kokino lampaki kleisto ... ftou gamw thn gademia mou o monos logos pou eimoun xaroumenos sthn Larisa htan pou tha ksanaevlepa thn Germanida..alla telika otan piga egw to mpourdelo htan kleisto
Ekneurismenos me thn atyxia mou piga sto spitaki pou anevaineis kati skales
Xtipisa koudouni
Mou vgike mia eugenestath tsatsa
Vlepw to mwro.. mia psili ntarntanogynaika me yperoxes vizares alla apo fatsa den trelathika kiolas
Kai mpika na pidiksw to tanker me tis vizares (apo thn Germania kai ayth opws mou eipe)
Sto krevati aeropipa me poly xeraki. Stash thn wra ths pipas tetoia gia na mhn xouftwnw tis vizares ths...alla epitides thn rwthsa an epitreponte vizomalakseis kai mou eipe piase oso theleis. Sth synexeia thn vazw sta 4.Kalh symetoxi..to mouni ygro sto full apo thn krema profanws. Apisteyth thea h kolara ths me to ateleioto kormi ths. Meta thn vazw sthn klasiki kai epeidi eixa akiro na gamisw piga na teleiwsw amesws.Mwro tis lew tha teleiwsw..katse ligo akoma mou leei den exw provlima egw..mwro den antexw ths lew tha xisw...egw pantws den se [piezw mou leei exw xrono..xynw pou lete magkes..kai meta den efeyge apo to dwmatio ithele koubenta.
Varethika na anoiksw koubenta mazi ths to katalave kai efyge..eygenestath pantws kai ayth kai h tsatsa kai malista otan efyga apo mpourdelo irthane mou anoiksane thn porta me xerethsane kai efyga san kirios (Kai meta perasa apo to spitaki tis ekfilis germanidas me ta glosofila kai vlastimisa thn tyxh mou pou den htan ekei... pou na einai arage to treliariko mwro mou???? )
Ekneurismenos me thn atyxia mou piga sto spitaki pou anevaineis kati skales
Xtipisa koudouni
Mou vgike mia eugenestath tsatsa
Vlepw to mwro.. mia psili ntarntanogynaika me yperoxes vizares alla apo fatsa den trelathika kiolas
Kai mpika na pidiksw to tanker me tis vizares (apo thn Germania kai ayth opws mou eipe)
Sto krevati aeropipa me poly xeraki. Stash thn wra ths pipas tetoia gia na mhn xouftwnw tis vizares ths...alla epitides thn rwthsa an epitreponte vizomalakseis kai mou eipe piase oso theleis. Sth synexeia thn vazw sta 4.Kalh symetoxi..to mouni ygro sto full apo thn krema profanws. Apisteyth thea h kolara ths me to ateleioto kormi ths. Meta thn vazw sthn klasiki kai epeidi eixa akiro na gamisw piga na teleiwsw amesws.Mwro tis lew tha teleiwsw..katse ligo akoma mou leei den exw provlima egw..mwro den antexw ths lew tha xisw...egw pantws den se [piezw mou leei exw xrono..xynw pou lete magkes..kai meta den efeyge apo to dwmatio ithele koubenta.
Varethika na anoiksw koubenta mazi ths to katalave kai efyge..eygenestath pantws kai ayth kai h tsatsa kai malista otan efyga apo mpourdelo irthane mou anoiksane thn porta me xerethsane kai efyga san kirios (Kai meta perasa apo to spitaki tis ekfilis germanidas me ta glosofila kai vlastimisa thn tyxh mou pou den htan ekei... pou na einai arage to treliariko mwro mou???? )
foxxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 120
- Πόντοι
- 16
η γερμανιδα με τα γλωσσοφιλα ηταν νομιζω στην ηφαιστου αλλα ποτε δεν ξερεις,, αυτη που γαμισες φιλε ειναι δυνατο μωρο..ομως στην ηφαιστου στο μεσαιο σπιτι ηταν μια ρουμανα κοκκινα μαλλια οχι μεγαλο βυζι αλλα στητο με ωραιο κορμι που πραγματικα τα εδινε ολα στο κρεββατι..λες και ειχε παρει γυναικειο βιαγκρα... σε καποια στιγμη πραγματικα το απολαμβανε.. ουτε βιασυνες ουτε τιποτα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις