Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.860
- Πόντοι
- 11.585
μιας και βρεθηκα για μια κοινωνικη υποχρεωση σημερα μετα το μεσημερι στην λαρισα ειπα να επισκεφτω το βραδυ την περιφημη βιλα εροτικα να δω τι παιζει στα τρια σπιτακια..λοιπον ηταν μια ξανθουλα αδυνατη πιπινακι με λιγο τρελο μαλλι νομιζω πετρουλα στο ενα,μια ιδιας περιπου κατασκευης αδυνατη,καστανοξανθη,κοντουλα,πιπινι που δεν συγκρατησα ονομα στο αλλο και στο τριτο σπιτακι οπου εγινε εκ μερους μου η καταθεση μια τατιανα.η τατιανα ειναι μελαχρινη,κανονικου αναστηματος,μαυρο μακρυ μαλλι,κανονικη απο κιλα και με γυμνασμενο σφιχτο κορμακι [size=10pt]και πολυ ωραιες γαμπες[/size] και μπουτακια.κανει απλο στα 30 ευρω,πρωκτικο στα 100,γλειφομουνι στα 75 και προγραμμα με 2 εκτονωσεις στα 100 ευρω.πηρα αυτο με τα 75 .πολυ δεκτικη σε χαδακια και γλειψιμο στις ρωγες,αφηνε να χουφτωνω ελευθερα τα βυζακια της,πολυ καθαρη,με ενα υπεροχο αρωμα σε ολο το σωματακι της.πιπα αρκετα βαθια αλλα λιγο ερασιτεχνικη,καλη ομως και καυλωτικη αρκετα...και το κυριως γαμησι στα τεσσερα με καλο στησιμο αλλα χωρις ιδιαιτερη συμμετοχη δικη της.μιλαει πολυ καλα τα ελληνικα και ειναι και δεκτικη σε συζητηση.απο χρονο δεν βιαζοταν καθολου αλλα ισως επειδη δεν περιμενε και κανεις αλλος πελατης...μαλλον λογω μπαλας....γενικα αξιζει τα λεφτα της παντως....εγκρινεται και μιας και ειμαι απο θεσσαλονικη θα μπορουσε να παιζει ανετα και σε αλλη κατηγορια,ξεπερνα κατα πολυ και απο εμφανιση και απο επιδοσεις πολλες δικες μας πανω...
Τι μου κανεις τωρα? με πριζωνεις ε..?