Νέα

Λάρισα - μπουρδέλα/κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα con1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 265K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
μιας και βρεθηκα για μια κοινωνικη υποχρεωση σημερα μετα το μεσημερι στην λαρισα ειπα να επισκεφτω το βραδυ την περιφημη βιλα εροτικα να δω τι παιζει στα τρια σπιτακια..λοιπον ηταν μια ξανθουλα αδυνατη πιπινακι με λιγο τρελο μαλλι νομιζω πετρουλα στο ενα,μια ιδιας περιπου κατασκευης αδυνατη,καστανοξανθη,κοντουλα,πιπινι που δεν συγκρατησα ονομα στο αλλο και στο τριτο σπιτακι οπου εγινε εκ μερους μου η καταθεση μια τατιανα.η τατιανα ειναι μελαχρινη,κανονικου αναστηματος,μαυρο μακρυ μαλλι,κανονικη απο κιλα και με γυμνασμενο σφιχτο κορμακι [size=10pt]και πολυ ωραιες γαμπες[/size] και μπουτακια.κανει απλο στα 30 ευρω,πρωκτικο στα 100,γλειφομουνι στα 75 και προγραμμα με  2 εκτονωσεις στα 100 ευρω.πηρα αυτο με τα 75 .πολυ δεκτικη σε χαδακια και γλειψιμο στις ρωγες,αφηνε να χουφτωνω ελευθερα τα βυζακια της,πολυ καθαρη,με ενα υπεροχο αρωμα σε ολο το σωματακι της.πιπα αρκετα βαθια αλλα λιγο ερασιτεχνικη,καλη ομως και καυλωτικη αρκετα...και το κυριως γαμησι στα τεσσερα με καλο στησιμο αλλα χωρις ιδιαιτερη συμμετοχη δικη της.μιλαει πολυ καλα τα ελληνικα και ειναι και δεκτικη σε συζητηση.απο χρονο δεν βιαζοταν καθολου αλλα ισως επειδη δεν περιμενε και κανεις αλλος πελατης...μαλλον λογω μπαλας....γενικα αξιζει τα λεφτα της παντως....εγκρινεται και μιας και ειμαι απο θεσσαλονικη θα μπορουσε να παιζει ανετα και σε αλλη κατηγορια,ξεπερνα κατα πολυ και απο εμφανιση και απο επιδοσεις πολλες δικες μας πανω...

Τι μου κανεις τωρα? με πριζωνεις ε..? :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τι μου κανεις τωρα? με πριζωνεις ε..? :2funny: :2funny: :2funny:
θα πας λαρισα;εχουν απεξω απο τα σπιτακια πινακιδες με τα ονοματα απο τα κοριτσια να μην ψαχνεις...ειναι 5-6 χμ εξω προς τρικαλα στην εθνικη οδο,αριστερα οπως πας για τρικαλα,ανεβαινεις σε  μια ανηφορα.παρκιν εχει και ειναι 3 προκατ σπιτακια σαν αυτο της κωλετη ενα πραμα καραμαν.τιμες λογικες στο απλο...30 ευρω,χωροι καλοι και περιποιημενοι,οχι αθλια μποουρδελα επαρχιας...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
το αφεντικο μου εχει 1,5 χρονο που ανοιξε  μαγαζι λαρισσα σχεδον μηνα παρα μηνα βγαινει δρομολογιο για τροφοδοσια.
Τον σεπτεμβρη αν βολεψει θα πω να παω εγω ...να κανω και ενα τεστ ντραιβ!
...αλλα αν πω το λογο στο αφεντικο μου τον βλεπω να πηγαινει αυτος για μενα!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
το αφεντικο μου εχει 1,5 χρονο που ανοιξε  μαγαζι λαρισσα σχεδον μηνα παρα μηνα βγαινει δρομολογιο για τροφοδοσια.
Τον σεπτεμβρη αν βολεψει θα πω να παω εγω ...να κανω και ενα τεστ ντραιβ!
...αλλα αν πω το λογο στο αφεντικο μου τον βλεπω να πηγαινει αυτος για μενα!!!
θα το ξερει ηδη...και θα γαμαει...μαλλον

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρεπορταζ φρεσκο απο βραδινη επισκεψη φιλου μου στην βιλα εροτικα...επαιζαν τινα,μελαχρινη,κοντουλα αδυνατη με καλο σωματακι,η γνωστη τατιανα που ανεφερα κι εγω τις προαλλες και μια νατασσα στην οποιαν κατεθεσε ο φιλος μου,απο ουκρανια.μελαχρινη,κοντο καρε μαλλι,σχετικα ψηλη και αδυνατη.πολυ τρελιαρω απο οτι μου ειπε,τα κανει ολα:30 απλο,75 ακαποτο ή γλειφομουνι,100 και τα δυο ή πρωκτικο σκετο.καλο αλλα οχι κατι συγκλονιστικο ,συμφωνα με τον φιλο μου παντα...οποιος εχει δοκιμασει καποια απο τις αλλες να μας πει...

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Ρε παιδια καποιος να παει στα μπουρδελα του κεντρου να βρει την ξανθια γερμανιδα που ειναι ολα τα λεφτα. ανυπομονω να περασει ενας μηνας να παω λαρισσα να την πηδηξω παλι. δεν κρατιεμαι λεμε  :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg:

panos188

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
3
Πόντοι
0
Ρε παιδια καποιος να παει στα μπουρδελα του κεντρου να βρει την ξανθια γερμανιδα που ειναι ολα τα λεφτα. ανυπομονω να περασει ενας μηνας να παω λαρισσα να την πηδηξω παλι. δεν κρατιεμαι λεμε  :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg:

Ποσο καιρο καθονται σε μια πολη οι κοπελες? δε νομιζω να εχει φυγει γιατι σκεφτομαι να ψαξω να τη βρω σε ποιο σπιτι ειναι.  :grin:

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
εγω παιδια προτιμησα σημερα για καταθεση την τατιανα που εχει αναφερθει απο αλλον συναγωνιστη παλιοτερα στην βιλα εροτικα...με ενα κατοσταρι και πρωκτικο και γλειφομουνι,ελευθερα την φιλουσα παντου και εγλειφα τα βυζακια της.πολλη καλη πιπα και βαθια.τελειο γυμνασμενο σωματακι αλλα οχι καμια πεθαμενη,κανονικη στα κιλα της,μελαχρινο κοντοπουτανο απιθανο...λεει με χιλια και αφου δινει και κωλαρακι ειναι τελεια...πολυ καθαρη και με ωραιο αρωμα,σε τραβαει να την ξεσκισεις.απο θεμα χρονου ανετη και πολυ συζητησιμη και ευχαριστη κοπελιτσα για gfe κατασταση.στηνεται πολυ καλα στα τεσσερα.καναμε και απο μουνακι πρωτα και μετα το εβαλα προσεκτικα στο κωλαρακι της.θα την επισκεφτω ξανα συντομα ,ειναι αστερακι.

bigjohn85

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
τελικά η γερμανίδα milf που λέτε που βρίσκετε γιατί με μπερδέψατε ο ένας λέεει ηφαιστού στο  3ο σπιτακι ο αλλος στο μεσαιο ο αλλος στη βυρωνος...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
τελικά η γερμανίδα milf που λέτε που βρίσκετε γιατί με μπερδέψατε ο ένας λέεει ηφαιστού στο  3ο σπιτακι ο αλλος στο μεσαιο ο αλλος στη βυρωνος...
αν ψαχνεις την μιλφ (την εχω παρει) βρισκοταν στο μεσαιο της υφαιστου,τωρα δεν ξερω που βρισκεται...αλλα να ξερεις στην φατσα δεν λεει...απο υπηρεσιες ομως λεει.οι αλλοι συναγωνιστες αναφερονται σε γερμανικο τεμαχιο ΝΕΑΡΟ με γλωσσοφιλα (δεν την εχω παρει ),αυτη βρισκεται στην βυρωνος...ελπιζω να βοηθησα...αν εχουν αλλαξει τα δεδομενα ας ενημερωσουν οι φιλτατοι λαρισαιοι....

panos188

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
3
Πόντοι
0
αν ψαχνεις την μιλφ (την εχω παρει) βρισκοταν στο μεσαιο της υφαιστου,τωρα δεν ξερω που βρισκεται...αλλα να ξερεις στην φατσα δεν λεει...απο υπηρεσιες ομως λεει.οι αλλοι συναγωνιστες αναφερονται σε γερμανικο τεμαχιο ΝΕΑΡΟ με γλωσσοφιλα (δεν την εχω παρει ),αυτη βρισκεται στην βυρωνος...ελπιζω να βοηθησα...αν εχουν αλλαξει τα δεδομενα ας ενημερωσουν οι φιλτατοι λαρισαιοι....

Μια φορα οπως περνουσα απο το λασ βεγκας μπροστα. τοτε εκλειναν τα σπιτακια κ οι κοπελες εβγαιναν με τις τσατσαδες, ε λοιπον απο πανω απ το λας βεγκας βγηκε μια μουναρα ψηλη γυμνασμενη και ξανθια. μεσα ιουλιου ηταν αυτο. αλλα την ειδα μονο απο "πισω" οπως περπατουσε συνοδεια τσατσας.

Δεν ξερω ταιριαζει στην περιγραφη με τη νεαρη που λεμε τη γερμανιδα? μιλαμε μενεκεν ομως. κ λιγο καλοκαιρινο χρωματακι ειχε νομιζω.

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Μια φορα οπως περνουσα απο το λασ βεγκας μπροστα. τοτε εκλειναν τα σπιτακια κ οι κοπελες εβγαιναν με τις τσατσαδες, ε λοιπον απο πανω απ το λας βεγκας βγηκε μια μουναρα ψηλη γυμνασμενη και ξανθια. μεσα ιουλιου ηταν αυτο. αλλα την ειδα μονο απο "πισω" οπως περπατουσε συνοδεια τσατσας.

Δεν ξερω ταιριαζει στην περιγραφη με τη νεαρη που λεμε τη γερμανιδα? μιλαμε μενεκεν ομως. κ λιγο καλοκαιρινο χρωματακι ειχε νομιζω.

Λογικα αυτη ειναι. Παιδες εγω δεν ειμαι απο Λαρισα αλλα οταν πηγα ειμουν πρωτα πλατεια ταχυδρομειου για καφε. Πηρα εναν δρομο ευθεια και καποια στιγμη στο αριστερο μου χερι ειδα κοκκινα φωτακια και μπηκα. Απο πανω ηταν ενας λοφος (εχει καστρο εκει?) Στο μεσαιο που μπηκα βγηκε το απιστευτο μωρο. Η Γερμανιδα!!!! Ψηλη Ξανθια και Μουναρα !!!! Με πλακωσε στα γλωσοφιλα, μου στηθηκε στα ορθια... μου εκανε ερωτα σαν να ηταν η γκομενα μου. Οταν τελεινα μου ρουφαγε την γλωσα και φιλιομασταν για αρκετα λεπτα. Της ειπα οτι την ερωτευτηκα και θελω να την κλεψω και μου απαντησε πως μετα το αφεντικο της θα με σκοτωσει  :zfuck: :zfuck: :zfuck: Τα ελληνικα της δεν ηταν καλα αλλα αν σας πω οτι οταν ηταν να χυσω δεν ηθελε και γουσταρε περισσοτερο πηδημα μαζι μου δεν θα με πιστεψετε... και ομως ειναι αληθεινο. Περιμενω λιγες εβδομαδες να παω να τηυν βρω παλι. Αν εμενα Λαρισσα θα την πηδουσα καθε μερα.  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
Λογικα αυτη ειναι. Παιδες εγω δεν ειμαι απο Λαρισα αλλα οταν πηγα ειμουν πρωτα πλατεια ταχυδρομειου για καφε. Πηρα εναν δρομο ευθεια και καποια στιγμη στο αριστερο μου χερι ειδα κοκκινα φωτακια και μπηκα. Απο πανω ηταν ενας λοφος (εχει καστρο εκει?) Στο μεσαιο που μπηκα βγηκε το απιστευτο μωρο. Η Γερμανιδα!!!! Ψηλη Ξανθια και Μουναρα !!!! Με πλακωσε στα γλωσοφιλα, μου στηθηκε στα ορθια... μου εκανε ερωτα σαν να ηταν η γκομενα μου. Οταν τελεινα μου ρουφαγε την γλωσα και φιλιομασταν για αρκετα λεπτα. Της ειπα οτι την ερωτευτηκα και θελω να την κλεψω και μου απαντησε πως μετα το αφεντικο της θα με σκοτωσει  :zfuck: :zfuck: :zfuck: Τα ελληνικα της δεν ηταν καλα αλλα αν σας πω οτι οταν ηταν να χυσω δεν ηθελε και γουσταρε περισσοτερο πηδημα μαζι μου δεν θα με πιστεψετε... και ομως ειναι αληθεινο. Περιμενω λιγες εβδομαδες να παω να τηυν βρω παλι. Αν εμενα Λαρισσα θα την πηδουσα καθε μερα.  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Φοβερη ακουγεται...πρεπει να την φαμε οπωσδηποτε.... :dancing:

panos188

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
3
Πόντοι
0

ειχε σκαλες το σπιτι αυτο?

fun1970

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
πριν μερικες μερες επισκευτικα και παλι τις βιλες και πηρα την νατασα. συμφωνω με τα προηγουμενα ηταν πολυ καλη και εδωσα 100 για κολαρακι με πολυ καλη συμετοχη και καθολου βιασινες. Επισεις εμαθα οτι η ιδια και αλλες κοπελες απο τη βιλα δουλευεουν και στο μαγαζι πανω απο το Las Vecgas

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
Χθες αποφασισαμε με ενα φιλαρακι να κατηφορησουμε προς τη Λαρισα να παμε να δουμε τι παιζει και προς τα εκει για αρχη ειπιαμε εναν καφε σε ενα μαγαζι κοντα στη πλατεια στο οποιο ομολογω την μιαμιση ωρα σχεδον που καθησαμε μας βγηκανε τα ματια εξω! Τωρα Λαρισαιες ηταν? φοιτιτριες ηταν? δεν ξερω παντως απο μπροστα μας περασαν πολυ ωραιες γυναικες και ..Μουνια που μετα χρειαστηκαμε κολυριο για τα ματια μας!
Καναμε αρχικα μια γυρα απο Βυρωνος αλλα γινοταν της πηχτρας και μετα απο κανα δυο γυρες αφου δεν βρηκαμε να παρκαρουμε φυγαμε για την Villa οπου και εγινε εκει η καταθεση.
Το συγγροτημα ευκολο να το βρεις ειναι στο δρομο για τρικαλα μετα την Τερψιθεα στα αριστερα σου στο βαθος πριν μια αντιπρωσωπια αυτοκινητων που το βραδυ δεν φενεται καλα το στενακι εκτος απο μια μικρη πινακιδα που εχει πανω στο δρομο αλλα αν κοιταζεις στο βαθος απο μακρια το εντοπιζεις.
Το συγγροτημα πολυ ωραιο αλλα επι της ουσιας μαπα το καρπουζι!
Στο πρωτο σπιτακι απο πανω δουλευε μια Νατασα μαυρο μαλι καρε ψιλη αδυνατη με μικρο βιζακι ομιλητικη. Στο δευτερο μια κοντουλα Βανα αδυνατη στην οποια εγινε το σκινηκο.
Και στο τριτο μια μικρουλα με γλυκια φατσουλα μαυρομαλλα της οποια το ονομα δεν το συγρατησα μαλλον Λινα...Λανα η κατι τετοιο το οποιο το φοβηθηκα γιατι μου φανηκε μικρο και απειρο.
Ο φιλος προτιμησε την Νατασα η οποια ηταν στα ιδια με την Βανα που πηρα και εγω.
Απο κινηση ειχε αρκετη που το παρκιν ηταν φυσκα απο αμαξια. Μετα καναμε ακομα μια γυρα απο Βυρωνος αλλα τα ιδια αφου δεν βρηκαμε να παρκαρουμε χωρις να περπατησουμε την καναμε με αργα πηδηματακια!
Καποια στιγμη θα ξανα κατεβω για την Τατιανα που πιστευω να αξιζει 3 ωρες δρομο πανε ελα!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
θα εχεις πμ

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
γεια σασ αγωνιστεσ.μετα απο καιρω εμφανιζομαι για να γραψω κατι που αξιζει.πριν απο λιγο πηγα στο σπιτακι στην ολυμπου το πανω.εκει σηναντισα την μαρινελα 24 ετων απο μολδαβια,τι να πο απο τα καλυτερα που περασαν ποτε απο λαρισα.ομορφη ωραιο σωμα,καλουσ βυζουσ μα και φοβερη εξυπιρετιση με ανεση φιλακια φοβερη πιπα,ολεσ οι στασεισ οι κοπελα το ζουσε αυτο που εκανε ηταν αθηναικων προδιαγραφων τι να λεμε τωρα.απο τι μου ειπε θα μινει στην λαρισα.30 ευρω η τιμη αλλα τα αξιζε με το παραπανο το μωρακι.το μονο ξενερωμα ηταν οτι μολισ εφευγα ηταν ετιμοι να περασουν κατι βρομιλη αλβανοι και αυτο με χαλασε λιγακι---παντοσ το μωρακι παρααξιζει.

yiannikyr

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
σε πιο σημειο της ολυμπου ηταν ακριβώς αυτο το σπιτακι? τελικά μαθαμε που ειναι η γκομεναρα γερμανιδα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom