You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λάρισα - μπουρδέλα/κωλόμπαρα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα con1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 265K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
επρεπε να της απαντησεις και σενα τι λογος σου πεφτει αν εχω γκομενα ή όχι...δεν ξερω ουτε εγω για ποια λες,δεν την εχω πετυχει,αλλα αμα ειναι ετσι ουτε απο μακρυα δεν θελω να την δω..λολ. οταν επαιρνε "πιπα" μου μιλουσε..."εχεις κοπελα"? "γιατι ηρθες τοτε"? και κατι τετοια στο ασχετο, αντε να γαμησεις μετα.
καλη περιπτωση ειναι στην βυρωνος η ξενια (εγω την εχω πετυχει πρωινη βαρδια ),ειναι λιγο χοντρουλα,αλλα εχει βυζαρες κ καυλοφατσα κ τα δινει ολα στο γαμισι...προσφερει κ τις 6 αρες βυζαρες της για ρουφηγμα...
στην υφαιστου στο δευτερο σπιτακι παιζουν καλα κομματια κ πρωι κ βραδι,με καλη συμμετοχη στο σεξ..δυο με τρεις σελιδες πισω εχω αφησει κριτικες να δεν βαριεσαι διαβασε τα..υπαρχει κ η γερμανιδα σουζη στην βυρωνος,καλη κ φιλοτιμη σε υπηρεσιες αλλα πολυ ασχημη παιδες,εγω δεν μπορω να ξαναπαω σε αυτην.. αν υπαρχει τιποτα καινουργιο αιμα αυτη τη στιγμη δεν ξερω,γιατι εχω κανα μηνα που τρεχω για δουλειες κ εχω μεινει πισω στα μπουρδελα..
επρεπε να της απαντησεις και σενα τι λογος σου πεφτει αν εχω γκομενα ή όχι...δεν ξερω ουτε εγω για ποια λες,δεν την εχω πετυχει,αλλα αμα ειναι ετσι ουτε απο μακρυα δεν θελω να την δω..
καλη περιπτωση ειναι στην βυρωνος η ξενια (εγω την εχω πετυχει πρωινη βαρδια ),ειναι λιγο χοντρουλα,αλλα εχει βυζαρες κ καυλοφατσα κ τα δινει ολα στο γαμισι...προσφερει κ τις 6 αρες βυζαρες της για ρουφηγμα...
στην υφαιστου στο δευτερο σπιτακι παιζουν καλα κομματια κ πρωι κ βραδι,με καλη συμμετοχη στο σεξ..δυο με τρεις σελιδες πισω εχω αφησει κριτικες να δεν βαριεσαι διαβασε τα..υπαρχει κ η γερμανιδα σουζη στην βυρωνος,καλη κ φιλοτιμη σε υπηρεσιες αλλα πολυ ασχημη παιδες,εγω δεν μπορω να ξαναπαω σε αυτην.. αν υπαρχει τιποτα καινουργιο αιμα αυτη τη στιγμη δεν ξερω,γιατι εχω κανα μηνα που τρεχω για δουλειες κ εχω μεινει πισω στα μπουρδελα..
Ναι φιλε μου αστα να πανε...μπαινει στο δωματιο μη σου πω την ειχε ετοιμη σκισμενη την καποτα απ εξω...ουτε συστηθηκε ουτε τιποτα...σουτιεν δεν εβγαλε (δεν ειχε και τιποτα να δειξει ουτως η αλλως)...δε μου σηκωθηκε καθολου. κ κερασακι στην τουρτα ηταν οι ερωτησεις! μακρυα...
μαγκεσ γεια σασ.μολισ γυρισα απο πολη και ηφαιστου οπου κατεθεσα σε ξενια απο ρωσια στο 2ο σπιτακι.μαγκεσ οι ξενια για τουσ λατρεισ των milf ειναι φοβερη με πολυ καλη συμετοχη αψογη πιπα με ρουφηγματα βαθια και πανω απο ολα ,τη βυζαρεσ ειναι αυτεσ ρε μαγκεσ χορτασα νατησ γλυφω και να σφαλιαρονω τα μουτρα μου πω πω θεε μου ημουν στον βυζοπαραδεισω.αξιζει το milfoni ειναι πολυ καλη στα 30 γιουρια και ολεσ οι στασεισ.
Το δευτερο ποιο ειναι? δν μπορω να καταλαβω... δηλαδη αυτο μετα το "λας βεγκας" (που εκλεισε) η το επομενο?μαγκεσ γεια σασ.μολισ γυρισα απο πολη και ηφαιστου οπου κατεθεσα σε ξενια απο ρωσια στο 2ο σπιτακι.μαγκεσ οι ξενια για τουσ λατρεισ των milf ειναι φοβερη με πολυ καλη συμετοχη αψογη πιπα με ρουφηγματα βαθια και πανω απο ολα ,τη βυζαρεσ ειναι αυτεσ ρε μαγκεσ χορτασα νατησ γλυφω και να σφαλιαρονω τα μουτρα μου πω πω θεε μου ημουν στον βυζοπαραδεισω.αξιζει το milfoni ειναι πολυ καλη στα 30 γιουρια και ολεσ οι στασεισ.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
εισαι σιγουρος οτι την πετυχες Υφαιστου την ξενια??γιατι νομιζω οτι παιζει μπαλα στην Βυρωνος,στο σπιτακι με τις σκαλες τις στριφογυριστες....το λας βεγκας βρισκεται υφαιστου κ οχι βυρωνος παιδες....πραγματι εχει βυζαρες 6 αρες,ζουμερες....σπευσατε συναγωνιστες...μαγκεσ γεια σασ.μολισ γυρισα απο πολη και ηφαιστου οπου κατεθεσα σε ξενια απο ρωσια στο 2ο σπιτακι.μαγκεσ οι ξενια για τουσ λατρεισ των milf ειναι φοβερη με πολυ καλη συμετοχη αψογη πιπα με ρουφηγματα βαθια και πανω απο ολα ,τη βυζαρεσ ειναι αυτεσ ρε μαγκεσ χορτασα νατησ γλυφω και να σφαλιαρονω τα μουτρα μου πω πω θεε μου ημουν στον βυζοπαραδεισω.αξιζει το milfoni ειναι πολυ καλη στα 30 γιουρια και ολεσ οι στασεισ.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
οκ τοτε,δεν ηξερα οτι παιζει παιχνιδι κ υφαιστου...παντως η Ξενια ειναι πολυ καυλολοmilf....ναι φιλε μου η ξενια μου ειπε πωσ καποιεσ μερεσ δουλευει ηφαιστου και καποιεσ αλλεσ βυρωνοσ στο ψυλλο.
γεια σασ παιδεσ.συντομω περασμα πριν λιγο απο βυρωνοσ σασ εχω φρεσκα νεα.στο 1ο σπιτακι διπλα στα χανουμακια μια ψιλυ αδυνατη μελαχροινη μαρια στην οποια δεν κατεθεσα και δεν ξερω υπυρεσιεσ.στο 2ο η σουζη.στο 3ο μια ρωσιδα ψιλη μιλφωνα δεν θυμαμαι ονομα.και τωρα τα νεα που σασ κρατω.στο πανω καινουργια κοπελα πολυ καλη μελαχροινη κοντουλα με κουκλιστικο πρωσοπακι συλβια απο τσεχια οπου και κατεθεσα.μαγκεσ πολυ καλο μωρακι ανεχτικη σε ολεσ τισ στασεισ τσιμπουκι σκετη γκαυλα οπου κοντεψα να τησ τα δωσο αλλα κρατηθηκα,μετα την ζητησα να ανεβει απο πανω οπου ακολουθησε πολυ καλη ιππασια με αργεσ σταθερεσ κινησεισ και κραβγουλεσ,μετα τησ ζιτησα να ξαπλωση κατω με τα ποδια στουσ ομουσ μου οπου ακολουθησε σφηροκωπημα με θεα τα ποδια στα καπακια απο τουσ καθρεπτεσ μετα απο κανα 5λεπτο δεν αντεξα μαγκεσ και κατεθεσα το υγρο πυρ μεσα τησ με κραυγη νικητη ,πολυ καλη επιλογη παιδια στα 30ε.καθωσ εφευγα μαγκεσ με περιμενε ακομα μια εκπληξη στο σπιτακι ανεβαινοντασ στο φρουριο δεξια οχι στησ μαριννελασ απεναντι.με το που ανοιγω την πορτα βλεπω ενα ξανθο μωρακι με πρασινα ματια ντενισα απο ισπανια καινουργια και αυτη βγηκε με πολυ καλη ορεξη στο σαλονι χαμογελαστη και με εψισε φυσικα για τησ επομενεσ μερεσ,αα και κατι τελευταιο μολισ μπηκα στο σπιτακι ηταν μεσα 2 ασφαλιτεσ και ζιτουσαν την αδεια η οποια ειπε η τσατσα ακουσων ακουσων οτι δεν υπαρχει.και επισησ πηρε το αυτι μου κουβεντα απο τουσ ασφαλιτεσ οτι δεν υπυρχε καταχωρισει στο βιβλιο ιατρικησ εξετασεισ τησ κοπελασ και η τσατσογρια ειπε οτι δεν προλαβε εινε καινουργια και θα παει αυριω.κυρυε ελεησων και ο θεοσ να μασ φυλαει δηλαδη.
γεια σασ παιδεσ.συντομω περασμα πριν λιγο απο βυρωνοσ σασ εχω φρεσκα νεα.στο 1ο σπιτακι διπλα στα χανουμακια μια ψιλυ αδυνατη μελαχροινη μαρια στην οποια δεν κατεθεσα και δεν ξερω υπυρεσιεσ.στο 2ο η σουζη.στο 3ο μια ρωσιδα ψιλη μιλφωνα δεν θυμαμαι ονομα.και τωρα τα νεα που σασ κρατω.στο πανω καινουργια κοπελα πολυ καλη μελαχροινη κοντουλα με κουκλιστικο πρωσοπακι συλβια απο τσεχια οπου και κατεθεσα.μαγκεσ πολυ καλο μωρακι ανεχτικη σε ολεσ τισ στασεισ τσιμπουκι σκετη γκαυλα οπου κοντεψα να τησ τα δωσο αλλα κρατηθηκα,μετα την ζητησα να ανεβει απο πανω οπου ακολουθησε πολυ καλη ιππασια με αργεσ σταθερεσ κινησεισ και κραβγουλεσ,μετα τησ ζιτησα να ξαπλωση κατω με τα ποδια στουσ ομουσ μου οπου ακολουθησε σφηροκωπημα με θεα τα ποδια στα καπακια απο τουσ καθρεπτεσ μετα απο κανα 5λεπτο δεν αντεξα μαγκεσ και κατεθεσα το υγρο πυρ μεσα τησ με κραυγη νικητη ,πολυ καλη επιλογη παιδια στα 30ε.καθωσ εφευγα μαγκεσ με περιμενε ακομα μια εκπληξη στο σπιτακι ανεβαινοντασ στο φρουριο δεξια οχι στησ μαριννελασ απεναντι.με το που ανοιγω την πορτα βλεπω ενα ξανθο μωρακι με πρασινα ματια ντενισα απο ισπανια καινουργια και αυτη βγηκε με πολυ καλη ορεξη στο σαλονι χαμογελαστη και με εψισε φυσικα για τησ επομενεσ μερεσ,αα και κατι τελευταιο μολισ μπηκα στο σπιτακι ηταν μεσα 2 ασφαλιτεσ και ζιτουσαν την αδεια η οποια ειπε η τσατσα ακουσων ακουσων οτι δεν υπαρχει.και επισησ πηρε το αυτι μου κουβεντα απο τουσ ασφαλιτεσ οτι δεν υπυρχε καταχωρισει στο βιβλιο ιατρικησ εξετασεισ τησ κοπελασ και η τσατσογρια ειπε οτι δεν προλαβε εινε καινουργια και θα παει αυριω.κυρυε ελεησων και ο θεοσ να μασ φυλαει δηλαδη.
χτεσ τη νυχτα περασμα απο τα ρδελα τησ υφαιστου.στο 1ο καινουργιο μωρακι ξανθο με καλω σωματακι ελινα νομιζω απο ισπανια και αυτη,στα υποψην για καταθεση τησ επομενεσ ημερεσ,προσοχη-προσοχη παιδεσ σε αυτο το σπιτι δουλευει και μια ρουμανα εντελωσ κομοδινω κλαουντια νομιζω.στο 2ο ηταν οι ελβιρα η γαλλιδα καλη επιλογη για τουσ λατρησ των milf.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
καλησπερα παλικαρια..μεσημεριανη εξορμηση κατα τις 12:30 με 1 το μεσημερακι.στην Υφαιστου μονο το ενα σπιτακι ανοιχτο,αυτο με την πορτοκαλι πορτα, δεν μπορεσα να μπω γιατι πετυχα δυστηχως εναν γνωστο μου (παραλιγο να γινω ρομπα.... )
οποτε κατεφυγα στην βυρωνος.στο πρωτο σπιτακι που μπηκα (βυρωνος 19) πετυχα μια μικρουλα ξανθια,συμπαθητικο κορμι κ πρωσοπο,αλλα διεκρινα μια βαριεστημαρα στο στυλ της κ ετσι απεφυγα να περασω στα ενδοτερα.ακριβως απεναντι στο αλλο σπιτακι η σουζυ η γερμανιδα κ λιγο παρακατω στο σπιτακι με την στενη εισοδο κ με την σκαλα πετυχα ξανα την Ξενια οπου κ ξανα-κατεθεσα..δεν εχω να συμπληρωσω κ πολλα απο την προηγουμενη κριτικη,περασα ενα ωραιο 20 λεπτο με τις βυζαρες της ξενιας ,γαμισι σε ολες τις στασεις με γλειψυματα απο την ξενια στο λαιμο κ στο στηθος μου,βρωμολογα,ιδρωτας κ προστυχο γαμισι.πολυ θετικο στο οτι αφηνει να παιζεις,να ρουφας να βυζαινεις τις ομορφες,μεγαλες βυζαρες της,στο οτι δεν ειναι βιαστικη καθολου κ στο οτι το δωματιο ηταν αρκετα καθαρο.στα αρνητικα το οτι το δωματιο ειχε σομπα φουλ αναμενη,κοντεψα να λιποθυμησω απο την ζεστη κ στο οτι η Ξενια νομιζω οτι παχυνε και αλλο απο την τελευταια μου επισκεψη.το εισητηριο παντου 30 γιουρια κ οι τσατσαδες στην βυρωνος την ειχαν στησει σημερα εξω απο τα σπιτακια κ κουτσουμπολευαν..
οποτε κατεφυγα στην βυρωνος.στο πρωτο σπιτακι που μπηκα (βυρωνος 19) πετυχα μια μικρουλα ξανθια,συμπαθητικο κορμι κ πρωσοπο,αλλα διεκρινα μια βαριεστημαρα στο στυλ της κ ετσι απεφυγα να περασω στα ενδοτερα.ακριβως απεναντι στο αλλο σπιτακι η σουζυ η γερμανιδα κ λιγο παρακατω στο σπιτακι με την στενη εισοδο κ με την σκαλα πετυχα ξανα την Ξενια οπου κ ξανα-κατεθεσα..δεν εχω να συμπληρωσω κ πολλα απο την προηγουμενη κριτικη,περασα ενα ωραιο 20 λεπτο με τις βυζαρες της ξενιας ,γαμισι σε ολες τις στασεις με γλειψυματα απο την ξενια στο λαιμο κ στο στηθος μου,βρωμολογα,ιδρωτας κ προστυχο γαμισι.πολυ θετικο στο οτι αφηνει να παιζεις,να ρουφας να βυζαινεις τις ομορφες,μεγαλες βυζαρες της,στο οτι δεν ειναι βιαστικη καθολου κ στο οτι το δωματιο ηταν αρκετα καθαρο.στα αρνητικα το οτι το δωματιο ειχε σομπα φουλ αναμενη,κοντεψα να λιποθυμησω απο την ζεστη κ στο οτι η Ξενια νομιζω οτι παχυνε και αλλο απο την τελευταια μου επισκεψη.το εισητηριο παντου 30 γιουρια κ οι τσατσαδες στην βυρωνος την ειχαν στησει σημερα εξω απο τα σπιτακια κ κουτσουμπολευαν..
περασμα μαγκεσ πριν λιγο απο βυρωνοσ ανεβαινοντασ για φρουριο δεξια να τεσταρω την ντενισα απο ισπανια.βγηκε οι κοπελα στο σαλονι ξανθια με ωραια μεγαλα ματια καλα βυζακια αλλα χαλλαρα,σκαω το 30αρι και εισχωρο στο δωμα.ερχεται το μωρακι και τι λεω να μου φερει στην μαπα τα βυζομπαλα πραγμα που αμεσωσ εκανε και τα απολαυσα πιπιλιζωντασ τα και αμεσωσ μετα αρχισε μια πιπα αλλα και με χερι πραγμα που δεν γουσταρα και τησ το πηρα πηγαινοντασ το στα μπαλακια πιπα και χαιδεμα μπαλασ τησ λεω οπου και το εκανε κανοντασ μια καλη πιπα και στην συνεχεια ανεβηκε απο πανω καβαλοντασ με και αρχιζοντασ μια καλη ιππασια με καλω σταθερω ρυθμω με βογγητακια οπου στην συνεχεια ανεβασα στροφεσ και σφυρωκοπησα το μουνακι τησ αλλα χωρισ να καταφερω να τελειωσω ετσι και την εβαλα απο κατω οπου και κατεθεσα μεσα τησ μετα απο λιγο....γενικο συμπερασμα καλο ομορφω κοριτσακι μιλοντασ λιγα ελληνικα και υπομωνετικη ολεσ οι στασεισ χωρισ βιασυνεσ αλλα θα σασ πω οτι δεν ξετραιλαθηκα κιολλασ γιατι δεν επαιρνε πολλεσ πρωτοβουλιεσ ηταν κατι σαν λιγο ντροπαλη.δεν μπορω να πω οτι δεν ηταν καλα αλλα ουτε και super.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις