You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λάρισα - μπουρδέλα/κωλόμπαρα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα con1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 265K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
οχι...για να μου στειλεις π.μ. χτυπας πανω στο ονομα μου π.χ. dimmits κ στην σελιδα που εμφανιζεται πας εκει που λεει αποστολη προσωπικου μηνυματος σε αυτο το μελος.κανεις εκει ενα κλικ,γραφεις το κειμενο κ μετα πατας αποστολη.οχι ρε φιλε,να σε ρωτησω κατι.μολισ γινεσαι μελοσ κανεισ κατι με τα πμ ενεργοποιησ τιποτα.
μετα απο κολομπαρωτσαρκα και ποτα-ξιδια πηγα να παρω το αυτοκινητο απο τα κτελ 4,00 τα ξημερωματα και παιρνοντασ απο τα σπιτακια την βυρωνοσ εκανα ενα τσεκ απ.κατελιξα και κατεθεσα στο σπιτακι ανεβαινοντασ για φρουριο αριστερα οπου ηταν οι μαρινελλα απο μολδαβια,μελαχροινω ομορφο πιπινακι.ολεσ η στασεισ χωρισ διαμαρτυρεια πολυ καλη πιππα φωνεσ και βογγητα στο σφυροπωπημα.αριστη επιλογη στα 30ε.
Η ΜΑΡΙΝΝΕΛΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΙΨΕΙ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΣ ΤΟΝ ΕΒΑΖΑ ΒΑΘΙΑ,ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗ ΠΟΝΟΥΣΑ.Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣΜΕΝΙ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ.ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΟ.ΔΕΝ ΤΗ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΥΤΣΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ..
ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ .ΚΑΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΕΛΑ..
ΡΙΞΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ .ΚΑΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΕΛΑ..
ΡΙΞΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
θενξ φιλε....ΣΤΗ ΒΥΡΩΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΔΕΞΙΑ...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
gl προσεχε αγοριμου μιν μπερδευτεισ.στη βυρωνοσ οπωσ ανεβαινουμε για φρουριο αριστερα στο καινουργιο ειναι οι μαριννελα και δεξια στο πιο παλιο σπιτι ειναι η αννα ξενερα ελληνιδα ξενερα σκετη.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μπα δεν προλαβα.....gl τι κανεισ ρε μουρι.δοκιμασεσ μαριννελα .
επισκεψη πριν απο λιγο στην ηφαιστου στο 2ο σπιτακι οπου συναντησα την ελβιρα απο την γαλλια.η ελβιρα ειναι μια milf ομορφη με πολυ ωραιω σωμα .στο κρεβατι τωρα αρχισε με χαδακια και παιχνιδια οπου μετα περασε το σκουφακι,και αρχισε μια πιπα ολα τα λεφτα στη συνεχεια επαιξα με τα ωραια τησ σφιχτα βυζακια οπου τα ρουφιξα τελεια και γκαφλωσαν.σιγα σιγα μετα ανεβηκε απο πανω και αρχισε μια φοβερη ιππασια με τελειεσ κινησεισ και ακολουθησε σφυροκωπημα με το ελβυρακι απο κατω με τα ποδια στα καππακια οπου και κατεθεσα.μια πολυ καλη επιλογη μαγκεσ για τουσ λατρεισ milfoκαταστασεων οι κοπελα ειναι επαγγελματιασ και τιμαει το 30αρι.
Να πω κ εγω την εμπειρια μου.
Τον σεπτεμβιο, τελη, ειχα επισκεφτει το σπιτακι που ειναι στο δευτερο οροφο στη βυρωνος, βραδυ ηταν.
Εκει συναντησα μια...απο ρωσια μου ειπε, δεν θυμαμαι ονομα αλλα μιλουσε πολυ "μαγκικα", θυμιζε ελληνιδα. Καλο σωμα και πολυ μικρο βυζι. Μελαχρινη ηταν με ισια μαλλια.
Λοιπον παιδια ΞΕΝΕΡΩΜΑ σκετο, με το που μπαινει μεσα στο δωματιο σκιζει καποτα κατευθειαν και μου λεει να ξαπλωσω, πολυ ξεραιλα μιλαμε. αρχιζει πιπα...της πλακας, δε μου σηκωθηκε εγινα και "ρεζιλι".
Της ειπα να σταματησει αμεσως και απαιτησα το 50% των χχρηματων μου. δε μου αρνηθηκε, μαλλον καταλαβε οτι ειναι ξενερωτη. πηρα τα 15 ευρω και εφυγα...
Ξερει κανεις ποια ειναι αυτη και σε ποιο δουλευει παλι? μην την πετυχω και κλαιω τα λεφτα μου παλι. > >
Τον σεπτεμβιο, τελη, ειχα επισκεφτει το σπιτακι που ειναι στο δευτερο οροφο στη βυρωνος, βραδυ ηταν.
Εκει συναντησα μια...απο ρωσια μου ειπε, δεν θυμαμαι ονομα αλλα μιλουσε πολυ "μαγκικα", θυμιζε ελληνιδα. Καλο σωμα και πολυ μικρο βυζι. Μελαχρινη ηταν με ισια μαλλια.
Λοιπον παιδια ΞΕΝΕΡΩΜΑ σκετο, με το που μπαινει μεσα στο δωματιο σκιζει καποτα κατευθειαν και μου λεει να ξαπλωσω, πολυ ξεραιλα μιλαμε. αρχιζει πιπα...της πλακας, δε μου σηκωθηκε εγινα και "ρεζιλι".
Της ειπα να σταματησει αμεσως και απαιτησα το 50% των χχρηματων μου. δε μου αρνηθηκε, μαλλον καταλαβε οτι ειναι ξενερωτη. πηρα τα 15 ευρω και εφυγα...
Ξερει κανεις ποια ειναι αυτη και σε ποιο δουλευει παλι? μην την πετυχω και κλαιω τα λεφτα μου παλι. > >
λες να ειναι αυτη? μηκος μαλλιων κανονικο ειναι ισια...κ μελαχρινα. μικρο βυζι και μιλαει καπως σα νταλικερης, "σοβαρα" ασ πουμε...με το που μιλησει σου πεφτει κατευθειαν.ειλικρινα φιλε δεν μπορω να καταλαβω ποια ειναι αυτη.μια μεγαλη ξενερα τωρα ειναι βραδυ οπωσ ανεβαινεισ στο φρουριο στο δεξι σπιτακι ειναι μελαχροινη αδυνατη αννα νομιζω,δεν αξιζει μια.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις