You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λάρισα - μπουρδέλα/κωλόμπαρα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα con1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 268K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
την ρωτησα την ηλικια κ μου ειπε 34...αλλα βρε στο προσωπο φαινεται για 25 αρα, δεν ειναι καθολου σπασμενη,ουτε ρυτιδες ουτε τιποτα.ξεχωριζει απο τα τεραστια βυζομπαλα.ειναι πραγματικα μεγαλα,δεν υπερβαλλω...η Αννα εχει καλο βυζι κ προσωπο??αν λεσ αυτο που ειναι στον 2ο οροφο ασ πουμε την ξενια τοτε την αλλαζει η αννα η βραζιλιανα.αν ομωσ δεν ειναι εκει ,δουλευει και στο σπιτακι ανεβαινοντασ για φρουριο δεξια.αυτην η ξενια ξανθια μηπωσ ειναι γυρο στο 40αρι.
![Tits2 :tits2: :tits2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tits2.gif)
![Tits2 :tits2: :tits2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tits2.gif)
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
μου αναβεις φωτιες τωρα...την λατρευω την σοκολατα...θα παω κ θα την λιωσω στο γ*******ναι ειναι λιγο σοκολατι.αν εισαι λατρησ τησ σοκολατασ θα λειωσεταικαλα μαζι.
![Xxx Knockinboots :knockinb: :knockinb:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_knockinboots.gif)
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
![Ασάλιωτα :fuck1: :fuck1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck1.gif)
![Pipa3 :pipa3: :pipa3:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa3.gif)
![Kissass :kissass: :kissass:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/kissass.gif)
![Fuck2 :fuck2: :fuck2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck2.gif)
ναι ειναι λιγο σοκολατι.αν εισαι λατρησ τησ σοκολατασ θα λειωσεταικαλα μαζι.οσο για την σουζη εχεισ δικαιο πολυ εσπασε ρε φιλε.απο υπυρεσιεσ καλη αλλα το σωμα τησ φακλανησε οντωσ.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
η Σουζι οταν ηταν στα σπιτακια της Υφαιστου κρατιοτανε καλα.αλλωστε την ειχα τιμησει τοτε 2 φορες,εκανε εξαιρετικο γαμησακι.αλλα σημερα που την πετυχα κ μπηκα φιλε το σκυλομετανιωσα,αν προσπερασω την φατσα,το σωμα της εγινε σκατα,σαμπρελιασε πολυ κ εκανε προκηλι...απο διαθεση δεν μπορω να πω ειναι οκ,αλλα εγω ξενερωσα τελειως κ προτιμησα να μην τελειωσω κ να παω καπου αλλου... :- :-
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
καποτε ειχα παρει στην Υφαιστου κ μια εγχειρισμενη ξανθια,εκανε γαμω τα γαμησια κ η πιπα της ηταν για σεμιναρειο.ηταν κανονικη γυναικα,δεν ειχε υδραυλικα κ ηταν πολυ καυλιαρα..μετα δεν την ξαναπετυχα ποτε...την ξερει κανεις??εχει αποσυρθει??μιλαω για το 2007 με 2008 τοτε την ειχα παρει... ![Xxx Knockinboots :knockinb: :knockinb:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_knockinboots.gif)
![Xxx Knockinboots :knockinb: :knockinb:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_knockinboots.gif)
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
ναι??κριμμα παντως οπως κ να χει.... :'(φιλε θα σου πω κατι.πιθανων αυτην να μην ζει πλεων απο οτι μου ειπε μια τσατσα αλλα δεν στο λεω με σιγουρια .
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
οκ φιλε,καλο βολι στην θεσ/κη,λατρεμενη πολη ημουν εκει 7 χρονια...απο εκει ξεκινησα την μπουρδελοτσαρκα,εχει μερικα κομματια αξια αναφορας.καλα γαμησια κ περιμενουμε νεα σου!να σε καλα φιλε χαρηκα που τα παμε.εγω απο βδομαδα ψινομαι για ολονυχτια γυρα στισ πιατσεσ τησ θεσσαλονικησ εχει κατι καλα κομματια,θα γραψω αναλυτικη αναφορα μολισ γινει.αν μου στελνεισ pm δεν απαντω για τη δεν τα παιρνω,δεν ξερω τι προβλημα υπαρχει.τα λεμε.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ακουω...μπραβο για το εκτενες καυλωτικο ρεπορτ....gl ακους??
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
μια πρατηρηση που ξεχασα να προσθεσω στην κριτικη μου για Βυρωνος 20:το δωματιο ηταν απαραδεκτο απο θεμα υγειηνης,το σεντονι βρωμουσε κ στην ακρη του διεκρινα χυσια... δυστηχως για μενα το καταλαβα αφου ξαπλωσα...στο σπιτι πλυθηκα με betatin,σιχαθηκα την ζωη μου...απαραδεκτα πραγματα για μπουρδελα του 30 ευρου..προσεξτε συναγωνιστες,το νου σας...
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
οκ καταλαβαινω..για βιζιτουλα ψηνομαι ειδικα αν ειναι ωραιο το γκομενακι...θα περιμενω κωστη μηνυμα οταν θα φτιαξει..το δικο μου π.μ. το πηρες?κοιταξε να δεισ,επειδη δεν θελω εδω φορα παρτιδα να δωσω πληροφοριεσ γιατι τωρα αρχισε να δινει βυζιτα θα σου στιλω πμ μολισ γινουν εχεμου εμπιστοσυνη εχει 10-15 καλεσ επιλογεσ.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις