You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λάρισα - μπουρδέλα/κωλόμπαρα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα con1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 265K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
περασμα χθεσ τη νυχτα απο ηφαιστου στα 2 σπιτακια παιδεσ εχει 2 καλεσ περιπτωσεισ ,στο ενα πανω απο το λασ βεγκασ οι κλαουντια----και στο τελευταιο η αννα η γερμανιδα και οι 2 δοκιμασμενεσ και καλεσ.απο το μεσαιο δεν περασα.
yianniskyr
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παίδες θα κατέβω Λάρισα σήμερα και λέω να πάω για εξόρμηση.τίποτα νεότερο υπάρχει στον ορίζοντα?
χτεσ το βραδυ μαγκεσ ανεβαινοντασ για φρουριο στο δεξι σπιτακι βλεπω ανα milf 40 και ξανθια καυλοφατσα μιλενα μου ειπε και λεω δε γαμιε ασ κανω μια καταθεση 30αρα...μαγκεσ ενα θα σα πω ολα τα λεφτα το μιλφωνη γλυψιμο μπαλεσ πιπα τελεια ολεσ οι στασεισ χωρισ καμια βιασυνη σκαμπιλια ολα μα ολα τα ειδα πολυ καλη επιλογη.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
απο βυζι τι λεει??εχει μεγαλο?ποιο σπιτακι εννοεις απο ολα??πες αριθμο..χτεσ το βραδυ μαγκεσ ανεβαινοντασ για φρουριο στο δεξι σπιτακι βλεπω ανα milf 40 και ξανθια καυλοφατσα μιλενα μου ειπε και λεω δε γαμιε ασ κανω μια καταθεση 30αρα...μαγκεσ ενα θα σα πω ολα τα λεφτα το μιλφωνη γλυψιμο μπαλεσ πιπα τελεια ολεσ οι στασεισ χωρισ καμια βιασυνη σκαμπιλια ολα μα ολα τα ειδα πολυ καλη επιλογη.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
θενκσ...βυζι κανονικο αλλα μιλαμε θα περασεισ καλα,ειναι ανεβαινοντασ για φρουριο το δεξι το πιο παλιο στο απεναντι δουλευει η ντινα η βραζιλιανα.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
ναι καταλαβα...δεν εχω γαμησει στο συγκεκρημενο,δεν ετυχε ποτε...τα πρωΐνα σε αυτο δουλευει μια ξανθουλα νεαρα με κανονικο σωματοτυπο??βυρωνοσ 19 που ηταν η μουρια και την κοψανε.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
δεν τη εχω παρει,θυμαμαι οτι πρωΐνα πρεπει να ειναι αυτην που σου λεω...δυο φορες την εχω πετυχει κ πηγα κ το δωσα αλλου το 30 αρι..καλη η δεν την πηρεσ.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
μηπως εχει κ στενο μουνακι??ειχα καταθεσει σε μια τυπισα εκει με καστανα μαλια,δεν θυμαμαι ονομα,αλλα ειχε απιστευτο στενο μουνακι,το θυμαμαι ακομη...αλλα απο υπηρεσιες μηδεν....δεν ξερω αν λεμε την ιδια..επισησ την προηγ εβδομαδα ανοιξε το σπιτακι πανω απο το λασ βεγκασ και κατεθεσα σε εκεινη την νεαρη βουλγαρα που σου ειχα πει και περασεσ ωραια θυμασαι με τα ωραια βυζακια κλαουντια νομιζω.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
τωρα το δα,ναι αυτην την θυμαμαι,εχει βυζια που μου αρεσουν κ με ειχε αφησει να την γλυψω χωρις χρεωση μαλιστα....δε τα παω καλα με τα ονοματα αν καταλαβες καλα... αλλα αυτην δεν την πηρα στο μπουρδελο που ειναι πανω απο το λας βεγκας,αλλα στα αλλα παρακατω,....μαλλον μετακινουντε... αυτην ειναι καλη στο σεξ κ προθυμη κοπελιτσαδια βασε στην σελ 26 γραφεισ για την κλαουντια που σου ειπα και πηγεσ.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
gost αν πας βυρωνος πρωινη βαρδια σε αυτο με την πολυ στενη εισοδο,εχει μια ουκρανεζα βυζαρου την ξενια-αν θυμαμαι καλα-κανει γαμω τα γαμησια...ειναι λιγο παχουλη βεβαια δεν ξερω αν σου αρεσουν οι χονδρες,αλλα μεσα στο δωματιο ειναι κολαση... τα βυζια της ειναι οντως απιστευτα κ σε αφηνει ελευθερα να τα κανεις οτι θελεις.... ;)
yianniskyr
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
οντως η Ξενια δεν λεει και πολλα απο σωμα αλλα ειναι φωτία και καθόλου βιαστική.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
οντως η Ξενια δεν λεει και πολλα απο σωμα αλλα ειναι φωτία και καθόλου βιαστική.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις