Νέα

Λάρισα - μπουρδέλα/κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα con1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 265K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gost1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
το αλλο μιλφ την μιλενα την δοκιμασατε μαγκεσ.

gost1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ξανθια ειναι ναι παντοσ την προηγουμενη εβδομαδα που την πηρα αξιζε το 30αρι ηταν φωτια σκετη φιλε.

gost1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
αυτη ειναι εγραψεσ.εχει μια τρομερη αδυναμια να ρουφαει τα αρχιδια με μαεστρια ολα τα λεφτα φιλε.

gost1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
αυτη ειναι εγραψεσ.εχει μια τρομερη αδυναμια να ρουφαει τα αρχιδια με μαεστρια ολα τα λεφτα φιλε. δεχεται σκαμπιλια δαχτυλα μιλαμε για πουταναρα με ολη τη σημασια τησ λεξησ.

foxxx

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
16
και που την βρισκουμε παιδες αυτη την μιλενα βρε παιδια;;; εχω λειψει πολυ απο λαρισα μαλλον

gost1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μολισ γυρισα μαγκεσ απο ηφαιστου στο 3ο και τελευταιο σπιτακι συναντησα τησ συλβια μελαχροινω πιπινακι απο τσεχια με καλο πρωσοπακι,,,,στο δωμα τωρα ηταν πολυ καλη αρχη με πιπα μπουκωμα σκετω ολω μεχρι το λαρρυγγα πολυ καλο πιπωμα μιλαμε με διαρκεια μετα πιπιλισα τα ωραια βυζακια τησ που τα εχωσε στο στομα μου και τα νταντεβε μιλαμε για γκαυλα οπου στη συνεχεια την ζιτησα ευγενικα να κατσει πανω στο πουτσο μου πραγμα που το εκανε αμεσωσ και ακολουθησε σφυροκωπημα ανελεητω με βογγητα.και τελοσ αυτη απο κατω με τα ποδια στα καπακια οπου και την αδειασα και την τελ σταγωνα σαμπανιασ.πολυ καλη αδερφια σασ την πρωτηνω,,,,,προσοχη  ειναι μεχρι 6 το απογευμα απο 10 πρωι.

demis23

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά, ξέρει κανείς που βρίσκεται η Νατάσα που δούλευε και στη Villa?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
-ηφαιστου 25 η ευα ,ρωσιδα γυρω στα 25 και κατι με κοντο καστανο μαλλι,τατοου στην πλατη της ενα ωραιο τριανταφυλλακι,ωραιο σωματακι,ωραιο και σεξι ασπρο σετ εσωρουχων,μαντηλι γυρω απο το τρυφερο λαιμουδακι της....κυριλε και ομορφο γκομενακι πρωην συνοδος πολυτελειας ατην αθηνα....εχει 5 χρονια Ελλάδα και λιγο καιρο λαρισα....απο τριαντα το απλο με εικοσι ευρω παραπανω εγλειψα και το καθαρο και ομορφο ξυρισμενο μουνακι της....πολυ καυλιαρα,φιλουσε με παθος τον λαιμο μου και εγλειψε το στηθος μου ενω αφησε και αυτη εμενα να γλειψω τις μεγαλες βυζαρες της ,φυσικες θαρρω....δαχτυλακια στο μουνακι με πολλη προσοχη και μονο εξωτερικα αφηνει.....καυλωνει με το γλειφομουνι και το δειχνει....απολαμβανει γενικα το γαμησι,δεν εγλειψε μπαλες στην πιπα αλλα χαιδευει ωραια την περιξ περιοχη και σε  κανει τουρμπο....πιπα καλη αλλα δεν ειναι αυτο το δυνατο της σημειο....

δυνατο σημειο της η σταση απο πανω και τα μαγικα της κουνηματα οπως και στο ιεραποστολικο που τυλιγεται ωραια γυρω σου και βγαζει gfe συμπεριφορα....φιλακια στο τελος και αποχαιρετισμος....συντομα λεω να την ξαναεπισκεφτω αν μπορεσω,μου αρεσε αρκετα.....τα δωματια φουλ ενδειξη οτι δουλευει καλα.....

-ηφαιστου 23 μια μιλφ ξανθια με οχι ωραιο σωμα ή προσωπο....οχι κατι αξιολογο δλδ

-στην βιλα τηλεφωνικα που πηρα μου ειπαν για κατερινα,αννα,ελενα.....

gost1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
φιλε gl το ηφαιστου 25 ειναι το μεσαιο απο τα τρια εκει...εγω χθεσ τη νυχτα πηρα την αννα την βραζιλιανα πολυ καλη αλλη μια φορα ,ειναιοπωσ ανεβαινεισ φρουριο στο αριστερω σπιτακι.

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
φιλε gl το ηφαιστου 25 ειναι το μεσαιο απο τα τρια εκει...εγω χθεσ τη νυχτα πηρα την αννα την βραζιλιανα πολυ καλη αλλη μια φορα ,ειναιοπωσ ανεβαινεισ φρουριο στο αριστερω σπιτακι.

Την Αννα την Βραζιλιανα την ειχα παρει και εγω πριν μερικους μηνες... ειναι μια απο τις καλυτερες που εχω παει ever
Δεν εχει προβλημα με την ωρα γουσταρει gfe καταστασεις με γλωσοφιλλα χαμουρεματα κτλ και κανει τρελο γαμησι !!!!
Αν εμενα στην Λαρισσα θα την τιμουσα δεοντος... μαζι με την Σουζι την Γερμανιδα η Αννουλα ειναι top στα μπουρδελα της πολης !!!!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Η Σουζι η Γερμανιδα κανει κ οντως κ γαμω τα γαμισια,αλλα σορυ δε βλεπεται στην μαπα πια...εχει πατσαβουρεψει εντελως...αν καποιον δεν τον ενοχλει αυτο,τοτε οκ...παιζει μπαλα στην Βυρονως συνηθως...

gost1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
γεια σασ αδερφια.περασμα πριν λιγο απο ηφαιστου 25 οπου και πετυχα την ευα την ρωσιδα.ψιλη ομορφη νταρντανα  με φοβερουσ βυζουσ και φυσικα δεν μπορεσα να αντισταθω σε ενα τετοιω αλογω περασα στο δωμα .σε λιγο φτανει η ευα, μαγκεσ τη να πω γιαυτο το κοριτσι οτι να πω θα ναι λιγο ειναι τιμη για τον καμπο και μακαρι να μεινει εδω αξιζει παρρα πολλα. μπραβο ευα μου εμεινα πολυ ευχαριστημενοσ φιλλακια πολλα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
γεια σασ αδερφια.περασμα πριν λιγο απο ηφαιστου 25 οπου και πετυχα την ευα την ρωσιδα.ψιλη ομορφη νταρντανα  με φοβερουσ βυζουσ και φυσικα δεν μπορεσα να αντισταθω σε ενα τετοιω αλογω περασα στο δωμα .σε λιγο φτανει η ευα, μαγκεσ τη να πω γιαυτο το κοριτσι οτι να πω θα ναι λιγο ειναι τιμη για τον καμπο και μακαρι να μεινει εδω αξιζει παρρα πολλα. μπραβο ευα μου εμεινα πολυ ευχαριστημενοσ φιλλακια πολλα.
συμφωνω 100% ...τα γραψα κι εγω....πολυ καλη.....

gost1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
οντωσ gl επιβαιβαιωνο και επαυξανω απαιχτη η ευα.

gost1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
και αληθεια gi πωσ γραφεισ τι κανεισ για να γραψεισ κριτικη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom