MacBook Pro μονο παιδια the best !!
ΚΑι γαμας καλα με αυτο?
MacBook Pro μονο παιδια the best !!
σε αυτο αναφερετε το post αυτο ?ΚΑι γαμας καλα με αυτο?
μόρτη μου τίποτα.Tι να σου πω δεν ξερω... δεν μπαινω σε αλλα φορουμ.
Μονο εδω.
p.s Εγω μια χαρα γαμαω παντως. Δεν ξερω για σας. ;)
ΣΤα λαπτοπ δεν αξιζει να δινεις πανω απο 600-700 ευρω :-
δεν ξερω , δεν ασχολουμαι με αυτα. Εκτος και αν προκυψει αναγκη.
Προγραμματιστης ειμαι.
Συμφωνώ, άλλα αξίζει να πάρεις ένα Laptop με μεγάλη οθόνη.
Εγώ έχω ένα Sony Vaio με 15,3 οθόνη και έχω ξενερώσει, σκέφτομαι να το πουλήσω και να πάρω ένα με 17,3 οθόνη.
Αν ψάχνεις λαπτοπ για βιντεο γκειμς μακριά από sony vaio γιατί δεν κάνει updates στις κάρτες γραφικών.
Αν θές λαπτοπ για τσατ κλπ παίρνεις ένα απλό με 500ευρά.
Πήγα πήρα λαπτοπ 2.5 χιλιάρικα σονυ με 18αρα οθόνη και ξενέρωσα μετά από 6 μήνες.
Γαμήθηκα και στα φορματ.
Γιατι να ξοδευεσαι;Συμφωνώ, άλλα αξίζει να πάρεις ένα Laptop με μεγάλη οθόνη.
Εγώ έχω ένα Sony Vaio με 15,3 οθόνη και έχω ξενερώσει, σκέφτομαι να το πουλήσω και να πάρω ένα με 17,3 οθόνη.
Παντα αναρωτιομουν ποια ειναι αυτα τα χαιβανια που αγοραζουν Vaio...Πάντως εμένα οι πωλητές του Multirama, μου είπαν ότι τα Sony Vaio είναι τα καλύτερα μετά τής Apple..
Παντα αναρωτιομουν ποια ειναι αυτα τα χαιβανια που αγοραζουν Vaio...
vaio=κοροιδια με τα λεφτα που κανουν περνεις πολυ καλυτερα pc σε χαρακτηριστικα..πληρωνεις αερα
Για δουλεια στο Office ειναι τα καλυτερα, τιμη και αξιοπιστια.ας πω και εγώ τη μαλακία μου.
lenovo über alles
γιατί με την τεχνογνωσία και την ποιότητα της IBM παρέχει προιόντα φθηνά και αντοχής.
όταν παλιότερα χρειαζόσουν 1 χιλιάρικο για να πάρεις ένα απλό μηχάνημα να κάνεις τη δουλειά σου, μπήκε η lenovo στο παιχνίδι και πέσαν οι τιμές στο μισό.
Οτι και να σου πουμε, θα πας μετα στο Multirama, και θα σε τουμπαρουν.Tελικά τα Vaio είναι ή δεν είναι καλά;
Οτι και να σου πουμε, θα πας μετα στο Multirama, και θα σε τουμπαρουν.
Αμα δε παθεις, δε θα μαθεις.
Όχι προτιμώ να μάθω,πρίν πάθω
Δηλαδή με 1200 euro που έχω μαζέψει,τι μου προτείνετε να αγοράσω; please!
Δεν έχει 18άρα οθόνη η Sony, 17,3 είναι το maximum...
Όχι δεν το θέλω για παιχνίδια..
Πάντως εμένα οι πωλητές του Multirama, μου είπαν ότι τα Sony Vaio είναι τα καλύτερα μετά τής Apple..
Υ.Γ.Αλήθεια γιατί σου έκαναν banned?