OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Ενδιαφερουσα ιστορια
φιλε popov ,αυτο με το "αργοπορημενο" anal ειναι η τακτικη της αμερικανικης βιομηχανιας
οπως μου ελεγε ο θρυλικος(sic) Christophe Clark οταν ειχαμε παει μαζι στο Venus Berlin ... οταν μια αμερικανα σταρ δωσει κωλο το γιορταζουνε στο CNN
εν αντιθεσει βεβαια με την ευρωπη που αρκετες και δη ανατολικες ξεκινανε την καριερα τους με dp/dap
Έτσι ακριβώς φίλε Τάσο. Και μην ξεχνάμε ότι η κυρία Ward έχει καβατζώσει πλέον τα 43 χρονάκια και μπήκε
στον χώρο σχετικά πρόσφατα, εξαργυρώνοντας μια ήδη άλφα αναγνωρισιμότητα. Οπότε, αν και παραμένει καλοδιατηρημένη,
είναι μάλλον προς το συμφέρον της να μην τα δίνει όλα από την αρχή, αλλά να κρατήσει όσο μπορεί τις εφεδρείες της
για τη συνέχεια. Συνήθως, όταν "πέφτει" ένα "κάστρο", αυτό αποτελεί δεδομένο και αφετηρία
για περισσότερες "εκπτώσεις". Οι ανατολικές -και όχι μόνο- πιτσιρίκες, που μπαίνουν στον χώρο νωρίς με αναλ για καλημέρα, εννοείται ότι αργά ή γρήγορα, πιθανότατα θα καταλήξουν και στο fisting ή σε άλλες ανωμαλίες προκειμένουν να ικανοποιήσουν το κοινό τους και να κρατηθούν όσο μπορούν περισσότερο το παζάρι, μέχρι να περάσει εντελώς η μπογιά τους και να αντικατασταθούν. Εντάξει, η κυρία Ward πηδιέται φιλότιμα και καλοστέκεται, αλλά κατά τη γνώμη μου, στην περίπτωσή της, η προηγούμενη θητεία της και η άλφα επωνυμία, έκαναν το αβαντάρισμα. Αντικειμενικά, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και δεν νομίζω ότι μπορεί να κρατηθεί στον χώρο για μεγάλο χρονικό διάστημα, εφόσον δεν θα έχει τι να προσφέρει.
Σε αυτή την πορεία, η επιλογή αναλ στο ρεπερτόριο αποτελεί σημείο καμπής. Οπότε, δεν έχει λόγο ακόμα για μια τέτοια σπατάλη, όσο ακόμα πουλάει το όνομα. Τα σέβη μου φίλε