batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.384
- Πόντοι
- 606
desktop θα το χεις για καιρο. μην πετας λευτα τσαμπα
Thanx
Καμια προταση για desktop?
Τα καλύτερα έξτρα $$$ που έδωσα ποτέ μου για hardware upgrade.SSD τι εστι ρε παιδια?
H Λενοβο κινεζικη εταιρια ειναι.Και τα turbo x ανεκαθεν ηταν με προιοντα αυτης της εταιριας.αν ισχυει αυτο που λες τοτε εχουν αναβαθμιστει
παντως προ 5ετιας οι ιδιοι οι τεχνικοι του πλαισιου
(το χουν πει και σε μενα) λεγανε οτι ειναι διαφορα κομματια απο κινα
απο αλλου μητρικη απο αλλου μνημη κ.τ.λ που τα συναρμολογουσαν οι ιδιοι
και οχι ετοιμο λαπτοπ
με 600€ μπορεις να φτιαξεις ενα desktop για να παιζεις παιχνιδια μεχρι να παλιωσει η καρτα γραφικων που ειναι το βασικο μερος για να παιξεις αυτα , το μονο που θα εχεις να κανεις ειναι να αναβαθμησεις στο μελλον αυτη . στα λεω αυτα γιατι στα notebook η μονη αναβαθμηση που γινετε ειναι στην μνημη(RAM) και σκληρου δισκου .
Εαν το βασικό σου θέμα είναι ο υπολογιστής να παίζει παιγνίδια, όπως σου ανέφεραν μερικοί καλό θα είναι να ξεχάσεις την λύση του φορητού γιατί ότι και να πάρεις θέμα θερμοκρασίας θα έχεις. Ακόμη και στα καλύτερα και ακριβότερα. Δεν είναι κατασκευές για παιγνιδομηχανές αλλά στην καλύτερη περίπτωση τους να μπορούν να κάνουν και αυτό μέχρις ενός σημείου. Βέβαια το να παιδεύεις ένα μηχάνημα που ο βασικός του ρόλος είναι άλλος καταλαβαίνει κανείς εύκολα ποιά θα είναι η..κατάληξη.
Η λύση στην περίπτωση σου είναι desctop pc και η καλύτερη όλων μια σύνθεση που να καλύπτει τις προδιαγραφές που εσύ θέλεις. Επειδή όμως δηλώνεις..αναρμόδιος για αυτό καλύτερα να ψάξεις σε ειδικευμένους χώρους να πάρεις πρώτα μερικές ιδέες και μετά να κάνεις την όποια αγορά εσύ πιστεύεις και κρίνεις σαν καλύτερη.
Τα θέματα πάντως που θα πρέπει να προσέξεις ότι και αν αποφασίσεις είναι ο δίσκος ή οι δίσκοι ανάλογα τι σηκώνει το motherboard να είναι πλέον ssd, ένας 120 GB σε υπερκαλύπτει, επεξεργαστή όσο το δυνατόν ποιό..αξιόπιστο και κάρτα γραφικών αξιόλογη.
Με διαθέσιμο προϋπολογισμό στα 600 ευρω αν αγοράσεις τα βασικά τα επι μέρους κομμάτια από το εξωτερικό, δίσκο, μνήμες, κάρτα, επεξεργαστή,motherboard, πχ από το ebay, Αγγλία ή κυρίως Γερμανία θα έχεις ένα ''κέρδος'' περίπου στο 40%. Και εκεί αποφασίζεις αν θα επενδύσεις το 600αρι για να έχεις έναν υπολογιστή αξίας 1000 ή θα φτιάξεις ένα pc που στην Ελλάδα θα χρειαζόσουνα τουλάχιστον 600ευρω αλλά τελικά θα σου κοστίσει κοντά στα 450 ίσως και ποιο κάτω.
Χρειάζεται όμως χρόνο για ψάξιμο και κυρίως να αναλάβει όλη την ...ιστορία κάποιος που να γνωρίζει τι χρειάζεται. Δεν είναι τόσο πολύπλοκο όσο δείχνει αρχικά.
H Λενοβο κινεζικη εταιρια ειναι.Και τα turbo x ανεκαθεν ηταν με προιοντα αυτης της εταιριας.
Δεν πουλιουνται ετοιμα κουτια που να ειναι της προκοπης?
Πχ σε Media Markt και τετοια...
Η διαφορα θα ειναι τοσο μεγαλη (600-1000), σε σχεση με "ιδιοκατασκευη", απο e bay?
Επισης, τιθεται και θεμα εγγυησης.
Η Lenovo έχει πάρει την τεχνογνωσία της IBM.Ούτως ή άλλως τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούν όλοι οι κατασκευαστές είναι είτε από την Intel είτε από την AMD...Συναρμολόγηση κάνουν οι εταιρείες
dell παρεΚαλημερααααααααααααααααα!!
Ηρθε η ωρα να σταματησω να σας σπαω τα νευρα με το κωλο-laptop και πηρα την απόφαση να παρω καινουργιο..
Προσανατολίζομαι -αναλόγως χρηματων βεβαια-να παρω 2,το ενα για την κόρη μου..
Οι απαιτησεις για το παιδι ειναι απλές: καμερα,bluetooth,ενας καλός επεξεργαστης,αυτα..
Για το δικό μου τα παραπάνω συν μεγαλη ταχυτητα επεξεργαστη,μεγαλη ram και δυνατοτητα εκτελεσης πολλών εργασιών ταυτόχρονα..Παιχνίδια δεν παιζω, το ποκερ καλύπτεται,κατεβαζω πολλές ταινιες και σειρές..
θελω προτάσεις από εξωτερικό γιατι από Βελγιο θα γινει η αγορά και αν συμφερει η amazon!!
ANTE ΑΔΕΡΦΙΑ,σας ακούω...
dell παρε
δευτερη επιλογή τοσιμπα
......Καλημερααααααααααααααααα!!
Ηρθε η ωρα να σταματησω να σας σπαω τα νευρα με το κωλο-laptop και πηρα την απόφαση να παρω καινουργιο..
Οι απαιτησεις για το παιδι ειναι απλές: καμερα,bluetooth,ενας καλός επεξεργαστης,αυτα..
Για το δικό μου τα παραπάνω συν μεγαλη ταχυτητα επεξεργαστη,μεγαλη ram και δυνατοτητα εκτελεσης πολλών εργασιών ταυτόχρονα..Παιχνίδια δεν παιζω, το ποκερ καλύπτεται,κατεβαζω πολλές ταινιες και σειρές..
θελω προτάσεις από εξωτερικό γιατι από Βελγιο θα γινει η αγορά και αν συμφερει η amazon!!
Καλημερα φιλε,χαιρομαι πολύ που σε ακούω!Εχεις pm!......
....... Καλημέραψ άδελφέ έγω πήρα πριν 1 μήνα έντελώς τυχαία σε μία κλήρωση ...
τό Lenovo G5045
Δέν ξέρω τό βρίσκω καλό , βέβαια τό χρησιμοποιώ πολύ λίγο .
Καλημερααααααααααααααααα!!
.......Καλημερα φιλε,χαιρομαι πολύ που σε ακούω!Εχεις pm!