ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Toshiba βρισκω εδω από 400-500 ευρω..Dell απλησιαστα απο 1200 και πανω..
Dell Inspiron 3543Toshiba βρισκω εδω από 400-500 ευρω..Dell απλησιαστα απο 1200 και πανω..
Καλημέρα Ναυαρχε,Καλημερααααααααααααααααα!!
Ηρθε η ωρα να σταματησω να σας σπαω τα νευρα με το κωλο-laptop και πηρα την απόφαση να παρω καινουργιο..
Προσανατολίζομαι -αναλόγως χρηματων βεβαια-να παρω 2,το ενα για την κόρη μου..
Οι απαιτησεις για το παιδι ειναι απλές: καμερα,bluetooth,ενας καλός επεξεργαστης,αυτα..
Για το δικό μου τα παραπάνω συν μεγαλη ταχυτητα επεξεργαστη,μεγαλη ram και δυνατοτητα εκτελεσης πολλών εργασιών ταυτόχρονα..Παιχνίδια δεν παιζω, το ποκερ καλύπτεται,κατεβαζω πολλές ταινιες και σειρές..
θελω προτάσεις από εξωτερικό γιατι από Βελγιο θα γινει η αγορά και αν συμφερει η amazon!!
ANTE ΑΔΕΡΦΙΑ,σας ακούω...
Επιτελους αποφασισες να βαλεις το χερι στη τσεπη ρε τσιπι?Καλημερααααααααααααααααα!!
Ηρθε η ωρα να σταματησω να σας σπαω τα νευρα με το κωλο-laptop και πηρα την απόφαση να παρω καινουργιο..
Οι απαιτησεις για το παιδι ειναι απλές: καμερα,bluetooth,ενας καλός επεξεργαστης,αυτα..
Για το δικό μου τα παραπάνω συν μεγαλη ταχυτητα επεξεργαστη,μεγαλη ram και δυνατοτητα εκτελεσης πολλών εργασιών ταυτόχρονα..Παιχνίδια δεν παιζω, το ποκερ καλύπτεται,κατεβαζω πολλές ταινιες και σειρές..
θελω προτάσεις από εξωτερικό γιατι από Βελγιο θα γινει η αγορά και αν συμφερει η amazon!!
Καλημερααααααααααααααααα!!
Μην μπλέξεις θα με μπλέξεις και θα μπλεχτούμε ( πλάκα κάνω ) άσχημα μακριά απο αυτά τα μηχανήματα είναι του διαβόλου ( σε οδηγούν να βρήζεις τα θεία συνέχεια )Αδερφια, ευχαριστω για τη βοηθεια..Εχω βρει TOSHIBA εδω με 450-550 ευρω..θα κοιτάξω και τα χαρακτηριστικά που μου ειπατε..
By the way βρισκω πολλά assus/acer εδω..Και πιο φθηνα απο 400 ευρω...
Αδερφια, ευχαριστω για τη βοηθεια..Εχω βρει TOSHIBA εδω με 450-550 ευρω..θα κοιτάξω και τα χαρακτηριστικά που μου ειπατε..
By the way βρισκω πολλά assus/acer εδω..Και πιο φθηνα απο 400 ευρω...