Νέα

Laptop

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis74
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Γερά πράματα.
Η λαμαρίνα και το εμαγιέ είναι ακομα σαν καινουργια μετα απο 60 χρόνια.
Πας να τα σηκώσεις και σου πιάνεται η μέση.

Γάματα. Μου τα λέει και η ίδια. Πλέον φτιάχνουν ψεύτικα πράγματα. Πιτσος ψυγείο ΙΖΟΛΑ κουζίνα. Και εμείς σπίτι έχουμε αλλάξει 2 κουζίνες και τέσσερα ψυγεία....

Επισκέπτης
Δεν σου μιλάω για PC,απλά επειδή είπες ότι οι Αμερικάνοι είναι μόνο για αμάξια και ουρανοξύστες!

Μα μόνο αυτά φτιάχνουν βαρεά βιομηχανία όχι pc. Ελπίζω να σε βοήθησα τι να κοιτάξεις στο λαπτοπ.
Και στο σπίτι να βγάζεις την μπαταρία και να το έχεις στο ρεύμα. Γιατί μετά από ένα χρόνο η μπαταρία πάπαλα και έχει και 150ευρα.

rigas el

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
12
Πόντοι
1
Ας καταθέσω την προσωπική μου εμπειρία στο θέμα. Είχα Acer για 5 χρόνια. Μεταχείριση σκληρή και φροντίδα καμία. Μοναδικό θέμα η άνοδος θερμοκρασίας αλλά με ένα βιβλίο από κάτω μια χαρά και με το ανεμηστηράκι που πήρα μετά όλα ok. Μετά τον τέταρτο χρόνο που και που έβγαζε  καμιά μπλε οθόνη.
Αγόρασα hp πριν λίγο καιρό και βγάζει στην οθόνη λευκές γραμμές (δυο μήνες το έχω).
Οθόνη κάτω από 15 για μένα δεν λέει.

Μύστης

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2012
Like
6
Πόντοι
1

Κάτι άλλο τώρα: Aν πουλήσω το σημερινό μου laptop αξίας 700 euro πόσο % θα μειωθεί η τιμή του, ύστερα απο 9 μήνες;

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26

rigas el

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
12
Πόντοι
1
Εχω φίλε ενα ΙΖΟΛΑ στο χωριο,
το οποίο πρέπει να είναι του 1950 και ακόμα λειτουργει...

Το δικό μας  είναι του 1966 λειτουργεί από τότε χωρίς να έχει σταματήσει ποτέ (μόνο για απόψυξη). Δουλεύει τώρα σαν δεύτερο στα χρόνια αυτά έχουν βγει off ένα Korting ένα Whirlpool και ένα General Electric.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
πηγαινε να σου αλαξουν αμεσως την οθονη! ειναι καμενη!
ειναι κουραστικο φιλε να κουβαλας λαπτοπ με μεγαλες οθονες! ασε που ξεζουμιζουν την μπαταρια στα γρηγορα!
Αγόρασα hp πριν λίγο καιρό και βγάζει στην οθόνη λευκές γραμμές (δυο μήνες το έχω).
Οθόνη κάτω από 15 για μένα δεν λέει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom