Νέα

Laptop

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis74
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Μύστης

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2012
Like
6
Πόντοι
1
απο οσο ξερω φιλε τα τοσιμπα ειναι σκυλια αντεχουν και εχουν πολυ καλη εγγυηση
τα σονυ επισης πολυ καλα αλλα πληρωνεις το ονομα και το ομορφο ντιζαιν
ενα σκαλοπατι πιο κατω τα HP και μετα acer asus fujitsu κτλ
ΜΑΚΡΥΑ απο innovator turbo x κτλ

Γενικά το Design είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει καθόλου. (ειδικά στους υπολογιστές!)
Δηλαδή ανάμεσα στα Τoshiba και Sony ποιό θα μου πρότεινες;

Μύστης

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2012
Like
6
Πόντοι
1
Και μήν ακούς τι λένε οι πωλητές αυτοί να ξεπουλάνε θέλουν και να γίνουν προϊστάμενοι για το 200εύρω.
Πές μου για τι το θές. Πχ να ανοίγεις αρκετές σελίδες στο ιντερνετ? Να κάνεις εργασίες με γραφικά? Το λόγο που το θές.

Για απλή χρήση το θέλω..(Γενικά για Internet:youtube,google etc.)
A..Kαι για να κατεβάζω ταινίες,mp3...

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Γενικά το Design είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει καθόλου. (ειδικά στους υπολογιστές!)
Toshiba, και αφου λες απλη χρηση ενα 15αρι παρε 500-600 ευρω εισαι υπερκαλυμενος,
αλλα οπως ειπε και ο Κυνηγος κλεισε τα αυτια σου οταν μιλαει ο πωλητης γιατι αυτος εχει
τους στοχους και τα μπονους στο μυαλο του οχι να σου καλυψει τις αναγκες

Επισκέπτης

Τα εργοστασιακά λαπτοπ τα κρατάς όσο είναι η εγγύηση διότι δεν τα αναβαθμίζεις οπότε μετά από 2-3 χρόνια δεν έχουν αξία. Πάρε ένα λαπτοπ με καλό επεξεργαστή και μνήμη (αφού δεν θα παίζεις βιντεο γκειμς) και να περιμένεις να έχει τα windows 8 που βγαίνουν σε λιγότερο από ένα μήνα. Διότι το φορματ σε εργοστασιακά λαπτοπ δεν είναι συμβατό με τα λογισμικά τους και θα πρέπει να τρέχεις στην εταιρία να βρείς drivers.
Toshiba που είναι και φτηνά αλλά η sony έχει καταστήματα δικά της σε όλη την Ελλάδα οπότε αν πάθει κάτι θα το έχεις πίσω γρήγορα αν όχι αμέσως. Γενικά το service της sony είναι πολύ καλύτερο από της toshiba.

Μύστης

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2012
Like
6
Πόντοι
1
Aυτό που με νοιάζει περισσότερο είναι να μήν βγάζει προβλήματα..

*Ελάτε ρε Μαλάκες με τα παιχνίδια,[size=11pt]ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ[/size] να πούμε..
Έχω το PS3 γι'αυτό το λόγο και το έχω ήδη βαρεθεί. :tired:

Επισκέπτης
Επίσης αν θές φτηνό και καλό με γρήγορο service ψάξου στα turbo X. Τους βρίσκεις αμέσως και στα φτιάχνουν δεν έχει παπάτζες.
Σου βρίσκουν και drivers τσακ μπαμ αν πάς στο μαγαζί στο πολυτεχνείο κάτω. Απλά δες τις οθόνες αν σε ικανοποιούν γιατί προφανώς θα το λιώνεις στις ταινίες.

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Τα εργοστασιακά λαπτοπ τα κρατάς όσο είναι η εγγύηση διότι δεν τα αναβαθμίζεις οπότε μετά από 2-3 χρόνια δεν έχουν αξία. Πάρε ένα λαπτοπ με καλό επεξεργαστή και μνήμη (αφού δεν θα παίζεις βιντεο γκειμς) και να περιμένεις να έχει τα windows 8 που βγαίνουν σε λιγότερο από ένα μήνα. Διότι το φορματ σε εργοστασιακά λαπτοπ δεν είναι συμβατό με τα λογισμικά τους και θα πρέπει να τρέχεις στην εταιρία να βρείς drivers.
Toshiba που είναι και φτηνά αλλά η sony έχει καταστήματα δικά της σε όλη την Ελλάδα οπότε αν πάθει κάτι θα το έχεις πίσω γρήγορα αν όχι αμέσως. Γενικά το service της sony είναι πολύ καλύτερο από της toshiba.
πηρα sony vaio πριν ενα μηνα και μου ειπε ο πωλητης οτι το μονο κακο ειναι οτι αν σου παθει κατι το στελνουμε Βελγιο!!!! γιατι εκει ειναι το service της Sony

Επισκέπτης
πηρα sony vaio πριν ενα μηνα και μου ειπε ο πωλητης οτι το μονο κακο ειναι οτι αν σου παθει κατι το στελνουμε Βελγιο!!!! γιατι εκει ειναι το service της Sony

Εμένα το aw μου το έφτιαξαν περιστέρι γιατί το πήρα από την sony. Οι εταιρίες όπως το πλαίσιο τα κάνουν εισαγωγή. Και η εγγύηση δεν μετράει εδώ.

Επισκέπτης
Aν πάρει turbo X από το πλαίσιο που γαμάει και είναι και φτηνό για όσα δίνει του το φτιάχνουν εδώ πέρα.

Μύστης

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2012
Like
6
Πόντοι
1

Δεν με ενδιαφέρει αν έχει φτηνό service, με ενδιαφέρει η ποιότητα κατασκευής και η αντοχή στο χρόνο...

Μύστης

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2012
Like
6
Πόντοι
1
Θα γούσταρα βασικά αν αγόραζα το συγκεκριμένο Vaio, να ήταν και "made in Japan". (ζητάω πολλά; :cheesy:)
Άλλα δεν ξέρω αν είναι εφικτό αυτό...

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Θα γούσταρα βασικά αν αγόραζα το συγκεκριμένο Vaio, να ήταν και "made in Japan". (ζητάω πολλά; :cheesy:)
Άλλα δεν ξέρω αν είναι εφικτό αυτό...
γιαπωνεζικα ηταν μεχρι την σειρα TZ αν θυμαμαι καλα δλδ 2008-09 καπου εκει
πηρα αυτο για χρηση αναλογη με αυτη που θες και ειμαι υπερευχαριστημενος

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
εαν ζοριζεσε οικονομικα παρε ενα μετριο λαπτοπ και κρατησε τα υπολοιπα λεφτα..δεν ειναι καιροι για εξοδα για οσους τα φερνουν δυσκολα περα

Μύστης

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2012
Like
6
Πόντοι
1
γιαπωνεζικα ηταν μεχρι την σειρα TZ αν θυμαμαι καλα δλδ 2008-09 καπου εκει
πηρα αυτο για χρηση αναλογη με αυτη που θες και ειμαι υπερευχαριστημενος

Mια χαρά είναι.. Άλλα ο λόγος που θέλω να αλλάξω laptop αν διάβασες απ'την αρχή τα μηνυματά μου είναι η μικρή οθόνη..
Αυτό που μου δείχνεις εσύ, μοιάζει πολύ με αυτό που έχω τώρα..

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16

Μην ανυσηχείς που πάει Βέλγιο.
Μπορει να έρθει πολύ πιο γρήγορα, απ ότι ένα τοσιμπα που θα παει για σερβις στην ιντεαλ στη Συγγρου...

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Μην ανυσηχείς που πάει Βέλγιο.
Μπορει να έρθει πολύ πιο γρήγορα, απ ότι ένα τοσιμπα που θα παει για σερβις στην ιντεαλ στη Συγγρου...
ξερω φιλε γνωριζω περιπτωσεις για πλαισιο και eshop που αγορασαν turbox και innovator και καναν 3μηνο και βαλε

Επισκέπτης
Δεν με ενδιαφέρει αν έχει φτηνό service, με ενδιαφέρει η ποιότητα κατασκευής και η αντοχή στο χρόνο...

Δεν είναι να είναι φτηνό το σερβις που είναι τσάμπα αν δεν το σπάσεις αλλά γρήγορο. Θα κοιτάξεις επεξεργαστή μνήμη και να έχει windows 8 με καλή οθόνη. Τέλος αυτό θές.

Επισκέπτης
Τα vaio έχουν τοπ οθόνες led. Αυτό θα δείς στην οθόνη. Να είναι led.
Aυτή την οθόνη έχω στο pc. Ότι καλύτερο κυκλοφορεί.
Και είναι led. Χρόνης απόκρισης 1sec 120hz refresh
Σε led θα κοιτάξεις να είναι και η οθόνη του laptop. Τα vaio έχουν φοβερές οθόνες αλλά είναι ψόφια σε όλα τα άλλα. Καλά μέχρι να βγούν νέοι drivers. Μετά πέταμα αλλιώς καλό τρέξιμο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom