Παρακαλώ να γίνεις συγκεκριμένος. Ποιός πότε και που... Όχι ράδιο αρβύλα!
Καλά.. πάρε αυτό
Παρακαλώ να γίνεις συγκεκριμένος. Ποιός πότε και που... Όχι ράδιο αρβύλα!
φιλαρακι μου ! μαλον ξεχνας οτι το πρωτο κομα που εχει καναλι ειναι το κκε ! το {902} !!!
Καλά.. πάρε αυτό
Ερώτηση: Αν καμιά φορά τεκμηριώναμε και τις μπαρούφες που λέμε;
Απάντηση: Τότε δεν θα ήταν μπαρούφες!
Μήπως μπορείς να μιλήσεις με στοιχεία;
Που και από ποιόν είναι η πρακτική και η παρακίνηση σε λαφυραγωγία;
Πράγματι..Ο τσύριζα δεν παρακίνησε σε λαφυραγωγία...
Μόνο σε διακεκριμένες φθορές ξένης ιδιοκτησίας, κατασκευή και χρήση εκρηκτικών, εμπρησμούς, πάσης φύσεως σωματικές βλάβες και το μισό περίπου ποινικό κώδικα...
Τεκμηρίωση: Γύρνα πίσω σου και κοίτα το ημερολόγιο της Αυγής που έχεις κρεμασμένο στον τοίχο...
(γιατί βαριέμαι να ψάχνω δηλώσεις στελεχών του τσύριζα- δεν είναι και η πιο ευχάριστη ασχολία...)
Χαιρετίζω το ξαδελφάκι του BIG BROTHER που ξέρει και ποιό ημερολόγιο έχω στον τοίχο μου! Το να κάνεις αντιπαράθεση με χαρακτηρισμούς ή εντάξεις δείχνει απλώς την έλλειψη επιειρημάτων! Εγώ επίμένω όμως να δω δηλώσεις ή ανακοινώσεις που αποδεικνύουν τον ισχυρισμό!
Αλλιώς άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε!!!
Για λογους που ειναι δυσεξηγητοι οι πασης φυσεως Εθνικοφρονες εντος της παρουσης τρεφουν ενα ιδιαιτερο μενος κατα του ΣΥΡΙΖΑ...οπου να'ναι αναλαμβανει η επιστημη,η κοινη λογικη εχει ηδη σηκωσει τα χερια.
Για λογους που ειναι δυσεξηγητοι οι πασης φυσεως Εθνικοφρονες εντος της παρουσης τρεφουν ενα ιδιαιτερο μενος κατα του ΣΥΡΙΖΑ...οπου να'ναι αναλαμβανει η επιστημη,η κοινη λογικη εχει ηδη σηκωσει τα χερια.
Ξεχασες να αναφερεις τους Ναιτες.Η λογική δεν εχει σηκώσει κανένα χέρι ψηλα, εσεις δε μπορείτε να το καταλάβετε. Ο συριζα εξυπηρετεί σκοπιμότητες του σορος και του μπρεζινσκι, το σκοπο του ιδρύματος ανοιχτη κοινωνια και διαφορα αλλα.
Η λογική δεν εχει σηκώσει κανένα χέρι ψηλα, εσεις δε μπορείτε να το καταλάβετε. Ο συριζα εξυπηρετεί σκοπιμότητες του σορος και του μπρεζινσκι, το σκοπο του ιδρύματος ανοιχτη κοινωνια και διαφορα αλλα. Παντα ειναι με το μερος του αντιπάλου της Ελλαδος, αναγνωρίζει δίκαια σε ολους εκτος απο τους Ελληνες, ενδιαφέρεται για μαλακιες πουστηδες τραβελια γαμημενους και οχι για σοβαρα θεματα. Θελει με το στανιο να μας επιβαλει την ταμπελοποιηση του και το ξενοφερτο σκεπτικο του. για ολα τα παραπάνω ειναι προδοτικός εχθρικος μηχανισμος, γι αυτο εχουμε μενος εναντιον του. Απλα ξερα στεγνα
Αυτη τη μαλακια κανετε, οτι δε μπορει να χωρέσει ο νους σας το κάνετε μυθολογία. Σας είπα κατι πραγματικό που συμβαίνει και μπορείτε να το διαπιστώσετε μόνοι σας και εσεις μου λετε για Ναΐτες και Δελφούς και Σιών. Απλα αρνήστε οτι δε σας συμφαίρει και το ρίχνετε στην τρελίτσα.
Α όχι τέτοια!!! Ή μαλακία στη μαλακία ή σοβαρά στα σοβαρά! Διάλεξε. Κι αν διαλέξεις τα σοβαρά τεκμηρίωσε αυτά που λες. Όσο για την ταμπελοποίηση ολόκληρο το σημειώμα σου ταμπέλες (αναπόδεικτες) και χαρακτηρισμοί (ανυπόστατοι) είναι. Ποιά η διαφορά σου απ' αυτό που καταγγέλεις; Ότι το κάνεις νομίζοντας πως υπερασπίζεσαι την Ελλάδα;
Εχω τεκμηριώσει αυτα που ισχυρίζομαι, απλα δε θες και δ εμπορείς να τα δεχτείς και να τα καταλάβεις. Μολις εβαλες ταμπέλες και πάλι γιατι δεν εχεις να αντικρούσεις τίποτα επι της ουσίας. Δε δουλευω για το συμφέρον κανενος. Απλα εκφράζω τις απόψεις μου που πρώτο γνώμωνα εχουν το εθνικό συμφέρον.Με όρους προδότη/εθναμύντορα μπορεί να γίνει α) ξεκατίνιασμα β) συμπλοκή γ) λυντσάρισμα. Διάλογος πάντως όχι.
Ας δούμε τι θα γίνει εδώ:
1) Είναι προφανές ότι ο Ιπτάμενος έχει μένος κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Το εκθέτει όμως σε ένα θέμα για το ΛΑΟΣ. Το ίδιο έκαναν και άλλοι συνομιλητές στο θέμα αυτό προηγουμένως (μπορεί να το δεί όποιος ανατρέξει στα προηγούμενα σημειώματα). Πριν φτάσουμε, λοιπόν, στις παγκόσμιες συνωμοσίες, ας δούμε τη συνωμοσία σ' αυτό εδώ το φόρουμ. Ανοίγει κάποιος ένα θέμα για το ΛΑΟΣ και μαζεύονται πεντ' εξη νοματαίοι και (πετώντας τη μπάλα στην κερκίδα) τα χώνουν στο ΣΥΡΙΖΑ. Και σε δεύτερο επίπεδο διεκδικούν για παρτη τους την Ελλάδα και τον Ελληνισμό.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο;
2) Το να επικααλείται κάποιος την "Ελλάδα" και τα "εθνικά συμφέροντα" δεν είναι κανενός είδους επιχείρημα. Είναι απλώς πατριδοκαπηλεία. Το να χαρακτηρίζει κάποιος κάποιον προδότη ή ανθέλληνα επίσης δεν είναι επιχείρημα. Είναι απλώς μειωτικός χαρακτηρισμός.
3) Το να διαστρεβλώνει κάποιος τις θέσεις του άλλου είναι επίσης μέθοδος που δεν οδηγεί σε διάλογο αλλά σε κλωτσοπατινάδα. Για όλες αυτές τις θέσεις που ο Ιπτάμενος καταλογίζει στο ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα βρει ούτε μια παραπομπή. Μιλώντας για θέσεις ΣΥΡΙΖΑ πάντα και όχι προσωπικές ή θέσεις επιμέρους ομάδων.
4) Το να μεταθέτει κανείς τη συζήτηση από θέμα σε θέμα είναι άλλη μια τεχνική της προπαγανδας (Γκαίμπελς, Καρατζαφέρης οι μέγιστοι). Αντί να απαντήσει στο προηγούμενο ερώτημα που έμενε αναπάντητο (από που προκύπτει οτι ο ΣΥΡΙΖΑ προέτρεπε σε παραβάσεις του μισού Ποινικού Κώδικα) ο Ιπτάμενος ανοίγει άλλα τριανταπέντε θέματα όπου ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαλειται για προδοσία. Κι έτσι χάνεται η μπάλα....
Τίποτα δεν είναι τυχαίο;
Εγώ όμως (ενίοτε) είμαι πεισματάρης!
Και ζητώ από τον Ιπτάμενο:
Να τεκμηριώσει αυτά που ισχυρίζεται!
Αλλιώς είναι ανθέλληνας, προδότης και συκοφάντης! Α και δουλεύει για τα συμφέροντα άλλων!!
Μετά αν θέλει ας πει και τη γνώμη του για το ειδικό αντικείμενο αυτού του θέματος: "ΛΑΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ"
Εχω τεκμηριώσει αυτα που ισχυρίζομαι, απλα δε θες και δ εμπορείς να τα δεχτείς και να τα καταλάβεις. Μολις εβαλες ταμπέλες και πάλι γιατι δεν εχεις να αντικρούσεις τίποτα επι της ουσίας. Δε δουλευω για το συμφέρον κανενος. Απλα εκφράζω τις απόψεις μου που πρώτο γνώμωνα εχουν το εθνικό συμφέρον.
Στο ερώτημα σου τηλεοπτικο κόμμα ΛΑΟΣ,
δε βρίσκω να κάνει τίποτα διαφορετικό απο αυτα που κάνουν τα αλλα κόμματα. Οσο τηλεοπτικο ειναι το ΛΑΟΣ αλλο τοσο ειναι το κκε, το συριζα, η νδ το πασοκ. Τιποτε ιδιαίτερο. Απο κει και πέρα προφανώς ενοχλεί το οτι πήρε το ποσοστό που πήρε στις Ευρωεκλογες και αντικρούει τον παναριστερισμό, που μεχρι τωρα εκανε οτι ηθελε.
1) Που είναι η τεκμηρίωση;
Πηγές!!! Αναφορές!
Αν δεν μπορείς εσύ κάποιος άλλος από την ομάδα.
2) Ποιός ορίζει το εθνικό συμφέρον; Εσύ, εγώ, ποιός;