στον φοιτητάκο του φόρουμ που τολμάει να σηκώσει το κεφάλι στα ιερά τέρατα που κυκλοφορούν εδώ μέσα, με 10-15 πτυχία έκαστος και έχουν γνώση περί παντός επιστητού.
ρίξε μας τα φώτα σου γέροντα, γιατί όταν μεγαλώσω θέλω να πάρω ένα καλό αυτοκίνητο να πηγαίνω για καφέ και να το παρκάρω σε ιδιωτικό πάρκινγκ και μόλις γυρίζω σπίτι να του ρίχνω και ένα πλύσιμο με baby oil μη χαλάσει από τη σκόνη.
τελευταίο αυτοκίνητο που έβγαλε η audi ήταν το '91... μετά ορφάνεψαν όλοι οι φαν, όπως αντίστοιχα έπαθαν και οι φίλοι της delta μετά το '94.
αα και ξέχασα να σας πω ότι εγώ δεν είμαι της γερμανικής λέσχης, πήγα να γραφτώ και με κόψανε γιατί δεν λέει πρέπει να έχεις 2 χρυσά δόντια, δαχτυλίδι με την ελισάβετ στο δεξί χέρι και το μαλλί λαδωμένο με μπριγιόλ, οπότε πάω με του λιουφουρείου σαν άνθρωπος.
Υ.Γ. όταν βολόδερνα στο ακρόπολις από 5 χρονών παρέα με μηχανικό ελληνικών ομάδων(εξ Αιτωλικού, περισσότερες πληροφορίες δεν δίνω) επί 15-20 χρόνια στο WRC και εγχώριων διοργανώσεων, εσείς ψάχνατε τον κλάρκσον στη νόβα να σας δείξει σε ποιο σημείο έκρυψε το χειρόφρενο η μερσεντές.
Υ.Γ.2: εγώ προτείνω από εδώ και μπρος να γράψουν μόνο όσοι έχουν λύσει τουλάχιστον μία φορά μηχανή στη ζωή τους, έστω και απο παπάκι 50αρι, έτσι για να αποφύγουμε τις μεγάλες
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
συγκινήσεις.