Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.923
- Πόντοι
- 28.246
Για να με βγαλεις απο την ignore list πρεπει πρωτα να με έχεις βαλει σε συτην. Αλλα εσυ δεν με έβαλες ποτε.Επειδή έρχονται γιορτινές μέρες - σκέφτηκα να δώσω τόπο στην οργή κι αναίρεσα το ΠΛΟΚ σε εσένα, στους άλλους όχι και θα ρίχνω ακόμη περισσότερα - όμως διαβάζω ότι συνεχίζεις να ντροπιάζεσαι από μόνος σου
Καλά κάνεις, όμως με λόγια βάφω μπαλκόνια κι ανώγεια, άρα κάνε πρόταση ντροπή της Μεσσηνίας σε κάποια από τις αγαπητικιές σου και φέρτην εδώ κάτω αλλά με αποδείξεις όπως βίντεο στην καφετέρεια του Αθανασίου, περπάτημα πλατεία 23ης Μαρτίου, Υπαπαντή κλπ
Αλλιώς καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς
Όταν την κατηγορούσαν κλέφτρα, εσύ μόνο ισαποστάκιας ήσουν κατ' ελάχιστον, ε μάθε (μάθετε οι υπόλοιποι) ότι τούτο κορίτσι με το αγγελικό πρόσωπο, απέρριψε πρόταση μου να της κάνω ένα δώρο (δεν λέω τι, ας το πει η ίδια αν θέλει), με την αιτιολογία ότι θα ξοδευτώ.
Πάψε να γίνεσαι ρεζίλι των σκυλιών, μαζέψου BOEING, γράψεις δεν γράψεις, σε έχω πεταμένο στον κουβά των προπατζίδικων
Το ποιος ξεφτιλιζεται το βλεπει κόσμος μονος του. (βλ. Παρακατω)
Οσο για τις αγαπητικιες μου ουτε μοστρα τις κανω ουτε ζήτησα να τους βαλουν πενηνταριά.
Φιλος μου που με εμπιστεύεται, του ειπα να παει στην Αλεξια. Δεν με νοιαζει το τι εκανε με τον Θοδωρη, ξερω να προστατευω τον εαυτό μου, να περασω καλα θελω, ειπε. Αλλα με τοσο λιβανισμα, φοβαμαι μην εχει φτερουγισει το μυαλο της και την εχει δει ντίβα. Αυτο μου ειπε, ειτε με πιστευεις ειτε οχι.
Συνεχιστε το λιβανισμα. Τους κανει καλο...
Πρεπει να με βαλεις στην ignore list. Αν οντως με ειχες βάλει και με αφαιρεσες, εκανες μαλακια. Διορθωσε την.