πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 78.592
- Πόντοι
- 12.056
εσυ κανονισε να συνδεσεις καμια σωληνα με κανα καλωδιο ρευματοςΑ να σε σκίσ...εεε να σε βράσω.... Lady....
εσυ κανονισε να συνδεσεις καμια σωληνα με κανα καλωδιο ρευματοςΑ να σε σκίσ...εεε να σε βράσω.... Lady....
@pastelios ναι αλλά....ότι πάει η καρδουλα;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημέρα.......ξυπνησαμε;
Πάντα πάει η καρδούλα @Lady Alexia@pastelios ναι αλλά....ότι πάει η καρδουλα;;;
εγω επιμενω να δουμε και αλλες σφηνες για να αποφασισουμε!Πάντα πάει η καρδούλα @Lady Alexia
και να μην ειχαμε τωρα ναι! να ανοιξει το ματι μας ευχάριστα! να σε παρουμε για ξυπνητηρι.. καθε πρωι μια φωτο να σηκωνόμαστε ευκολα.. απο το κρεβάτι παντα!
Το καλύτερο ξύπνημα πάντα ξεκινάει από ένα καλό....κρεβάτι!και να μην ειχαμε τωρα ναι! να ανοιξει το ματι μας ευχάριστα! να σε παρουμε για ξυπνητηρι.. καθε πρωι μια φωτο να σηκωνόμαστε ευκολα.. απο το κρεβάτι παντα!
αρκει να ειναι μασιφ για να αντεχειΤο καλύτερο ξύπνημα πάντα ξεκινάει από ένα καλό....κρεβάτι!
το πρωι ειναι μονο για καφε λεμε!αντε και μια χαλαρηΤο καλύτερο ξύπνημα πάντα ξεκινάει από ένα καλό....κρεβάτι!
....τζιντζερ αφουΜαυρε γατεε;!!πιπεροριζα;
Ο καναπές πιάνετε?Το καλύτερο ξύπνημα πάντα ξεκινάει από ένα καλό....κρεβάτι!
Όχι απλά ξυπνήσαμε αλλά καυλώσαμε με αυτήν τη φώτο που μας έβαλες!!! Την καλησπέρα μου
Στα διαλα lady δεν μας αφήνεις σε ησυχία,,,,χαχαχαχα!!!
Άλλαξε η τιμωρία που λέγαμε με ταμπάσκο;
πρωινο θανατικο κερασες...χαπια θελουμε να ηρεμισουμε...
ΜΟΥΝΑΡΑ τρέλα εισαι @Lady Alexia
Πρέπει να τραβήξω μια μαλακια μεσημεριατικη
τι κανεις ρε πουστη μου χριστουγενιατικαασε να προλαβουμε να φαμε κανα κουραμπιε που ντε και καλα θες να μας στειλεις για διασοληνωση κωλογερους ανθρωπουςΚαλο μεσημέρι σε ολους!!