tasos.p
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.303
- Πόντοι
- 736
Μόνο για να ρουφήξω τα μουνόχειλα σου θέλω να σε δω...!Καλή σας βραδιά...κοντοπουτανο που λέει και μια ψυχή.....
Μόνο για να ρουφήξω τα μουνόχειλα σου θέλω να σε δω...!Καλή σας βραδιά...κοντοπουτανο που λέει και μια ψυχή.....
εχει και ΓΑΜΩ τα μουνοχειλα η Lady.........!!!!!!!!!Μόνο για να ρουφήξω τα μουνόχειλα σου θέλω να σε δω...!
Χμμ....μαγκα μου την εκοψα γυρω στο 1,58 - 1,60
...ε ναιΧμμ
Πουτσομεζές
Δώσε 250Ε και θα τον δεις στην πράξη εγώ δίνω περσότερακωλο,ΚΩΛΟ
ειμαι μνηστευμενοςΔώσε 250Ε και θα τον δεις στην πράξη εγώ δίνω περσότερα
ειμαι μνηστευμενος
Θα χυσω πολύ baby oil στην ΚΩΛΑΡΑ...δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα @Lady AlexiaΚαλή σας βραδιά...κοντοπουτανο που λέει και μια ψυχή.....
1.60Πόσο κοντή είσαι;
ελα τωρα ηταν αυτο ερωτηση?νάνος....
μια χαρά είσαι Αγάπη,καλές γιορτές κ υγειά να έχεις
Η Ελένη (το πρώτο στανταράκι) ήταν 1.62, ενώ η Αννούλα του χιονιά +12 από εσένα, η δε Ναταλία +10.
Το μόνο σου μειονέκτημα είναι ότι δεν μπορείς να έρθεις στις ελιές, σε όλα τα υπόλοιπα είσαι αστέρι
Η Ελένη (το πρώτο στανταράκι) ήταν 1.62, ενώ η Αννούλα του χιονιά +12 από εσένα, η δε Ναταλία +10.
Α και κάτι άλλο: ο Ντουνταράς δεν υπάρχει πια
Επειδή είσαι και ζαλισμένο θα νομίζεις ότι είμαι κλώνος του, επομένως αν με απορρίψεις θα σου πω τη κομπίνα θα κάνω: αλλάζω κινητό τηλέφωνο, προφανώς δεν θα βρεθούμε Καλαμάτα - γιατί θα στοχοποιηθώ - έρχομαι Αθήνα κλείνω ραντεβού - και μόλις μπεις μέσα θα σε κάνω μάκια
Μετά θα σου αποκαλυφθώ κι αν στραβώσεις κάνε μου μύνηση, πληρώνω έναν δικηγόρο
και δεν πάω φυλακή
Αν δεν το κατάλαβες είσαι νινί ακόμα!
Κάτσε φρόνιμα ρε μαν και εσύ με τα λάδιαΘα χυσω πολύ baby oil στην ΚΩΛΑΡΑ...δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα @Lady Alexia
Eίσαι μια κουφάλα εσύ καλά το λέει ο Ντιμγκολ...ειμαι μνηστευμενος
κυρα εχει τις πιο ΑΣΧΗΜΕΣ φιλες που υπαρχουν ρε φιλε λες και το εχει κανει επιτηδεςEίσαι μια κουφάλα εσύ καλά το λέει ο Ντιμγκολ...
Χθες σε ρώτησα στο νήμα σου αν θες να συμπεθεριάσουμε και με έγραψες, εμ τι να κάνω κι εγώ, δεν θα πάω στα κορίτσια;
ΠΛΟΚ...
κυρα εχει τις πιο ΑΣΧΗΜΕΣ φιλες που υπαρχουν ρε φιλε λες και το εχει κανει επιτηδες
ρε μπεσα σου λεω δε το εχω ξαναδει αυτο
ρε μπεσα σου λεω δε το εχω ξαναδει αυτο
μια καλη που ειχε εξαφανιστηκεστον πρωτο χρονο δεσμου
δεν ξερω γιατι