dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 31.320
- Πόντοι
- 22.936
Βγάλε και μία δίπλα στο νιπτήρα womanΚαλησπέρα σας!!
Βγάλε και μία δίπλα στο νιπτήρα womanΚαλησπέρα σας!!
....nope, κωλος ειναι ακομητο διορθωσα ΣΧΕΤΙΚΑ γρηγορα
παω να τα ξαναπερασω παλι....nope
το εχει κοπανησει ο βαγγελης!αφου εμεινε το καζανακι ολα καλα!!Βγάλε και μία δίπλα στο νιπτήρα woman
αρχιδια δεν μπορω να κανω επεξεργασια πλεοντο εχει κοπανησει ο βαγγελης!αφου εμεινε το καζανακι ολα καλα!!
Καλό!!!!!Καλησπέρα σας!!
...δν εχει αφησει νιπτηρα για νιπτηρα, χθες κοπανουσε διπλα τον νιπτηρα της Αννας!το εχει κοπανησει ο βαγγελης!αφου εμεινε το καζανακι ολα καλα!!
Μισό να φωνάξουμε τον υδραυλικό για παν ενδεχόμενοΒγάλε και μία δίπλα στο νιπτήρα woman
εγω θελω να μου πεις γιατι σε εχεσαν μαρτα, γρια και οι υπολοιπες ενταξει τασουλη? @Lady Alexia προσεξε τον αυτον.....Να με ερωτευτείς θέλω σε γουστάρω είσαι πολύ σκληρό αγοράκι και εσύ και η μπουμπου
Ωπ τί έχουμε εδώ ?κωλο,ΚΩΛΟ
εχεις λαθος!!τον εχει κοπανησει και στο καλοριφερ!ουτε συνεργειο κατεδαφισεων να ηταν ο μπαγασας!...δν εχει αφησει νιπτηρα για νιπτηρα, χθες κοπανουσε διπλα τον νιπτηρα της Αννας!
Σειρα εχουν οι μπανιερες....
Πούτσα βαριοπούλα μαν...δν εχει αφησει νιπτηρα για νιπτηρα, χθες κοπανουσε διπλα τον νιπτηρα της Αννας!
Σειρα εχουν οι μπανιερες....
Όσο και να χτυπιεσαι μαζί με τον υποψήφιο μαλακα δεν την βγάζεις καθαρήεγω θελω να μου πεις γιατι σε εχεσαν μαρτα, γρια και οι υπολοιπες ενταξει τασουλη? @Lady Alexia προσεξε τον αυτον.....
γραφτε να ρολαρει το νημα παιδια να ειμαι σιγουροςΠούτσα βαριοπούλα μαν
Αν χρειαστείς κατεδάφιση σφύριξε προς τα δω
...ελλειψει νιπτηρων υποθετωεχεις λαθος!!τον εχει κοπανησει και στο καλοριφερ!ουτε συνεργειο κατεδαφισεων να ηταν ο μπαγασας!
Πολυτεχνίτης και ερημοσπιτηςΠούτσα βαριοπούλα μαν
Αν χρειαστείς κατεδάφιση σφύριξε προς τα δω
Προβλέπω να μπαίνεις στο 2025 με ΠΟΛΥ άγριες διαθέσεις ...γραφτε να ρολαρει το νημα παιδια να ειμαι σιγουρος
Για ελα αυριο να δεις αν το σχολιο σου ειναι στην θεση του. Το δικο μου σβηστηκε. Μαλλον εκλαιγε το σκυλακι με την μουρη γατας στη γωνια για να το λυπηθούν.καθολου μεγαλη, ισα ισα ειναι οφθαλμοφανεστατη.
η καθε μια εχει και τα δικα της στο αναλογο θρεντ, τα οποια περιμενουν στη γωνια ολημερις και οληνυχτις.
με το που σκασει το 1ο ποστ ημερας της εκαστοτε, ξεμυτιζουν.
τωρα το οτι λενε τα ιδια και τα ιδια καθε φορα στην καθε μια και σε ολα τα θρεντς, ειναι αλλη μια ιστορια... των ελλεηνιδων.
Δεν ξέρω τι έγραψες..αλλά εδώ σβήνονται κριτικές...Ε συγνώμη χάνονται.... Τα σχόλια σε πείραξαν;;;Για ελα αυριο να δεις αν το σχολιο σου ειναι στην θεση του. Το δικο μου σβηστηκε. Μαλλον εκλαιγε το σκυλακι με την μουρη γατας στη γωνια για να το λυπηθούν.
περιεργα πραγματα χανονται μηνυματα κριτικες προκαταβολες ...Δεν ξέρω τι έγραψες..αλλά εδώ σβήνονται κριτικές...Ε συγνώμη χάνονται.... Τα σχόλια σε πείραξαν;;;