Modern Man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 451
- Πόντοι
- 311
Έχουμε τηλ για ραντεβου πουθενά?Καλημέρα. Σας θυμίζουμε ότι Αγγελική θα ινε κοντά μας Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή από 12.00 μέχρι στης 19.00 με ραντεβού
Ναι σταμάτησε ΑγγελικήΕγώ πάντως πήρα χθες να κλείσω ραντεβού και μου είπαν ότι η Αγγελική σταμάτησε. Κρίμα γιατί έκανε φοβερό μασάζ!
Ναι σταμάτησε Αγγελική
Κρίμα όντως... ξέρει κανείς που Αθ την βρούμε τώρα??#73 η Αγγελική παντρευτηκε και έτσι σταμάτησε από την δουλειά.
Μέσα σε μια μερα παντρευτηκε;. Την Τρίτη μάς έγραφες ποιες μέρες βρίσκεται στο στούντιο και την Τετάρτη παντρεύτηκε και σταμάτησε;
ετσι ειναι αυτα τυχερα οποιος προλαβει στη ζωη .Μέσα σε μια μερα παντρευτηκε;. Την Τρίτη μάς έγραφες ποιες μέρες βρίσκεται στο στούντιο και την Τετάρτη παντρεύτηκε και σταμάτησε;
Την Τετάρτη ποστάρει αυτό:Καλημέρα. Σας θυμίζουμε ότι Αγγελική θα ινε κοντά μας Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή από 12.00 μέχρι στης 19.00 με ραντεβού
Και σήμερα μαθαίνουμε ότι:Ναι σταμάτησε Αγγελική
η Αγγελική παντρευτηκε και έτσι σταμάτησε από την δουλειά.
το μονο σιγουρο ειναι αυτο ετσι κι αλλιως αυτο λενε μωλις σε δουν απ τη καμεραΝαι Ερρίκο... πηγαίνοντας για δουλειά σκόνταψε και βρήκε γαμπρό
Την Τρίτη το κατάστημα προστάρει αυτό:Την Τετάρτη ποστάρει αυτό:Και σήμερα μαθαίνουμε ότι:
Μάλλον πρέπει να μας περνάνε για πολύ μαλάκες και μας τα σερβίρουν απλόχερα...
Σωστά τα λες αλλά πιθανόν ανατροπές γίνονται, και όταν δεν το περιμένεις είναι ακόμα χειρότερα τα πράματα ,,ευθύνες??ίσος η κακιά στιγμή ,ίσος οι συγκυρίες,ίσος η παρόρμηση ,,, επιλογές κάνει ο καθένας καλές η κακές αυτές είναι ,,Εγώ δεν ξέρω αν παντρεύτηκε, την απέλασαν ή την απήγαγαν εξωγήινοι και δε με πολυνοιάζει κιόλας. Το θέμα είναι ότι το μαγαζί ποστάρει την Τρίτη ότι δουλεύει, παίρνω τηλέφωνο 2-3 ώρες μετά και μου απαντούν ότι σταμάτησε. Αυτό είναι φάουλ για μένα. Και στην τελική εγώ το μόνο που θα ήθελα να μάθω, είναι αν δούλευει κάπου αλλού γιατί το μασάζ της μου άρεσε πολύ.